Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Nederland, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist zoekt Sixties Rock and Roll band

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 82x bekeken

Bassist zoekt Sixties Rock and Roll bandBassist 60+ zoekt sixties/seventies coverband die nummers speelt van o.a. Elvis, Chuck Berry, Fats Domino, Shaking Stevens, Status Quo en vele andere uit die periode. ( geen Cliff and the Shadows cover band, een enkel nummer is geen probleem) Ik ben gepensioneerd dus tijd zat om te repeteren zowel overdag als ’s-avonds en eigen vervoer. Regio Den Haag maar ook iets verder weg is geen probleem … meer »

Muzikantenbank user HH

Basist zoekt band

Bassist zoekt band in Enschede (Overijssel) | 116x bekeken

Ik ben een ervaren bassist, begin 60 maar nog steeds enthousiast. Ik zoek een goede band, liefst bestaand. Ik heb flink wat ervaring in coverbands, blues/rock, Americana, theater, begeleiden van artiesten etc. Repeteren is prima, maar graag de nadruk op (regelmatig) optreden. Speel naast basgitaar ook contrabas en EUB (electic upright bass). Voldoende gear en inzet.

Eric

Bassist!

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 273x bekeken

Gezocht: een leuke band met ambities. Stijl: Americana, Blues, Singer-Songwriter, Nederrock, Country, Folk(rock) Reggae, Soul.. Goed in het gehoor liggend maar niet alledaags. Omgeving Rotterdam Leeftijd is maar een getal, maar het mijne is 55+ Meer weten?! Stuur een mailtje!

Muzikantenbank user Martin ReijerkerkMartin Reijerkerk

Basist 50, zoekt aansluiting bij band (NL of B)!

Bassist zoekt band in Parkstad (Limburg) | 253x bekeken

Basist 50, zoekt aansluiting bij band (NL of B)! stile: Eric Clapton, J.J. Cale, Chris Rea .....en dergelijke. Liever een kleine Band formatie. (4 muzikanten) Manier van spelen: exacte-naspeel-cover, en ook een eigen versie van een nummer. Wekelijks repeterem met het doel om regelmatig te gaan optreden. Geen beginners en geen opstartende band.

Muzikantenbank user KusstKusst