Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger of zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 141x bekeken

Wij, bassist, gitarist, en drummer zoeken een zanger of zangeres van niveau voor een classic rockcoverband in Sittard. Repetities zijn op maandagavond. Doel is om eenmaal per maand betaald op te treden op diverse gelegenheden zoals festivals en cafés. We hebben nog geen uitgebreid repertoire, dus het is makkelijk in te stappen. In overleg worden de nummers gekozen. Heb je interesse, reageer dan op … meer »

Ren Menten

Coverband zoekt drummer

Drummer gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 230x bekeken

Wij zijn een pop-rockcoverband en bestaat uit enthousiaste en ervaren muzikanten en zoeken een drummer Who's NeXt? speelt met een avondvullend repertoire echte live muziek, van rock tot ballads, van de 60's tot anno nu. Bekijk de playlist voor een overzicht van het huidige repertoire. Who's NeXt? maakt van uw feest een KNAL FEEST, als de band op het podium staat is er maareen doel: het dak moet … meer »

J.C.Boonen

Toetsenist en/ of gitarist gevraagd

Toetsenist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 192x bekeken

Voor onze classic rock coverband zoeken we nog een toetsenist en/ of een aanvullende gitarist. De band bestaat uit ervaren/ gevorderde bandleden. Repetities zijn op maandagavond in Sittard. Mocht je interesse hebben om te spelen in de band, huiver niet, maar neem contact op, ook als je eerst eens wil kennismaken. Mvg, Rene Menten 0648363048

Ren Menten

WHITE NOISE zoekt zanger / zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 443x bekeken

WHITE NOISE zoekt zanger / zangeresExperimentele pop-rock band WHITE NOISE zoekt zanger / zangeres. Band uit Echt - Susteren. Voorzien van volledig eigen repertoire , repetitie & opname faciliteiten. (we zoeken dus niet alleen in regio Sittard / Geleen maar ook regio Roermond !) Eigen werk , momenteel als 3-mans formatie & backtracks. Geheel dient versterkt te worden met overtuigende front zanger / zangeres. Eigen werk / inbreng … meer »

Muzikantenbank user Frank van KempenFrank van Kempen