Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist en toetsenist gezocht voor feestband

Bassist en Toetsenist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 137x bekeken

Hé jij daar! Voor een nieuwe band rondom bestaande artiest ben ik op zoek naar een bassist en toetsenist zo rond de 20-30 jaar. 2 sets aan muziek zijn al klaar met eigen werk, covers, medleys en bewerkingen. Akkoordenschema’s zijn uitgeschreven. De nummers zijn in het Limburgs, Nederlands, Engels en Duits en in verschillende stijlen. Optredens staan al gepland! We beschikken over een eigen … meer »

Muzikantenbank user Luc Op den CampLuc Op den Camp

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 437x bekeken

Onze bassist heeft ons helaas verlaten. Nu zoeken wij een vervanger. Iemand met ervaring en goede gear. Wij power blues trio spelen nummers van SRV,Robin Trower, ZZ top, Hendrix e.d. Mooi repetitielokaal met eigen PA. Een aantal nummers wordt in Es stemming gespeeld. Voor de juiste man een kans om met geroutineerde musici te werken. Repetities vinden plaats op vrijdagavond. Omgeving Susteren. Er … meer »

TMA Prevoo

Pittige zanger gezocht voor rock/blues band

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 349x bekeken

Wij hebben een mooie repetitieruimte (kosteloos) met eigen audioapparatuur. Wij zoeken met spoed een zanger met enige (band)ervaring. Wij hebben een leuke setlist, repeteren één keer per week, staan open voor alle leeftijden en zijn flexibel wat muziekstijlen betreft zodat iedereen voldoende ruimte krijgt voor eigen nummers. Wij hebben de ambitie om na de zomer weer optredens te verzorgen. Kom … meer »

John Keulen

Band zoekt bassist

Bassist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 423x bekeken

Band zoekt bassistBeste bassisten, Wij zijn HydroJam. Een rockband bestaande uit een drummer, een zanger/slaggitarist en een leadgitarist. Helaas heeft onze bassist ons moeten verlaten. Daarom zijn we opzoek naar een nieuwe bassist! We spelen covers van oa: Arctic Monkeys, Muse en CCR. Ook zijn we bezig met eigen muziek. We hebben ook al een paar optredens achter de rug en we willen natuurlijk snel weer het podium … meer »

Muzikantenbank user Fenne VinckenFenne Vincken

Drummer gezocht voor gezellige coverband met breed repetoire

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 544x bekeken

Wij hebben een mooie repetitieruimte (kosteloos) met eigen audioapparatuur. Wij zoeken met spoed een nieuwe drummer met enige (band)ervaring en een zanger/zangeres. Wij hebben een leuke setlist, repeteren één keer per week, staan open voor alle leeftijden en zijn flexibel wat muziekstijlen betreft zodat iedereen voldoende ruimte krijgt voor eigen nummers. Bij onze stijl moet je denken aan Rolling … meer »

John Keulen

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 286x bekeken

Drummer gezochtHoi, ik ben Jordan, gitarist en singer/songwriter van 21 jaar, en ik zoek een drummer. Ik schrijf al een tijdje nummers en wil deze graag ook live gaan spelen en uiteindelijk opnemen. Genre is in grote lijnen post-punk/alternative rock/indie; ben o.a. beïnvloed door Idles, Fontaines DC, Nick Cave, Soundgarden en Black Country, New Road. Ik wil een serieuze band beginnen met als doel om op te treden … meer »

Jordan Faber

Rockabilly/Psychobilly band in oprichting zoekt (Contra) Bassist en zanger

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 471x bekeken

Rockabilly/Psychobilly band in oprichting zoekt (Contra) Bassist en zangerBand in oprichting bestaande uit mensen (Veertig plussers) die er echt hard voor willen werken en veel optredens willen gaan doen, zoeken aanvulling om ons geluid compleet te maken. Limburg heeft een Rock N Roll scene, maar die scene bestaat voornamelijk uit Elvis Imitators die met een orkest band spelen op bruiloftsfeesten en in bejaardentehuizen. Dat willen we dus niet, want wij willen power, spelen … meer »

Muzikantenbank user Wouter JaegersWouter Jaegers