Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht blues bassist(e) en zanger(es)

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 128x bekeken

Gezocht blues bassist(e) en zanger(es)Voor doorstart van een bekende blues&roll band in Limburg, zoeken we een bassist en een zanger. (Sexe no problem) Repetities op woensdagen start in April) in oneven weken van 19.00 tot 22.00. Er ligt een repetoir klaar van circa 30 covernummers en aantal eigen nummers. (blues en rock&roll nummers gemixt in setlist) Blues minded /humoristische inslag is grootste verreiste. Bereidheid om max. 20 … meer »

Muzikantenbank user Antoine ScheijenAntoine Scheijen

Drummer en bassist(e) gezocht voor metalband

Bassist en Drummer gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 148x bekeken

Ik wil graag een metalband beginnen en heb hiervoor nog een drummer en bassist(e) nodig. Zelf wil ik slaggitaar spelen en eventueel zingen/grunten. Ik ben voornamelijk beïnvloed door bands zoals Gojira, Metallica, Mastodon, High on Fire en Rammstein, maar ik speel alle metalgenres behalve metalcore met plezier. Ben je geïnteresseerd, laat het me weten via mijn e-mail! jordanggf@****.nl Info: Jordan … meer »

Jordan Faber

Bassist, we zoeken jou !!!

Bassist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 223x bekeken

Hallo bassist van Limburg, Ik zal ons even voorstellen. Wij zijn "new in town" en varen wel onder de naam: Rockley Davidson ! Wij bestaan momenteel uit RD basis: Drummer Toine, Toetsenist Robert en Zanger Ivo, alsmede prospect gitaristen Jeroen en Serge. We hebben allemaal ervaring!. Wij maken muziek van de Rock soort met een vleugje van het één en ook het ander.. Denk hierbij aan Lynyrd Skynyrd, … meer »

Muzikantenbank user Antoine ScheijenAntoine Scheijen

Coverband zoekt toetsenist(e) en/of gitarist(e)

Gitarist en Toetsenist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 198x bekeken

Wij zijn een pop-rockcoverband en bestaat uit enthousiaste en ervaren muzikanten en zoeken een toetsenist(e). Who's NeXt? speelt met een avondvullend repertoire echte live muziek, van rock tot ballads, van de 60's tot anno nu. Bekijk de playlist voor een overzicht van het huidige repertoire. Who's NeXt? maakt van uw feest een KNAL FEEST, als de band op het podium staat is er maareen doel: het dak … meer »

J.C.Boonen

Gezocht bassist (met eventueel backing vocals) voor rockcoverband

Bassist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 163x bekeken

Ivm de solo ambities van de zangeres, is de goedlopende rockcover band Gazoline (30-40 p/jr NE-BE-DE) per 01.02.2018 opgeheven. Zeer ervaren drummer en gitarist hebben de ambitie een nieuwe band op te richten. Lead zangeres en 2e gitarist zijn al gevonden. We zijn nog op zoek naar een ervaren gemotiveerde bassist (met evt. backing-vocals) Interesse?

roger jaminon

Coverband zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 218x bekeken

Wij zijn een pop-rockcoverband en bestaat uit enthousiaste en ervaren muzikanten en zoeken een zangeres Who's NeXt? speelt met een avondvullend repertoire echte live muziek, van rock tot ballads, van de 60's tot anno nu. Bekijk de playlist voor een overzicht van het huidige repertoire. Who's NeXt? maakt van uw feest een KNAL FEEST, als de band op het podium staat is er maareen doel: het dak moet … meer »

J.C.Boonen

Zanger / zangeres gezocht Midden Limburg

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 718x bekeken

Zanger / zangeres gezocht Midden LimburgWhite Noise ; experimentele pop/rock band zoekt creative zanger / zangeres. Band uit Echt - Susteren. Voorzien van volledig eigen repertoire , repetitie & opname faciliteiten. (we zoeken dus niet alleen in regio Sittard / Geleen maar ook regio Roermond !) Eigen werk , momenteel als 3-mans formatie & backtracks. Geheel dient versterkt te worden met overtuigende front zanger / zangeres. Eigen werk … meer »

Muzikantenbank user Frank van KempenFrank van Kempen