Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 129x bekeken

Bestaat Limburg alleen nog maar uit coverband zangers, die liever de teksten op een presenteerblaadje krijgen? Of zijn er er ook nog creatieve zangers die Engelstalig schrijven en geen zoutzak attitude hebben? Wij zijn een groep zeer ervaren muzikanten die een zanger zoeken voor eigen werk.

Muzikantenbank user Dave JanssenDave Janssen

Begane Glorie zoekt Drummer

Drummer gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 152x bekeken

Aan alle drummers van Limburg! Wij zijn nog op zoek naar een drummer die goed in zijn vel zit... We maken eigen nummers, géén covers! Qua stijl: blues, pop, rock, jazzy, sferisch. Lastig om zo even te omschrijven, maar in ieder geval iets Indie stijl :-) Repeteren doen we op de maandagavond in Sittard. Carpoolen vanuit Weert / Nederweert is mogelijk. Compleet drumstel, inclusief snare … meer »

Muzikantenbank user Marc GeelenMarc Geelen

Coverband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 177x bekeken

Ervaren coverband met eigen repetitieruimte in Schimmert en met breed repertoire 70's rock (Fleetwood Mac, Eagles, Dire Straits, Stevie Wonder, Toto, Clapton, Pink Floyd etc.) zoekt toetsenist. Leeftijd niet relevant, maar wij zijn zelf 60-ers. Plezier is het belangrijkste, maar af en toe een optreden hoort er bij. Laat maar iets weten: ton.hahn26@*****.com

T. Hahn

Pantera Tribute Band - Bandleden Gezocht

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 184x bekeken

Pantera Tribute Band - Bandleden GezochtHallo allemaal, Mijn naam is Bjorn (gitarist) en ik ben op zoek naar bandleden (drums, bass, zang) die samen met mij een kwalitatief pantera tribute band(Limburg/Brabant) willen opzetten. Het doel van deze tribute band is om het podium te gaan veroveren met een performance waar je u tegen zegt. Bij deze tribute band moet je niet alleen denken aan de klassiekers, Walk, Cowboy from hell, I'm broken, … meer »

Muzikantenbank user Bjorn BolderBjorn Bolder

Zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 388x bekeken

Zangeres gezochtCoverband zoekt een zangeres, onze huidige bezetting bestaat uit drum, bas, sologitaar, slaggitaar/gitaarsynthesizer/zang, zangeres. Wegens vertrek van onze huidige zangeres zijn we op zoek naar een vervangster. zie ook onze website en facebook voor meer info. (www.whosnext-band.nl of facebook Who's NeXt?)

J.C.Boonen

Semi pro zangeres gezocht - The New Sensation - van Soul, 80's tot schlager

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 258x bekeken

Hi, Wij zijn op zoek naar een ervaren semi-pro zangeres voor Coverband Limburg - The New Sensation. Genres zijn: - Soul / Funk - 80's en 90's - Skihut en DE / NL schlager Jouw profiel: - podium ervaring - eigen apparatuur (mic / in-ear) - kan publiek entertainen met de zanger en band - heeft geen moeite met 2e of 3e stem - dedicated en heeft niet al 2 bands die voorrang krijgen - nummers … meer »

Angelo