Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Te starten countryband zoekt zanger en een zanger/gitarist (leeftijd 45+)

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 344x bekeken

Ervaren muzikanten (bas, drums, gitaar, zangeres) zoeken een zanger en een zanger/gitarist om een countryband te starten. De nadruk ligt op de vocalen (zowel solo als meerstemmig). Breed repertoire: o.a. Kenny Chesny, Ilse Delange, Wynonna Judd, Vince Gill en vele anderen. Niets is nog 'in beton gegoten', dus eigen inbreng graag! We hoeven niet meer wekelijks op te treden maar zo eens in de twee … meer »

Joep

Bassist(e) en zanger(es) gezocht voor Blues/rock band

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 1046x bekeken

Hou jij o.a. van Jimi Hendrix, Rory Gallagher, U2, The Cure en ben je bassist? Dan zoeken we jou. Onze bassiste/zangeres stopt er op het eind van het jaar mee. We zoeken dan ook een nieuwe bassist(e) en zanger(es) die met ons muziek wil maken. We hebben een repertoire van circa 40 nummers, waarvan een aantal eigen nummers. De stijl is gevarieerd van blues, rock tot new-wave. Doel is om elke week muziek … meer »

Ralph Koumans

Metallica tributeband

Drummer en Gitarist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 180x bekeken

Drummer en leadgitarist gezocht voor een Metallica tributeband. De intentie is om alleen nummers van hun eerste vier albums te spelen. Wij zijn Nick Corbeek (16, zang, slaggitaar) en Jordan Faber (17, bas, backing vocals). - Omgeving: Sittard-Geleen, Stein - Leeftijd: Vanaf 14 t/m 18 Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar jordanggf@****.nl

Jordan Faber

Band starten: gitarist, drummer (zanger/es) gezocht

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 279x bekeken

Hoiiiii, ik ben Anna en 15 jaar. Ik zing, speel gitaar, basgitaar en een beetje piano. Ik ben op zoek naar mensen rond mijn plaats die eventueel met mij een band zouden willen starten. Ikzelf zou graag zingen en bas willen spelen in de band. Het liefst met pop muziek. Mijn idolen/voorbeelden: Little mix, the vamps, 5sos en tini stoessel. In die richting. Ik zou het liefst eerst wat … meer »

Anna