Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

5 Muzikanten gezocht voor nieuwe blaasmuziek formatie

Blazer en Drummer gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 156x bekeken

Beste geïnteresseerden, voor een nieuwe blaasmuziek formatie ben ik opzoek naar 5 goede muzikanten voor het spelen van voornamelijk Böhmische muziek, ik zoek nog een slagwerker - bugel 1 en 2 een trompettist en bassist, de bedoeling is om serieus de Böhmische muziek ten gehore te brengen tijdens diverse optredens, hiervoor zou het mooi zijn als men al enige ervaring heeft in het spelen van Böhmische … meer »

Muzikantenbank user Niels BlezerNiels Blezer

Drummer + Bassist(e) gezocht voor metalband

Bassist en Drummer gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 135x bekeken

Jordan faber hier, 17 jaar. Ik zoek een drummer en/of bassist(e) om een metalband te vormen. Zelf wil ik hierin gitaarspelen en zingen. Ik speel al meer dan vier jaar en ben vooral beïnvloed door bands zoals Gojira, Mastodon, High on Fire, Behemoth, Meshuggah, Death, etc. Ben je geïnteresseerd, stuur dan een mailtje naar jordanggf@****.nlOf niet. Niemand dwingt je.

Jordan Faber

Muziek kapel EigeWies uit Schipperskerk zoekt blazers en slagwerkers.

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 472x bekeken

Muziek kapel EigeWies uit Schipperskerk zoekt blazers en slagwerkers.Muziek Kapel EigeWies bestaat al meer dan 30 jaar, om precies te zijn sinds 8 maart 1986. Sinds jaar en dag brengen we muziek vanuit ons hart. Waarbij we met volle teugen genieten en dat genieten proberen we over te brengen aan het publiek. Muziek met een lach en soms een traan, opgewekt en soms emotioneel maar altijd met volle overtuiging. Onze standplaats, De Keet in Schipperskerk. Ons repertoire … meer »

Muziekkapel EigeWies

The Cadillacz zoeken een drummer

Drummer gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 1102x bekeken

The Cadillacz zoeken een drummerHallo wij zijn the Cadillacz een rock&roll band uit het zuiden en zoeken misschien jou . Ligt je hart bij de rock&roll en je bent bereid je voor 100% te geven dan zien we jou graag komen . Wij repeteren niet wekelijks en meestal is dat dan een dinsdag of een donderdagavond. Wij bestaan nu uit 1 zanger 1 bassist 1 gitarist en een toetsenist Groetjes the Cadillacz

Pascal