Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Kounterfit zoekt zanger/zangeres en gitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 131x bekeken

Coverband Kounterfit zoekt enthousiaste muzikanten voor uitbreiding van de band. We zoeken een zangeres of zanger en een gitarist. De huidige bezetting bestaat uit drummer, gitarist en bassist (leeftijdscategorie 50/60). Repertoire; stevige gitaarmuziek zoals Metallica, Foo Fighters, Anouk of Kane. We repeteren in de buurt van Beek. Heb je interesse stuur een mailtje naar genesmijl@*****.com of bel … meer »

G. Bertand

Zanger/zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 279x bekeken

Regio: midden Limburg Helaas heeft onze zanger/gitarist ons verlaten. Wij zijn op zoek naar een zanger of zangeres die het leuk vindt om zich bij ons aan te sluiten. Wij maken al vele jaren eigen nummers variërend van pop tot rock. Daarnaast spelen we natuurlijk ook de wel bekende (rock) covers die wij leuk vinden om te doen. Onze samenstelling bestaat uit een gitarist, bassist en drummer. … meer »

Muzikantenbank user Pascal KlementowskiPascal Klementowski

Salad Days zoekt zanger/zangers

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 298x bekeken

Een van onze 'Join The Band' bands met de naam 'Salad Days' is op zoek naar een zanger/zangeres! Salad Days, bezetting Drums, Bas, Toetsen, Slag- en Sologitaar, een net gestarte 50 + band zoekt een lead-zanger/ zangeres. Genre: Pop, Rock, R&B en Funk. Repertoire in overleg. Repetities 1x per 2 weken op woensdagavond in de repetitieruimte van Join The Band in de Hanenhof Geleen. bel / app of mail: … meer »

Wil Boumans

Enthousiaste zanger gezocht voor rock/blues band

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 691x bekeken

Wij zoeken nog steeds een zanger met (enige) ervaring om samen met onze zangeres zelf ook bestaande (of zelfs eigen) nummers aan te dragen voor de uitbreiding van onze setlist. Wij repeteren één avond per week, staan open voor alle leeftijden en zijn zeer flexibel wat muziekstijlen betreft zodat iedereen voldoende ruimte krijgt om je eigen nummers te zingen. Kom jij ons versterken? Wij zien jou … meer »

John Keulen