Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband zoekt drummer

Drummer gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 133x bekeken

Wij zijn een pop-rockcoverband en bestaat uit enthousiaste en ervaren muzikanten en zoeken een drummer Who's NeXt? speelt met een avondvullend repertoire echte live muziek, van rock tot ballads, van de 60's tot anno nu. Bekijk de playlist voor een overzicht van het huidige repertoire. Who's NeXt? maakt van uw feest een KNAL FEEST, als de band op het podium staat is er maareen doel: het dak moet … meer »

J.C.Boonen

Toetsenist en/ of gitarist gevraagd

Toetsenist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 174x bekeken

Voor onze classic rock coverband zoeken we nog een toetsenist en/ of een aanvullende gitarist. De band bestaat uit ervaren/ gevorderde bandleden. Repetities zijn op maandagavond in Sittard. Mocht je interesse hebben om te spelen in de band, huiver niet, maar neem contact op, ook als je eerst eens wil kennismaken. Mvg, Rene Menten 0648363048

Ren Menten

WHITE NOISE zoekt zanger / zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 349x bekeken

WHITE NOISE zoekt zanger / zangeres80's / Wave band WHITE NOISE zoekt zanger / zangeres. Band uit Echt - Susteren. Voorzien van volledig repertoire , repetitie & opname faciliteiten. (we zoeken dus niet alleen in regio Sittard / Geleen maar ook regio Roermond !) Eigen werk , momenteel als 3-mans formatie & backtracks. Geheel dient versterkt te worden met overtuigende front zanger / zangeres. Eigen werk / inbreng meer dan welkom … meer »

Muzikantenbank user Frank van KempenFrank van Kempen

Coverband zoekt toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 179x bekeken

Wij zijn een pop-rockcoverband en bestaat uit enthousiaste en ervaren muzikanten en zoeken een toetsenist(e) Who's NeXt? speelt met een avondvullend repertoire echte live muziek, van rock tot ballads, van de 60's tot anno nu. Bekijk de playlist voor een overzicht van het huidige repertoire. Who's NeXt? maakt van uw feest een KNAL FEEST, als de band op het podium staat is er maar een doel: het dak … meer »

J.C.Boonen

Band zoekt bassist

Bassist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 432x bekeken

Classic rockcoverband zoekt bassist. We zoeken nog een gevorderde bassist voor in onze classic rockcoverband Born Again. De band bestaat uit ervaren leden leadgitarist, slaggitarist, drummer, zanger, en zangeres. Heb je interesse, dan graag reageren op onderstaande gegevens: Mvg, Rene Menten 0648363048

Ren Menten