Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer aangeboden en gezocht in Nederland, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht Drummer en zanger

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 195x bekeken

Gezocht Drummer en Zanger Death/ Thrash en Core band Force Strokes zoekt, ivm verhuizing van de drummer, een nieuwe drummer en ook een zanger. Wij hebben flink wat eigen nummers geschreven. Wij oefenen in een oefenruimte in Heerhugowaard. Daar is een zang installatie aanwezig. Inspiratie en gezelligheid is onze drijfveer. Wij horen graag van je...🤘

T de Bruin

Classic rockband Sons of Revival zoekt drummer

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 404x bekeken

Classic rockband Sons of Revival zoekt drummerWij spelen Beatles, Stones, Doors, Eagles plus nog wat R&R en rock gemengd. Wij zijn vier 50'ers, die graag serieus een goede sound op het podium willen zetten, maar wel met de grootste lol en spelen gitaren, basgitaar en toetsen en ieder van ons zingt. Wij komen uit Arnhem en Eindhoven en oefenen in Den Bosch en Oss. Voel je al iets van een klik en zou ons ritmisch willen ondersteunen, … meer »

Muzikantenbank user Bas SturkenboomBas Sturkenboom

Experimenteel. minimaal, en geen 4/4

Drummer, Gitarist en Percussionist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 467x bekeken

Ik ben bassist en ik heb al vele jaren een lastig probleem, en moet daar moet nu toch echt maar eens een keer wat aan gedaan worden: ik wil graag de meer "experimentele" kant op in de muziek, maar de muzikanten waar ik normaal gesproken mee samenspeel trekken de stijl die ik zoek niet; (Wat zit je nou toch weer raar te freubelen? Wat is dat nou voor een rare maatsoort? Kunnen we nu weer gewoon Adele … meer »

Bas Glass

Blues drummer gezocht in (rond) Zwolle

Drummer gezocht in Zwolle (Overijssel) | 244x bekeken

Blues drummer gezocht in (rond) ZwolleStroomt de Blues door je aderen?, speel jij vlot mee met The Stones, CCR, Muddy Waters, B.B. King en al die andere Blues grootheden?, heb jij de "shuffles" los in de pols? dan zoeken The Dutch Bluesbenders uit Zwolle jou! Eigen drumkit niet nodig, die hebben wij hier al staan. Kun jij (bijna) iedere vrijdagavond van 19:00 tot ??? repeteren in ons oefenlokaal ("Domusica") in Zwolle? Gitarist, … meer »

John

Veelzijdig, energieke zanger zoekt band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 496x bekeken

Veelzijdig, energieke zanger zoekt bandIk zoek muzikanten om mee te jammen en optreden. Zingen is voor mij een instrument, een vertaling van de energie van het moment. Ik speel ook piano/keybord, jam op viool en schrijf ook eigen materiaal. Ben veelzijdig, heb een flink bereik. Beetje Sting-achtige sound. Bariton met een flinke kopstem. Ik geniet van performen, heb enorm veel energie. Af en toe een gitaarsolo op viool erbij jammen. … meer »

Willem

Gezocht muzikanten of coverband voor een band die wil gaan !!!!

Drummer zoekt band in Deventer (Overijssel) | 374x bekeken

Zoek een bestaande band of muzikanten om er 1 op te richten, genre rock, funk, uptempo. Elk optreden gaan en de boel op zijn kop zetten, met volle overtuiging iets brengen. Niet te veel geleuter, geen lange pauzes. Wel een setlist waarop men niet stil kan staan en waar wij ons op uit kunnen leven. Er mag best af en toe iets nederlands tussen zitten of wat tragers, maar voorkeur gaat uit naar gaan en … meer »

Rob

(Drummer) en Bassist m/v gezocht voor eigen muziek

Bassist en Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 804x bekeken

Ben jij die (drummer) en of bassist die het leuk lijkt om met eigen muziek bezig te zijn en om samen nieuwe nummers te creëren? We zijn enthousiaste muzikanten, die de afgelopen jaren ontdekt hebben dat we goed zijn in het maken van eigen muziek. We zijn 2 gitaristen (m en v) en zangeres. Leeftijden tussen 40 en 50 jaar. Genre is nog een beetje een mix, maar richt zich op jaren 90 rock. We willen … meer »

Christel

Drums & Bass Wanted - Arnhem - Indie/Americana/rock

Bassist en Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 903x bekeken

Drums & Bass Wanted - Arnhem - Indie/Americana/rockA newly formed Arnhem-based band is looking for a drummer and a bassist. Music style indie/americana/rock. At the moment the formation is a singer, guitar and keyboards. Ages: 29 - 54. We are looking to do primarily our own songs with a couple of covers just to get us started. For example: The Arcs "keep on dreaming" . Black Pistol Fire "Suffocation Blues" Black Keys "Wild Child". -Practice at Jacobiberg … meer »

BK