Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer aangeboden en gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

The Ascending zoekt muzikanten!

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 106x bekeken

The Ascending zoekt muzikanten! Referentie materiaal + eigenwerk aanwezig! Wij kunnen meteen aan de slag! Ik zoek de muzikant en niet de hobbyist! Ik zoek specifiek: * Drummer ( strak en solide ) * Bassist ( strak en steady ) * Zanger/es ( grunt & scream ) Genre: Death Metal. Invloeden: Morbid Angel, Death, Control Denied, Cryptopsy, Decapitated,Origin, Beneath The Massacre, … meer »

Tom

DVS on Stage zoekt Muzikant

Bassist, Blazer en Drummer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 169x bekeken

DVS on Stage zoekt MuzikantDVS on Stage is een groep van maximaal 40 enthousiaste mannen en vrouwen die wekelijks repeteren in het verenigingsgebouw van Door Vriendschap Sterk in Katwijk. Het orkest heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een allround orkest met een geheel eigen stijl en identiteit. Het orkest kenmerkt zich door enthousiasme en ambitie en beheerst een breed repertoire wat bestaat uit een mengeling van … meer »

Muzikantenbank user Jan van DuijnJan van Duijn

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Groningen (Groningen) | 92x bekeken

Hoi ik ben Pjotr. Na nu 12 jaar serieus drumles te hebben gehad ben ik nu toe om in een band te spelen met serieuze muzikanten in de omgeving Groningen. Mijn muzieksmaak zijn rock en blues, bijvoorbeeld: John Mayer trio, SRV, Jonny Lang, Kenny Wayne Shepherd, Tedeschi trucks band, Sheryl Crow, living colour etc. Verder speel ik 5 jaar bas en en dit laatste jaar ook contrabas. Leeftijd maakt mij … meer »

Muzikantenbank user Pjotr de JongPjotr de Jong

Gevorderde drummer gezocht voor hardrock coverband

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 98x bekeken

Wij, een gitarist (27) en een bassist (28), zijn op zoek naar een ervaren, gevorderde drummer voor een nieuw op te zetten coverband. Het idee is om nummers te coveren van bands als Deep Purple, Van Halen, Led Zeppelin, The Who en AC/DC. We speelden al zo'n 12 jaar samen in verschillende bands, waaronder ook een soortgelijke coverband een aantal jaren terug. Nu begint het toch weer te kriebelen … meer »

larsboekestijn

Drummer zoekt sludge/ postmetal band

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 95x bekeken

Drummer zoekt sludge/ postmetal bandIk zoek gelijkgestemde zieke geesten om vieze knetterharde sludge mee te spelen. Denk aan Primitive Man, Thou, Bongripper, Samothrace, Khanate, maar ook Amenra, Neurosis, etc. Ik ben 41 en ik heb een eigen oefenruimte in Zuid-Holland waar onze apparatuur speelklaar gestald kan worden. Verder speel ik nu een jaar of 25 in bands en heb honderden keren op het podium gestaan. Ambities: vinyl uitbrengen … meer »

Nico Beemster

Cut The Crap is de sidekick band van koningin Minima

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 186x bekeken

Cut The Crap is de muzikale omlijsting van Koningin Minima en haar (politieke) agenda. Een op zichzelf staande ‘omlijsting’ die het ook gemakkelijk kan zonder Koningin Minima. Cut The Crap is een autonome, complete band. Koningin Minima zal geregeld mee repeteren en qua repertoire een indruk achterlaten, maar Cut The Crap gaat ook voor zijn eigen optredens en imago. Aanvankelijk oefenen we de … meer »

Gijs Geleijnse

Rapper wanted...

Drummer, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 117x bekeken

Rapper wanted...Bassist & synth-liefhebber zoekt rapper(m/v) voor nieuw project/band.. voorkeur/stijl: 'consius stream of words' (Sixtoo/Aesop Rock/Sole/Sage Francis/etc..) maar andere hiphop/funk/r&b/jazz? invloeden (D'angelo..😋) uiteraard ook zéér welkom. Drummers/beat creators ook zéér welkom! Oefenruimte(s) @ N-Brabant beschikbaar. Doel: goede live band op poten zetten,..voordat 'studiowerk' relevant … meer »

Muzikantenbank user E. DrostE. Drost

Drummer gezocht!

Drummer gezocht in Maastricht (Limburg) | 150x bekeken

Wij, Moonjumpers, zijn op zoek naar een muziekliefhebber die een voorkeur heeft voor de vroege bluesmuziek. Als je op zoek bent naar een plek waar je je creativiteit kwijt kunt in de oorsprong van de hedendaagse westerse muziek, dan nodig ik je graag uit om die sfeer eens te komen opsnuiven. We repeteren elke vrijdagavond in Stein. Als je benieuwd bent, laat dan wat van je horen.

Iwan