Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Hoi, ervaren drummer en ervaren bassist/zanger bieden zich aan.

Bassist, Drummer en Overig gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 149x bekeken

Hoi wij zijn ervaren muzikanten en samen vormen wij de motor van de band. Wij wonen in Den Bosch en zijn op zoek naar andere ervaren muzikanten om lekker muziek te maken. De motor van de band is de basis waar elk orkest op drijft. Wij spelen nu meer dan 5 jaar in goede harmonie samen en zoeken nieuwe uitdagingen. Hebben jullie ons nodig in een straal van 10 a 15 km om den Bosch heen dan laat … meer »

Muzikantenbank user Ans van der MeijdenAns van der Meijden

(Street) Punk/metal band zoekt drummer

Drummer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 96x bekeken

Wij (bassist, zanger en gitarist) zijn op zoek naar een nieuwe drummer. Wij zijn al een vrij lange tijd bezig geweest met het schrijven en repeteren van onze eigen nummers en hopen met een nieuwe drummer weer flink aan de slag te kunnen. De stijl muziek is een soort samensmelting van (street) punk, atmosferische metal met een hoge Motörhead en Venom invloed. Het moet rauw en hard gaan! Tragere … meer »

Muzikantenbank user DanielDaniel

Drummer gezocht! Blues, rock en... lekker spelen!

Drummer gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 201x bekeken

Gitarist en zanger/gitarist, beiden ervaren en 60+, zoeken een drummer, voor een moderne Blues/Rockband. We hebben bestaand repertoire, behoorlijk rock georiënteerd maar mag moderner. We oefenen in principe op vrijdagmiddag maar daar kan in overleg van afgeweken worden. Kun jij ook overdag, of alleen s ’avonds? Toetsen of iets anders erbij is een wens en geen must! We zijn serieus maar proberen … meer »

chris flippo

Gospel

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 122x bekeken

Hey leuk dat titel je aanspreekt! Ik ben op zoek naar muziekanten op een gospel band in alkmaar of heerhugowaard te gaan vormen. Ik zit vol energie om weer te gaan knallen. Ik ben een ervaren worshipper, doe het nu instrumental. Maar wil grotere stappen gaan maken door dat ik benaderd ben. Het is tijd wie gaat me ondersteunen zodat wij samen kunnen gaan Worshippen. Artiesten die ik graag zing is tasha … meer »

Muzikantenbank user Jjd CijntjeJjd Cijntje

Gitarist en drummer zoeken band

Drummer zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 119x bekeken

Wij, Segher (gitarist) en Freek (drummer), zoeken bandleden om een nieuwe band mee te vormen. Wij beiden zijn 19 jaar oud en komen uit de omgeving van Haarlem. Voornaamste doel is om plezier te maken en samen nieuwe muziek te maken. Favoriete stijlen zijn blues en rock. We horen graag van je als je geïnteresseerd bent!

Freek Kup