Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer gezocht voor rockband in Breda

Drummer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 134x bekeken

Drummer gezocht voor rockband in BredaHoi Drummers outdear in Breda en omgeving, Wij van Superstation zijn afgelopen jaar fanatiek begonnen met het maken van eigen rocksongs. Momenteel is de set kompleet om te gaan gassen op de podia. Echter heeft onze drummer aangegeven om gezondheidsredenen het niveau niet meer aan te kunnen en te willen stoppen. Dus zijn we nu op zoek naar een drummer die niet alleen maar recht toe recht aan drumt … meer »

Muzikantenbank user Taco VledderTaco Vledder

Drummer / cajonspeler/ Percussionist gezocht

Drummer en Percussionist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 92x bekeken

Drummer / cajon speler gezocht. Voorkeur 55+ voor nieuw te vormen muziekgezelschap puur voor ontspanning. Ook is een violist (e) (fiddler) erg welkom . Het gaat om akoestisch of waar nodig licht versterkte muziek. Accordeon , basgitaar , el – gitaar en akoestische gitaar zijn bezet. We repeteren voorlopig in Boekel en op termijn Eindhoven. Leeftijd en ervaring is niet echt belangrijk … meer »

Ad

Drummer gevraagd

Drummer gezocht in Hengelo (Overijssel) | 168x bekeken

Wij zoeken voor onze band een gemotiveerde drummer die ook thuis is in backing vocals. We spelen pop-rockmuziek uit de jaren 60 – 70 zoals: Janis Joplin, Beatles, Stones, Shocking Blue, Jefferson Airplane, Van Morrison, CCR. Bezetting: 2 gitaristen, bassist, toetsenist en zangeres. Allen ervaren muzikanten! Onze leeftijd ligt tussen de 45 en 65 jaar. Gezelligheid en goede verstandhouding is voor … meer »

SoLaTi

(progressive) rock/metal band zoekt drummer

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 118x bekeken

(progressive) rock/metal band zoekt drummerHi, wij -gitarist en bassist- zijn op zoek naar een drummer en een zanger om een (progressive) rock/metal band te start in Den Haag of omgeving. We willen enkel eigen nummers maken. We houden van zowel: 1. Een psychedelische rock(blues)-sound zoals die van Earthless, zoals bijv. hier: https://www.youtube.com/watch?v=5c0gQXvlCzQ 2. Een progressive metal-sound zoals die van Toska/Rabea Massaad, zoals … meer »

Friso

Groovy drummer op zoek naar classy band

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 120x bekeken

Groovy drummer op zoek naar classy bandVerwacht geen solo's, geen overdreven fills, ik speel al 30 jaar in dienst van de liedjes en de feel, call me a groove keeper :) Na jaren te hebben gespeeld in verschillende cover/tribute bands (zowel op drums als op gitaar) ben ik op zoek naar een coverband met de nadruk op de 80's evergreens zowel AOR als funk, als er maar groove in zit. Denk aan Steely Dan, Toto, Huey Lewis maar ook EWF, Chic… Oefenen … meer »

Thomas

Blues/Hardrock band Searching drummer | Rotterdam | Age 16 - 27 |

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 89x bekeken

Blues/Hardrock band Searching drummer | Rotterdam | Age 16 - 27 |Hello, My names is Myles Gray, i am a 18 year old guy from Rotterdam searching for a Drummer. I’m looking for a drummer who has a minimum of 2 days to practice. Are you inspired by bands like Skid Row, Aerosmith, Kiss, Guns n Roses and more? Let’s make some Rock N’ Roll! If you're interested or you need more information please send me an e-mail at mylesgray.music@*****.com Side Note: … meer »

Myles Gray

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 134x bekeken

Gitarist en bassist 60+ zijn op zoek naar een drummer en ook iemand die zingt. We houden van de 70er/80er jaren stevige rock zoals Judas Priest, Badco, Deep Purple Ted Nugent, ZZtop enz. We verwachten dat je wat ervaring hebt met dit repertoire. Geen beginners en geen profs. We repeteren in Hilversum.

Muzikantenbank user JohanJohan