Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Parkstad (Limburg) | 32x bekeken

Mijn naam is Eric, ik ben 38 jaar en woon in Heerlen. Ik ben op zoek naar een band om in te drummen. Dit mag een coverband zijn, een band met eigen nummers of een mix. Ik heb veel ervaring met het spelen in een band en met optreden. Mocht je op zoek zijn naar een drummer, dan hoor ik graag van je.

Eric Langen

Wildmen Bluesband zoekt Drummer

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 110x bekeken

Wildmen Bluesband zoekt DrummerWildmen Bluesband zoekt drummer DRUMMERS! Helaas moeten we, wegens omstandigheden, afscheid nemen van onze zeer gewaardeerde drummer Hans, die al 8 jaar bij ons speelt. Dus als je hart bij de Blues ligt en je hebt ervaring, is dit je kans en ben je van harte welkom! We spelen een mix van eigen nummers en covers. Momenteel zijn we bezig met de opnamen van ons derde album. Meer info over … meer »

wildmen bluesband

Band in oprichting zoekt muzikanten omgeving Gennep

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 98x bekeken

Wij zangeres en gitarist willen een amateurband oprichten om samen voor de gezelligheid muziek te maken. Voor ons is het belangrijk dat degene die zich bij ons willen aansluiten gezelligheid, teamspirit en fun hebben in de muziek op de eerste plaats komt. De muziek die we samen te zijner tijd uitkiezen is van de jaren 60 tot heden. Wij zijn samen opzoek naar een drummer(ster), bassist(e), toetsenist(e) … meer »

Maike Hovestadt

Rhythm Section!

Bassist en Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 233x bekeken

Rhythm Section!Wij zijn met enige spoed op zoek naar een een strakke drummer en bassist die warm lopen voor onze muziek. We maken symfonische (pop) rock in de breedste zin van het woord en uitstapjes schromen we niet. We zijn niet op zoek naar een' projectmatige' muzikant (en), ego, of voor heel even maar iemand met passie en bevlogenheid, een persoonlijkheid die een bijdrage wil en kan leveren! Er liggen voldoende … meer »

symfonischerock

Drummer gezocht voor rock coverband

Drummer gezocht in Hoogeveen (Drenthe) | 145x bekeken

Wegens familieomstandigheden heeft onze drummer onlangs moeten besluiten om het drummen op een laag pitje te zetten. Straque is daarom per direct op zoek naar een drummer die onze Animal on drums waardig kan vervangen. Muziek van Straque bestaat uit covers die we in een eigen jasje steken; met een scherp randje. We spelen een mix van rockmuziek vanaf de jaren 60 tot nu. Van The Kinks tot Queens … meer »

Muzikantenbank user MniekMniek

Jonge drummer zoekt band/bandleden

Drummer zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 128x bekeken

Jonge drummer zoekt band/bandledenIk ben een drummer van 17 die al meer dan 11 jaar drumervaring heeft. Ik ben al lange tijd op zoek naar een band alleen kan ik die in mijn nabije omgeving niet goed vinden. Ik speel zelf veel covers op elektronische muziek maar ben ook zeker geïnteresseerd in funk, rock en popmuziek. Het liefst zoek ik naar een band met bandleden tussen de 16 en 30 jaar.

Thijs Koning

Juraini zoekt een Zanger en Zangeres

Blazer, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 123x bekeken

Hallo Allemaal, Mijn naam is Juraini Ferary, ben 25 jaar oud. K ben per direct opzoek naar een zanger en zangeressen voor Nederlandstalig muziek of een Nederlandstalig met beetje rapmuziek, waarbij k zelf dan een Nederlandstalige songtekst schrijft. Ook is het mogelijk voor een rapmuziek, maar ook een blazer en een drummer voor als ik zelf jarig bent te komende 28 juli. Groet, Juraini

juraini

Drummer omgeving veghel/uden zoekt band

Drummer zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 100x bekeken

Hi all, ik ben Thimo, 23 jaar en ik woon in Boekel. Ik heb ruim 10 jaar drumervaring, laatste jaren helaas minder gespeeld omdat ik niet in een band speelde. Graag wil ik dit weer oppakken. Qua genre ben ik breed georiënteerd, vind het ook het leukst om verschillende genres te kunnen spelen. Mochten jullie dus nog op zoek zijn naar een enthousiaste drummer om je band aan te vullen, laat dit dan vooral … meer »

Muzikantenbank user Thimo van der WijstThimo van der Wijst

Drummer gezocht met een goede shuffle in zijn vingers voor bluesrock powertrio

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 250x bekeken

Wij zijn op zoek naar een drummer om een bluesrock powertrio (zang/gitaar/harp, bas, drums) mee voort te zetten. We spelen vooral eigen werk en hier en daar een een covertje. Het heeft een tijdje stil gelegen maar we hebben het repertoire weer opgefrist de afgelopen maanden. Het is de bedoeling om met een minimaal aantal oefensessies het podium weer op te kunnen. Ervaring of woonplaats is niet van … meer »

Jeroen