Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer gezocht voor punk/Rock & Roll band

Drummer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 40x bekeken

Wij zijn een Punk/Rock & Roll band (van tussen de 27 en 37) uit de omgeving Leiden met een eigen repertoire en zijn momenteel op zoek naar een gemotiveerde drummer. Onze nummers zijn in de stijl van Motörhead, Venom en een hele zwik andere band in het Speed Metal, Rock & Roll en Street Punk straatje. Wij zoeken naar een drummer die goed met double bass overweg kan en met eigen inbreng komt. Kan jij … meer »

Muzikantenbank user DanielDaniel

Brassband zoekt inval drummer

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 61x bekeken

Brassband zoekt inval drummerBrassband uit Diemen (Amsterdam) is op zoek naar een drummer die het leuk vind om af en toe bij ons in te vallen. Omdat we jaarlijks behoorlijk veel optredens hebben (30 tot 40) maar onze drummer ivm werk/studie niet altijd aanwezig kan zijn zouden we het leuk vinden als jij dan bij ons in zou kunnen vallen. Voordeel voor jou is dat je niet altijd aanwezig hoeft te zijn en alleen komt spelen als je … meer »

Remco Kolijn

Coverband zoekt drummer

Drummer gezocht in Meppel (Drenthe) | 123x bekeken

Onze band "Peat" is sinds kort op zoek naar een fijne drummer. We zijn in de leeftijd 45 tot 55 en nu anderhalf jaar samen op weg. Inmiddels een aantal optredens gehad in ontspannen sfeer welke super gingen. Ons doel is: gezellige maar ook vruchtbare repetitieavonden eens per twee weken. Af en toe een optreden waar we naar toe kunnen werken. Onze stijl ligt uiteen van pop, van oldies tot nu, beetje … meer »

Barbera Kroes