Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Beginnende heavy metal band zoekt drummer en gitarist

Drummer en Gitarist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 95x bekeken

wij bestaan nu uit 3 man en zoeken nog een drummer en gitarist om de band compleet te maken zoals de titel zegt willen wij richting de heavy metal gaan denk aan bands als Iron Maiden, W.A.S.P, Metal Church, Annihilator wij bieden een rustige begripvolle sfeer waar creatieve vrijheid en humor de prioriteit heeft het doel is dus wel serieus eigen muziek maken maar dat zonder druk dus heb … meer »

Arvid Lourens

Oprichting Dixieland bandje in 't Gooi.

Blazer, Drummer en Gitarist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 107x bekeken

Wat? Ik ben aan het onderzoeken of we in 't Gooi een dixieland bandje kunnen oprichten voor (gevorderde) amateurs. Wie ben ik? Momenteel speel ik voornamelijk saxofoon in bigbands. In m'n studententijd heb ik veel klarinet gespeeld in een dixieland bandje. Daar heb ik leuke herinneringen aan en veel gave optredens gehad. Ik heb nu de echte leeftijd voor dixieland 👱🏻‍♂️en ik wil ook … meer »

Arjen Douwes

Molybdeen zoekt rock/metal drummer!

Drummer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 94x bekeken

Semi-professionele drummer met ambitie gezocht om onze rock-/metalband Molybdeen compleet te maken. De band bestaat momenteel uit Tracy Tchai (vocaliste, ex Hidden Doors/Outside Revelation), Kars Verbeek (bassist) en Bart Cornelissen (gitarist). Repeteren in Nijmegen. Wij willen eigen werk uitbrengen en serieus aan de weg timmeren, geen gelegenheidsband dus! Er zijn al wat nummers geschreven, maar … meer »

Muzikantenbank user Bart CornelissenBart Cornelissen

Ambitieuze energieke drummer gezocht

Drummer gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 124x bekeken

Ambitieuze energieke drummer gezochtNL: Voor mijn Electronische Liveband ben ik op zoek naar een energieke drummer. Drum- en live-ervaring is een must, evenals affiniteit met Electronische muziek. Eng: For my Electronic Liveband I am looking for an energetic drummer. Playing drums and live experience is a must, as is an affinity with Electronic music. Website: nrg.live

Muzikantenbank user Bas KunnenBas Kunnen

Bluesmission zoekt drummer

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 508x bekeken

Bluesmission zoekt drummerBluesband BLUESMISSION zoekt een drummer die feeling heeft voor de blues. We bestaan uit 2 gitaristen, een bassist en een zanger. Wij spelen authentieke blues, denk aan BB King, Albert Collins, Stevie Ray Vaughan, Eric Clapton etc. We oefenen meestal in het MCA te Rhoon (bij Rotterdam) elke week op woensdagavond. We hebben ca. 25 nummers op ons repertoire en hebben al twee gigs over een paar maanden. … meer »

Muzikantenbank user Hans AndriessenHans Andriessen

Beginnend drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 121x bekeken

Beginnend drummer zoekt bandHoi allemaal, ik ben Paul, woon in Den Haag, en zoek een (cover)band om 1x per week sámen muziek te maken. Anderhalf jaar geleden ben ik begonnen met drummen, heb enige tijd les gevolgd aan de muziekschool in Maastricht. Momenteel zit ik gemiddeld 4 á 5 uurtjes per week achter mijn Alesis Crimson II SE. Omdat ik in mijn eentje muziek bedrijven niet ècht gezellig vind, wil ik dit dolgraag in … meer »

Paul Coonen

Band zoekt drummer

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 163x bekeken

Rock and Roll band zoekt een drummer. Wij zijn een Rock and Roll cover band op dit moment bestaande uit een solo gitarist / leadzanger, bassist, rhythm gitarist . Wij spelen voornamelijk nummers uit de jaren 60, 70, 80 en 90 Nummers van onder meer The Shadows, The Ventures, Fleetwood Mac, The Maskers, Eddie Cochran, Eric Clapton, The Drifters, Elvis Presley, Cliff Richard, Richi Valens, Del Shannon, … meer »

Muzikantenbank user Peter van HeijnigenPeter van Heijnigen

Guus Meeuwis cover band

Blazer, Drummer en Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 123x bekeken

Hey, leuk dat je geïnteresseerd ben in mijn advertentie! Ik zal mezelf eerst even voorstellen. Mijn naam is Stijn Maas, 22 jaar en ik kom uit Tilburg. In mijn jeugd ben ik opgegroeid met de muziek van Guus Meeuwis. Zelf heb ik er ontzettend plezier in om regelmatig zijn muziek ook op de piano ten gehoren te brengen. Mijn idee (mag wel zeggen droom) is om een cover band op te zetten met enkel de … meer »

Muzikantenbank user Stijn MaasStijn Maas