Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 93x bekeken

Ik zoek een leuke band met muzikanten die graag covers spelen, genre rock, pop. Het zou leuk zijn om als doel te hebben af en toe op te treden. Regio Utrecht/Amsterdam. Ik drum al heel wat jaren maar ben er een tijdje uit geweest en wil het weer oppakken. Ik ben 38 jaar en ben iemand die zijn taak in een band serieus neemt. Het zou leuk zijn mensen te ontmoeten in de leeftijd 25-45. Ik hoor graag!

Muzikantenbank user Michel HensenMichel Hensen

Drummer gezocht voor artrockband

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 123x bekeken

Afgelopen jaar brachten we een goed ontvangen album uit, hopelijk kunnen we het na de crisis met veel mooie optredens gaan presenteren. Tevens hebben we veel nieuw materiaal liggen. Momenteel spelen we met bas, gitaar en viool en zoeken er nog een flexibele drummer bij die thuis is met postpunk, mathrock en indierock. Liefst met ook veel podium en studio ervaring. We houden van snel en projectmatig … meer »

Muzikantenbank user SabrazaSabraza

Drums!

Drummer gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 477x bekeken

Drums!Wij zijn voor onze rock band nog op zoek naar een gemotiveerde drummer. Een relaxte persoonlijkheid met de nodige kennis en ervaring die uitstapjes naar het symfonische en progressievere werken niet schroomt maar juist een creatieve uitdaging vindt! Goed in zijn vel zit en drummen in het bloed zit! Meer dan affiniteit heeft met de stijl (geen covers maar eigen materiaal) en een no nonsense mentaliteit … meer »

peter

Drummer 50, zoekt coverband.

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 114x bekeken

Drummer 50, zoekt coverband Stones/CCR/Beatles/Neil Young of in die richting. Ik drum relatief nog kort, ben goed in de groove en hou maat, desnoods met metronoom. Geen gierende drumsolo’s en moeilijke breaks. Ik Zoek een band waarbij gezelligheid mag maar kwaliteit van de muziek zeker zo belangrijk is. Speel ook slaggitaar en Bas.

Jeroen Berkhout

Stoner Rock band zoekt bassist, drummer en toetsenist

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 214x bekeken

Wij, Terry (30 jaar, Otterlo) en Niels (45 jaar, Arnhem) zijn beide gitaristen met redelijk veel bandervaring en zoeken mede bandleden voor onze nieuwe Stoner Rock band. We zoeken een drummer, basgitarist, zangeres of zanger en een toetsenist om op seventies geïnspireerde stoner rock te maken met moderne metal invloeden en een goede groove. Bands die ons inspireren zijn The Melvins, Witchcraft, … meer »

Niels

Gitaristen

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 440x bekeken

GitaristenSpeel je Gitaar en heb je zin om (weer) lekker samen muziek te maken? Dat kan bij Musica-Landerd! Locatie Schaijk. (Leuke muziekstukken onder begeleiding van een docent/dirigent). Voor deze recent gestarte muziekvereniging zijn er nog aanvullingen gewenst zoals (Bas) gitaar en slagwerker, bij ons ben je welkom! Twijfel je nog? Kom het eens uitproberen! Wij hebben een geschikte ruimte zodat we na … meer »

Ron

Pianist / toetsenist gezocht

Drummer, Strijker en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 158x bekeken

Pianist / toetsenist gezochtHeb je zin om (weer) lekker samen muziek te maken? Dat kan bij Musica-Landerd! Locatie Schaijk. (Leuke muziekstukken onder begeleiding van een docent/dirigent). Voor onze recent gestarte muziekvereniging zijn we opzoek naar een pianist/toetsenist. Een (elektrische) piano is aanwezig! Twijfel je nog? Kom het eens uitproberen! Wij hebben een geschikte ruimte zodat we na de lockdown al weer … meer »

Ron