Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Nieuwe hardcore punk band

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 68x bekeken

Gezocht: een drummer voor een nieuwe hc/punk band. Denk aan bands als: Minor Threat, Gorilla Biscuits, Rixe, Fury, Cock Sparrer, Crown Court en nog veel meer in het verlengde daarvan! We zijn allemaal tussen de 25 en 28 en woonachtig in Amsterdam. Als je deze referenties je enthousiast maken laat het weten. Komen er wat demotjes je kant op!

Runk

Heraut zoekt een nieuwe drummer

Drummer gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 160x bekeken

Heraut zoekt een nieuwe drummerBeste muzikanten, Heraut is een Indie Rock band gevestigd in Tilburg. We hebben het afgelopen jaar de prijs van de tentstage op eurosjopper gewonnen en mogen volgend jaar op de mainstage spelen voor ca. 3000 mensen. Helaas is de drummer gestopt wegens persoonlijke omstandigheden en zijn wij opzoek naar een energieke, (semi) ervaren drummer die graag tijd in de muziek investeerd. Ben je geïnteresseerd? Stuur … meer »

Muzikantenbank user Marc van den HoutMarc van den Hout

Coverband met optredens zoekt drummer

Drummer gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 314x bekeken

Wij zijn een (hobby) coverband en we zijn op zoek naar een drummer. Plezier staat bij ons voorop, maar we hebben wel een professionele instelling. We zijn een 4-mans formatie bestaande uit bas, drum, gitaar en een zangeres die slaggitaar speelt. We hebben een breed repertoire dat publiek van alle leeftijdscategorieën aanspreekt: classic rock, rock en pop, dansbare nummers en nummers met een vleugje … meer »

Muzikantenbank user Mario MarioMario Mario

Startende (cover)band zoekt een drummer en bassist

Bassist en Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 157x bekeken

Mijn naam is Milan (21 jaar en gitarist) en samen met Rosa (18 jaar en zang) ben ik op zoek naar mensen om een bandje mee te beginnen. In eerste instantie willen wij beginnen als coverbandje, maar de ambitie om eigen werk te maken is er zeker! Bij de muziekstijl kun je denken aan bijvoorbeeld (andere inbreng uiteraard van harte welkom!): - Red Hot Chili Peppers - Arctic Monkeys - Linkin Park - Foo … meer »

Milan

Muscle Shoals coverband-project

Drummer gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 112x bekeken

Te starten Muscle Shoals cover band zoekt een drummer! Hou je van Wilson Pickett, mogen we je wakker maken voor Sam and Dave, Aretha Franklin, Etta James, Staple Singers enz, en heb je een ruime ervaring, dan ben je meer dan welkom. Repeteren in Kaatsheuvel, 1 a 2 keer per maand. Vrienden die al lang samenspelen en die regelmatig in projecten meedoen, vonden het nu tijd om een eigen project te starten. … meer »

Koos Jansen