Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 178x bekeken

Drummer gezochtBeste lezer, Wij zijn Stealing Daisies en zijn op zoek naar een nieuwe drummer (en toetsenist). Op dit moment bestaat de band uit 2 leden: Benjamin (acc. gitaar/zang) Quint (bass en zang) Wij zoeken iemand tussen de 18 en 26 jaar met enige podiumervaring en ambitie om veel te spelen en samen met ons te groeien als band. Hij/zij moet bereid zijn om te repeteren in de omgeving Arnhem en … meer »

Stealing Daisies

Enthousiaste drummer, 58, wil weer de planken op!

Drummer zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 61x bekeken

In coverbandS Heb ik veel gespeeld,drum al een behoorlijk tijdje.wil dus snel weer in een coverband spelen, liefst beetje soul/ rock, maar ik speel( bijna) alles. Hoewel ik geen steward copeland ben,zijn er veel nummers die ik goed ken, verder leer ik nieuwe nummers snel. Ik ben niet op zoek naar een band die vooral het oefenen leuk vindt, hoewel je uiteraard goed moet repeteren om iets goeds neer … meer »

Muzikantenbank user John GrottendieckJohn Grottendieck

Rauw, Lyrische Hard Blues Band zoekt Drummer

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 133x bekeken

Rauw, Lyrische Hard Blues Band zoekt DrummerDe heren van Les Salopes spelen reeds langere tijd samen en hebben een repertoire van 25+ eigen nummers. Zij staan voor pittige huischgemaekte liederen die het Leven Zelve beschrijven. Rauwe, messcherpe composities vol wrange humor. Met pakkende, handgeschreven songs als basis balanceren zij tussen snoeiharde “in your face” nummers en melancholieke, lyrische songs. Denk aan Black Keys, Triggerfinger, … meer »

Muzikantenbank user Robert BaarsRobert Baars

Classicrockband zoekt bassist en drummer

Bassist en Drummer gezocht in Zwolle (Overijssel) | 369x bekeken

Classicrockband zoekt bassist en drummerWegens verhuizing naar een andere provincie zoeken wij (Ester en Ruud) voor Brickyard een nieuwe ritmesectie. Zowel een bassist als een drummer. Wij zijn een 4 mans band en spelen Classicrock. We zijn semiprofessioneel en werken tevens voor een bookingsburo. Repeteren doen we in de omgeving van Harderwijk Kijk voor een "BRICKYARD" promotiefilmpje op de homepage van onze site www.brickyard.nu TEL … meer »

Muzikantenbank user ruud maalderinkruud maalderink

Indie/alt-rock/shoegaze muzikanten gezocht

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 132x bekeken

Hey! Ben jij net als ik opzoek naar mensen om samen indie/shoegaze/altrock te maken in Amsterdam stuur me een bericht en let's go. Ik zoek mensen om mee te jammen en vervolgens band te starten en nummers te schrijven. Mijn leeftijd: 32 in Amsterdam, Gitarist (slag 3 jaar-fanatiek) zang (beginner) Inspiratie: Strokes, Dinosaur JR, Slow dive, Fountains Dc, etc. Jij mid 20 tot mid 40 Instrument … meer »

Muzikantenbank user maartenmaarten