Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Blackmetal band zoekt ervaren drummer

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 68x bekeken

Om onze line-up compleet te maken zijn wij op zoek naar een ervaren drummer. We wonen verspreid door Nederland en schrijven thuis onze muziek en komen eenmaal per maand samen in centraal NL om te repeteren. We spelen enkel eigen materiaal. Voorkeur gaat uit naar iemand van 20+ jaar met ervaring in eerdere bands. Eigen vervoer is een must. Onze stijl neigt naar de richting van oud Watain en Dissection. Neem … meer »

Mitchell Reijnders

Bluesband zoekt Bassist en Drummer

Bassist en Drummer gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 169x bekeken

Bluesband in het midden van de Randstad zoekt een strak spelende bassist en drummer om het huidige trio (gitaar, toetsen, zang en bluesharp) weer tot een complete band te maken. Wij zoeken muzikanten met ervaring in de blues(-rock) en die de thrill ervaren bij het spelen van blues met en voor anderen. Er is repertoir aanwezig en er zijn geregeld optredens in de gezellige horeca of de kleinere festivals. … meer »

Muzikantenbank user Arjan SiereveldArjan Siereveld

Ervaren drummer zoekt pop/rock band

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 77x bekeken

Ervaren drummer zoekt pop/rock bandErvaren drummer zoekt band in de regio Utrecht. Oefenen liefst 1x per 2 weken maar is geen must. Leeftijd 50 plus. Wat ik belangrijk vind: gedrevenheid, gezelligheid, eerlijkheid en af en toe een optreden. Bij belangstelling zijn er video opnames beschikbaar.

Muzikantenbank user harryharry

Drummer gezocht metalband

Drummer gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 72x bekeken

Wij zijn een gitarist en bassist (48 jaar) en zoeken een drummer om covers te spelen en eigen nummers te schrijven. Covers spelen we van Metallica, Iron Maiden, Kreator, Obituary, DRI, Dio... Breed georiënteerd. De stijl voor eigen nummers willen wij graag met jou bespreken en gezamenlijk nummers schrijven. Bezit van eigen oefenruimte in Hoorn. Leeftijd ( 40+)

Muzikantenbank user Tamar de BruinTamar de Bruin

Drummer zoekt energieke band

Drummer zoekt band in Gouda (Zuid-Holland) | 95x bekeken

Drummer uit Schoonhoven met 30 jaar bandervaring in verschillende genres zoekt een energieke band. Het liefst een band met eigen werk, maar vooral een band die van volume houdt en tegen rake klappen kan, Mijn voorkeur ligt dan ook in de heavy hoek van het muzikale spectrum. Tegenwoordig ben ik vooral gecharmeerd van post-rock/post-metal, maar ik ben zeker niet vies van trash, death, grunge, nu-metal, … meer »

Muzikantenbank user KLZdrumKLZdrum

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 620x bekeken

Drummer zoekt bandHallo, ik ben Paul en woon in Amersfoort. Nu alweer een tijdje bandeloos en weer zin om met een stel gelijkgestemden lekker te spelen. Ik heb ruim (podium) ervaring. Stijl : Rockabilly/ 60st/ Swing Gespeeld bij The Losers, Get Rhythm, Rockadile, Reno Brothers allemaal te gek en nu dan al even zonder, tijd om te gaan spelen. Leeftijd vanaf 30 tot .... Doel, lekker spelen, evt eigen nummers schrijven, … meer »

Paul Dijker

Ritmesectie aangeboden

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 143x bekeken

Bas wij zijn een ritmesectie met ervaring ,en zijn nu op deze weg op zoek naar Muzikanten of een reeds bestaande band / project . Blues is wat wij doen en dit in all zijn voorkomende vormen bestaande nummers ? cover of zelfs geschreven? wij vinden het allemaal goed . Als het maar lekker loopt , ook graag met een eigen draai. zijn jullie dus op zoek of zijn er muzikanten op zoek om een project op … meer »

jepe

Drummer aangeboden

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 136x bekeken

drummer 55 + op zoek. Ik zal me graag weer aan willen sluiten bij een Band/ Muzikanten om de Blues te spelen . en als het kan niet alleen voor de oefenruimte. van zz top, bonamassa, williamson, p. Green, ford, cuby, morrison maar ook samantha fish, larkin poe , marcus king , gary clark jr, larry carlton of in de stijl van joanna connor band zal ik wel leuk vinden maar leer uiteraard graag erbij ... … meer »

jopet