Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band in Nederland, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Dummer met brede interesse zoekt hobbyband

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 183x bekeken

Hoi! Ik ben een gevorderde hobbiedrummerke (40+) met een brede muzieksmaak. Ik zoek een relaxte een bestaand bandje in de richtingen van pop, rock, blues, funk, die vooral voor de lol spelen. Covers, tribute band zijn of eigen werk, dat is allemaal leuk. In mijn agenda past het beste wekelijks of tweewekelijks oefenen op donderdag of vrijdag. Af en toe optreden hoort daar zeker bij. Als jullie zoekende … meer »

Rene van der Stel

Drummer zoekt muzikanten

Drummer zoekt band in Roermond (Limburg) | 278x bekeken

Ik ben op zoek naar muziekanten die voornamelijk voor de fun muziek willen maken, ongedwongen gewoon lekker jammen en eventueel eigen nummers maken. Liefst richting stevigeRock en bleusrock. Niveau is niet zo belangrijk met de goede instelling komt het wel goed. Voorkeur omgeving Roermond. Lijkt dit je leuk dan stuur ff een berichtje en wie weet wat er van komt.

Muzikantenbank user Roland SeverinsRoland Severins

Drummer zoekt (soul)band

Drummer zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 124x bekeken

54 jarige drummer met Hafabra roots, afgestudeerd op de muziekschool en (cover)band- en podiumervaring. Een goed draaiende (soul)band heeft altijd wel mijn interesse waar kwaliteitsmuziek en sfeer op de vloer samengaan. (geen 50-60-er jaren muziek). uiteraard in bezit van eigen gear en vervoer.

Ludwig Smits

Drummer zoekt 2e band. Maar niets ingewikkeld. Simpele rock en blues

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 246x bekeken

Ik speel met plezier in een lichte rock/ countryrock band maar zoek er nog een bandje bij "om meters te maken" speel een jaar of 6 drums en ben denk ik een matige drummer. Wil ook alleen voor de fun spelen. Optreden eventueel ook. Denk aan Status Quo, Bryan Adams etc. Recht toe recht aan. 3 chord, 16e noten, Biertje er bij. Geen gezeik. Ben 56 en heb in de korte tijd dAt ik drum al behoorlijk wat moeilijke … meer »

Muzikantenbank user Marcel KraaijesteinMarcel Kraaijestein

Drummer zoekt prog rock/ metal band

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 229x bekeken

Hoi, ik Patrick, drummer zoek (beginnende) band - muzikanten in de buurt van Rotterdam om muziek mee te maken. In principe om gewoon weer muziek te maken, maar ben ambitieus. Bands van interesse en inspiratie? Evergrey / Threshold / In Flames / Arch Enemy etc. Schuw ook de death metal niet. Maar vind mijzelf ook in de post rock genre. Tot horens-schrijvens?

Patrick