Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres gezocht voor coverband (omgeving Weert - Helmond)

Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 66x bekeken

Wij zijn coverband Up To Eleven, spelen al een tijd samen en zijn op zoek naar een zangeres. De bezetting op dit moment: zanger/gitaar, percussioniste/zang, gitarist, drummer/zang, toetsenist en bassist. We spelen covers van verschillende muzieksoorten (o.a. pop, rock, Nederlandstalig) en oefenen 1 x per 2 weken op de dinsdag in Budel. Leeftijd: 35 tot 50 jaar. Doelstelling: 5 tot 10 optredens … meer »

Barry

*Opstartende Grunge/Punk/Altrock band zoekt zanger en bassist*

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 107x bekeken

Heyhalloo. Wij (2 gitaristen en drummer) zijn een opstartende band en we zoeken nog een bassist en zanger in de buurt van of in Limburg. We spelen voornamelijk Grunge, punk en altrock (Denk aan dingen als Nirvana, Misfits, Weezer etc) en we repeteren in een oefenruimte in Stein. We zijn zelf 20,18 en 17 jaar oud dus iets rond die leeftijd zou fijn zijn, het liefst tot de 30. Heb je interesse? Laat … meer »

Muzikantenbank user Niek FriederichsNiek Friederichs

Allround coverband Marigold zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Parkstad (Limburg) | 154x bekeken

Coverband Marigold is op zoek naar een frontman. Lijkt het je wat om met onze frontvouw te rocken? Neem dan contact op. We repeteren elke vrijdagavond in Heerlen. Ons genre is pop/rock & dans. Wij zijn: zangeres, toetseniste, drummer, basgitarist en 2 maal gitarist. Voor meer info zie onze website of facebook. Deze oproep is eerder geplaatst, indien interesse aub bericht naar mij persoonlijk.

Muzikantenbank user Graat BouwensGraat Bouwens

Zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Parkstad (Limburg) | 143x bekeken

Coverband Marigold is op zoek naar een frontman. Lijkt het je wat om met onze frontvouw te rocken? Neem dan contact op. We repeteren elke vrijdagavond in Heerlen. Ons genre is pop/rock & dans. Wij zijn: zangeres, toetseniste, drummer, basgitarist en 2 maal gitarist. Voor meer info zie onze website of facebook.

Muzikantenbank user Marigold BandMarigold Band

Zangers en zangeressen gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 262x bekeken

Beste, Wij schrijven liedjes in Nederlands-, Duits-, en Limburgstalig genre. Hier zoeken we Zangers en Zangeressen voor om dit op stage te laten performen. Heb je geen ervaring dan kun je toch reageren door een link te sturen naar boekingen@******.nl waarin we je horen en kunnen zien. Mocht je reeds ervaring hebben dan is dat een pré. Mocht je geïnteresseerd zijn dan horen we graag van je. Het … meer »

Stanislaw Kirner