Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist en bassist / toetsenist zoeken vocal

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 115x bekeken

Gitarist en bassist / toetsenist zoeken vocalhoi wij, als begin 30 ergs, zoeken muzikale versterking! genre: pop, rock, blues, soul. liefste (uiteindelijk) eigen nummers schrijven (ontstaan vanzelf). we zoeken als eerste vocal, later ook drum weer. voorkeur vrouw 25-35 jr omgeving tilburg met wil om ook op te treden. 1 keer doordeweeks bijv spelen/ontwikkelsen. inspiratiebandje: https://www.youtube.com/watch?v=iUyfuC8VG5Y kijk/luister voor … meer »

menno bakker

Auditievoorbereiding voor amateur vocalisten....

Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 81x bekeken

Jij bent 40-plusser. Hebt ooit in bandjes gezongen maar bent gestopt ivm werk of privé. Inmiddels heb je weer meer tijd en gereageerd op een advertentie. Alleen voel jij je onzeker. Dan heb ik de oplossing, gaan we samen oefenen (ik op gitaar). Voor mij een stukje hobby, gaat jou niets kosten. Regio Eindhoven (straal 45km). Ben je e.v. geïnteresseerd, neem maar contact op en zien we wel. Alexander.

A.A. (gitaar)

Backing Vocals!

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 230x bekeken

Backing Vocals!Onze rockband (uitsluitend eigen materiaal) is op zoek naar een tweede backing vocalist (m/v). Een enthousiaste team player met de nodige ervaring en affiniteit met de stijl! We zijn allen ervaren muzikanten die voldoening halen uit het spelen van eigen werk. Ons repertoire is zeer divers en biedt volop ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. We repeteren wekelijks en beschikken over een eigen vaste … meer »

gerard damen

Houd jij van zingen?

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 179x bekeken

Hi zangers en zangeressen! Zing jij graag en heb je voor je gevoel genoeg meegezongen met Youtube en Spotify? Misschien leuk om een keer met gitaarbegeleiding te zingen? Het lijkt me leuk om iemand die zo graag zingt te begeleiden met de gitaar. Ik heb ervaring met optredens in cafe's en speel sinds mijn 7e gitaar. Ik zoek iemand met passie en enthousiasme voor muziek. Ik sta voor verschillende muziek … meer »

gitarist-647

Zangeres gezocht voor allround duo

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 286x bekeken

Ik, Allroundtoetsenist/(backing)vocals (49) met ruime ervaring in alle stijlen zoekt zangeres om Allround Duo op te richten. Door alle corona regels wordt het steeds moeilijker om een podium of optreden te doen. het publiek snakt erna om er eens uit te kunnen. Voor de horeca, campings, braderieen, kermissen, terrassen is het onhaalbaar om een complete band met toebehoren neer te zetten, qua geld … meer »

Muzikantenbank user JurgenJurgen

Zanger gevraagd voor rockband

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 233x bekeken

Hallo Wij gitarist, basgitarist en drummer met ervaring zijn op zoek naar een zanger Ons repertoire wat we willen gaan doen bestaat uit de jaren 70 / 80 rock te denken aan Thin Lizzy, Neil Young, AC/DC, ZZ Top, Queen, Free, The Knack The Black Crowes enz. Wij komen uit Budel en repeteren in Budel op de maandagavond Ben jij een zanger die los gaat op het podium, van plezier houdt en deze muziek … meer »

Muzikantenbank user Fred GeritsFred Gerits

Band Undercover zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 207x bekeken

Hoi. Wij, een ervaren coverband bestaande uit: drummer, bassist, toetsenist ,gitarist/zanger en een zangeres zijn opzoek naar een ervaren 2de zangeres die ook ervaring heeft met het zingen van een tweede en derde stem en kunnen koren. Leeftijd tussen 30 en 50 jaar. Repetities 1x per week op maandagavond in Tilburg. Wij spelen vooral soul, funk, disco waar het publiek compleet los op kan gaan. Heb … meer »

Antonio Espa

Vocal jazz group Take Eight zoekt een alt

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 212x bekeken

Omdat één van de alten van de vocal jazz group “Take Eight” gaat stoppen, zoekt de groep een alt zangeres. Het repertoire van de groep bestaat uit originele (meestal 4 stemmige-) arrangementen van o.a. de wereldberoemde formaties Manhattan Transfer en New York Voices. Maar ook songs van Gregory Porter en Stevie Wonder worden in een jazzy arrangement gebracht. Take Eight bestaat uit 8 zangers … meer »

Ruud van Vlerken

Zanger gezocht voor party-feestband

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 168x bekeken

Zanger gezocht voor party-feestbandhttps://www.facebook.com/PartyCriminals Na het gekende jaar van rust heeft onze zanger Stefaan beslist om de rust te bewaren 😉. Daarom zijn wij per direct voor onze band opzoek naar een nieuwe zanger-entertainer. Alles is professioneel omkadert (eigen licht en geluidsbedrijf, artiestenbureau Vikingentertainment). Onze optredens bevinden zich in het feestmilieu van Nederland en België (bierfeesten, … meer »

Gert Meuwes