Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger gezocht omgeving Bakel

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 185x bekeken

Zanger gezocht omgeving BakelWegens het vertrek van de zanger van onze band zoeken wij een nieuwe zanger. Leeftijd is niet zo belangrijk maar het hart moet liggen in muziek van de jaren 60 en 70. De repetities zijn op dinsdag avond. Het is niet onze intentie om regelmatig op te treden maar lekker voor de hobby en plezier muziek maken. Lijkt het je iets, informeer gerust.

Muzikantenbank user Andre StrijboschAndre Strijbosch

Zanger / zangeres gezocht voor Southern Rockband

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 202x bekeken

Southern rockband in oprichting uit Oss, bestaande uit 2 gitaristen, bas en drum zoekt een zanger en/of zangeres. We willen werken aan eigen nummers inspiratiebronnen hiervoor zijn b.v The Black Crows, Blackberry Smoke, Lynyrd Skynyrd en vele anderen. Leeftijd maakt niet uit, inzet een goede muzikale en persoonlijke klik vinden we veel belangrijker. Zelf zijn we in de leeftijd van eind 20 (1x) tot … meer »

Jeroen

Zanger voor rockband gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 102x bekeken

Zanger gezocht voor nieuwe Hardrockband. Het doel is om om de week te repeteren en zo'n 5 x keer per jaar te knallen op het podium! Met deze band zetten we een kwalitatief goede en strakke show weg! Waar ruimte is voor lol maken improvisatie en nummers niet per definitie noot voor noot nagespeeld hoeven te worden. Kom je uit omgeving West Brabant (zon beetje de driehoek Bergen op Zoom, Dordrecht, … meer »

Muzikantenbank user Aron VordermanAron Vorderman

Backing vocals m/v

Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 433x bekeken

Backing vocals m/vOnze band is op zoek naar een backing vocalist m/v. Enige ervaring is een pre wel toonvast.Bij voorkeur hoge alt. Repetities op vrijdag avond(omgeving Willemstad). Invloeden laten zicht het best omschrijven als pop, symfonische en progressieve rock. We zoeken een serieuze en fijne aanvulling voor de langere termijn die in ruime mate affiniteit heeft in deze stijl en niet op zoek is naar covers maar … meer »

Paul

Beyond Civlisation zoekt zangeres! (Symphonic metal)

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 185x bekeken

Beyond Civlisation zoekt zangeres! (Symphonic metal)Hey muzikanten! Ik ben Eric, 22 jaar oud, een componist en gitarist met een passie voor symfonische metal. Op dit moment ben ik druk bezig met het opzetten van een symfonisch metalproject/band genaamd Beyond Civilisation. En we hebben nog één belangrijk puzzelstukje nodig: een geweldige zangeres! Als je de demo's hieronder checkt en denkt: "Ja, hier wil ik bij betrokken zijn!", dan moeten we zeker … meer »

Muzikantenbank user Eric BolierEric Bolier

Progressieve rock zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 128x bekeken

Progressieve rock zanger(es) gezochtIk ben op zoek naar een (semi-) ervaren vocalist in regio Eindhoven voor de band Sepia; bij voorkeur een zangeres. Opnames in de studio zijn al in volle gang en er is genoeg materiaal voor in de toekomst. Creatieve input is natuurlijk altijd welkom. De muziek gaan we natuurlijk ook naar een live-setting brengen. Enthousiast en/of nieuwsgierig? Neem direct contact met me op via de mail of via een persoonlijk … meer »

Muzikantenbank user Nick EijkemansNick Eijkemans

Zanger gezocht!!

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 221x bekeken

Gedreven en enthousiaste zangeres, bassist, gitarist en drummer zijn op zoek naar een dito zanger. We zijn op zoek naar een zanger die de ambitie heeft om volledig voorbereid naar een repetitie te komen. Voor wat betreft het repertoire willen we graag nummers spelen vanaf de jaren 70 en 80 tot de hedendaagse hits. Setlist op aanvraag. De planning is om 2 keer per maand op te treden en 1 … meer »

Hans Bal