Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger(es) voor americanaband

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 425x bekeken

Zanger(es) voor americanabandStartende Americana band in de driehoek Amersfoort-Zwolle-Apeldoorn zoekt zanger of zangeres . Wij, 2 gitaristen en een percussioniste, backingvocaliste, zoeken een zanger of zangeres, liefst met nog een instrument, om samen de basis voor een band neer te zetten. Enige ervaring is wel gewenst. Stijl: Americana (country, folk, blues, akoestisch). Wat namen als richting: Dead South, Pistol Annies, Steve … meer »

Muzikantenbank user Peter AnthonyPeter Anthony

Zanger/es gezocht voor een country band

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 195x bekeken

wij zijn op zoek naar een gezellige zangers of zanger voor een country band. Bestaande uit solist, bassist, drummer, slaggitaar. Het rep richt zich naar de C&W muziek en indien mogelijk de country rock, albert lee/vince gill/ brad paiseley, en andere mooie nummers, maar ook hebben we een link naar de Rock And Roll oldies. We spelen onze eigen stijl en arrangeren de muziek ook op een eigen herkenbare … meer »

Muzikantenbank user Albert van PrehnAlbert van Prehn

Gitarist/Producer/Multi-instrumentalist op zoek naar muzikanten

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 204x bekeken

Gitarist/Producer/Multi-instrumentalist op zoek naar muzikantenIk ben Steven 23 jaar oud en ben op zoek naar mensen uit de regio Waalwijk/Breda/Tilburg om een band mee te vormen. Een jaar geleden ben ik gestopt met het bandleven maar zou nu graag een verse start willen maken. Mijn hoofd instrument is elektrische gitaar maar ook bas en drums zijn dingen die ik kan. Ik heb in bands gezeten met diverse genres, van Metal tot Blues-rock waar ik ook als songwriter functioneerde … meer »

Muzikantenbank user Steven de LeeuwSteven de Leeuw

Vocale Versterking

Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 438x bekeken

Vocale VersterkingVoor onze rock formatie (in de breedste zin van het woord) zijn wij nog op zoek naar een enthousiaste backing vocalist om onze zangsectie aan te vullen. We zijn allemaal ervaren, halen voldoening uit het spelen van eigen materiaal en hebben het nodige te bieden als we weer op het podium kunnen staan! We beschikken over een vaste ruimte en (zang) installatie. We zoeken een vocalist (e) die een fijne … meer »

sander

Producer zoekt zanger/es voor samenwerking

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 242x bekeken

Ik zoek iemand om mee samen te werken. Om samen die liedjes die ik nu in grote lijnen heb staan af te maken en voorzien van zang. Het idee is om echt samen te werken, dus wederzijds input qua tekst, melodie, compositie en sounds. Ik maak electronische muziek in een vrij brede zin. Met de nadruk op electro, een beetje alternatieve synthpop. Een samenwerking zou ook op afstand kunnen werken. … meer »

Muzikantenbank user David RuijgvoornDavid Ruijgvoorn

Gitarist zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 142x bekeken

Akoestisch en semiakoestisch gitarist zoekt leuke zangeres Repertoire de muziek uit de jaren 6⁰ 70 en 8⁰ Je komt uit de omgeving vanden Bosch Leeftijd vanaf 35 tot 55 Wat voorop staat is het plezier maken in muziek Lijkt het je leuk met mij een duo te vormen bel dan naar 06 48238623 ik hoop snel van je te horen Frans

frans knuvers

Oprichting van nieuwe band (Smooth Paradise) & label

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 368x bekeken

Mijn plan is om samen met een nieuw onafhankelijk platenlabel een nieuwe band te vormen. Smooth Paradise moet een nieuwe band vormen, een samensmelting van hardrock, pop, punk en electropop om een nieuw geluid te creëren en dit wordt uitgebracht via een nieuw label. De muziek die we maken moet toegankelijk zijn voor een groot publiek om te kunnen verkopen om te kunnen blijven investeren in de artiesten, … meer »

Khalid