Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Female Vocalis/ Actress

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 61x bekeken

Female Vocalis/ ActressLocation: Netherlands
 Company: Roseville
Application Deadline: 2 August 2024 Overview: We are seeking a talented and dynamic female vocalist and actress aged between 25 and 30 years old to join our exciting new long-term project. The ideal candidate should have a powerful and versatile voice with the ability to sing fluently in English, and preferably also in French. Acting experience is a … meer »

Muzikantenbank user Boris BooijBoris Booij

Gezocht - Zanger of zangeres met 'funk & soul-strot' en podiumpresence

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 712x bekeken

Gezocht - Zanger of zangeres met 'funk & soul-strot' en podiumpresenceEen vers samengesteld funkcollectief van gevorderde muzikanten zoekt een frontman óf -vrouw, die in het genre (New) Soul, Funk en Urban indruk weet te maken. Voel je je comfortabel voor publiek, kan je ze meenemen in je verhaal en heb je een eigen geluid? Dan ontmoeten we je graag! Schrijf je zelf teksten of nummers, dan is dat ook zeer welkom! - Ons doel: een retestrakke funkband neerzetten die … meer »

Muzikantenbank user Rob KlaassenRob Klaassen

Band zoekt een zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 109x bekeken

We zijn op zoek naar een ervaren hobby zanger die onze band komt versterken Band bestaat uit zangeres ,drummer , bassist en slaggitarist. Wij spelen pop / rock nummers met een randje. Ontspanning en gezelligheid staat bovenaan. We schromen er niet voor om ook zo nu en dan creatief bezig te zijn met het maken van eigen nummers. Voorkeur gaat uit naar een zanger met een open mind . We zijn niet … meer »

Ramon Lamers

Countryband zoekt zanger/gitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 142x bekeken

Countryband Coltrane (opgericht in 2024) zoekt voor het uitbreiden van repertoire en bezetting een ervaren zanger/gitarist voor een eerste (maar ook 2e, 3e en 4e stem) en slaggitaar in de leeftijd van 55 tot 65. Ons repertoire bestaat uit covers van de Eagles, Bellamy Brothers, Alan Jackson, Mavericks, Brooks & Dunn etc. Omdat we het repertoire nog aan het samenstellen zijn is er zeker ruimte voor … meer »

Eric Verhagen

Zanger(es) gitarist gezocht voor Nirvana Coverband

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 112x bekeken

Ben jij die zanger(es)/gitarist(e) met een krachtige stem en zin om 1 keer per week te repeteren ergens in de driehoek Amsterdam, Haarlem, Alkmaar? Stuur me een what's app of mailtje en dan gaan we kijken of het klikt. De ambitie is om uiteindelijk ook te gaan optreden. Niet alleen het bekende werk van Nevermind maar ook het onbekendere werk van de albums Bleach, Incesticide en In Utero komen aan … meer »

Muzikantenbank user Ed Van Der VoortEd Van Der Voort

Zanger en lead gitarist gezocht in omgeving Alkmaar / Hoorn / Schagen!

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 138x bekeken

Zanger en lead gitarist gezocht in omgeving Alkmaar / Hoorn / Schagen!Bunge speelt lekker stevige alternative rock-covers uit de 90's en wat daar op lijkt. Onze bezetting bestaat uit een zangeres, lead-gitarist, ritme-gitarist, bassist en een drummer. We zoeken een lead gitarist die het stokje van onze huidige kanjer kan overnemen en een zanger die geen moeite heeft met muziek van o.a. de Foo Fighters, Pearl Jam, RHCP, etc. Ben jij een betrouwbare, down-to-earth … meer »

Peter Bakker

Rock Zanger Gezocht In Brabant!

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 110x bekeken

Wij zijn Infinite Suns, een band uit Den Bosch. Een kort berichtje over ons. Wij zijn Quinten (gitarist) en Bjorn (drummer). We zijn druk op zoek naar een zanger die zowel op persoonlijk vlak als muzikaal vlak een perfecte fit is. Wij houden van ons eigen materiaal schrijven, en halen onze invloeden uit the Black Keys, Royal Blood, Blue Stones en Queens of the Stone Age. Denk jij, nou dit past wel … meer »

Muzikantenbank user Infinite SunInfinite Sun