Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangers gezocht voor akoestisch duo muziek

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 102x bekeken

zangeres gezocht om akoestisch duo mee te vormen, denk aan pop jazz rock muziek in akoestisch jasje bv. noray jones, john mraz u2 krezip maar ook evt nederlandstalig ik ben zelf gevorderd gitarist, niveau gevorderd doel optredens omg, Oisterwijk /Tilburg/Den bosch leeftijd tussen 25 - 40 jr Leeftijdscategorie: 30 tot 40 jaar

daan Wiel van de

Drummer gezocht voor gezellige coverband met breed repetoire

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 133x bekeken

Wij hebben een mooie repetitieruimte (kosteloos) met eigen audioapparatuur. Wij zoeken met spoed een nieuwe drummer met enige (band)ervaring en een zanger/zangeres. Wij hebben een leuke setlist, repeteren één keer per week, staan open voor alle leeftijden en zijn flexibel wat muziekstijlen betreft zodat iedereen voldoende ruimte krijgt voor eigen nummers. Bij onze stijl moet je denken aan Rolling … meer »

John Keulen

Zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 191x bekeken

Ha, wij (coverband uit Heesch) zoeken per direct een vlotte zangeres die ons vocaal wil aanvullen. Wij richten ons op rock vanaf jaren 80 tot heden. Denk aan: BLØF, Gare du Nord, Edsilla Rombley, Dua Lipa, Ellis Bextor, Kensington en Coldplay. Maar we spelen ook oudere nummers van o.a.Price, David Bowie, Het Goede Doel en Gruppo Sportivo. Onze leeftijd ligt tussen de 50 en 60. Heb je interesse, … meer »

Ron Treep

Genesis Tribute: ervaren zanger gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 91x bekeken

We zijn op zoek naar een zeer ervaren zanger voor een Genesis Tribute. Afgezien van de zang zijn we compleet. Wij zijn ervaren muzikanten en we hebben een aantal van de nummers al vaker met andere bands live gespeeld. We spelen een mix van oude en nieuwere nummers, en we willen heel erg in de buurt komen van de originele sound. Als jij niet exact dezelfde stem hebt als Gabriel of Collins dan is dat … meer »

Muzikantenbank user Mathias LangMathias Lang

Blues/rock coverband zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 164x bekeken

Hi, Ik ben Yous en ben bezig met het oprichten van een coverband en we zijn al een heel eind. Voorbeeldartiesten zijn; Eric Clapton, John Mayer, …(alles wat grooved:P)… Op dit moment bestaat de band uit: Drummer (58 jaar) Bassist (48 jaar) Gitaar (30 jaar) Gitaar/Blues orgel (27 jaar) Wij zoeken nog een zanger(es) en ik vroeg mij af of je interesse hebt om een keer mee te spelen? Groetjes, Yous … meer »

Yous

Muziek maatje gezocht - Omgeving Gorinchem

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 249x bekeken

Muziek maatje gezocht - Omgeving GorinchemHey, ik ben Edgar, 44 jaar en woonachtig in Gorinchem. Ik heb op zoek naar muzikanten om samen muziek te maken. Ik speel zelf een aantal jaren akoestische gitaar en zou deze passie graag met anderen delen. Vooralsnog natuurlijk gewoon bij elkaar in de huiskamer. Ik heb in principe geen ambities om op te treden, maar als we een klik hebben en we kunnen een aantal nummers fatsoenlijk spelen… dan … meer »

Edgar