Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Songwriter / producer zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 93x bekeken

Ik ben een ervaren songwriter, toetsenist en producer en ik zoek een zangeres die het leuk vindt om samen songs te maken. Het gaat om een project bij een label in Duitsland. Stijl: dance, electronic, techno, experimenteel. Voorwaarde is wel dat je tijd hebt, enthousiast bent, eigenzinnig qua stemgeluid en dat je het ook leuk vindt om zelf af en toe een tekst te schrijven. Opname is ca 1 keer per maand … meer »

robert van dam

Coverband Giddy Limit zoekt nieuwe zangeres!

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 188x bekeken

Coverband Giddy Limit zoekt nieuwe zangeres!Coverband Giddy Limit zoekt nieuwe zangeres! De al meer dan 13 jaar bestaande coverband GIDDY LIMIT zoekt een nieuwe zangeres. Ben jij de gelouterde zangeres die haar mannetje weet te staan in onze band? Lijkt het je leuk om eens in de twee weken te repeteren en beschik je over een spontane personality? Lijkt je de interactie tussen bandleden en publiek leuk en….. beschik je over een gezonde … meer »

Twan Beemer

Gezellige zangeres in de buurt van Deventer

Zanger / Zangeres gezocht in Deventer (Overijssel) | 99x bekeken

Balkan soul beat, een band in opbouw zoekt naar een zanger/zangeres in de buurt van Deventer. De muziek stijl is een akoestische pop met elementen soul en Balkan-wereldmuziek, wij noemen dat zigeuners rock. Creativiteit, hard werken en gezelligheid zijn belangrijke eigenschappen. Het moet wel klikken tussen ons. https://www.youtube.com/watch?v=oRGppHs9BvA

Muzikantenbank user Sam SoulmanovskiSam Soulmanovski

Semi-professionele coverband met werk zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 179x bekeken

Wij zijn een coverband uit de Achterhoek met circa 30 betaalde optredens per jaar. De band bestaat uit een zangeres, die ook slaggitaar speelt, lead gitarist, bassist en drummer. Leeftijden variëren van 29-49. We spelen op bruiloften, verjaardagen, tentfeesten, in cafés, enz. Ons repertoire bestaat uit pop, rock, classic rock, met Nederlandstalige nummers, dansnummers en af en toe wat country en … meer »

Muzikantenbank user Mario MarioMario Mario

Houd jij van zingen?

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 226x bekeken

Hi zangers en zangeressen! Zing jij graag en heb je voor je gevoel genoeg meegezongen met Youtube en Spotify? Misschien leuk om een keer met gitaarbegeleiding te zingen? Het lijkt me leuk om iemand die zo graag zingt te begeleiden met de gitaar. Ik heb ervaring met optredens in cafe's en speel sinds mijn 7e gitaar. Ik zoek iemand met passie en enthousiasme voor muziek. Ik sta voor verschillende … meer »

gitarist-647

Status Quo Tribute zoekt met spoed: ZANGER/RHYTHM GITARIST (Parfitt)

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 268x bekeken

Status Quo Tribute zoekt met spoed: ZANGER/RHYTHM GITARIST (Parfitt)We zijn op zoek naar een ervaren zanger/gitarist die zijn energie graag kwijt wil in deze succesvolle tribute band. Je bent beschikbaar voor minimaal 30 optredens per jaar op festivals en rockpodia in de Benelux en Duitsland. Je beschikt over de juiste gear (Telecasters en Marshall JCM800/ Vox AC30) of bent bereid op korte termijn daarin te investeren. Om je zo snel mogelijk 'on the road' te krijgen … meer »

Muzikantenbank user Status Quo ForeverStatus Quo Forever