Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband zoekt gitarist, toetsenist,zanger

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 127x bekeken

MindFunk is een 9-persoons coverband die soul, funk en disco speelt. Als een donderslag bij heldere hemel zijn drie mensen vertrokken. Gitarist,backing zangeres( een echtpaar) en een toetsenist die één derde van de zang voor zijn rekening nam. We zijn er nog beduusd van maar willen verder omdat we gewoon een steengoede band zijn en verder willen !! We zijn al 3 jaar actief op de bühne en streven … meer »

Paulvan der Laan

Kounterfit zoekt zanger/zangeres en gitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 129x bekeken

Coverband Kounterfit zoekt enthousiaste muzikanten voor uitbreiding van de band. We zoeken een zangeres of zanger en een gitarist. De huidige bezetting bestaat uit drummer, gitarist en bassist (leeftijdscategorie 50/60). Repertoire; stevige gitaarmuziek zoals Metallica, Foo Fighters, Anouk of Kane. We repeteren in de buurt van Beek. Heb je interesse stuur een mailtje naar genesmijl@*****.com of bel … meer »

G. Bertand

Sopraan gezocht voor nieuw koor

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 72x bekeken

Wij zoeken voor ons nieuwe koor M*adam een ervaren sopraan. Wij zijn een groep van 12 vrouwen in de leeftijd van 24 tot 64 jaar. Repetitie op donderdagavond, 1 x per 14 dagen. Ons repertoire is gevarieerd, alles tussen bluesy, wereldmuziek, gospel en licht klassiek. We zoeken vooral naar bijzondere nummers, geen bekende popmuziek. Heb je ervaring met koorzang en zin in een ambitieuze groep leuke vrouwen, … meer »

Muzikantenbank user Sophie de BeijlSophie de Beijl

Lucky Rider zoekt zanger m/v

Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 133x bekeken

Lucky Rider: een band met een "bekende hits" americana repertoire, maar wel met "ballen". Optredens worden voornamelijk gezocht in (food-)truck- en overige -festivals. Optredens zullen mogelijk ook in Duitsland gedaan worden. Repeteren in Dordrecht. Doel is een band met "pit", waarin voornamelijk bekendere nummers gespeeld worden voor een algemeen publiek. Wij zoeken een zanger(-es). Meerstemmige … meer »

Muzikantenbank user Eppo FrankenEppo Franken

Melodische hardrock / metal band zoekt een zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 73x bekeken

Melodische hardrock / metal band zoekt een zangeresWij zijn Beyond Civilisation en zijn al een tijdje opzoek naar een zangeres. We zijn nu druk bezig met het schrijven van een repertoire om leuke optredens met onze eigen muziek te geven. Inspiratie voor het schrijven van muziek halen we uit andere bands zoals Within Temptation, Epica, Muse, Nightwish en ook klassieke / romantische stukken. We zoeken een zangeres tussen de leeftijd 18 - 32. Wij … meer »

Muzikantenbank user Eric BolierEric Bolier

Zanger/zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 172x bekeken

Zoekende naar een Frontman/vrouw. Deze ervaren muzikanten met een wat ouderen leeftijd vijftig+ die nog steeds de ambitie heeft om goede Bluesrock covers te laten horen zijn op zoek naar dito zanger/zangeres. als je tijd en zin hebt kom dan langs om vrijblijvend mee te repeteren in onze eigen ruimte op vrijdag. We horen graag van je. Groeten M.D

Muzikant

Wanted fem singers (2)...

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 137x bekeken

You are a Dutch a/o English speaking expat (f). Already a bit older age (I'm 66). Loves to sing close harmony and 'female fronted' contemporary indie pop covers, accompanied on guitar. No pro objective. Eindhoven + 40km (nl/be). For info & repertoire click link below.

Alexander

QUEEN Zanger/ES & Bandleden

Zanger / Zangeres gezocht in Parkstad (Limburg) | 364x bekeken

QUEEN Zanger/ES & BandledenZanger/Es(frontman/vrouw) en muzikanten gezocht voor nieuw groot Limburgs Queen Tribute Wie gaat er achter (en voor) mij staan? (bas/gitarist 52) Goede amateurs/fans die echt kunnen spelen en zingen (thuis repeteren en puntjes op i in repetitieruimte, 2 x per maand). Live Killers en Muziek uit hun hele oeuvre Gr M

Muzikantenbank user andi zomersandi zomers