Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Vocale versterking gezocht!!!

Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 58x bekeken

Onze bandje heeft als hoofddoel het met plezier maken van muziek. Gezelligheid en sfeer staan daarbij hoog in het vaandel en dat verklaard ook waarom het kopje koffie tijdens de repetitie ook niet wordt overgeslagen. Het bandje bestaat uit: - Vocale - Drum - Basgitaar - Gitaar (acoustic) - Toetsen We zijn op zoek naar vocale uitbreiding voor 1e en/of 2e stem om samen met onze zangeres meer … meer »

Muzikantenbank user Werner WillemsenWerner Willemsen

Zanger gezocht voor een 80's popcoverband

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 47x bekeken

Hoi, wij zijn de 80's popcoverband POP. We hebben een zangeres, maar zoeken daarnaast nog een leuke, goeie en enthousiaste zanger met affiniteit met de popmuziek uit de 80's. We spelen niet alleen de geijkte hits, maar ook de wat minder voor de hand liggende van bijvoorbeeld Cock Robin, Eurythmics, A-ha en Nik Kershaw. De insteek is wel vooral het muziek maken en de gezelligheid. We willen maar … meer »

Frank Oude Veldhuis

Keyboard speler/toetseniste met ervaring als zanger(es) gezocht.

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 62x bekeken

Wij zijn Complimentsforyourcoffee en zoeken een toetsenist(e) die wellicht ook nog een leuk moppie kan zingen. Wij maken indie pop rock met invloeden uit 80’s en 90’s, soms filmisch dan weer ritmisch stampende disco rock. We spelen alleen covers als een bandlid trouwt, dus als je nog plannen hebt in die richting zal je eraan moeten geloven... Als je zin hebt in een biertje of je eigen voorkeur … meer »

Rob

Black Rose zoekt lead zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 61x bekeken

Black Rose zoekt lead zangerWij zijn Black Rose,een rock coverband uit de omgeving van Alkmaar en zijn op zoek naar een lead zanger. De bezetting bestaat momenteel uit een drummer (background vocals ), gitarist en een bassist. We bestaan ongeveer 1,5 jaar en zijn ondertussen behoorlijk goed op elkaar in gespeeld. Hebben tot op heden een aantal optredens gedaan die erg goed werden ontvangen. We hebben tot nu toe een set lijst … meer »

Muzikantenbank user Edwin te BoekhorstEdwin te Boekhorst

Jazz Combo zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 82x bekeken

Combo VerJAZZd uit Zeist (bij Utrecht) bestaat uit ervaren amateur muzikanten (drums, contrabas, toetsen, zang, soms aangevuld met tenorsax en geluidstechnicus) die al jaren samenspelen. Lekker swingend jazzy repertoire: Jazz Standards, maar ook uitstapjes naar Blues, Soul en Funk. Mooie optredens: 4 - 8 keer per jaar. Wij maken samen muziek omdat we dat heel erg leuk vinden. Maar ook om ons … meer »

Muzikantenbank user Harry JuchHarry Juch

Zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 46x bekeken

Rock/pop coverband met een breed repertoire zoekt een nieuwe zanger(es). We hebben een classic line-up: drums, bas, slaggitaar en leadgitaar. We repeteren wekelijks in Maasbracht. Doel is natuurlijk geregeld optreden. En dan moet het dak eraf. Interesse? Reageer snel!

Guido van Leuven

Rockband in oprichting zoekt vocalen en/of toetsenist

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Lelystad (Flevoland) | 50x bekeken

Rockband in oprichting zoekt vocalen en/of toetsenistGitarist, bassist en drummer (50+) zoeken zanger en/of toetsenman om een hobby rockband op te zetten. Om een idee te geven over wat we voor ogen hebben. We denken aan muziek in de stijl van Joe Bonamassa, The Free, Gary Clark jr,, Gov't Mule, Deep Purple, e.d. Wat het daadwerkelijk gaat worden is natuurlijk nog volledig invulbaar nadat we jou/jullie hebben ontmoet. Vooral gezelligheid en musiceerplezier … meer »

rob jaspersen

Rock/bluesrock band zoekt met spoed

Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 65x bekeken

Wij zijn een band die hoofdzakelijk eigen werk speelt (stevige, sommigen noemen het "dampende" rock) en zoeken daarbij een zanger(es) die het aandurft/kan deze uitdaging aan te gaan. Omdat wij tot de "oudere generatie" behoren zien wij het liefst dat de kandidaat zich ook bij deze categorie thuis voelt en dus bij onze leeftijd past.

Muzikantenbank user Loe SpitzersLoe Spitzers