Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger voor Nederpop band in 't Gooi

Zanger / Zangeres gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 107x bekeken

Herken je Doe Maar, De Dijk, Marco, Golden Earing, Hazes maar ook Kovacs, Armin van Buren en alles wat er voor, tussen en nog komen gaat in de Nederpop scene. Wij zijn n echte Nederpopband die al 5 jaar aan de weg timmert om als amateurs een zo hoog mogelijke kwaliteit neer te zetten. Ambitieus...jazeker Wij zoeken een zanger die in onze gezellige band past, lekkere ervaring heeft (en dat kan laten … meer »

Gerard van Hooft

Rock singer wanted!

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 119x bekeken

We (guitarist, drummer, keyboard and bass player) are a rock band from Delft and are looking for a vocalist (age: 25-40) to start writing our own songs. We are influenced by a wide variety of bands including Foo Fighters, Red Hot Chili Peppers, Rage Against The Machine and even ZZ Top. Who are we looking for? • Motivated and passionate about music • Previous band experience as a singer • … meer »

Andre

Zangeres zoekt serieuze en gezellige band of muzikant

Zanger / Zangeres gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 298x bekeken

Zangeres zoekt serieuze en gezellige band of muzikantHey! Mijn naam is Rozemarijn, ik ben 26 jaar en heb sinds mijn 18e ongeveer 5 jaar zangles gehad en in een aantal bandjes gezongen. Ik ben nu toe aan een band waarmee ik iets serieuzer aan de slag kan gaan en ik ben bereid om hard te werken. Ik heb enorm veel plezier in zingen en ik zing het liefste classic rocknummers van de jaren 80 met gave gitaarsolo's. Verder hou ik van pop, soul, indie. Sinds … meer »

Muzikantenbank user Rozemarijn SpruitRozemarijn Spruit

Ervaren zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 181x bekeken

Ervaren zangeres gezochtWij zijn opzoek naar een ervaren soul zangeres voor lead en backingvocals. Onze band bestaat uit 2 zangeressen waarvan een gestopt is met de band door drukke werkzaamheden. Lijkt het je wat? Stuur dan even een bericht. Wij repeteren in Zevenhuizen op donderdag avond.

Muzikantenbank user BrendaBrenda

Coverband zoekt Zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 180x bekeken

Wij zijn een jonge coverband die op zoek zijn naar een enthousiaste zanger(es)! Die samen met de andere mannelijke leadzang het feestje op gang houdt en niet bang is om het podium te staan! Bij voorkeur zoeken we iemand in de omgeving van Deurne/Helmond. Leeftijd is tussen de 18-26 jaar. Maar de klik moet er zijn! Ons repertoire bestaat uit covers vanaf jaren 70 tot sommige hedendaagse nummers. … meer »

Muzikantenbank user Jacky van VonderenJacky van Vonderen

Skunk Anansie Tribute zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 113x bekeken

Wij van SkunkZ zijn op zoek naar een goede zangeres die sámen met onze huidige zangeres de vocals voor haar rekening wil nemen. Door veel 2e stem toe te voegen dan wel de zangpartij volledig tweestemmig te maken, kunnen we een heel nieuwe en volle sound bereiken. Maarrrrr je zult een goeie strot moeten hebben, want het is zeker 'ginne kattenpis!' Durf jij die uitdaging wel aan? Mail dan zo snel mogelijk … meer »

Muzikantenbank user Sandra van ImpelenSandra van Impelen

Coverband zoekt ZANGER

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 178x bekeken

Wij zijn een coverband die op zoek zijn naar een zanger in Breda of omgeving. Ons brede repertoire bestaat uit covers vanaf jaren 80 tot heden. Enkele voorbeelden v bands: Pearl Jam,U2,Kensington,the Cure Black Crowes,Red Hot Chili Peppers, INXS,Bowie,Live, Scene, Stone Temple Pilots.Dit repertoire bestaat dan ook uit pop-rock vermengd met invloeden van new wave, funk, blues,reggae met daarbij af … meer »

Bert Mommers