Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren zanger en zangeres gezocht voor coverband in opstart

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 101x bekeken

Ervaren zanger en zangeres gezocht voor coverband in opstartWij, bassist, drummer en toetsenist, zijn ervaren muzikanten in de leeftijdscategorie van 40 - 50 jaar. De band is nog in de opstartfase. Ons doel is een allround band voor feesten en partijen. Wij zoeken een zanger en zangeres met: - Podium en band ervaring - leeftijd vanaf 30 jaar - Zanger die ook slaggitaar speelt is een pré, echter geen noodzaak. Een klein voorproefje van de nummers … meer »

CrazyTrain

Coverband zoekt met spoed ervaren zanger of zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 132x bekeken

Deze coverbandformatie is op zoek naar een ervaren zanger of zangeres met enige podiumervaring in Breda of omgeving. Van de zangeres verwachten we dat ze naast vrouwennummers ook een aantal mannennummers wil en kan zingen. Huidige bezetting is nu: bassist, toetsenist en drummer. We zijn ook op zoek naar ervaren gitarist. Ons repertoire bestaat uit Pop/Rock vanaf jaren 80 tot nu met invloeden zoals … meer »

Bert Mommers

Zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Deventer (Overijssel) | 96x bekeken

Attic'64 zoekt zanger(es) Wij, Attic'64, zijn een beginnend bandje en nog op zoek naar een zanger(es). We willen graag richting het rock/(pop)punk genre, maar ook zeker de bekende klassiekers en meezingers, al dan niet in een eigen jasje. We geven voorkeur aan een zanger, maar een zangeres mag ook. Leeftijd 16-25. Omgeving Holten (bij Deventer).

Muzikantenbank user Hylke RensenHylke Rensen

Coverband zoekt frontvrouw/man

Zanger / Zangeres gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 134x bekeken

Na 6 jaar heeft onze zangeres afscheid van ons genomen. Wij zijn dan ook op zoek naar een nieuwe front vrouw of man. Wij zijn plakband. Een pop rock coverband uit de regio Alphen aan den Rijn. In de leeftijd van 26 tot 43 jaar Heb jij 'ballen' en liefst enige ervaring als zangeres of zanger zoeken we jou misschien wel.als je interesse hebt, bel Rik 0622219888

Muzikantenbank user Rik van der HeijdenRik van der Heijden

Beginnende band zoekt leden! [Garage Rock][Noord Holland]

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 113x bekeken

Wij, Maarten en Berry zijn opzoek naar bandleden voor onze beginnende band. Wij spelen al zo'n 5 jaar samen en hebben aardig wat nummers gecoverd/geschreven. Maarten speelt gitaar, basgitaar en zingt, Berry drumt, speelt gitaar en zingt. Omdat we dynamisch zijn, kunnen we afwisselen van instrumenten, dus we zijn niet specifiek opzoek – alle instrumenten zijn welkom. We oefenen in een eigen … meer »

Maarten

Gitarist/zanger gezocht voor semi-akoestische band

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 141x bekeken

Gitarist/zanger gezocht voor semi-akoestische bandGITARIST/ZANGER gezocht voor semi-akoestische band. We zoeken een ervaren muzikant, die zowel solo- als slag (op akoestische) gitaar speelt en zowel lead- als backingvocals kan zingen. We spelen 'Eagles & More’. Dat betekent een aantal Eagles-covers en daarnaast nummers van bijvoorbeeld Van Morrisson, CCR, Linda Ronstadt, Sam Cooke etc. Meer info op de website: www.tiez-music.nl Repeteren in … meer »

Marian

Zanger gezocht voor Faith No More-coverband!

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 120x bekeken

Zanger gezocht voor Faith No More-coverband!Liefhebber van Faith No More? Zin om aan de slag te gaan als zanger in een bezetting die verder al compleet is? Net gestart Faith No More-project in Nijmegen zoekt zanger! Onze ambitie: tweewekelijks repeteren, een flink repertoire opbouwen en met enige regelmaat optreden. Lijkt je dit wat? Repeteer gewoon een keer met ons mee! Stuur ons vooral een bericht.

Wouter