Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in België - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Limburg (België) | 158x bekeken

Toetsenist zoekt zanger of zangeres voor oldies en nederlandstalig. Voor optredens in rust- en verzorgingstehuizen, Okra , Samana, terras kermis, wijkfeesten, braderie enz. Graag het ouder repertoire zingen en omdat de optredens meestal door de week en 'snamiddags zijn, zich ook overdag kunnen vrijmaken. Omgeving Hasselt (Limburg) Info : degoedwillgefons@*****.com

de goedwillige alfons

Punk-Rock band zoekt ZANGER of ZANGERES

Zanger / Zangeres gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 240x bekeken

Hello We zijn een nieuwe punk/rock band uit Ninove en zoeken een zanger of zangeres voor onze opstelling te vervolledigen. We spelen rock, punk, metal, jrock enz... Maar we kunnen ons zeker uitbreiden naar andere genres rond de punk-rock wereld. Heb je zin om in een leuke jonge band te spelen en ben je tussen 18 en 35 jaar oud ? Dan ben jij de zanger of zangeres dat we zoeken ! We zijn amateurs, … meer »

Kyojin

Band zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 326x bekeken

Als coverband hebben we al een zanger, maar zijn we nog op zoek naar een zangeres om onze band te vervolledigen. Bedoeling in de toekomst is dat zanger en zangeres een aantal nummers als lead gaan brengen, maar daarnaast elkaar ook ondersteunen als backing. Onze keuze voor covers is gericht naar rock / pop, met een voorkeur naar ambiancenummers. Voor de zanger Kings of Leon, the Scene, REM, Lenny … meer »

Van Loo Hein

Manager zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Antwerpen (België) | 445x bekeken

Als manager ben ik op zoek naar een zangeres (eventueel een zanger) die een solo-carrière wil uitbouwen buiten de officiële kanalen. Mogelijkheid tot live-concerten in gans Europa, opname in studio in US, samenwerken met andere muzikanten, zanglessen en andere lessen zoals song writing …, enz. Je moet een demo met drie of meer gezongen nummers waarin de stem goed te horen is, doorsturen. De opnamekwaliteit … meer »

Muzikantenbank user Freddy SpaepenFreddy Spaepen

Zanger/gitarist gezocht

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Limburg (België) | 263x bekeken

Zanger/gitarist gezochtRock coverband met een snufje new wave en alternatieve dance zoekt een zanger/gitarist. Een alles in 1 frontman dus, leadzang en leadgitaar. Het is een nieuw project, en de bedoeling is op korte termijn de set klaar te maken en te gaan spelen (30 à 40 optredens per jaar). In het na- en voorjaar af en toe in cafe's en in de zomer feesten en festivals etc. De uitvalsbasis is regio Bree/Hasselt.

Muzikantenbank user La RockaLa Rocka

Elvis tribute band

Zanger / Zangeres gezocht in West-Vlaanderen (België) | 630x bekeken

Hallo Wij zijn een cover band van Elvis Presley op zoek naar een zanger of zangeres mag ook beidde zijn die willen instaan voor de backing vocals De bandleden hebben allemaal een gemiddelde leeftijd van rond de 60 jaar Mocht je je geroepen voelen om ons te versterken graag een seintje Repetities gaan door in Wenduine op Donderdag avond vanaf 19u Oh ja wij zijn geschoolde muzikanten contact Geert.vonderlynck@*****.com Mvg … meer »

geert vonderlynck