Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in België - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Musicland Productions zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Limburg (België) | 96x bekeken

mezzo met stevige belt : Vervanging/swing opdracht in professionele muziekproductie met 4 zangeressen en 6-koppige liveband. De vereisten zijn een zeer goede (pop)zangstem hebben, in close harmony kunnen zingen en kunnen dansen/moven. Het is noodzakelijk om in zelfstudie een uitgebreid repertoire te kunnen leren. Beschikbaar en flexibel voor verschillende opdrachten tussen 2020 en 2022. Omwille vh … meer »

Jos Plessers

Zanger gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Limburg (België) | 109x bekeken

Classic rock/classic metal coverband uit Limburg(België) met contacten voor optredens is nog op zoek naar een gemotiveerde zanger! We zijn dan wel een band in oprichting maar we hebben allen reeds in diverse bands gespeeld en de nodige podiumervaring opgedaan! We brengen nummers van o.a. Robert Palmer, Free, ZZ Top, Herman Brood, Queen, Pink Floyd, Pearl Jam, UFO, Motörhead, Iron Maiden, Saxon, Metallica, … meer »

Muzikantenbank user Kris HaexKris Haex

Frontman, zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 127x bekeken

Wij zoeken een frontman voor ons metalcover project in Tienen. Geen tributeband, maar een sterk repertoire bestaande uit de meest gekende klassiekers van Metallica, Iron Maiden, Megadeth, Judas Priest, … Maar ook bv System of the down, Rage against the machine, Tool, … Zanginstallatie aanwezig in onze repetitieruimte met berghok en drum. Voel je zich geroepen om je in dit project eens goed uit … meer »

Bass Guy

Artist Looking For Drummer and Backing Vocalists

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 168x bekeken

Hello, I am a live show finalist on a major TV show / production in Belgium. Currently looking for Drummer and Backing vocalists for live performances. The main goal is to have dedicated and passionate musicians / instrumentalists for my live performances. Genres includes: Pop, Dance, Soul and RnB. Rehearsals in Ghent region. You can watch my performances here: https://www.facebook.com/watch/?v=280623019511482 Feel … meer »

Tomi

Goedbetaalde bijbaan: Geef muziekles via Apprentus

Strijker, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in West-Vlaanderen (België) | 152x bekeken

Deel je passie met de gemotiveerde studenten van Apprentus. Geef les in de instrumenten die jij beheerst en geef anderen het plezier dat jij beleeft iedere keer dat je speelt! Bij Apprentus ben je vrij je eigen tijden en tarieven te bepalen en maak je gebruik van onze service zonder dat het jou ook maar iets kost! Geef les en genereer een uitstekende bijverdienste! https://www.apprentus.nl/how-to-become-a-tutor-teacher?utm_source=muzikantenbankeu

Apprentus

Muzikant gezocht

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 224x bekeken

Op zoek naar iemand om muzikaal duo mee te vormen (two man band) Ik speel piano en gitaar (en een paar andere instrumenten), en zing. De bedoeling is vooral om eigen muziek te maken, met instrumenten en zang. We creëren alles samen. Stijl: heel uiteenlopend, zolang we maar dingen maken die echt goed klinken, goed in mekaar zitten en catchy zijn. Dat kan eventueel met bv. simpele gitaarakkoorden, … meer »

Axl

Zangeres voor Partyband

Zanger / Zangeres gezocht in Antwerpen (België) | 201x bekeken

Zangeres voor PartybandErvaren band met ambitie zoekt gedreven zangeres met feel voor groove en meerstemmigheid...onze front is meerledig en het is de bedoeling om zowel backings als leadwerk te doen, gevoel voor harmonie is pluspunt...je wordt begeleid door vier muzikanten en wij opereren vanuit het Belgische Tessenderlo (Limburg en grens Antwerpen)...wij spelen in België en Nederland...meestal medleys in best of versies … meer »

Muzikantenbank user Marc TuerlinckxMarc Tuerlinckx