Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Gelderland, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht (solo) gitarist en/of toetsenist en zanger(es) met overdag tijd om muziek te maken. Omgeving Ede/Wageningen.

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 914x bekeken

Ik ben een drummer van 62, recent gestopt met werken, en heb hierdoor tijd om overdag muziek te maken. Mijn stijl van drummen is gebaseerd op spelen ten behoeve van een band. Ik heb een brede muzieksmaak ten aanzien van artiesten en stijlen, meestal gebaseerd op (Neder) pop met invloeden van Rock, R&B, Funk, Disco, Country en Blues. In de jaren 70, 80 en 90 heb ik in allround coverbands gespeeld, … meer »

Ton van Rijswijk

Band zoekt ervaren gitarist Gelderland Regio Apeldoorn

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 724x bekeken

Wij, ervaren drummer, basgitarist,zangeres en toetsenist zijn naarstig opzoek naar een ervaren gitarist om onze Band weer compleet te maken. Wij zijn 55+ met de nodige podium ervaring en een breed repertoire met nummers uit 60,70,80,90 en latere jaren. Classic Rock, Blues en een beetje Country. Kortom van Elvis, Eagles, Searchers, Amy McDonald, Stones tot Nena en Anouk, dus voor het publiek dansbare … meer »

Muzikantenbank user CaptainGentleCaptainGentle

Gitarist zoekt blues-rock band

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 438x bekeken

Hai. Ik ben Dirk (68), (lead)gitarist met veel band- en podiumervaring en ik woon tussen Arnhem en Nijmegen in. Sinds kort ben ik op zoek naar een blues of blues-rock band. Of wellicht zijn er wel een paar mensen (bassist + drummer en evt. toetsen) om samen een band mee te vormen? Mijn voorkeur is om op de zondagavond te repeteren en max. 5 keer per jaar op te treden. Je kunt me bereiken via … meer »

dirk hemink

THA Ugchelen zoekt muzikanten

Blazer gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 350x bekeken

THA Ugchelen zoekt muzikantenTHA-Ugchelen, wil haar Steirische Harmonika groep uitbreiden met een trompettist en een klarinettist. Wij repeteren op de donderdagmiddag van 13.00 uur tot 14.15 uur adres Clubhuis Prins Bernhard, Groenlingweg 21 7331 EB Apeldoorn

Muzikantenbank user Henk van den BergHenk van den Berg

Fanfareorkest zoekt blazer

Blazer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 489x bekeken

Fanfareorkest zoekt blazerDe WAMV is een gezellige vereniging in Arnhem West met een fanfareorkest én wereldpercussiegroepen. Je hoort ons overal bij evenementen in de stad. We zoeken nog versterking op hoorn, bugel en bariton. Zin om mee te doen in ons fanfareorkest? We zien je graag op maandagavond in ons clubhuis.

Muzikantenbank user West Arnhemse Muziek VerenigingWest Arnhemse Muziek Vereniging

Orkest zoekt slagwerkers

Percussionist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 421x bekeken

Orkest zoekt slagwerkersDe West Arnhemse Muziekvereniging, een gezellig fanfareorkest met ruim 30 leden zoekt een slagwerker voor de percussiepartijen en een melodisch slagwerker. Ook een paukenist is van harte welkom. We repeteren elke maandag van 19.30 tot 21.45 in ons clubhuis in Arnhem west. Optredens 6x per jaar. Zie www.wamv.nl voor meer informatie.

Muzikantenbank user West Arnhemse Muziek VerenigingWest Arnhemse Muziek Vereniging