Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Amsterdam (Noord-Holland), 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist gezocht voor nederpop-rock-feest-dans coverband

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 190x bekeken

Toetsenist gezocht voor nederpop-rock-feest-dans coverbandWij zijn The Bamigos, een bruisende liveband voor kroegen en partijen en een avondje gezelligheid. Wij zijn op zoek naar een toetsenist die de juiste synth, piano en hammondsounds in huis heeft. Wij spelen bekende nederpop hits, pop-, dans- en soulmuziek maar we kunnen ook een stevig potje rocken als dat nodig is. Wij zijn geen gelikt commercieel gezelschap maar een prettige en ongedwongen club … meer »

Muzikantenbank user chris fasechris fase

Veelzijdig, energieke zanger zoekt band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 477x bekeken

Veelzijdig, energieke zanger zoekt bandIk zoek muzikanten om mee te jammen en optreden. Zingen is voor mij een instrument, een vertaling van de energie van het moment. Ik speel ook piano/keybord, jam op viool en schrijf ook eigen materiaal. Ben veelzijdig, heb een flink bereik. Beetje Sting-achtige sound. Bariton met een flinke kopstem. Ik geniet van performen, heb enorm veel energie. Af en toe een gitaarsolo op viool erbij jammen. … meer »

Willem

Zanger/gitarist zoekt drummer en bassist

Overig zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 151x bekeken

Zanger/gitarist zoekt drummer en bassistHey, ik ben Ryan en ik zing en speel lead en slaggitaar. Ik zoek een drummer en een bassist. Ik schrijf eigen werk, dat is vrij stevig, ik speel ook shred solo's. Ik hou wel van allerlei stijlen. Heb zo'n 40 nummers klaar liggen met eigen songs & covers die in de kroeg leuk zijn om te doen. Ik heb ruime ervaring met optredens. Ik zit in de omgeving Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en Uithoorn. Mail … meer »

Rein