Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

African Zanger zoekt Multcultural band

DJ zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 21x bekeken

Ik zoek een band die een African songs in Pop zingen zangeres zoekt. Ik kom oorspronklijk uit Ethiopia/Eritrea.ik ben al 30 jaar in Nedeeland gewonen.al meer dan 35 jaar ervaring en maak groeiende stappen in mijn zang.Tot nu toe ik heb 3 Album op de markt gebracht en heel veel liedjes op youtube geupload goed views verdient, Zangstijl maakt mij niet veel uit. Kan alleen geen hardrock en metal zingen. … meer »

Muzikantenbank user Gidewon BerakieGidewon Berakie

Componist / producer zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 84x bekeken

Hoi, ik zoek een bvk ervaren zangeres voor ad hoc projecten. Het gaat om reclame muziek voor een Duits label en voor losse projecten (electro gerelateerd). Voor beiden zoek ik zang. Hoe aparter en gekker je stem, hoe beter. Originaliteit is belangrijker dan techniek. Lokatie is Randstad, Amsterdam e.o. Groetjes van Rob

Rob van Dijk

Basist(e) gezocht, regio Noord-Holland

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 113x bekeken

Basist(e) gezocht, regio Noord-HollandWij, BlueString, bluesrockband zijn op zoek naar een Basist(e). Ons repertoire bestaat uit o.a. Beth Hart/Joe Bonamassa, Barrelhouse, Cuby, Suzan Tedeschi en vele andere. Wij oefenen 1 x per week in The Jamstudio's in Amsterdam. Kom jij ons versterken? Wij zijn 50+ met deze bezetting: Zangeres, drum, gitarist en mondharmonica/toetsenist.

Arnold

Amateur coverband "Nowhere Near" vraagt bassist(e)

Bassist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 324x bekeken

Amateur coverband Zangeres, blazer (sax en ewi), drummer en gitarist vragen wegens vertrek bassist naar een enthousiaste bassist(e). Doelstelling is op en leuke manier met elkaar het repertoire uitbreiden van o.m. Natalie Merchant, Neko Case, Shivaree, Kathleen Edwards, Shawn Colvin, Heather Nova....., waarmee we ons willen onderscheiden van de meer bekendere popmuziek en daarmee af en toe de bühne op te willen gaan. Repeteren … meer »

Muzikantenbank user H.J. ten BrinkH.J. ten Brink

Greenday coverband zkt leadgitarist

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 104x bekeken

Greenday coverband zkt leadgitaristHi All Green Day coverband Kerplunk! zoekt een lead gitarist, a la Jason White. Wij oefenen in eigen oefenruimte in Abcoude, dus je hoeft alleen je amp en gitaar mee te nemen. Als je naast de lead partijen ook de harmonieën op je kan nemen zou dat top zijn! Wij zijn tussen de 40 en 50 en spelen nu ongeveer een jaar samen. Allen ervaren muzikanten. stuur een mail, wij horen heel graag!

Muzikantenbank user martijndelahayemartijndelahaye

Kampvuur gitarist zoekt mede muzikanten

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 256x bekeken

Kampvuur gitarist zoekt mede muzikantenNa wat omzwervingen op verschillende disciplines in bands en zonder ben ik nu in een fase dat ik het vooral heel leuk vind om met een akoestische gitaar liedjes te zingen. Ik zou het leuk vinden om dit met mede muzikanten te doen omdat samen muziek maken gewoon leuker is. Ik denk dan wel aan typische kampvuur liedjes, dus bestaande nummers die makkelijk in het gehoor liggen zodat we niet teveel hoeven … meer »

Maurice

Latona zoekt talentvolle drummer!

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 196x bekeken

Drummer gezocht in de leeftijdscategorie van 20-30. Regio Amsterdam/Hilversum. Wij zijn vier muzikanten: een zangeres, gitarist, bassist en toetsenist. De stijl die we spelen is gevarieerd, denk aan artiesten als Prince, Michael Jackson, Jett Rebel, Lenny Kravitz en Amy Winehouse. In de toekomst willen wij ook graag eigen materiaal gaan schrijven en opnemen. We oefenen minimaal 1 keer in de twee … meer »

Muzikantenbank user MaximeMaxime

Ska Cover Band zoekt zanger/zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 250x bekeken

Ska Cover Band zoekt zanger/zangeresSka coverband met als uitgangspunt Dance Craze, een docufim uit 1980 over de ska movement. Hierin spelen de bands: Madness, Bad Manners, The Selecter, The Beat, The Specials en The Bodysnatchers. Uiteraard wordt dit nog aangevuld met andere nummers en ska bands. Het is een soort Dance Craze Tribute band. Wij zijn al volop bezig maar nog op zoek naar een zanger en zangeres die bekend is met het werk … meer »

Muzikantenbank user Rene de HaasRene de Haas