Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Amsterdam (Noord-Holland), 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt band (postpunk, pyschedelisch, alternative)

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 118x bekeken

Gitarist (53) zoekt alternative/ pyschedelische/ postpunk /pop/ rock band of muzikanten om eigen werk te spelen en/of te maken en daarmee op te treden. Greep favoriete muziek: 60s/70s met modern sausje (Temples, King Gizzard, UMO), postpunk alternative (Squid, Fontaines D.C., Thurston Moore), Excelsior- en Belgische pop/rock (dEUS, Flying Horseman) en ook een groove graag! (Fela Kuti, Talking Heads). … meer »

Steven D.

Gitarist

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 205x bekeken

Gitarist zoekt band of medemuzikanten. Omgeving Landsmeer. Ervaren door de jaren, in diverse bands, ensembles en uiteenlopende stijlen gespeeld. In bezit van goede spullen, eigen vervoer. Kan bladlezen. Pop, blues, jazzy.

Muzikantenbank user Jaco SiemonsJaco Siemons

Sing Singer

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 324x bekeken

Sing SingerZanger zoekt sprankelende band. Ik ben min of meer klassiek geschoold en ik heb een mooie stem. Bovendien ben ik een bariton en dat betekent dat ik de onderstaande liedjes vaak een kwart à een kwint lager zing dan de op de originele opnamen, of, als dat voor de band tot problemen leidt, een octaaf lager. Het zal je verbazen hoe goed dat klinkt. Mijn repertoire nu, maar pin me er niet op vast en ik … meer »

Muzikantenbank user Michiel KrijnenMichiel Krijnen

Bas in reliëf

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 397x bekeken

Bas in reliëfBasgitarist zoekt sprankelende en energieke band. Pop, rock of jazzy improvisatie. Kan trouwens ook niet onverdienstelijk zingen. Indicatie van mijn repertoire nu, maar pin me er niet op vast want het is slechts het repertoire van mijn laatste band (naast eigen werk): Jimi Hendrix, Little Miss Lover Black Keys, Lonely Boy Rolling Stones, Jumping Jack Flash Cult, She Sells Sanctuary Blondie, Call … meer »

Muzikantenbank user Michiel KrijnenMichiel Krijnen

Geluidsopname of muziekvideo laten maken?

Geluidstechnicus zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 501x bekeken

Hallo muzikanten, Willen jullie een mooie demo video laten maken of een optreden laten vastleggen op video? Ik kan dit tegen een kleine vergoeding voor jullie verzorgen. Omdat ik zelf jarenlang in bands gezeten heb, weet ik precies wat er bij komt kijken als je een goede opname wilt maken. Ik ben in het bezit van alle video-, licht- en geluidsapparatuur die nodig is om een en ander technisch … meer »

Muzikantenbank user Remco NoordsijRemco Noordsij