Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Singing Waiters gezocht voor Bugaloe Beach Bar Aruba!

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 138x bekeken

Singing Waiters gezocht voor Bugaloe Beach Bar Aruba!Is zingen je passie? En zie je het zitten om voor een jaar op een zonovergoten tropisch eiland te wonen? Bugaloe Beach Bar Aruba is vanaf Juni 2018 op zoek naar nieuwe entertainers om het team te versterken. Heb je het in je om mensen te entertainen terwijl je de lekkerste cocktail voor ze maakt? Geef jij gasten het "we want more" gevoel terwijl je hun favoriete nummer zingt? Komen gasten terug … meer »

Muzikantenbank user Kim van der LindenKim van der Linden

Muzikanten gezocht; drums - bas - gitaar- keyboard

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 188x bekeken

Muzikanten gezocht; drums - bas - gitaar- keyboardVoor plaat opnames en optredens zoek ik gedreven en creatieve muzikanten; een drummer en een bassist die bij voorkeur meerdere instrumenten kan spelen . De bezetting is momenteel 2x gitaar(bas) en viool. Er ligt veel nieuw materiaal klaar en mogelijkheden voor optredens dus ik hoop ervaren muzikanten te vinden die mee willen denken en snel kunnen werken. stijlomschrijving;alternatieve rock, … meer »

Muzikantenbank user SasjaSasja

Zangeres zoekt band Amsterdam (Lo-fi)Rock/Psychedelic/ progr/ punk/ surf.

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 225x bekeken

Zangeres zoekt band Amsterdam (Lo-fi)Rock/Psychedelic/ progr/ punk/ surf.Hai :) Ben nieuw op deze site en eigenlijk op zoek naar een band, of mensen die ook een band zoeken, die ook nog niet super ervaren zijn in optredens e.d., maar samen een stijl opbouwen, jammen en misschien vanuit daar kijken naar uitbreiding. Ik heb een foto op mn profiel, ik ben 29 jaar en woon in Amsterdam Noord. Op het NDSM terrein hier zijn wat mogelijkheden tot plekken waar we evt zouden kunnen … meer »

Muzikantenbank user amberamber

Muzikanten gezocht voor groovy band

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 291x bekeken

Ervaren drummer en bassist (beiden 40+) zoeken toetsenist, gitarist en vocalist (m/v) om samen een strakke band te vormen. We richten ons op een fijne mix (covers) van funk, soul, jazz en latin. Luister op de radio naar "Sublime FM" en je hoort 'onze' muziek voorbij komen. Deel met ons de passie voor funky grooves, fresh jazzy sounds en soft soul music! Nieuwsgierig? Geïnteresseerd? Meer informatie? … meer »

Formidable Music