Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger gezocht voor hitsong

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 58x bekeken

Voor een Nederlands/Engelse pop-act zoeken wij een zanger (24 t/m 32 jaar). Gevraagd: mooie stem, goede uitstraling en lef om show te kunnen maken. Ben jij een persoon die niet droomt, maar hard wilt werken? We bieden je een carrière in Zuid-Oost Azië en platendeal met Universal Music.

Jonathan

Partyband Super Friday zoekt zanger!

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 82x bekeken

Een nieuw opgestarte band wat voortkomt uit een aantal bandjes die behoorlijk wat ervaring hebben opgedaan. Doel is om zeer geregeld op te treden met heel veel plezier, entertainen, het feestje maken ... Breed repertoire van vroeger tot nu, denk aan coldplay, bruno mars, maar ook police en david bowie, alles komt voorbij. Ben jij de zanger die enthousiast, gedreven is en kan entertainen. Twijfel … meer »

nico prent

Partyband Super Friday zoekt zanger!

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 139x bekeken

Wie zijn wij eigenlijk? TODAY IS SUPER FRIDAY Vrijdag voelt als de beste dag van de week! Het is weekend en we hebben wat te vieren! Exact dát gevoel is Super Friday. Een band waarbij iederéén zich super voelt. Super Friday is een dampende muzikale machine. We spelen alle grote classics en meest recente tophits. Zo gek jij het kan bedenken, willen wij het graag maken. Krijg weer energie van … meer »

nico prent

Drummer zoekt bestaande band, genre 60/70 of Blues.

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 95x bekeken

Drummer zoekt bestaande band, genre 60/70 of Blues.Aloha, ik drummer 65+ zoek een band met 60/70 of Bluesrepertoire. Sla al ruim 50 jaar de stokjes. Heb 10 jaar in de Catfish Bluesband gespeeld met Jur Scherpenzeel van de Maloe Melo. Daarna nog 15 jaar in de Zaanse sixtiesband Old Stuff, momenteel speel ik nog in een bluesbandje maar daar stop ik eind van het jaar mee. Misschien komt er nog iets op mijn pad.

Muzikantenbank user Hessel ZijlmaHessel Zijlma

Wij zijn opzoek naar een Soulzanger/es en een drummer.

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 156x bekeken

Welke gedreven Soul zinger lijkt het leuk om nummers als: Layla James - miss You. Artiesten als: raphael saadiq Anderson Paak etc...te coveren setlist maken en uiteindelijk op te treden. Bezetting: Zelf .(34)beheers ik de bas & elektrische gitaar. 1 gitarist (19) We hebben wel een zangeres (22)maar die heeft het momenteel te druk vandaar deze advertentie Pianist (36) Krijgt men kippenvel van … meer »

Muzikantenbank user Shawn LevestoneShawn Levestone