Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Jazz/funk/soul-drummer

Blazer, Drummer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 242x bekeken

Beste drummers van Nederland, Voor een nieuwe jazz/funk/soul-formatie zijn we opzoek naar een goede, strakke drummer. Repeteren waarschijnlijk in Amsterdam. Momenteel bestaan we uit een zangeres, bassist en gitarist. Middels internet heeft er zich ook al een saxofonist aangeboden, dus dat zou helemaal mooi zijn! (Mocht je nog een andere blazer of toetsenist kennen, lekker meenemen ;)) Groet, Rense

Rense

Zangeres en gitarist willen band vormen

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 197x bekeken

Zangeres en gitarist willen band vormenHoi! Wij zijn Luisa (zang) en Maarten (gitaar). Wij zijn beginnende muzikanten die opzoek zijn naar mensen die het leuk vinden om samen ons een bandje te vormen. We kennen elkaar van studie (toegepaste psychologie) en wonen beiden in Amsterdam. Hier beoefenen we dan ook graag onze muzikale kunsten, met achteraf een lekker biertje (hopelijk snel weer in de kroeg!). De muziek die wij leuk vinden om … meer »

Luisa van Alphen

Zangeres zoekt band/gitarist/pianist/producer

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 184x bekeken

ik ben in de regio Amsterdam op zoek naar mensen die het leuk vinden om samen muziek te maken, of covers te spelen. ik zing zelf al mijn hele leven en zing het liefst soul, jazz en funk; poppy nummers en RnB vind ik stiekem ook leuk om te doen. ideaal zou zijn als ik iemand kan vinden die dezelfde genres leuk vindt en ook ongeveer in dezelfde leeftijdscategorie valt (ik ben zelf 26) In het … meer »

Josephine

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 219x bekeken

Drummer zoekt bandHallo iedereen, Me naam is marnix ik ben 33 jaar en drum al een geruime tijd Ik zoek een 2de band of een project om verder te gaan met me passie Ik kan thuis oefenen en ben flexibel in me uren Mijn genres zijn Rock/pop/indie/stoner/grunge Bands als : Weezer Kings of leon Hockey dad Coldplay Surfer blood Elder Nirvana Kleine greep met een beetje van alles wat Stuur me gerust … meer »

Muzikantenbank user MarnixMarnix

Nederlandse reggae band

Overig zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 187x bekeken

Ik zanger Erwin Klee met veel ervaring ben op zoek naar jullie. Ik heb veel stijlen gezongen, maar ik vind de reggae te gek. Doe maar was al een van mijn favorieten, het lijkt me leuk eigen nummers te gaan spelen in deze stijl. Uit een vorige band is een percussionist over gebleven, hij drumt ook reggae, ik zoek een gitarist, bassist en toetsenist. Ervaring is een must , en een professionele instelling, … meer »

Muzikantenbank user erwin kleeerwin klee

Metal Vocalist

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 333x bekeken

Beste Bandleden, Zoeken jullie nog een actieve metal vocalist rondom de genre's Nu-metal, Heavy metal, Trashmetal, Deathmetal? Ik heb zelf ervaring opgedaan door cursussen te volgen. Zelf kan ik erg laag grunten en kan uren lang door screamen. Ook schrijf ik teksten en kan ik kan ik ze erg goed bedenken vanwege mijn beleving en kijk op het leven. Zoeken jullie nog een Metal Vocalist en hebben … meer »

Muzikantenbank user John LindenJohn Linden

Amsterdamse rockband zoekt drummer

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 324x bekeken

Amsterdamse rockband zoekt drummerWij zoeken een drummer! Na de lockdown willen wij weer snel aan de gang. Interesse? Of weet je iemand? Stuur een bericht! Stijl: 70/80 Rock, denk aan Fortunate Son - The Dead Daisies Detroit Rock City - Kiss Still of the Night - Whitesnake Highway to Hell - AC/DC Guilty of Love - Whitesnake Panama - Van Halen Fool for your Loving - Whitesnake Heaven and Hell - Black Sabbath / Dio Crying … meer »

Muzikantenbank user LaszLasz