Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Vrouwenkoor DZKO oosthuizen zoekt pianist.

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 78x bekeken

Vrouwenkoor DZKO oosthuizen zoekt pianist.Vrouwenkoor DZKO uit Oosthuizen is een gezellig koor met een gevarieerd repertoire. De nadruk ligt op Engels- en Nederlandstalige muziek. Dit varieert van popmuziek tot aan ballads, van de jaren 50 tot aan heden. De 35 vrouwen zingen onder de bezielende leiding van dirigente Jeannet van der Woude. De afglopen jaren werd DZKO op de piano begeleid door Tom Oosthuizen. Dit heeft hij altijd met heel … meer »

Muzikantenbank user Melanie WagenmakersMelanie Wagenmakers

Toetsenist(e) gezocht voor band: regio Amsterdam/grens provincies NH, ZH en Utrecht

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 99x bekeken

Ervaren muzikanten (drummer, bassist, gitarist, twee puike zangeressen) zoeken een toetsenist om het spul compleet te maken. Genre: alles wat leuk, uitdagend is en een publiek zal vermaken. Echter geen metal, schlagers, etc. Doel: lekker en gezellig spelen, kwaliteit realiseren, maandelijks optreden, maar niet iedere week. Wel enige kunde gewenst. Eigen oefenruimte en spullen (waaronder Korg … meer »

Ron Schnater

Nederpop Live zoekt muzikanten

Gitarist en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 258x bekeken

Dromen zijn bedrog, Alles is liefde, Ik kan het niet alleen, Iedereen is van de wereld, Stil in mij, Jij bent zo, België, Ben jij ook zo bang... wie kent ze niet? Nederpop Live speelt de allergrootste hits uit 50 jaar Nederpop geschiedenis. Nederpop Live is met spoed op zoek naar gepassioneerde muzikanten om vanaf 2019 'het grote feest der herkenning' te gaan vieren op de Nederlandse poppodia. Nederpop … meer »

Muzikantenbank user Nederpop LiveNederpop Live

Bassist zoekt band of medebandleden

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 232x bekeken

bassist, 55+, zoekt band of mede-bandleden (drummer, gitarist, toetsenist) om funky soul (James Brown, KC & the Sunshine band, disco uit de 70-80, etc , evt ook reggae) mee te gaan spelen. Ik ben amateur (met wel wat muzikale achtergrond), dus geen stress vanwege optredens, maar wel lekker jammen en evt repertoire opbouwen voor in de toekomst. svp omgeving Amstelveen/Amsterdam gr, Kees

Kees de Vries

Mannish Boy zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 146x bekeken

Mannish Boy zoekt toetsenistHallo! Wij zijn Mannish Boy, een band met een unieke maar toegankelijke hedendaagse sound. https://www.facebook.com/Mannish-Boy-2047811638880309/ We zoeken een toetsenist die creatieve ideeën heeft vanuit zijn of haar eigen instrument en op de bestaande nummers voorstellen doet om in te voegen. Uiteraard maken we wel eens een nieuw nummer! Als nieuw bandlid ben je gelijkwaardig en heb … meer »

Sebastiaan

Nieuw band (Soul-Blues-Funky-Rock) zoekt Toetsenist, piano hammond

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 122x bekeken

Drums, guitar, bass en zangares, ervaren, amateur en enthusiast muzikanten, we zijn bezig een nieuwe band opbouwen. We zijn 52 jaar jong, muziek richting een mix van blues/soul/funky soms ook rocky. We zoeken een ervaren (niet professioneele) en enthusiast toetsenist, piano en hammond. Beth Hart, Etta James, Janis Japlin, Joss Stone, John Mayer, rhythm&blues; classics. Interesse? Stuur een bericht … meer »

Muzikantenbank user Beppe QuiroliBeppe Quiroli

Zanger(es) die meerstemmig zingen in het bloed heeft

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 656x bekeken

Zing jij ook altijd bij een nummer de 2e stem mee, of als die er al is een 3e? Kan je dat niet laten? Dan zoek ik jou wellicht 😃 Ik zoek 2 of 3 zangers en een pianist of gitarist die net als ik een kick krijgen van de muzikale klik die je kan hebben. Repertoire: alles wat we mooi en grappig kunnen neerzetten. Pop, kleinkunst, jazz en misschien ooit wat eigen werk? Leeftijd maakt me niet zoveel … meer »

Muzikantenbank user Joke LooijeJoke Looije

Band in oprichting zoekt muzikanten (omgeving Amsterdam)

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 350x bekeken

Band in oprichting zoekt muzikanten (omgeving Amsterdam)Kijk ik weer eens naar een oude Tarantino film als reservoir dog's, django unchained, blue velvet of kill bill, valt het me op hoeveel prachtige nummers uit de jaren zestig nu nog steeds het beluisteren waard zijn! Zonde dat ze zo weinig live te horen zijn ook! Maar daar gaan wij verandering in brengen! Welk instrument speel jij? Laat een bericht achter en ik neem contact met je op. Leeftijd onbelangrijk. … meer »

Kleis Sorgdrager

Bassist - toetsenist gezocht voor opnames en optredens

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 222x bekeken

Alternatieve rockband met rauw en experimenteel geluid zoekt een bassist die zowel heftig als meer ingetogen kan spelen. Het zou heel leuk zijn met iemand te werken die ook toetsen kan spelen voor de diversiteit in geluid. (En ev achtergrond zang kan doen.) Trippy en atmospferische nummers en garage/ post-punk. referenties; Shellac, P.J. Harvey , Nirvana, Mogwai, Sebadoh, Slint, Beatles info; … meer »

Muzikantenbank user Saskia Vd GiessenSaskia Vd Giessen