Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist Gezocht

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 150x bekeken

BLUEZ BABYS Band is een bluesrock band met ervaren muzikanten. Wij (zanger/gitarist, bassist en drummer) zijn op zoek een ervaren toetsenist. Zie onze playlist op onze site. Eigen inbreng daarbij is uiteraard welkom. Met de huidige bezetting zij wij nu 12 maanden bezig en hebben 30 nummers op de playlist staan. Wij oefenen gemiddeld 1x per week in een prima eigen oefenruimte in Breukelen (bij Utrecht) … meer »

adri cornelissen

Rock/Bluesband zoekt Toetsenist m/v/x

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 289x bekeken

Onze Rock/Bluesband bestaat momenteel uit 3 man we en zijn op zoek naar een aanvulling van een toetsenist(e). Op dit moment zijn wij bezig de playlist vorm te geven. Als toetsenist hoef je dus geen nrs in te halen. Wel zo lekker. We repeteren in Amsterdam. Dus, als je een enthousiaste gezellige band zoekt (maar wel serieus) en af en toe een optreden ziet zitten, Reageer dan! Oh ja, wij zijn … meer »

Gerard

Progressieve band zoekt ........... (Amsterdam)

Percussionist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 340x bekeken

Progressieve band zoekt ........... (Amsterdam)Hoi we zijn Inner Scenes. We zijn een band die voornamelijk eigen werk speelt. Stijlen waar we inspiratie uit putten zijn reggae, rock en andere alternatieve artiesten en stijlen. We zijn in principe op zoek naar een zanger of zangeres, maar dat blijkt nog niet zo eenvoudig. Als je een ander instrument bespeelt - toetsen of iets anders dat een beetje apart is - dan hoor ik ook graag van je! Je kan … meer »

Muzikantenbank user Christiaan VeltkampChristiaan Veltkamp

Blues Rock Band zoekt toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 357x bekeken

Blues Rock Band zoekt toetsenist(e)Coverband omgeving Hoofddorp is op zoek naar een toetsenist(e), geen virtuoos maar iemand die ondersteunt en de juiste accenten weet te leggen. Toetsen brengen nog meer dynamiek en diepgang in onze vertolkingen! Onze bandleden zijn rond 60 – 60 +. Samenstelling: zangeres, bassist, drummer en 1 gitarist. De meesten van ons hebben 10 tallen jaren ervaring en al heel wat optredens achter de rug. … meer »

Jørgen Koopmanschap

Toetsenist(e) gezocht !

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 349x bekeken

Toetsenist(e) gezocht ! Voor onze nieuwe band zijn wij op zoek naar een enthousiaste TOETSENIST( E) die net als wij een voorliefde heeft voor Soul, Blues, Rhythm & Blues met een vleugje rock en 6ties/7ties. Over ons; wij ( zangeres, drums, gitaar, sax en bas) zijn ervaren muzikanten die al heel wat jaren in verschillende bands op behoorlijk veel podia hebben gestaan en flink wat ‘vlieguren’ … meer »

Muzikantenbank user Beppe QuiroliBeppe Quiroli

Toetsenist gezocht regio Amsterdam/Purmerend e.o voor coverband The Rip Offs

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 616x bekeken

Kijk jij verder dan alleen naar de zwarte en witte toetsen, maar ook naar samples, specifieke sounds en bijvoorbeeld click-tracks en probeer je het originele nummer daarmee zoveel mogelijk te benaderen? Wij zoeken voor onze coverband The Rip Offs een ruim denkende toetsenist. We willen alle stijlen spelen en denken dus niet in beperkingen, zolang het maar een uptempo is en we dus op feesten kunnen … meer »

Muzikantenbank user Ben MuldersBen Mulders

Bassist gezocht voor indierockband A'dam

Bassist en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 590x bekeken

Wolfcoat is een indierockband uit Amsterdam en zoekt een enthousiaste bassist (m/v). Mag ook iemand zijn die keys speelt en dan het laag doet met een synth. Wij spelen uitsluitend eigen nummers, en dat betekent dat je zelf veel invloed op de sound hebt. Improviseren hoort daar ook bij. We zijn geen pro’s, maar wel van gevorderd niveau en spelen allen al zo’n twintig+ jaar. Onze invloeden zijn … meer »

Arjan

Goedbetaalde bijbaan: Geef muziekles via Apprentus

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 609x bekeken

Apprentus biedt je de mogelijkheid muzieklessen te geven vanuit je eigen huis, via webcam of op locatie. Zo pas je je eenvoudig aan aan de steeds veranderende situatie. Goede bijverdiensten in moeilijke tijden! Geef les, geef je passie! Piano, gitaar, zang, drums, viool... bij Apprentus bepaal jij wat je wilt. Bepaal je eigen werktijden, locatie en prijs en meld je direct en gratis aan bij … meer »

Apprentus