Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Funky Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 109x bekeken

Yo toestsenist, Wij zoeken jou voor onze onlangs opgestarte band (Funky Peeps). Zang, gitaar, drums en bas zijn er al maar voor een vetter geluid ben jij echt nodig. Om de gedachte te bepalen: de band Scary Pockets, covers in een ander, funky, jasje. En er ligt ook eigen werk in de lade maar met uitzicht op een gig einde zomer wordt er nu hard gewerkt aan repertoire opbouw. Geen pro spelers maar … meer »

Muzikantenbank user hans Kuykenshans Kuykens

Pianist/toetsenist

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 237x bekeken

Door toeval via de muzikantenbank is er een samenstelling van muziekminnende en creatieve mensen ontstaan waarbij een bezige hitclick zich is gaan onwikkelen wie zijn wij een drummer bassist twee zangeressen en twee leadgitaristen die graag zich deze hitclick verder willen onwikkelen we zijn zeer enthousiast houden van country blues en rock in de breedste zin van het woord waarbij covers van eagles … meer »

bing

Toetsenist gezocht voor nederpop-rock-feest-dans coverband

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 228x bekeken

Toetsenist gezocht voor nederpop-rock-feest-dans coverbandWij zijn The Bamigos, een bruisende liveband voor kroegen en partijen en een avondje gezelligheid. Wij zijn op zoek naar een toetsenist die de juiste synth, piano en hammondsounds in huis heeft. Wij spelen bekende nederpop hits, pop-, dans- en soulmuziek maar we kunnen ook een stevig potje rocken als dat nodig is. Wij zijn geen gelikt commercieel gezelschap maar een prettige en ongedwongen club … meer »

Muzikantenbank user chris fasechris fase

Motown Tributeband zoekt toetsenman/vrouw

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 404x bekeken

Motown Tributeband zoekt toetsenman/vrouwMotown tributeband is op zoek naar een allround toetsenman/vrouw, ervaren maar geen prof. En bij voorkeur een toetsenist(e) die ook enthousiast kan worden van string- en/of blazerspartijen. Wij spelen Motown classics - o.a. Supremes, Diana Ross, Marvin Gaye, Stevie Wonder, Marlena Shaw, Temptations, The Jacksons 5, Martha Reeves en nog veel meer - maar ook met uitstapjes naar (niet Motown) jaren 60/70 … meer »

Muzikantenbank user Bert BohlmeijerBert Bohlmeijer

The Mood (Organ/Drums duo), is looking for a new keys/organ player!!

Overig en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 606x bekeken

Hello, The Mood is looking for a permanent replacement for a keys/organ/nordstage 3 player. The band is a very original organ/drums duo, I am looking for somebody with skills, able to sing (we share the lead and harmonize a lot) and that has got flexibility for gigging/touring. Music ranges from Prog, to Rock, Blues, Garage and loads more, there is much material, but I am also very open to input … meer »

Muzikantenbank user DMDM