Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht gitarist en/of toetsennist voor POP-ROCK Coverband

Gitarist en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 178x bekeken

Gezocht gitarist en/of toetsennist voor POP-ROCK CoverbandWat wij doen: - Pop-rock covers (Anouk, RHCP, Foo Fighters, etc). - Treden het liefst 2x per maand op. - Repeteren wekelijkst in Hoofddorp (vlakbij Amsterdam). - Wij zijn muzikanten met de nodige ervaring. - Maken muziek omdat we het leuk vinden. - Gigs gepland in Februari!! Wat zoeken we: - Een gitarist en/of toetsenist met podium ervaring. - Gemotiveerd, iemand die graag wil repeteren … meer »

Maddie

All round Coverband "Van de Wereld" zoekt een toetsenist (oefenruimte in Aalsmeer)

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 83x bekeken

Van de Wereld is een allround coverband die nederlandstalige en engelstalige hits ten gehore brengt. Wij zijn ervaren muziekanten van middelbare leeftijd, die muziek maken voor de lol en zo nu en dan voor een redelijke vergoeding optreden. Momenteel zoeken wij een ervaren toetsenist om het team compleet te maken. Fun staat voorop, maar we zijn wel serieus met de muziek bezig. Dus goed voorbereiden … meer »

Muzikantenbank user Tom VdHurkTom VdHurk

Band in Purmerend zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 141x bekeken

Band in Purmerend zoekt toetsenistDe band “Arnolds” uit Purmerend zoekt een toetsenist. De band bestaat nu uit een drummer, een bassist, twee gitaristen, een zanger en zangeres. We spelen covers. We willen onze muzikale mogelijkheden graag uitbreiden. De leeftijd van de bandleden ligt rond de 50. We spelen voor ons plezier. Af en toe treden we op. Eenmaal in de twee weken oefenen we op woensdagavond. Naast dat het muzikaal moet … meer »

Arnold Peet

Fort55 zoekt toetsenist!

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 150x bekeken

Fort55 is een soulband uit Uithoorn (NH). We spelen soul, met uitstapjes naar pop en disco. Denk aan Stevie Wonder, Aretha Franklin, Blues Brothers. Na het vertrek van onze vorige toetsenist zijn we op zoek naar een vervang(st)er, die zich aansluit bij de huidige basis – drums, bas, gitaar, 2x zang. We zijn ervaren muzikanten (28-59 jaar), maar geen broodspelers. Afgelopen periode hebben we ongeveer … meer »

F. Koole

Inventieve toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 280x bekeken

Inventieve toetsenist gezochtKOLBAK is op zoek naar een strakke, inventieve toetsenist, eventueel met aanvullende muzikale kwaliteiten. We hebben veel eigen werk, eigen oefenruimte aan de rand van de N201 Uithoorn en zijn druk doende om optredens te organiseren. Hieronder vind je een link naar wat materiaal. Interesse? We horen graag van je. Muziek: kolbakband.bandcamp.com/album/sea

Harold Pflug

Soul/pop groep zoekt begeleiding gitaar of piano in Amsterdam West

Gitarist en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 242x bekeken

Voor onze nieuwe zanggroep in Amsterdam west zoeken wij begeleiding! We gaan soul en pop zingen, denk aan: Aretha Franklin, Nina Simone, en vogue. Nu zijn we op zoek naar iemand die het leuk vindt om ons wekelijks (of elke 2 weken) tijdens de les te begeleiden met de piano of gitaar. Ook zoeken we nog (tegen betaling) een zangdocent die ons kan helpen met arrangementen, enthousiasme en soepele … meer »

Muzikantenbank user Marlette van den BerghMarlette van den Bergh

Erv.Zanger (52) zoekt handige toetsenman voor Cover-duo

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 209x bekeken

Ik ben een ervaren Zanger uit het cover-circuit en ik ben op zoek naar een handige en ervaren Toetsenman/vrouw voor een duo. Het is de bedoeling om in kroegen en op feestjes te gaan spelen en het repertoire is liefst zo breed mogelijk, dus van Rock, pop, disco, tot Nederpop en ook het levenslied. Licht en geluid is aanwezig. Ook toestenbord en midi-files aanwezig. Graag in of rond Amsterdam. Bel of … meer »

Muzikantenbank user Jos MandersJos Manders

Gitariste en toetseniste gezocht voor meidenband

Gitarist en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 256x bekeken

Hallo meiden in A’dam en omstreken, Wij zijn twee 40+ meiden (drumster en bassiste) die op zoek zijn naar een gitariste en toetseniste om onze meidenband compleet te maken. Als je daarbij ook soms de leadzang op je wilt nemen, zou dat een leuke aanvulling zijn op onze zangkunsten. Wij spelen graag pop en rock covers, denk bijvoorbeeld aan Golden Earing, U2, Fleetwood Mac. Uiteindelijk willen … meer »

Drumbas