Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangares en Toetsenist gezocht voor nieuwe band in Amsterdam

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 89x bekeken

Wij zijn een band aan het starten vanuit een trio drums, bas en gitaar. We zoeken een zangeres en een toetsenist die het zien zitten om te werken aan een repertoire van Soul, Blues, Rock en Funk. We zijn 52 jaar jong, ervaren, repeteren in Amsterdam en willen uiteindelijk 1 x per maand ergens optreden voor ons plezier. Zie jij dat ook zitten? Reageer dan snel en let's make some great music!

Muzikantenbank user Beppe QuiroliBeppe Quiroli

COOPERSTOWN zoekt per direct een Toetsenist in regio Amstelveen

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 146x bekeken

Beste toekomstige Band-genoot, Wat leuk dat je onze advertentie leest! Wij zijn een Zanger, Drummer, Bassist, Gitarist, en 2 achtergrondzangeressen...6 man, grofweg tussen de 30 en 60 jaar. Helaas is onze toetsenist gestopt en daarom zijn we op zoek naar een (spontane en gezellige) Toetsenist die onze nummers en onze Band naar een hoger niveau kan helpen tillen! Met hopelijk een hoop andere optredens … meer »

Cooperstown

Muzikanten gezocht voor opnames en optredens; drummer & bassist , toetsenist

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 208x bekeken

Ervaren bassist en drummer gezocht voor uit uitwerken van nummers voor optredens en opnames. Ik zou graag samenwerken met muzikanten uit Amsterdam i.v.m makkelijk afspreken. Ik heb een achtergrond in de post-punk en klassieke muziek. In mijn eigen nummers zoek ik naar een rauw intens en open geluid. Invloeden; Nirvana, Sebadoh, P.J. Harvey, Slint, Shellac etc & heel veel meer.

Muzikantenbank user Saskia Vd GiessenSaskia Vd Giessen

Bassist (toetsenist) en drummer gezocht voor opnames en plaatpresentatie

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 301x bekeken

Ik heb een halve plaat opgenomen in een studio en zou graag op korte termijn de tweede helft kunnen opnemen. Vervolgens deze met hulp van crowdfunding en/of door een label laten uitbrengen. Ik hoop muzikanten te vinden die betrokken willen zijn bij het project en mee willen helpen door middel van optredens de nieuwe plaat te presenteren. Ik zoek hiervoor samenwerking met een bassist die bij … meer »

Muzikantenbank user Saskia Vd GiessenSaskia Vd Giessen

Organ players read here!!

Overig en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 121x bekeken

The Mood is looking for a new organ player and auditioning. The band is an explosive, original and eclectic organ drums duo (with vocals) based in Amsterdam (you can apply even though you don t live in the city!). There are possibilities for gigging, touring and recording; no 9 til 5 mentality, flexibility, will to network in order to play live and get better visibility as a band is a must. Get … meer »

Muzikantenbank user DMDM

Band zoekt pianist

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 282x bekeken

Beste muzikanten, Ik zit in een jazzband, we repeteren in de Q-factory in Amsterdam. We zoeken een pianist erbij. We spelen veel jazz standards, maar ook nummers van Amy Winehouse of Erykah Badu en staan altijd open voor andere suggesties. We repeteren aan de hand van een schema zodat duidelijk is wat we willen spelen, maar kunnen improviseren vinden wij belangrijk zodat muziek maken vernieuwd … meer »

Muzikantenbank user Barbe BockBarbe Bock

Vrouwenkoor DZKO oosthuizen zoekt pianist.

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 157x bekeken

Vrouwenkoor DZKO oosthuizen zoekt pianist.Vrouwenkoor DZKO uit Oosthuizen is een gezellig koor met een gevarieerd repertoire. De nadruk ligt op Engels- en Nederlandstalige muziek. Dit varieert van popmuziek tot aan ballads, van de jaren 50 tot aan heden. De 35 vrouwen zingen onder de bezielende leiding van dirigente Jeannet van der Woude. De afglopen jaren werd DZKO op de piano begeleid door Tom Oosthuizen. Dit heeft hij altijd met heel … meer »

Muzikantenbank user Melanie WagenmakersMelanie Wagenmakers

Toetsenist(e) gezocht voor band: regio Amsterdam/grens provincies NH, ZH en Utrecht

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 203x bekeken

Ervaren muzikanten (drummer, bassist, gitarist, twee puike zangeressen) zoeken een toetsenist om het spul compleet te maken. Genre: alles wat leuk, uitdagend is en een publiek zal vermaken. Echter geen metal, schlagers, etc. Doel: lekker en gezellig spelen, kwaliteit realiseren, maandelijks optreden, maar niet iedere week. Wel enige kunde gewenst. Eigen oefenruimte en spullen (waaronder Korg … meer »

Ron Schnater