Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist aangeboden en gezocht, 35 tot 45 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht Muziek leraar Gitaar, Piano en Zang

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 84x bekeken

Apprentus is een van de grootste netwerken voor privé lessen in Europa. Apprentus maakt het gemakkelijk om bij u thuis de beste privélessen, bijles, huiswerkhulp, muzieklessen, taallessen, sport ... te vinden. Ben je gepassioneerd door muziek? Speel je gitaar, piano of zing je? Je wilt je ervaring, passie en kennis doorgeven aan leerlingen. Net als wij, denk je dat iedereen iets te vertellen heeft. … meer »

Apprentus

Toetsenist, drummer, bassist (Amsterdam)

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 210x bekeken

Toetsenist, drummer, bassist (Amsterdam)Dag musici, voor een project van mij zoek ik voor het seizoen 2019-2020 een toetsenist, bassist en subtiele drummer. Doel is na enkele sessies als groep op te treden, in Nederland en, bij een klik, later in Duitsland. Het is een pre als jullie (ook) Duits spreken/ begrijpen maar niet noodzakelijk. Stijl-invloeden: 80-er synthpop, Duitse popmuziek, Deutsch-rap, fusion, chanson. Ik repeteer in … meer »

Muzikantenbank user Hans KuiperHans Kuiper

Gezocht, instrumentalisten die ook willen zingen en acteren

Accordeonist, Strijker en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 135x bekeken

Mijn naam is Timo Pronk en ik schrijf een muziektheatervoorstelling voor kinderen van 6-8 jaar. Voor deze show zoek ik enthousiastelingen die (het liefst) meerdere instrumenten spelen, zingen en acteren. Het is een onbetaalde klus, maar als het aanslaat is het de bedoeling het volgend theaterseizoen de show meerdere keren commercieel te spelen. Ik schrijf het script, liedjes en de arrangementen op … meer »

Timo Pronk

Keyboardplayer

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 153x bekeken

KeyboardplayerWij zijn op zoek naar een ervaren toetsenist (m/v). Een prettige en gedreven persoonlijkheid die mooie string partijen weet neer te leggen en goed overweg kan met solo partijen. Onze muziek laat zich het best omschrijven als melodieuze pop rock maar muzikale uitstapjes schromen wij niet. De band bestaat uit een hechte groep muzikanten die met veel plezier muziek maken maar wel dezelfde ambities delen. … meer »

PR

Big Band in Leeuwarden zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 120x bekeken

Per direct zoeken wij een toetsenist!!! Big Mill Band Leeuwarden Bestaat uit: 5 Saxofoons: 2 altsaxofoons, 2 tenorsaxofoons en een baritonsaxofoon 4 Trombones; 4 Trompettisten; Ritmesectie; Drums, toetsen, gitaar en basgitaar/contrabas 2 Zangeressen 1 Professionele dirigent Repertoire: Van hedendaagse popmuziek tot verfijnde funk, soul, blues en Jazzmuziek. In de diverse stijlen komen de … meer »

Muzikantenbank user Christine van der MolenChristine van der Molen

Pianist

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 114x bekeken

Goedendag, Ik ben saxofonist (40jr) en ben een combo (piano, bas, drums) aan het opzetten om jazz standards en andere jazz stukken te spelen voor eigen lol. Ik zoek een pianist die leuk vind om jazz te spelen. Ben zelf redelijk beginnend in de jazz. Leeftijd is niet belangrijk. Idee is om af en toe (denk aan 1 keer per maand) samen te komen om te repeteren. Mochten we allen meer willen kan dat … meer »

Muzikantenbank user Tijn de GouwTijn de Gouw

Pop/Rock band zoekt toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 238x bekeken

Hallo wij zijn Ain’t it Fun, Een enthousiaste pop/rock band bestaande uit een zangeres, 2 gitaristen een drummer en een basgitarist. We willen ons repertoire heel graag uitbreiden en zijn daarom op zoek naar een toetsenist(e) die ons daarbij kan helpen. We komen allemaal uit de buurt van Apeldoorn en het doel is om een keer in de twee weken te reperteren om zo naar onze optredens toe te werken. Hier … meer »

Ain't It Fun

Toetsenist zoekt nieuwe uitdaging

Toetsenist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 234x bekeken

Ben jij, of zijn jullie op zoek naar een toetsenist? Neem dan contact met mij op en wellicht kunnen wij iets voor elkaar betekenen. Trefwoorden: Eigen muziek; blues/pop/rock; geschoolde muzikanten; gedeelde ambitie; ontspannen sfeer; Ik hecht vooral belang aan geschoolde muzikanten, die in staat zijn noten van papier te lezen. Leeftijdscategorie: 30 tot 40 jaar

Toetsenist