Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist aangeboden en gezocht, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist -of stage-pianist (M/V) gezocht 40+

Toetsenist gezocht in Assen (Drenthe) | 98x bekeken

Band in Assen is per direct op zoek naar een toetsenist of stage-pianist (M/V) We zijn een enthousiaste club mensen (tussen de 40 en 65 jaar) die van gezelligheid en serieus met muziek bezig zijn houden. We repeteren wekelijks op donderdagvond in Assen en streven er naar om af en toe een mooi optreden te neer te zetten. We spelen vlotte popmuziek en ballads van toen tot nu in de breedste zin van het … meer »

Muzikantenbank user Martin HummelMartin Hummel

Organist / toetsenist

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 142x bekeken

Rock and roll zoekt een organist / toetsenist Wij zijn een Rock & Roll cover band op dit moment bestaande uit een solo gitarist/lead zanger, ritmegitarist, bassist, drummer Wij spelen voornamelijk nummers uit de jaren 60, 70, 80 en 90 Nummers van onder meer The Shadows, The Ventures, Fleetwood Mac, The Maskers, Eddie Cochran, Eric Clapton, The Drifters, Elvis, Cliff Richard, Richi Valens, Del … meer »

Peter van Heijningen

Bamigos zoeken toetsenist

Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 165x bekeken

Bamigos zoeken toetsenistThe Bamigos is een vette coverband die wel van een feestje houdt. We spelen van ABBA tot ZZ-Top en ook een flinke portie Nederpop. We zoeken een toetsenist die onze nummers nét die unieke herkenbare sound kan meegeven. Zoals de accordeon in Bloed Zweet en Tranen of de juiste sound in Scandal im Sperrbezirk. Uiteraard is er veel ruimte voor solo’s. En misschien kun je wel meedoen met onze meerstemmige … meer »

Muzikantenbank user Ben SchellingerhoutBen Schellingerhout

Ervaren 50++ muzikanten zoeken bassist(e) en later ook toetsenist(e)

Bassist en Toetsenist gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 304x bekeken

Hallo, Ervaren zanger, gitarist en drummer zoeken een bassist. We willen met veel lol op niveau muziek maken en liefst wekelijks repeteren nom naar wat optredens toe te werken. We spelen bestaande nummers vuit verschillende stijlen. Eigen suggesties worden gewaardeerd. We spelen vanaf de sixties tot later. Rock, disco, Nederlandstalig van alles, gericht op een breed feestpubliek. Wij komen zelf uit … meer »

Marco Naarden

Toetsewonder en gitarist gezocht

Gitarist en Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 294x bekeken

Halo Wij drummer /leadzang , bassist , gitarist/ zang zijn op zoek naar een toetsenist en gitarist om onze coverband kompleet te maken. Ons repertoire varieert van Hazes tot the Eagles ook the Shadows staan in ons lijstje . Win repeteren wekelijks in Udenhout ( welke dag zijn we nog in overleg ). Wij zijn niet meer de jongste van lijf maar wel van geest ! We zoeken wel muzikanten met enige ervaring. Gr … meer »

Theo Liebregts