Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist aangeboden en gezocht, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 134x bekeken

Ervaren coverband met eigen repetitieruimte in Schimmert en met breed repertoire 70's rock (Fleetwood Mac, Eagles, Dire Straits, Stevie Wonder, Toto, Clapton, Pink Floyd etc.) zoekt toetsenist. Leeftijd niet relevant, maar wij zijn zelf 60-ers. Plezier is het belangrijkste, maar af en toe een optreden hoort er bij. Laat maar iets weten: ton.hahn26@*****.com

T. Hahn

Gezocht keyboardspeler/accordeonist voor Americanaband

Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 256x bekeken

Harry gaat ons verlaten. Hij gaat reizen, maar zonder ons.... Daarom zoeken wij een keyboardspeler die mogelijk ook accordeon kan spelen. Kun je ook nog zingen, dan is dat mooi meegenomen. Americana-Unlimited bestaat al een jaar of 6 en wordt steeds populairder. Naast gevarieerde optredens in het land hebben wij ook het theater ontdekt. Wij zijn 50-ers en 60-ers maar wel met een drive. We repeteren … meer »

Eric

Maconics zoeken een TOETSENIST (M/V)

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 133x bekeken

Maconics zoeken een TOETSENIST (M/V)MACONICS kunnen echt niet zonder een toetsenist(e)... Kijk op Facebook of YouTube om een beeld te krijgen van onze live prestaties. Zoek jij een supergezellige band waarin je veel inbreng hebt in het repertoire? MELD JE DAN SNEL en kom eens een keer meespelen (do-avond in Popradar Den Haag). Meer info? Huidige playlist zien? Bel of mail me maar even: 0654945407 / elsfrans apestaart casema.nl (Frans)

Frans

De Band Blue Cats

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 212x bekeken

Wij zoek naar gemotiveerden muzikanten. Kom je uit de beurt van Steenwijk/Meppel dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn 50+ muzikanten die nog steeds het optreden leuk vinden. wij zijn op zoek naar een slag/zanger gitarist, Zanger, en pianist. wij spelen nummers van Dire Staits, Clapton, Bill Wyman, Jimmy Hendrix, Van Morrison, tom Petty, Beatels, enzovoort. heb ik je in tressen gewekt en je wilt … meer »

René R

Bandleden gezocht

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 204x bekeken

Hallo Wij zijn drie zestig plussers die het muziek spelen weer hebben opgepakt. Zijn drummer, bas- en solo gitarist. Zijn op zoek naar toetsenist en zanger of zangeres. Spelen muziek uit de jaren 50, 60 , 70. Rock, blues. Doen het echt voor de fun, maar eventuele optredes is mogenlijk. Komen uit regio Roosendaal , Indien geïnteresseerd laat wat horen. Mail: t.vdorst@****.nl of tel. 0657566099.

Tony

Het Muzikanten Collectief zoekt toetsenist(en), blazers en vocalisten.

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 150x bekeken

Het Muzikanten Collectief zoekt toetsenist(en), blazers en vocalisten.Het Muzikanten Collectief zoekt deelnemers/muzikanten. Het Muzikanten Collectief is op zoek naar (gevorderde) muzikanten (55+) die regelmatig willen samenspelen in een bandformatie met een “breed” repertoire uit de jaren 60,70,80 tot nu! Alle genres zijn bespreekbaar: rock, pop, funk, disco, soul, blues, noem maar op. Daarom zoekt het Muzikanten Collectief: blazers, zangers/zangeressen en toetsenisten. … meer »

Hans van Oostenbruggen