Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist gezocht door Coverband Paramounts

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 122x bekeken

Toetsenist gezocht door Coverband ParamountsWij zijn een ervaren hobby coverband met ongeveer 5/10 optredens per jaar maar uitsluitend 1x per weekend. We repeteren 1x per week (als we niet optreden) op de donderdagavond in onze eigen comfortabele repetitieruimte in Weesp, waar alle instrumenten kunnen blijven staan. We werken met in-ears en zonder backline en we hebben een Kurzweil PC3/K2500 keyboard die je eventueel kunt gebruiken als je … meer »

Muzikantenbank user Duco de RijkDuco de Rijk

Gezocht eerste trombonist voor Big Band Zeist

Blazer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 101x bekeken

Bigband Zeist zoekt versterking in de trombonesectie. We zijn op zoek naar een hele goede eerste trombonist. Iemand die de trombone sectie naar een hoger level kan tillen. Zou mooi zijn als je kan improviseren maar is geen vereiste. Repetitie is iedere twee weken op woensdagavond in Bunnik.

Raymond Zuurmond

Tenorsaxofonist zoekt bassist, toetsenist, drummer, gitarist

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 276x bekeken

Tenorsaxofonist zoekt bassist, toetsenist, drummer, gitaristsessies en backing tracks ben ik nu wel beu Ik zoek muzikanten om jazz, blues en rhythm & blues mee te spelen en op te treden. Grote voorkeur voor een hammond geluid er bij en als de richting van rhythm & blues op gaat ook een zanger(es) Ik speel al jaren in verschillende bands en verschillende genres. Jazz en Rhythm & Blues hebben echter mijn grote voorkeur. Met elkaar wil ik nummers uitdiepen … meer »

Leo Roeleveld

Rockband in oprichting zoekt drummer, toetsenist en zanger(es)

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 267x bekeken

Band in oprichting (midden van het land) is nog op zoek naar een drummer, toetsenist en zanger(es). Leeftijd niet van belang. Doel is een setlist opbouwen bestaande uit gave, ook wat minder voor de hand liggende, rockcovers waarmee we af en toe kunnen gaan optreden, en daar dan geleidelijk eigen nummers aan toevoegen. Het zou mooi zijn wanneer je behalve band- en podiumervaring ook songwriting-skills … meer »

Muzikantenbank user Margreet KarsemeijerMargreet Karsemeijer

Startende coverband zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 220x bekeken

Wij zijn een groep van 6 muzikanten uit de omgeving van Utrecht die een coverband aan het starten zijn. Het doel is leuk repeteren maar over een tijdje ook regelmatig optreden. Het repertoire is te omschrijven als dansbaar en herkenbaar, kan zowel ouder als eigentijds zijn. De bezetting is momenteel gitaar, bas drums, trompet, sax, zangeres. Een deel van de muzikanten is (zeer) ervaren en een deel … meer »

brouwer

Toetsenist voor SANTANA tribute band

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 125x bekeken

Soul Sacrifice, een authentieke Santana tribute band, zoekt nieuwe Hammond organist/toetsenist (leeftijd 25-45, regio Utrecht). We zijn een zesmans formatie, net als de originele Santana band ten tijde van Woodstock, en spelen dan ook alleen nummers uit de begintijd. Net begonnen, maar we hebben hoge ambities en willen zsm beginnen met (veel) gaan optreden (vanaf najaar 2018). Dus veel oefenen/repeteren … meer »

Muzikantenbank user Gandert De BooGandert De Boo

Hi there fellow musicians!

Overig gezocht in Utrecht (Utrecht) | 125x bekeken

Hi there fellow musicians!Ik ben een zanger/gitarist/auteur uit Utrecht. Ik zoek een ervaren drummer met skills zo ook een bassist en toetsenist. Ik schrijf melodic rock tikje commercieel soms ook niet,veelzijdig en uitdagend! Na het grondig uitwerken van het repertoire zoeken we een weg naar de buhne. Insteek = Niveau,plezier,respect and a jolly good time! Bij interesse stuur ik materie toe om te beluisteren. Lets Rock!

Muzikantenbank user TuggerTugger

Coverband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 118x bekeken

Hoi! Wij (drummer, zanger, gitarist en bassist +- 30 jaar oud) zoeken een toetsenist om mee te spelen en hopelijk op te treden. Wij hebben al podiumervaring uit andere bands dus zoeken bij voorkeur iemand die ook podiumervaring heeft. maar heb je dat niet maar kun je wel leuk spelen, neem gerust contact op! We spelen hits van jaren 70 tot nu! Rock, pop, dance, kan van alles zijn Groeten Tim, … meer »

Herman Roozenburg

Gitarist en Zanger gezocht

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 260x bekeken

Wij zijn twee vrienden die 2 jaar samen aan het musiceren zijn. We zijn bezig met eigen nummers schrijven en nu zijn we op zoek naar bandleden om de bezetting compleet te maken. Ben jij een funky motherfucker en heb jij veel passie voor muziek en het schrijven van muziek? Heb jij ook de droom om een podium helemaal kapot te spelen? En ga jij helemaal leip op de onderstaande bands? RHCP, RATM, Royal … meer »

Tobias