Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt mede gitarist in Utrecht

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 124x bekeken

Beste mede gitaristen, ik zoek jou om mee samen te spelen, omdat ik alleen spelen vaak minder leuk vind en ik graag mijn spel wil bevorderen. Het liefst speel ik daarom met iemand die verder is dan ik, want ik hoop mijn niveau te kunnen opkrikken aan dat van jou. Mijn niveau zit ergens tussen dat van een beginner en midden speler in. Mijn grootste kracht is dat ik meestal in staat ben om geduldig … meer »

Egemen

Ojady zoekt toetsenist en zanger(es)

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 163x bekeken

'Ojady' is een coverband uit Utrecht. We maken muziek met covers uit de jaren 80/90. Nummers die voor het 'o ja die..' effect zorgen en een feestje voor het publiek maken! We zijn in de huidige samenstelling vanaf december bezig met ervaren muzikanten. We zijn 40+, maar ach.. age is nothing but a number. We repeteren om de week op de woensdagen. De band bestaat uit een gitarist, bassist, drums, … meer »

Muzikantenbank user Jessica GeldofJessica Geldof

Funkband zoekt drummer en toetsenist

Drummer en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 151x bekeken

Ik probeer een band samen te stellen van mensen die wat hebben met FUNK muziek. Die daar wel eens naar luisteren en dat ook kunnen en willen spelen. Zelf speel ik sinds een jaar of zes gitaar, zit daar ook voor op les. Daarnaast maak ik zelf nummers waarbij ik de partijen zelf inspeel. Enkele van mijn nummers zijn te beluisteren op www.soundcloud.com/anomalousone.Het idee is om een keer in de 4 weken … meer »

Frank

The Bluez Vibe zoekt drummer

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 166x bekeken

Wij, zangeres, gitarist en bassist vormen de basis van de band The Bluez Vibe en zijn door het recente vertrek van onze drummer op zoek naar zijn vervanger. Wij spelen bluesnummers van o.a. Etta James, Beth Hart / Joe Bonamassa, B.B.King, the Allman Brothers, maar ook het steviger werk van Stevie Ray Vaughn en Jimmy Hendrix komt voorbij. Wij zijn nog een band in opbouw, repeteren doen wij wekelijks, … meer »

Paul

Gezocht zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 314x bekeken

Gezocht zangeresVoor onze 7 koppige band Flashpoint zoeken wij een 2e zangeres die zowel solo als ook het koorwerk voor haar rekening kan nemen. Voor meer info kijk ook op onze website www.flashpointmusic.nl Wij repeteren gewoonlijk om de 14 dagen bij Higain in Houten. Heb je interesse bel 06-55883522 (Jim) of mail info@***************.nl

Jim Rader

Don't Doubt - 'no doubt' tribute band

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 313x bekeken

Don't Doubt - 'no doubt' tribute bandHey Medemuzikanten, Ik (Lindsey) ben bezig met het oprichten van een No Doubt Tribute band, om volgende seizoen maximaal te kunnen gaan knallen! Ik ben opzoek naar enthousiasten mensen die niet bang zijn een feestje te bouwen op het podium. Ervaring in de muziek is een pre, We repeteren in Veenendaal bij Jazzebel music, 2 min van de A12 meer informatie over Don't Doubt zoals introductie filmpje, … meer »

Muzikantenbank user Lindsey Quint-braatLindsey Quint-braat

2 giganten gezocht!!

Gitarist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 284x bekeken

hallo wij zijn een gezellige beginnend allround bandje en zijn met spoed op zoek naar een Solo Gitarist en een Toetsen gigant... Wij repeteren elke 2 weken op zaterdag in Utrecht. Źie jij het zitten om samen muziek te maken en van elkaar te leren neem dan contact op en dan zien we elkaar snel... Voor meer info mail naar Installateurmazurel@*****.comGroetjes Brigitte,Ray,Uri,Gompie en Tiffany

brigitte smits

SoulSonic uit Utrecht zoekt een enthousiaste toetsenist.

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 146x bekeken

SoulSonic uit Utrecht zoekt een tweede enthousiaste toetsenist. Wij spelen dansbare covers uit verleden en heden, en krijgen vaak te horen dat onze medleys zo fijn klinken. We zijn al een tijdje op zoek, want we leggen de lat wel op uitdagend niveau, denk Jamiroquai, Shakatak, Justin Timberlake etc. SoulSonic heeft twee fantastische zangeressen en streeft muzikaal een gedetailleerd en groovy arrangement … meer »

Pieter Voet

Gitarist(e) gezocht door 37-jarige singer-songwriter

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 162x bekeken

Gitarist(e) gezocht door 37-jarige singer-songwriterHallo! Mijn naam is Onne. Ik ben een 37-jarige singer-songwriter met zo'n 22 jaar ervaring op de gitaar en zing er de laatste 10 jaar ook enthousiast bij. De genres blues/funk/soul/singer-songwriter/rock/pop/folk vind ik mooi. Bij voorkeur speel ik eigen liedjes en deze aanvullen met het spelen van een aantal covers blijft nog steeds een prachtige uitdaging. Samen schrijven als het muzikaal klikt … meer »

Muzikantenbank user Onne van DeventerOnne van Deventer