Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren Zanger voor Van Halen Tributeband

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 128x bekeken

Ervaren zanger á la David lee Roth gezocht voor een van Halen tribute …… VH1 Regio NL. Wij verwachten een Prof. Instelling en mentaliteit. Geen beginners en geen job-band hoppers. Het plan is om in twee repetitie dagen op een geschikte lokatie de Van Halen 1 LP + de hits van latere LP’s in te studeren. En vanzelfsprekend daarmee het land in te gaan.

Muzikantenbank user Hans HaanHans Haan

Zanger(es) pop/funk/soul/disco band gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 164x bekeken

Hoi, wij (drummer, bassist, gitarist en 2 toetsenisten) zijn op zoek naar 2 mensen (tussen de 24 en 44 jaar oud) die graag mee willen zingen in onze band en dezelfde soort muziek leuk vinden (pop/funk/soul/disco) als ons. We zijn al enige tijd samen en spelen o.a. veel nummers/covers van Scary Pockets, denk aan " I Wanna Dance With Somebody", "Let Me Love You", "American Boy", "Crazy" en "Back to … meer »

Joris

Bassist Gezocht

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 245x bekeken

Zanger-Gitarist zkt Bassist voor opstart nieuwe BluesRock band. (TRIO + aanvulling) Website, repertoire en eigen oefenruimte zijn aanwezig. wie-o-wie? Geen beginners.

BluesRock

Toetsenist gezocht voor coverband

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 180x bekeken

Wij zijn op zoek naar die toetsenist die onze band compleet maakt! De muzikale basis is die herkenbare en vooral dansbare nummers uit de jaren ’80 tot heden. Juist die nummers waarvan we zien dat die ook echt aanslaan bij het publiek; funk, disco, pop, rock. Ben jij die toetsenist die ons kan verrassen met de lead partijen waar nodig, of subtiel invulling kan geven als less more is? Lees dan snel … meer »

Ronald Dunsbergen

Coverband zoekt zanger!

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 178x bekeken

Coverband “Flashback” zoekt zanger!!!! Wij zijn op zoek naar een ervaren zanger, die samen met onze dynamische zangeres de frontpositie op de podia gaat innemen. “Flashback” is een coverband bestaande uit: Zangeres; drums; bas-, slag- en sologitaar;en keyboard … allemaal 50+, die lange tijd in diverse bands hun sporen hebben verdiend. Samen muziek maken; plezier hebben met elkaar en een … meer »

Muzikantenbank user Petra Willemse-BurgersPetra Willemse-Burgers

Muzikanten gevraagd voor nieuwe band in Veenendaal

Bassist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 171x bekeken

Beschrijving Wie zijn wij? Wij zijn een gitarist en percussionist die Nederlandse liedjes maken in een eigen stijl. We spelen alleen eigen werk. Wij hebben een oefenruimte in Veenendaal. Onze liedjes zijn theaterliedjes/luisterliedjes Wat willen we? Met elkaar liedjes bedenken, maken en ontwikkelen. Liefst meerstemmig. Je bent als het ware een deel van een kruidenrekje met … meer »

Muzikantenbank user Hans DekHans Dek

Drummer met vlieguren en passie gezocht voor Blues/Rockformatie!

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 231x bekeken

Marylebone is een Nederlandse Modern Rock/Blues-formatie bestaande uit de regio Utrecht met allemaal gepassioneerde muzikanten met een flink dosis ervaring in de muziekscene, festivals, Paradiso, Melkweg, radio, en meer…. Helaas heeft onze drummer aangegeven eind dit jaar te willen stoppen. Op goede voet, en met de commitment om alle staande optredens dit jaar te doen, tenzij we al bijtijds kunnen … meer »

Muzikantenbank user Maurice van WijkMaurice van Wijk

Energieke gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 146x bekeken

Startende feestband zoekt energieke gitarist (geen broodspeler maar een bandlid) met een vette sound. Het repertoire bestaat voornamelijk uit snel afwisselende medleys met pop/rock, guilty pleasures & foute hits. Huidige bezetting bestaat uit 2 zangeressen, bassist en drummer/zanger. We spelen met click en backing tracks. Repetities vinden iedere woensdagavond plaats in Veenendaal

Muzikantenbank user Rawbert de la CroixRawbert de la Croix

Oproerkraaiers zoekt gitarist voor partymetal!!!

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 209x bekeken

Oproerkraaiers zoekt gitarist voor partymetal!!!Wij zijn Oproerkraaiers uit Utrecht en we zoeken een gitarist voor onze feestmetal. Oproerkraaiers heeft 2 zangers, een drummer en een bassist en zoekt nog een strakke gitarist om de lineup compleet te maken voor optredens. We spelen in drop b tuning. We oefenen op vrijdagen in de avond van 9 tot 12 uur. Check onze muziek via spotify en anders kan je ons ook vinden op Youtube. Zoek in dat laatste … meer »

Wouter Bisschop