Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband zoekt ervaren toetsenist

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 118x bekeken

Hoi! Wij zijn Tim (gitaar/backing vocals), Jochem (bas) en Herman (drums/zang). Wij zijn allen rond de 30 jaar oud en ervaren muzikanten. We willen graag een coverband starten en zijn nog op zoek naar een toetsenist. Ons doel moet nog een beetje uitkristalliseren, maar waarschijnlijk willen we betaald optreden op bruiloften/feesten/festivals. En gewoon leuk samen spelen natuurlijk! We repeteren … meer »

Herman Roozenburg

Bassist(e) gezocht in Utrecht (Alternative rock)

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 119x bekeken

Goedendag allen, Wij (2 gitaristen en drummer) zoeken een bassist(e) die onze band compleet kan maken. Zelf zijn wij alle drie 21 jaar, dus we zoeken iemand van 18 tot ~25 jaar. De muziek die wij maken is te checken in de volgende Soundcloud link: https://soundcloud.com/ysbranddd/sets/y-band Wij repeteren wekelijks in dB's of The Bends in Utrecht en in April hebben we ons eerste optreden gepland … meer »

Muzikantenbank user Yso Van der MeerYso Van der Meer

Gospelband in oprichting zoekt getalenteerde/gemotiveerde muzikanten & Zangers

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 112x bekeken

Ooit gedacht je talenten in te zetten om mensen te bereiken via muziek en ben je gepassioneerd en getalenteerd en wil je een deel van je leven en je muzikale talenten in dienst stellen van het evangelie, dan zijn we op zoek naar jou. Doel van de band is om interkerkelijk te opereren met een duidelijke missie. Het zou wel eens erg intensief kunnen gaan worden vandaar een leeftijdsondergrens van 21 … meer »

B Warm

60+ Band zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 133x bekeken

60+ band uit Midden Nederland zoekt een toetsenist/pianist om ons geluid compleet te maken. Onze band bestaat nu uit 4 personen (zangeres, drummer, bas- en slaggitarist). Wij spelen muziek uit de jaren '50 en '60 en treden op voor ouder publiek en ook in verzorgingstehuizen (dit laatste met een aangepast repertoire). Wij repeteren elke week op dinsdagmiddag in Utrecht. Als je interesse hebt neem … meer »

Dick Hegger

Gezocht! Slag (solo) gitarist voor uitzonderlijk en grote formatie.

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 149x bekeken

Gezocht! Slag (solo) gitarist voor uitzonderlijk en grote formatie.Voor een bijzondere 8-mans formatie van 5 maanden oud, covers en eigen nummers, zoek ik een gitarist die slag - maar ook het sologedeelte op gaat pakken. Snelle vingers zijn een pré want er staan enkele complexe nummers gepland. Muziekkeuze in dit project is breed, o.a. Pop-Folk-Rock-Ska, maar vooral nummers die meteen aanspreken bij ons/een publiek. Uitersten is een kernwoord. Geen half werk, hoog … meer »

Roeland Meijs

Ervaren Funk/Soul/R&B/Dance bassist zoekt aansluiting bij ervaren coverband

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 204x bekeken

Ervaren Funk/Soul/R&B/Dance bassist zoekt aansluiting bij ervaren coverbandHallo, Ik ben sinds kort weer op zoek naar een swingende, ervaren coverband die op zoek is naar een ervaren bassist met een voorliefde voor hameren en plukken. Ik heb in de loop der jaren nagenoeg alle stijlen al eens in diverse coverbands gespeeld: van Jamiroquai tot Incognito, van Bruno Mars tot aan Justin Timberlake om maar een aantal voorbeelden te noemen. Ik ben verder een podium beest, en kick … meer »

Musician

60+ band zoekt sologitarist

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 87x bekeken

60+ band uit midden Nederland zoekt een sologitarist. Onze band bestaat nu uit 4 personen (zangeres, drummer, bas- en slaggitarist). Wij spelen muziek uit de jaren '50 en '60 en treden op voor ouder publiek en in verzorgingstehuizen. Wij repeteren elke week op dinsdagmiddag in Utrecht. Ter completering zoeken wij nu een sologitarist. Dick Hegger 030-6033599 06-12728376

Dick Hegger

Vocalgroup Be Sharp is op zoek naar 2 sopranen

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 167x bekeken

Be Sharp! is een acapella vocalgroup, bestaande uit 17 ambitieuze zangers en zangeressen. www.besharp.nl Be Sharp! maakt producties voor de kleinere theaters. In 2018 staan we op de planken met een gloednieuwe kindervoorstelling "Het Schaap zonder Jasje" voor de leeftijden 4 tot 8 jaar. Onze dirigent is Jetse Bremer. We zijn op zoek naar 2 sopranen, waarvan 1 op tijdelijke basis. Ben jij sopraan … meer »

Eszter Herczenik