Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Hardrockband zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 80x bekeken

De Utrechtse hardrock band Maida Vale zoekt een zangeres voor lead vocals. We spelen overwegend eigen werk in een stijl die een mengeling is van hardrock-metal zoals die in voorgaande decennia werd gemaakt (Deep Purple, Black Sabbath, Iron Maiden) met overigens ook progrock elementen. We hebben een eigen oefenruimte aan de rand van Utrecht. Om een indruk te krijgen van de band en het repertoire: facebook.com/maidavalepowerrock, … meer »

Ronald Bleys

Bassist gezocht voor duo (pianist en zangeres)

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 142x bekeken

Enthousiast duo (pianist en zangeres) zoekt een bassist (bij voorkeur uit Utrecht of directe omgeving) om met elkaar verder te bouwen aan jazzy repertoire met soms een uitstapje naar blues. We zijn drie maanden geleden gestart en hebben inmiddels een aardig repertoire opgebouwd. Denk aan nummers als Misty, Angel Eyes, Autumn leaves, maar ook aan repertoire van Norah Jones. We willen dit heel graag … meer »

Dolly Verheul

Rock band zoekt drummer en gitarist

Drummer en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 316x bekeken

Hoi! Lex (gitarist),Daniel (Bassist) en ik (zangeres) zijn op zoek naar een drummer en een gitarist. Vind jij bands zo als Muse,Oasis,Black Keys, My chemical romance en Queens of the Stone Age leuk? Lijkt het je wat om in het begin wat cover te doen en uiteindelijk ook zelf muziek te schrijven? Heb jij zin om steeds vaker op te gaan treden en droom je ook ervan uiteindelijk voor groot … meer »

Muzikantenbank user Becks WiergowskiBecks Wiergowski

Gezocht saxofonist voor soul/pop coverband

Blazer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 159x bekeken

Wie maakt onze sectie compleet? Funk/pop/soul band zoekt een ervaren saxofonist. Mindfunk is ongeveer een half jaar geleden opgestart en inmiddels beginnen de optredens er aan te komen. Juist nu moet onze baritonsax afhaken. We zijn dus op zoek naar een sax, liefst bariton hoewel alt ook zou kunnen. De sectie bestaat verder uit trompet en tenorsax. De band bestaat in totaal uit 8 personen. We spelen … meer »

brouwer

25 mei: audities voor Toetsenist!

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 174x bekeken

25 mei: audities voor Toetsenist!Zaterdag 25 mei heeft 22AD audities voor zijn nieuwe toetsenist! Kan jij een mooie solo partij verzinnen/spelen en vind jij het ook leuk om soundscapes te ontwerpen? Mail ons met je eerder gemaakte muziek en je muzikale plannen voor de toekomst! Afgelopen augustus hebben wij twee tracks in de studio opgenomen. Deze staan inmiddels online: https://spoti.fi/2PXRHEF https://spoti.fi/2Jw82iw We … meer »

Dirk Krijgsman

Dikke beats

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 107x bekeken

Hoi, Wij zijn een bassist en drummer van rond de 20, opzoek naar muzikanten voor een leuke nieuwe band. We zijn opzoek naar onder andere zangers, gitaristen, keyboardisten en percussionisten. Waar we aan denken is een mix van Flying Lotus en Ariel Pink, een beetje technisch, maar niet te wanky, coole ritmes, mooie geluiden, veel variatie in en tussen nummers, leuk om te spelen en om naar te luisteren, … meer »

Robin

Drummer gezocht voor (alt.) rock/metal band Utrecht

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 124x bekeken

Wij (gitarist, bassist en zangeres) zijn op zoek naar een drummer om onze band compleet te maken! We schrijven onze eigen nummers, er is dus veel ruimte voor eigen inbreng. We hebben nu ongeveer 5 nummers, waarbij de invulling voor de drumpartij nog deels open ligt. We zoeken dus iemand die hier samen met ons invulling aan kan geven! Wij vinden het leuk om regelmatig te repeteren, en als we daar … meer »

Muzikantenbank user Anjès SmitsAnjès Smits