Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 263x bekeken

Band zoekt zangerBeste muzikanten, Voor onze band zijn wij op zoek naar een zanger(es). Wij zijn actief in de regio Woerden en hebben de mogelijkheid tot opnemen. Wij schrijven en maken eigen nummers, maar ook een cover slaan wij niet af. Tevens verstuur ik graag een link met enkele demo's van ons. Zodat je een idee kan krijgen om wat voor soort muziek het gaat. Soundcloud: https://soundcloud.com/joeri0406 Met … meer »

Joeri

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 272x bekeken

Bassist gezocht voor groovy blues-rock band. Wij (Drummer, gitarist en zanger) zijn op zoek naar strakke groovende bassist. Het repertoire bestaat uit nummers van John Mayer, Joe Bonamassa, Paolo Mendonca, Philip sayce, Clapton, Hendrik Freischlader, Albert Cummings. We spelen graag verschillende blues rock nummers die soms verschillende stijlen raken. Denk daarbij aan groovende funky blues nummers … meer »

Higginsblues

Top vocalist gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 201x bekeken

Producersduo (toetsen, gitaar, teksten, productie) zoekt een topvocalist. We schrijven en produceren songs op maat. Inmiddels werken we samen met verschillende zangers/zangeressen maar tot heden hebben we geen goede zanger gevonden die onze voorraad aan melodieuze pop/rocksongs kan afmaken. We zoeken iemand die goede zangmelodieen kan verzinnen en inzingen. Teksten mag je ook zelf schrijven maar … meer »

ton peek

Zangeres gezocht voor Mamazzoop (band)!

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 209x bekeken

Zangeres gezocht voor Mamazzoop (band)!Ben jij de zangeres die het in zich heeft om als frontvrouw te knallen in onze band, aarzel dan niet en mail ons! De 3 nieuwste nummers zijn te horen via Youtube en binnenkort ook via alle bekende streamingsdiensten. https://youtu.be/jZwebYBZBhU https://youtu.be/go92wmywWuc https://youtu.be/otBrxmOdPoM Op korte termijn willen we ons repertoire bij jou eigen maken en samen werken aan … meer »

Muzikantenbank user mamazzoopmamazzoop

Coverband zoekt strakke drummer.

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 194x bekeken

Wij (gitarist, zanger, toetseniste en bassist) zoeken een drummer. We oefenen op donderdagavond in DB’s in Utrecht. We zijn allemaal eind vijftig begin zestig en vinden het vooral leuk om samen muziek te maken. We spelen van alles Engels en Nederlandstalig, Rock, Blues, Jazz Beatles, Stones, Lenny Kravitz, Elvis Costello. Lijkt het je leuk om met ons mee te doen? Reageer dan naar rob.damwijk@******.nl

Rob Damwijk

Ojady zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 218x bekeken

Voor onze coverband ‘ojady’ zijn we op zoek naar een toetsenist. We richten ons met name op covers uit de jaren 80-90 die voor t ‘ o ja die !’ effect zorgen bij het publiek. ( bijv ‘all night long’, ‘straight up’, ‘bed of roses’. We zijn nu een aantal maanden bezig en goed op elkaar ingespeeld. We missen alleen nog die toetsenist om het geheel compleet te maken. We repeteren om … meer »

Muzikantenbank user Jessica GeldofJessica Geldof

Gezocht: creatieve rockgitarist

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 251x bekeken

Wij drieën* maken een verse start met eigen werk, grotendeels geïnspireerd op 90’s indierock. Kom jij de vette gitaardingen doen? - eigen oefenruimte in Utrecht - 1 x per week repeteren - doel: audio en video opnemen en veel optreden * We kennen elkaar van deze band: https://youtu.be/JRKw4luPxb8

Muzikantenbank user Roeland DolRoeland Dol

Altijd al in een band willen spelen?

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 329x bekeken

Altijd al in een band willen spelen? Op woensdagavond 1 April 2020 start de ‘bandworkshop’. De bandworkshop is bedoeld voor drummers, bassisten, gitaristen, zangers/zangeressen, toetsen, blazers en anderen die misschien al wel privéles hebben, maar eens willen ervaren hoe het is om met anderen in een band te spelen. 10 repetities, 1 optreden Middels 10 repetitieavonden, begeleid door twee … meer »

franklin heilijgers