Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer en bassist gezocht ( m/v )

Bassist en Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 179x bekeken

Zangeres en gitarist (40+) zoeken in eerste instantie een bassist en drummer(m/v) om een (pop) coverband op te richten. Nadruk op pop , want rock en metalbands heb je al genoeg. Onze smaak is vrij breed. Doel: 1x in de 2wkn repeteren in Utrecht Leuke set nrs opbouwen en optreden. Ervaren mensen, geen profs want het gaat ons niet om het geld maar plezier Geen feestband!

John Vroegh

Feestband

Blazer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 248x bekeken

Hallootjes... Wij zijn een totaal nieuw opgestarte band uit omg Utrecht En met wij bedoel ik 3 zangeressen, bassist en gitarist. Wij zoeken nog een gezellige toestenist blazers en 2e gitarist. Wat wij van plan zijn is een geweldige feestband te worden. Heb je interesse, ben je gezellig, vind je het niet erg als er een foutje gemaakt word?? Kom dan bij ons en we gaan er iets te geks van maken. Voor … meer »

brigitte smits

GEZOCHT: Zanger met Ballen

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 135x bekeken

Tot onze grote spijt hebben wij geconstateerd dat een tot voor kort nog zo florerend beest nu met uitsterven bedreigd wordt, namelijk: De Zanger met Ballen. De Zanger met Ballen vindt zijn oorsprong in de woestijnen van Amerika, maar heeft zich in de jaren ’60 en ’70 verspreid tot in de verste uithoeken van onze aardbol. Bekende Zangers met Ballen zijn onder andere: Robert Plant, Anthony Kiedis … meer »

Tom Licher

GEZOCHT: Zanger met Ballen

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 407x bekeken

Tot onze grote spijt hebben wij geconstateerd dat een tot voor kort nog zo florerend beest nu met uitsterven bedreigd wordt, namelijk: De Zanger met Ballen. De Zanger met Ballen vindt zijn oorsprong in de woestijnen van Amerika, maar heeft zich in de jaren ’60 en ’70 verspreid tot in de verste uithoeken van onze aardbol. Bekende Zangers met Ballen zijn onder andere: Robert Plant, Anthony Kiedis, … meer »

Tom Licher

Akoestisch Mobiel Trio zoekt Gitarist/Zanger

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 133x bekeken

Omdat onze `Nestor` Hanno nu dan toch een stapje terug gaat doen, maar voorlopig wel beschikbaar blijft, zijn wij , professioneel redelijk veel spelend mobiel akoestisch trio, op zoek naar een nieuw bandlid. We zoeken een gitarist/zanger die bereid is regelmatig te repeteren. Onze voorkeur gaat uit naar iemand uit het midden van het land. Zie je hierin een uitdaging, denk je dat het bij jou past ? … meer »

Erwin Meijdam

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 215x bekeken

Onze bassiste is gaan reizen, dus wij zoeken een goeie bassist(e)!! Wij zijn een alternative rockband met alweer 10 demo tracks op onze site (https://www.22admusic.com/) We oefenen 1 keer per week bij dB's en treden ongeveer 1 keer per maand op. De eerst volgende gig is 6 november in Utrecht en daarna 15 dec in Gouda. Verder net twee tracks in de studio opgenomen, die naar verwachting einde … meer »

Dirk Krijgsman

Nieuwe ervaren coverband Soul Sonic zoekt met spoed beslist ervaren 2de leadzangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 278x bekeken

Hi, Onze zeer ervaren leadzangeres heeft aangegeven dat ze heel graag een 2de ervaren zangeres erbij wil hebben om zodoende ons swingend en zeker niet geijkt repertoire nog meer vocale inhoud en diepte te geven. En dan het liefst een zangeres die niet vies is van een uitdagend potje soul/funk/R&B/disco old school/modern stuff. Als muzikanten kennen we elkaar goed en hebben al samen in een aantal … meer »

Musician

Beste bluesband van Nederland in oprichting!

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 234x bekeken

Cuby + the Blizzards wordt beschouwd als de beste blues(rock)band die Nederland ooit heeft voortgebracht. Daar moet verandering in komen! Ik ben leadgitarist en zou graag een blues(rock)band willen oprichten met de ambitie om C+B van de troon te stoten. Daarvoor ben ik nog op zoek naar een bassist en een zanger (en eventueel een toetsenist). Mijn invloeden zijn BB King, Albert King, Freddie King, … meer »

Koen Visser