Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist Gezocht (bluesrock)

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 237x bekeken

Bluez Babys is een bluesrockband die kort geleden opgeheven is. Het gaat om een bluesrock gericht repertoire met aanverwante stijlen zoals: I shot the sheriff (clapton) - Love me two times (doors) - I dont need no doctor (john mayer). Ik (zanger& gitarist) wil een doorstart maken en zoek (om te beginnen) een enthousiaste bassist, geen beginners. Samen zullen we dan de band verder vorm geven. Doel … meer »

adri cornelissen

Violist- en mandolinespeler gezocht (m/v), voor bluegrass muziek

Overig en Strijker gezocht in Utrecht (Utrecht) | 56x bekeken

Violist- en mandolinespeler gezocht (m/v), voor bluegrass muziekHoi, ik ben gek op Amerikaanse traditionele muziek. Folk, bluegrass, dat werk. Ik heb een ontzettend leuk repertoire, met liedjes uit het klassieke Murder Ballads genre. Dat zijn liedjes die zich heel goed lenen voor een bluegrass bewerking. Extra interessant: ik heb de songs vertaald naar het Nederlands, wat er een bijzondere draai aan geeft. Heftige gebeurtenissen, op een luchtige manier verteld. Ikzelf … meer »

David Mulder

Band zoekt bassist

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 198x bekeken

Hi, Voor een nieuwe band zijn wij nog opzoek naar een bassist. Het liefst ook met ervaring backing-vocals, maar geen must! Wij zijn 4 mannen (leeftijd 26-31) met de nodige instrumentale ervaring. Zang (7 jaar), drummer (15 jaar) en toetsenist (conservatorium) en gitaar (12 jaar) zijn reeds aanwezig. We zijn niet genrespecifiek opzoek, maar zouden het leuk vinden verder te gaan met Nederlandstalige … meer »

Jesse

Funk Bassist zoekt jam/band gelegenheid

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 72x bekeken

Hoi ik ben Julian, Ben 21 jaar. Speel inmiddels een kleine 3 jaar bas (beetje op en aan), maar heb het aardig onder de knie. Ik denk dat ik meer kan leren door middel van jammen en evt in een band spelen. Ben je geïnteresseerd laat maar weten. Liefst in Utrecht of in de buurt van. Ik kom zelf uit Woerden. Julian

Julian

Bandleden gezocht: percussionist(e)/gitarist(e)/multi-instrumentalist(e)

Gitarist en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 210x bekeken

Bandleden gezocht! Wie zijn wij? - Sam (Singer-Songwriter/Pianist, 39 jaar) en Dolf (Bassist/Gitarist, 38 jaar) - Wij spelen door Sam geschreven liedjes - We zijn sinds een paar weken samen muziek aan het maken - Stijl: Engelstalige Singer-songwriter / pop - muzikaal geinspireerd door o.a. Coldplay, Acda en de Munnik Wat zoeken wij? - enthousiaste muzikanten (percussionist(e)/gitarist(e)/multi-instrumentalist(e)) … meer »

Dolf en Sam

RnB Soul band zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 167x bekeken

Hallo toetsenisten, Wij zijn een RnB Soul band en wij zijn opzoek naar een toetsenist. We spelen covers van de jaren 80 tot heden. Onze bezetting bestaat uit bas, drum, gitaar, en 3x vocalisten. Je kunt denken aan nummers van Mint condition tot Bruno Mars en meer. We repeteren in de Utrecht minimaal 1x per maand. Er staan al optredens voor oktober in Den Bosch. Rijbewijs en eigen vervoer is daarom … meer »

Muzikantenbank user On PointOn Point

Zanger voor KC & the Sunshine tribute Band

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 329x bekeken

Wie kent de grote hits niet? ‘That’s The Way I Like It’; ‘Shake Your Booty’; ‘I’m Your Boogie Man’; enz. Eén groot disco feest! Seizoen ‘23/’24 gaan we met onze nieuwe tributeband, met backing vocals, blazers, ritme sectie, percussie, 70’s kleding én veel podiumervaring, de festivals en theaters af. We hebben nu al twee top boekingen staan! Via onze boeker/agent komen er … meer »

Muzikantenbank user Hans van DongenHans van Dongen

Zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 259x bekeken

Zangeres gezochtHi ik ben eem gitarist van 49. Zoek een zangeres met breekbare stem om kleine breekbare akoestische liedjes te schrijven. Ik zoek het een beetje in het singer/songwriter sfeer, maar mag wel beetje eigenzinnig. Geen standaard liedjes dus. Oefenen kan bij mij thuis in Utrecht. Mijn boven buurman is ook muzikant, dus het is prima. Ben zelf niet echt een zanger maar je weet nooit 😉 Ben in bezit … meer »

John