Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

22AD zoekt Solo gitarist

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 26x bekeken

Onze solo gitarist gaat begin 2019 verhuizen en daarom zoeken we per direct een goeie vervanger! In augustus hebben we twee tracks in de studio opgenomen die begin 2019 uit zullen komen op Spotify en andere platforms uiteraard met videoclip. We repeteren ongeveer 1 keer per week en streven er naar om minimaal 1 keer maand op te treden. Ons eerste volgende optreden is op 15 december in Gouda. Check … meer »

Dirk Krijgsman

Zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 41x bekeken

Arian (gitaar) en Johan (bas) . Nu nog een drummer en een zanger.. We zoeken mensen uit het midden van het land van 50+ die classic (hard)rock willen en kunnen zingen/spelen. Nummers van o.a. Deep Purple, Judas Priest, The Free, Badco, Dio, Benatar, ZZtop, Thin Lizzy. Herintreders zijn ook welkom als je maar wel ervaring en voldoende tijd hebt. Geen profs. We repeteren in Hilversum.

Muzikantenbank user JohanJohan

Band (Soul met rockrandje) zoekt drummer

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 61x bekeken

Hallo, Wij zijn een 4-koppige band uit de regio Utrecht en wij zijn op zoek naar een drummer. Wij zijn op zoek naar iemand die serieus, gedreven en bereid is de nodige uren in de band te steken. Ons repertoire bestaat uit origineel materiaal, maar jagen er af en toe ook wat covers doorheen. Ons doel is om op korte termijn de studio in de duiken en demo's af te ronden. Zie bijgevoegde video voor … meer »

Tha Rookie

Drummer en zanger gezocht

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 74x bekeken

Arian (gitaar) en Johan (bas) . Nu nog een drummer en een zanger.. We zoeken mensen uit het midden van het land van 50+ die classic (hard)rock willen en kunnen zingen/spelen. Nummers van o.a. Deep Purple, Judas Priest, The Free, Badco, Dio, Benatar, ZZtop, Thin Lizzy. Herintreders zijn ook welkom als je maar wel ervaring en voldoende tijd hebt. Geen profs. We repeteren in Hilversum.

Muzikantenbank user JohanJohan

Maidstone zoekt nieuwe gitariste!

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 97x bekeken

Wij zijn Maidstone, een all-girl hardrock band uit de omgeving Soest/Utrecht. We spelen voornamelijk eigen werk met zo hier en daar een cover, denk aan Black sabbath, White snake of Queen. We zijn momenteel de laatste hand aan het leggen aan ons nieuwe album en zouden graag weer snel het podium op gaan om dit te promoten. Om onze band weer compleet te maken zijn we daarom opzoek naar een nieuwe … meer »

Judith Overbosch

Drummer gezocht/percussionist Utrecht

Drummer en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 98x bekeken

Stijl 50s/60s Elvis, Buddy Holly maar ook Patsy Cline , Janis Martin dus van alles wat maar niet altijd het geijkte werk. We zoeken iemand die weet wat hard en zacht is. We spelen semi akoestisch en electrisch maar op acceptabel ( semi akoestisch ) geluidsniveau. Bassist is inmiddels beschikbaar Onze leeftijd ligt tussen 30 en 50 jr. 1x in de 2wkn reperteren in Utrecht Woonachtig in directe omgeving Iemand … meer »

John Vroegh

Lead guitarist zoekt bestaande R&R country band omgeving utrecht of een zangerslaggitarist/zangeres

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 105x bekeken

ik ben op zoek naar serieuze muzikanten een slaggitarist/zanger/es voor een op te zetten country rock and roll band. Graag wel met ervaring. Eventueel geinteresseerde toetsenist is welkom en/of pedalsteelist Sfeer is belangrijk.repetities om de14 dagen. Muzikanten die affiniteit hebben met deze muzikesoort en een korte opbouw ervoor over hebben graag reageren. Ben je zangeres of zanger, stuur jouw … meer »

Muzikantenbank user Albert van PrehnAlbert van Prehn

Startende Melissa Etheridge Tribute Band zoekt gitarist ( solo en evt 12-string) en toetsenist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 133x bekeken

Wij (3 leden uit een bestaande band) hebben het plan opgevat om een ME tribute band op te richten. Ik ben Inge, zangeres en gitarist Ovation Celebrity, Er is Hans, drummer en er is Ben, Bassist. We zoeken een sologitarist(e) en een toetsenist(e) om ons team compleet te maken. Wij spelen in de regio Woerden en hebben een oefenruimte in Woerden. De bedoeling is om te oefenen op maximaal 30 nummers … meer »

Muzikantenbank user Inge RoodeInge Roode