Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres gezocht voor lead + backing in 10-koppige coverband CABOOSE uit Utrecht

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 126x bekeken

Coverband CABOOSE uit Utrecht is op zoek naar een zangeres voor backing en lead-vocals om de zangsectie weer aan te vullen tot 3. CABOOSE speelt "top-40 hits van toen en nu", repeteert wekelijks op zondag-avond en treedt 5-10x per jaar op (gala's, bedrijfsfeesten, bruiloften, etc), waarbij het leveren van een dansfeest van hoge kwaliteit en zelf plezier hebben even belangrijk zijn. Opbrengsten van … meer »

I. Schillevoort

Cover rockband zoekt zanger(es) en drummer

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 697x bekeken

Wij, 2 gitaren en een bas, zoeken ervaren drums en een lekkere rockstem om wekelijks mee te repeteren en een toffe setlist mee op te bouwen met een voorkeur voor stevige rock, zoals Guns 'n Roses, Deep Purple, The Cult, Led Zeppelin. Ook willen we in een later stadium graag gaan werken aan eigen nummers. Doel is plezier hebben in muziek maken met elkaar, en uiteraard af en toe optreden. Als je … meer »

Muzikantenbank user Margreet KarsemeijerMargreet Karsemeijer

Yes, I do, zoekt inspirerende toetsenist

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 83x bekeken

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) Wij zijn uit de steigers maar zijn nog niet compleet. Wij zoeken nog een inspirerende toetsenist die samen met onze slag/solo gitarist(en) de zaak op een artistieke wijze kan verdelen en invullen. We hebben een fantastische zangeres, fijngevoelige slag/solo gitarist en solide ritme-sectie van bass en drums. Ons repertoire bestaat uit werk van : Stevie R. … meer »

Han Leunk

Oefenruimte?

Drummer, Geluidstechnicus en Overig gezocht in Utrecht (Utrecht) | 96x bekeken

Hallo, In wijk bij Duurstede zijn we bezig om een oefenruimte re realiseren. We zoeken hiervoor collega bands die ook een vaste "eigen" ruimte willen. Het idee is om per band een vaste dag af te spreken waarop er gerepeteerd wordt. De oefenruimte zal voorzien worden van afgesloten ruimtes per band zodat de spullen op de locatie opgeslagen kunnen worden. Waarschijnlijk worden de kosten ca 150 euro … meer »

Bas Zwaag

Modern Metal Lead Gitarist gezocht!

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 231x bekeken

Modern Metal Lead Gitarist gezocht!Lead gitarist gezocht! Wij, van de band Selfmachine zoeken een nieuwe leadgitaarist. Ben jij die superstrakke virtuoos die groovende riffs en leads kan spelen maar ook de hand er niet voor omdraait om swingende en shreddende solo’s te spelen? Kom dan vooral auditie doen bij onze band! We hebben 2 albums uitgebracht en zijn momenteel aan het schrijven voor een 3e. Deze staat nog in de kinderschoenen, … meer »

Michael Hansen

Band zoekt sologitarist

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 174x bekeken

Wij willen graag onze band uitbreiden en zoeken een muzikale solo gitarist. Wie wij zijn: Wij zijn een band dat bestaat uit een zanger, slaggitarist+zang, basgitarist en drummer. Leeftijdscategorie 45 t/m 65 jaar Wat spelen wij: Ons repertoire bestaat uit country, rock'n roll, line dancing, cumbia, reggae en indonesian/moluks. Hoe vaak spelen wij: We oefenen in Soest en treden een paar keer … meer »

Humphrey

Doorstartende band zoekt ervaren zangeressen

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 237x bekeken

Zing je net zo goed lead als backing en wil je ervoor gaan? Dan zijn wij, een doorstartende band met eigen repertoire en optreden als doel, in jou geïnteresseerd. Onze muziek is funky en dansbaar maar ook relaxt. Repeteren doen we in Amsterdam (wel gemakkelijk bereikbaar en vrij parkeren). Heb je podiumervaring en staat voor jou de beste teamprestatie voorop? Laat dan wat van je horen! Tot gauw. (Leeftijdsindicatie: … meer »

Muzikantenbank user StardusterStarduster

Drummer gezocht voor noise punk band in Utrecht

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 184x bekeken

Bassist en gitarist (30+ en ervaren) zoeken een drummer om Utrechts rauwste trio mee te starten. Eigen muziek maken, ritmegedreven waarin ruimte is voor 3 karakters. Je drumstijl moet een belangrijke energie geven. Voor een idee van de muzikale richting waar we aan denken: Metz. Bel me 0617714794. Groeten Tommie en Remko

Remko van den Berg