Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Maidstone zoekt nieuwe gitariste!

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 91x bekeken

Wij zijn Maidstone, een all-girl hardrock band uit de omgeving Soest/Utrecht. We spelen voornamelijk eigen werk met zo hier en daar een cover, denk aan Black sabbath, White snake of Queen. We zijn momenteel de laatste hand aan het leggen aan ons nieuwe album en zouden graag weer snel het podium op gaan om dit te promoten. Om onze band weer compleet te maken zijn we daarom opzoek naar een nieuwe … meer »

Judith Overbosch

Drummer gezocht/percussionist Utrecht

Drummer en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 94x bekeken

Stijl 50s/60s Elvis, Buddy Holly maar ook Patsy Cline , Janis Martin dus van alles wat maar niet altijd het geijkte werk. We zoeken iemand die weet wat hard en zacht is. We spelen semi akoestisch en electrisch maar op acceptabel ( semi akoestisch ) geluidsniveau. Bassist is inmiddels beschikbaar Onze leeftijd ligt tussen 30 en 50 jr. 1x in de 2wkn reperteren in Utrecht Woonachtig in directe omgeving Iemand … meer »

John Vroegh

Lead guitarist zoekt bestaande R&R country band omgeving utrecht of een zangerslaggitarist/zangeres

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 99x bekeken

ik ben op zoek naar serieuze muzikanten een slaggitarist/zanger/es voor een op te zetten country rock and roll band. Graag wel met ervaring. Eventueel geinteresseerde toetsenist is welkom en/of pedalsteelist Sfeer is belangrijk.repetities om de14 dagen. Muzikanten die affiniteit hebben met deze muzikesoort en een korte opbouw ervoor over hebben graag reageren. Ben je zangeres of zanger, stuur jouw … meer »

Muzikantenbank user Albert van PrehnAlbert van Prehn

Startende Melissa Etheridge Tribute Band zoekt gitarist ( solo en evt 12-string) en toetsenist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 129x bekeken

Wij (3 leden uit een bestaande band) hebben het plan opgevat om een ME tribute band op te richten. Ik ben Inge, zangeres en gitarist Ovation Celebrity, Er is Hans, drummer en er is Ben, Bassist. We zoeken een sologitarist(e) en een toetsenist(e) om ons team compleet te maken. Wij spelen in de regio Woerden en hebben een oefenruimte in Woerden. De bedoeling is om te oefenen op maximaal 30 nummers … meer »

Muzikantenbank user Inge RoodeInge Roode

Revel zoekt Bassist!

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 193x bekeken

Revel zoekt Bassist!De 60's & 70's style Blues/ Rock Coverband Revel zoekt een enthousiaste bassist! Revel staat voor gezelligheid! Wij vinden niks belangrijker dan plezier hebben in het samen muziek maken. Samen maken we songs als Cocaine, Mustang Sally of Can't Get Enough ons op onze eigenwijze eigen. Met zo nu en dan een optreden achter de boeg, hebben we inmiddels wat ervaring mogen op doen. We zoeken een enthousiaste … meer »

Marcel van der Hoeven

Rock band zoekt bassist(e)

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 162x bekeken

We heten Dark Motives. Kwa stijl zitten we zo'n beetje op de driesprong waar harde rock, punk en heavy metal elkaar treffen. Of zoiets. We spelen covers van Ramones, Black Sabbath, Judas Priest, the Cult, Danzig, enz. En ook eigen materiaal. Onze bassiste heeft de band onlangs verlaten om persoonlijke redenen. Resterende bandleden: zanger (Jamshid), gitariste (Salomé) en drummer (Mike). We … meer »

Muzikantenbank user Mike DBMike DB

Percussionist/slagwerker/cajonist/congaspeler

Drummer en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 251x bekeken

Percussionist/slagwerker/cajonist/congaspelerVoor onze semi-akoestische coverband TIEZ! zoeken wij een ervaren Percussionist/slagwerker/cajonist/congaspeler We zoeken een enthousiaste muzikant, die de band samen met de bassist op creatieve manier een stevige, ritmische basis kan geven. TIEZ! speelt, zoals we het zelf omschrijven: ‘Eagles & More’. Dat betekent een aantal Eagles-covers en daarnaast nummers als: Perfect (Fairground Attraction), … meer »

Marian

Drummer,bassist en gitarist zijn nog op zoek naar een zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 209x bekeken

Hallo Wij zijn een drummer (39) bassist (51) en gitarist (38) die i.v.m werk geen tijd hebben om wekelijks te repeteren maar toch nog graag wat willen gaan doen. Wij zijn daarom nog op zoek naar een zanger die net als wij 1 x in de 3 of 4 weken willen repeteren of een zanger die naast zijn huidige band er iets bij willen doen. Onze muzikale voorkeur is Rock,Blues Rock denk aan Status Quo, ZZ Top Rose … meer »

Muzikantenbank user leonleon