Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Electro

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 70x bekeken

Hallo, Ik ben opzoek naar een toetsenis(te) en of zanger(es) Het doel is om ambient electro, berlin school , musique concrete achtige muziek te gaan maken met spoken word/zang. Zelf ben ik sounddesigner/geluidstechnicus, maar speel ook toetsen. Mijn woonplaats is Gorinchem. Woon jij in de driehoek Utrecht Rotterdam Den Bosch dan zal dat mooi zijn. Regelmatig repeteren en via internet ideeen heen … meer »

Muzikantenbank user boudewijn van den bergboudewijn van den berg

Band The Unknown zoekt blues/rock zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 133x bekeken

Band The Unknown zoekt blues/rock zangerOnze nieuwe band, The Unknown, is op zoek naar een zanger. Wij zijn een drietal (drummer(40), bassist(62) en gitarist(37) en spelen vooral bluesrock en aanverwante genres. Wij zijn allen redelijk onervaren en zoeken iemand die met ons als band wil groeien en uiteindelijk ook eens wat optredens wil gaan verzorgen. We hebben al een kleine setlist waar we aan werken: Hey Joe(Hendrix), Keep on Rocking … meer »

Muzikantenbank user RogierRogier

Toetsenist(e) gezocht

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 118x bekeken

Toetsenist(e) gezochtNatalie Merchant tribute-band (i.o.) is op zoek naar een enthousiaste toetsenist(e) met passie voor de muziek van Natalie Merchant. Onze doelstelling is op een leuke manier muziek maken en er uiteindelijk mee de bühne op te gaan. De muziek van Natalie Merchant is zeer gevarieerd van pop met rock elementen tot folk met een maatschappij kritische lading. Geen beginner, topper is meegenomen maar geen … meer »

Muzikantenbank user H.J. ten BrinkH.J. ten Brink

Altijd al in een band willen drummen?

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 107x bekeken

Altijd al in een band willen spelen? Op woensdagavond 11 september 2019 start de ‘bandworkshop’. De bandworkshop is bedoeld voor drummers, bassisten, gitaristen, zangers/zangeressen, toetsen, blazers en anderen die misschien al wel privéles hebben, maar eens willen ervaren hoe het is om met anderen in een band te spelen. 10 repetities, 1 optreden Middels 10 repetitieavonden, begeleid door … meer »

franklin heilijgers

Accordeonist gezocht!

Accordeonist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 105x bekeken

Ik ben jazz gitarist in de stijl van Earl klugh, schrijf mijn eigen muziek en zoek een goed spelende accordeonist. Ik heb al een CD opgenomen en wil dat nogmaals doen maar nu met een accordeonist. Voel je daar wat voor? Zullen eerst wel wat moeten repeteren, het zijn namelijk geen eenvoudige stukken. Luister naar Yumandu Costa met dominguinhos.

Muzikantenbank user Frans van IngenFrans van Ingen

Beginnende blues/rock band zoek enthousiaste zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 152x bekeken

Wij, Bassist, leadgitarist en drummer zoeken voor ons beginnend bandje een leuk nieuw bandlid. We zoeken een zanger die zich thuis voelt in bluesrock en aanverwante genres. Daarbij kan je jezelf een klein beetje voorzien van ritme gitaar. (dit is trouwens geen must). Dit kan zowel acoustisch en electrisch zijn. Uiteraard afhankelijk van het nummer dat we spelen. Leeftijdsindicatie 30+. Graag … meer »

Muzikantenbank user RogierRogier

Country/Pop/Rock Bassist Gezocht!!!

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 208x bekeken

Hoi! Ik ben op zoek naar een goede bassist voor mijn band! Ikzelf ben een 25jarige singer/songwriter (afgestudeerd in 2014 als zangeres aan de popacademie). Ik ben mijn eigen werk vorm aan het geven met mijn vierkoppige band, ik wil hier uiteindelijk een zo groot mogelijke naamsbekendheid mee creëren! Ik maak Country/Pop/Rock muziek, te denken valt aan Carrie Underwood, Miranda Lambert, etc. … meer »

Savanna

DMK zoekt gitarist voor new-wave- en post-punk-covers en eigen muziek

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 192x bekeken

Hoi, Wij zijn DMK en we spelen al een paar jaar samen en hebben een handvol optredens per jaar. Onze gitarist gaat verhuizen, dus we hebben jou nodig! Kijk eens op www.dmkband.nl Ons repertoire? Joy Division, Cure, Sound, jouw muziek(?). Wil je zingen, zing dan mee! Leeftijd niet interessant voor ons, wij zijn 40-50-60. Onze verhuisde gitarist was 30..... We repeteren wekelijks in Utrecht stad.... Nu … meer »

Marcel van Lieshout