Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer beschikbaar voor nieuwe uitdaging.

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 49x bekeken

Eigenlijk zoek ik een lekkere cover band waar we zonder al te grote ego`s lekker van Doobie Brothers tot aan Queen en van Clapton tot Pointer Sisters spelen. Maar de hooiberg laat zich af en toe moeilijk doorzoeken. Ben zelf 62 en lekker vlot in de omgang met een brede interesse in muziek. Ik zie het niet zitten om alleen maar voor de gezelligheid in een oefenruimte-studio te spelen. De investering … meer »

Han Leunk

Summer Breeze Project zoekt een nieuwe bassist.

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 72x bekeken

Summer Breeze Project zoekt een nieuwe bassist. Na 10 jaar innige samenwerking heeft onze bassist Jorgen er een punt achter gezet. Jammer, maar we respecteren zijn keuze en gaan als goede vrienden uit elkaar. Het zal niet eenvoudig zijn hem te vervangen, maar gaan het toch proberen. Wij zijn een rockband uit de omgeving van Utrecht en sinds 2008 bij elkaar. Wij spelen uitsluitend eigen repertoire. … meer »

Gordon van Pelt

Rock/Alternative band zoekt leden

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 323x bekeken

Lex (gitarist) en ik (zangeres) zijn op zoek naar bandleden om een nieuwe band op starten. Als je bands zoals muse,nu chemical romance, noel gallagher,kasabian,Queens of the stone,arctic monkeys,etc. leuk vindt laat het ons weten We gaan een keer in de week repeteren in Utrecht met als doel veel op te treden en uiteindelijk ook eigen muziek te maken. En natuurlijk beroemd te worden en … meer »

Muzikantenbank user Becks WiergowskiBecks Wiergowski

Guitar hero Wanted!

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 133x bekeken

Voor een ambitieuze band zoeken wij een veelzijdige gitarist. We gaan samen een spontane band vormen waar de energie vanaf knalt! Stijl: new & old soul, latin en pop/ rock. Het concept van de band is een ijzersterke ritme sectie vormen en later werken met andere getalenteerde gastmuzikanten, zangers / zangeressen en danseressen om de show entertainend en energiek te houden. Het doel is om hier zo ver … meer »

Sanjay

Gevraagd ervaren bassist voor onze gezellige band

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 173x bekeken

Per direct zoeken wij voor onze band een ervaren bassist. Repertoire (covers) (Doelstelling is om de nummers zo origineel mogelijk te spelen) Van jaren 60 tot nu, denk aan Rolling Stones, CCR, Anouk, Beatles, De Dijk, The Scene, Dooby Brothers, Blondie, Deep Purple, Neil Young, Cuby, Brainbox. Genre Pop, blues, rock&roll, ballad Bandbezetting (leeftijd 50-62) Drum Bas VACANT Gitaar … meer »

WM

SoulSonic coverband zoekt met spoed toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 125x bekeken

Hallo, Wij zijn SoulSonic, een ervaren coverband uit de regio Utrecht en met spoed op zoek naar een toetsenist(e) die in korte tijd een volledig repertoire zich eigen kan maken samen met ons. Leeftijd van de SoulSonics: tussen 40 en 50 plus maar dan wel met veel (semi-professionele) ervaring. We zijn graag bereid om je zo goed als maar kan te assisteren om zo snel mogelijk alle gevarieerde nummers … meer »

Musician

Producer zoekt zanger / zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 147x bekeken

Hallo, mijn naam is Kevin en ik ben 25 jaar. Het liefst werk ik aan eigen geproduceerde tracks. Eigenlijk ben ik op zoek naar iemand die graag wilt zingen om samen leuke nummers uit te brengen. Zelf woon ik in de omgeving Utrecht en bezit ik over een eigen (kleine) studio. Het enige wat ontbreekt is een vocalist. Ben jij of ken jij een zanger / zangeres die op zoek is naar een leuke samenwerking? … meer »

Muzikantenbank user Kevin van RossumKevin van Rossum

22AD zoekt Toetsenist

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 87x bekeken

Om voor een betere focus te zorgen, zoeken we een goede toetsenist. Iemand die een mooie solo partij kan spelen, maar die het ook leuk vindt om voor soundscapes te zorgen. Afgelopen augustus hebben we twee tracks in de studio opgenomen. Onze eerste single staat inmiddels online: https://open.spotify.com/album/4mksoQwZXSp59X0iEVC17D?si=layegu4DT_OnqE5cOXjw7A We repeteren ongeveer 1 keer per … meer »

Dirk Krijgsman

Utrechtse pianiste gezocht! (vrouw)

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 90x bekeken

Utrechtse pianiste gezocht! (vrouw)Beste pianisten uit Utrecht! Ik zoek een ervaren vrouwelijke pianiste (25-45 jaar) :) Ik (35jr) ben een singer/songwriter die graag professioneel aan de slag wil. Ik wil kleinschalig optreden voor particuliere huiskamerconcerten en bijzondere locaties waar ik met muziek; covers en eigen nummers iets extra's wil brengen. Dat doe ik graag samen! Ik ben selectief in het kiezen van covers en ik breng … meer »

Sarah