Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren backing vocalist(e) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 151x bekeken

Gezocht: ervaren backing vocalist(e). Genre soul/pop. We zoeken iemand die gemakkelijk tweede en derde stemmen kan pakken (toetsenist doet ook backings) en die zelfstandig partijen kan uitzoeken. We zijn in bezit van een eigen oefenruimte. Relaxte sfeer, maar willen wel iets echt goeds neerzetten. Optredens staan gepland. Regio Utrecht.

Michel Bassplayer

Gezocht: Drummer voor worship band in het groene hart

Drummer en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 142x bekeken

Een worship band in het groene hart (omgeving alphen ad rijn, nieuwkoop, ronde venen) is op zoek naar een Drummer. Bij onze optredens moet je denken aan kerkdiensten, conferenties, praise-avonden, waarbij het gaat om het aanbidden van onze Heer Jezus Christus. Deze evenementen vinden veelal plaats op vrijdagavond, zaterdagavond of zondagavond. Huidige bezetting: Bas, akoestische gitaar, electrische … meer »

Gert-Jan

Symphonische / progressive metal band zoekt zangtalent

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 131x bekeken

Wij zijn op zoek naar een vocalist(e) voor onze band Draedan. Qua stijl dachten wij iets in de richting van Port noir/Leprous/Kamelot/Muse maar we laten ons graag verassen. Draedan bestaat uit twee gitaristen, een bassist en drummer. We zijn allen ervaren in de muziekwereld en hopen via deze weg een zangtalent te vinden. We bestaan nog niet zo lang maar we hebben inmiddels al wel een aantal nummers … meer »

Muzikantenbank user DraedanDraedan

Gezocht: Banjospeler voor 9-mans formatie met brede muziekkeuze.

Overig gezocht in Utrecht (Utrecht) | 134x bekeken

Gezocht: Banjospeler voor 9-mans formatie met brede muziekkeuze.Voor een bijzondere 9-mans formatie van ca. 5 maanden oud, covers en eigen nummers, zoek ik een enthousiaste ervaren banjoist. Snelle vingers zijn een pre want er staan enkele complexe nummers gepland. Zou mooi zijn als ook de akoestische gitaar/mandoline bespeeld wordt, alhoewel geen must. Muziekkeuze is breed, o.a. moderne Folk-Pop-Rock-Ska-Country-Bluegrass maar vooral nummers die meteen aanspreken … meer »

Roeland Meijs

Yes, I do, zoekt inspirerende toetsenist

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 140x bekeken

Wij zijn uit de steigers maar zijn nog niet compleet. Wij zoeken nog een inspirerende toetsenist die samen met onze slag/solo gitarist(en) de zaak op een artistieke wijze kan verdelen en invullen. We hebben een fantastische zangeres, fijngevoelige slag/solo gitarist en solide ritme-sectie van bass en drums. Ons repertoire bestaat uit werk van : Stevie R. Vaughan, ZZ-top, Skunk Anansie Steve Ray … meer »

Han Leunk

Yes, I do, zoekt inspirerende gitarist.

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 190x bekeken

Wij zijn uit de steigers maar onze gitarist kreeg elders werk dus zijn we op zoek naar een man of vrouw die deze plaats in kan nemen. Wij zoeken een inspirerende, non-ego gitarist die samen met onze slag/solo gitarist de zaak op een artistieke wijze kan verdelen en invullen. We hebben een fantastische zangeres, fijngevoelige slag/solo gitarist en solide ritme-sectie van bass en drums. Ons repertoire … meer »

Han Leunk

Seniorenband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 108x bekeken

Seniorenband zoekt toetsenistSeniorenband uit Midden Nederland zoekt een toetsenist/pianist om ons geluid compleet te maken. Onze band bestaat nu uit 4 personen (zangeres, drummer, bas- en slaggitarist). Wij spelen (pop)muziek uit de jaren '50 en '60 en treden op voor ouder publiek en ook in verzorgingstehuizen (dit laatste met een aangepast repertoire). Wij repeteren elke week op dinsdagmiddag in Utrecht. Als je interesse hebt … meer »

Dick Hegger

Band zoekt muzikale solo gitarist

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 247x bekeken

Wij willen graag onze band uitbreiden en zoeken een muzikale solo gitarist. Wie wij zijn: Wij zijn een band dat bestaat uit een zanger, slaggitarist+zang,basgitarist en drummer. Leeftijdscategorie 45 t/m 65 jaar Wat spelen wij: Ons repertoire bestaat uit country, rock'n roll, line dancing, cumbia, reggae en indonesian/moluks. Hoe vaak spelen wij: We oefenen in Driebergen en treden een paar keer … meer »

Humphrey