Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Nieuwe band

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 291x bekeken

Ervaren bas- en slaggitarist willen graag weer een band beginnen. Het genre is erg breed: van alle soorten blues, via soul en reggae naar hedendaagse sfeer makende muziek. Hoewel wij 40+ en 60+ zijn, speelt leeftijd geen rol. Het moet gewoon klikken….! Zogauw het nivo het toelaat, willen we uiteindelijk gaan optreden. Wij zitten in regio Waalwijk/Den Bosch, hebben nog geen repetitieruimte maar … meer »

Hans

Yellow Pants zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 142x bekeken

Yellow Pants zoekt toetsenistHallo, Wij zijn Yellow Pants, een jonge enthousiaste band uit Veghel (Noord-Brabant) die op zoek is naar een toetsenist in de leeftijd tussen 18 en 24 jaar. Ons repertoire is erg divers, zo spelen wij ACDC, Marco Borsato, Abba, Tina turner en andere feestnummers. We zijn op zoek naar een gemotiveerde toetsenist die van synthesizers houdt en eventueel backing vocals kan doen. Wij vinden het belangrijk … meer »

robin

Full Stage Collective. Het grootste allround poporkest van Nederland zoekt toetsenist/pianist

Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 282x bekeken

Full Stage Collective. Het grootste allround poporkest van Nederland zoekt toetsenist/pianistWij zijn Full Stage Collective het grootste allround poporkest van Nederland. Wij repeteren op woensdagavond in Partycentrum Remise te Drunen (NB) vanaf 20.30 uur. Wij zijn op zoek naar een toetsenist/pianist met enige ervaring. Interesse ? Wij zijn bereikbaar via info@*******************.nlwww.fullstagecollective.nl of www.facebook.com/fullstagecollective

Showorkest.com

Toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 134x bekeken

Toetsenist(e) gezocht voor Neil Diamond Tributeband. Wij zijn een, uit elf muzikanten bestaande, band die zich vooral richt op theaters. De muzikanten zijn een combinatie van beroepsmuzikanten en amateurmuzikanten van hoog niveau. Wij zijn op zoek naar een toetsenist(e) met een behoorlijk hoog niveau zodat je snel in te schuiven bent. Als toetsenist(e) werk je nauw samen met onze pianist en jouw aandeel … meer »

Henk W

Gezocht: toetsenist voor ervaren allround coverband

Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 289x bekeken

Gezocht: toetsenist voor ervaren allround coverbandSide Effects is een ervaren allround coverband uit Oost-Brabant, die zich voornamelijk richt op bruiloften en bedrijfsfeesten. Als allround coverband spelen we echt bijna alles: van pop/rock tot easy listening en van disco tot country, zowel Nederlands- als Engelstalig. De gezondheid van onze toetsenist laat helaas niet langer toe dat hij met ons optreedt. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe … meer »

Muzikantenbank user Kelly van der HeijdenKelly van der Heijden

Zwartlap zoekt een toetsenman/vrouw!!

Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 612x bekeken

Voor een tof nieuw project zoeken we een toetsenman. Wij zijn 4 ervaren muzikanten, van rond de 40, die al een jaartje of 10 samen met een zangeres rock-covers spelen. Ons nieuwe project richt zich op smartlappen, maar wel met een (rock)randje. Dus net wat anders dan anders. Gewoon lekker een feestje bouwen van Hollands Café naar festival... denk Hazes, denk AC/DC, maar ook Koos Alberts en Triggerfinger. … meer »

Martijn