Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist aangeboden en gezocht, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bluesgroover zoekt een toetsenist(e) (Hammond/Fender Rhodes, met zangstem?), stijl moderne Blues met een funk/soul sausje (Tedeschi-Trucks/Beth Hart/Bonnie Raitt/Joanne Shaw Taylor)

Toetsenist gezocht in Assen (Drenthe) | 227x bekeken

Bluesgroover zoekt een toetsenist(e) (Hammond/Fender Rhodes, met zangstem?), stijl moderne Blues met een funk/soul sausje (Tedeschi-Trucks/Beth Hart/Bonnie Raitt/Joanne Shaw Taylor)Bluesgroover (omgeving Assen-Groningen) bestaat uit vijf ervaren muzikanten (Zangeres/Drums/Bas/Solo gitaar/Slag gitaar). Wij zijn op zoek naar een enthousiaste toetsenist(e) (a.l.) die bij voorkeur ook vocaal een bijdrage kan leveren (koortjes!) Ons doel is om samen met jou ons huidig repertoire strak neer te zetten en verder uit de bouwen, maar vooral om lekker samen te spelen! Ons repertoire … meer »

J P

60's Toesenist gezocht

Toetsenist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 201x bekeken

Wij Stones&More spelen een repertoire uit de jaren 60's met een hoofdrol voor The Rolling Stones. Met de huidige bezetting zijn we content en kunnen we veel aan, maar met toetsenist kunnen we verder verbreden en bestaand werk verder uitwerken. Onze leeftijden zijn 35 - 60+, voor zover belangrijk en plezier en hobby staan voorop, maar we gaan ook voor kwaliteit. We spelen al weer enige jaren en optredens … meer »

Marco Buijs

Allround coverband zoekt toetsenist(e) met backing vocals

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 287x bekeken

Wij zijn een gedreven, stabiele maar bovenal enthousiaste semi-professionele allround coverband en op zoek naar vervanging voor onze toetsenist en tevens backing vocalist die ons helaas na 12 jaar gaat verlaten. - 50 tot 60 optredens per jaar - Optredens binnen straal van 100 km rondom Nijmegen - 1x per maand kijkavond/repetitie - 20 tot 45 jaar - Professionele instelling Wij zoeken een … meer »

Muzikantenbank user SingSingSingSingSingSing

Symfonische rockband zoekt toetsenist en zanger/es

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 374x bekeken

onze band zoekt een toetsenist, zanger/es en bassist voor onze symfonische rockband wij spelen eigen nummers en hebben een eigen oefenruimte alle muzikanten kunnen in onze nummers al hun ideeën en stijl kwijt wat onze band uniek maakt en een smeltkroes van verschillende muziekstijlen, rock, new wave,, symfonische/prog. rock etc.heeft. heb je interesse mail naar g.de.munnik@*********.nl

Gerard

Toetsenist gevraagd

Toetsenist gezocht in Assen (Drenthe) | 272x bekeken

Toetsenist gevraagdDe band Funtastic bestaat een jaar en zoekt een toetsenist. Wij spelen nummers van Anouk, Stones, Herman Brood, Chic en nog veel meer. Onze bezetting bestaat uit een gitarist, bassist, drummer en zangeres met genoeg ervaring. Wij willen dit graag uitbreiden met een toetsenist. We komen uit Assen, Groningen. We repeteren in Smilde. Lijkt het je leuk om ons te komen versterken neem dan contact op … meer »

Froukje de Boer

Allround toetsenist gezocht!

Toetsenist gezocht in Assen (Drenthe) | 147x bekeken

Allround coverband met optredens en connecties zoekt allround toetsenist en bassist. Genres: Feest, Rock, Pop, Nederlandstalig, 80's en 90's, top 40. Optredens: we spelen 12-30x per jaar in cafés en pleinen. Podium ervaring is een vereiste. De meeste optredens en repetities zijn omgeving Assen, Drenthe. Stuur een bericht en we vertellen je graag meer over onze band!

Marcel

Muzikanten gezocht voor album te maken

Gitarist, Strijker en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 210x bekeken

Muzikanten gezocht voor album te makenIk wil graag een album maken met verschillende stylen zoals Gypsy, Blues, Ballads, rock, rnb. Ik zelf speel gitaren en heb n leuk tuinhuisje om wat op te kunnen nemen. Omgeving Den Haag, ik sta open voor van allerlei ideeën. Na het album maken, wil ik ermee gaan optreden. Dit kan ook in een Gypsy setting zijn of een kleine groep. Graag hoor ik je!

Muzikantenbank user Devonant AudienzDevonant Audienz

Bassist(e) en toetsenist(e) gezocht.

Bassist en Toetsenist gezocht in Hoogeveen (Drenthe) | 215x bekeken

Bassist(e) en toetsenist(e) gezocht.Hoi hoi, Heb je zin in metal, neem dan contact op met ons. We spelen op Donderdagavond in het podium te Hoogeveen. Van 19.00 tot max 22.30. Compleet ingericht met apparatuur. Momenteel spelen we covers van, Within temptation, Evanescence, Delain, Dream Theater, Metallica, Muse, Iron Maiden en Ghost. Met in de toekomst eigen werk. Drummer, gitarist en zangeres zijn de huidige muzikanten. Kom … meer »

Muzikantenbank user DannyDanny

Jazz Ensemble zoekt pianist of gitarist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 339x bekeken

Jazz Ensemble zoekt pianist of gitaristJazzformatie Ensemble 7 uit Zevenaar zoekt een pianist(e)/ toetsenist(e) of een gitarist(e). Speel je tenorsax of trompet, dan ben je ook van harte welkom. Is het aan een leeftijd gebonden? Voor ons niet! Vrijblijvend komen kijken en meespelen kan altijd! Van bladmuziek lezen is een vereiste. Repetities: eens in de veertien dagen (in de even weken) op de woensdagavond in Zevenaar (van 20:00 t/m … meer »

Remco Takken