Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist aangeboden en gezocht, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist(e) gezocht

Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 138x bekeken

Gezocht toetsenist(e) met backing vocal voor eclectische Tilburgse band met eigen werk. We hebben ongeveer anderhalf uur aan veelzijdig materiaal en nemen op dit moment onze debuutplaat op. Wij maken ons klaar om regelmatig op te treden. Eigen studio en apparatuur beschikbaar. Leeftijd 40 plus, vocale kwaliteiten, creatieve input bij componeren nummers zijn een pre.

simon Luszpinski

Coverband zoekt ervaren toetsenist

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 145x bekeken

Commercieel ingestelde coverband nog op zoek naar een ervaren toetsenist die weet wat spelen is met aanvullende tracks. Allround playlist: pop, dance classics, rock Nederlands, etc. Zo'n 30 optredens per jaar, leuke vergoeding en vooral veel plezier en een goed niveau. Wij zoeken geen pianovirtuoos maar een functionele toetsenist met evt mogelijkheid om backing te verzorgen. Leeftijd va 30

Muzikantenbank user Mainstreet coverbandMainstreet coverband

Hot Stew zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 264x bekeken

Serveer jij je toetsenpartijen het liefst uit met de nodige groove? Met geregeld een fijne solo on the side? Grote kans dat jij je nieuwe band hebt gevonden. Wij zijn Hot Stew. Een energieke negenkoppige coverband, met vooral soul, funk en pop op het menu. We hebben inmiddels aardig wat toffe optredens achter de rug, en ook de komende maanden volgen er leuke gigs. Die speelt onze huidige toetsenist … meer »

Muzikantenbank user Roel van EerdewijkRoel van Eerdewijk

Ervaren band zoekt toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 175x bekeken

Wij zijn als band inmiddels een half jaar aan de slag. Twee zangeressen, twee gitaristen, een bassist en een drummer die allemaal de nodige ervaring hebben. Gemiddelde leeftijd rond de 50, de zangeressen zijn uiteraard altijd 38 gebleven. We hadden een geweldige toetsenist, maar die is helaas wegens omstandigheden gestopt. En dus zijn we op zoek naar een vervanger. Het repertoire is nog in ontwikkeling, … meer »

Hans

Creatieve muzikanten gezocht!

Bassist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 215x bekeken

Voor een nieuw op te richten band zijn wij, Sander (drums) en Rindert (gitaar), op zoek naar een bassist en een toetsenist in de regio Utrecht of Amersfoort. Het doel is om pakkende, compacte eigen nummers te schrijven die qua stijl ergens liggen tussen pop, rock en progressive rock. Plan van aanpak: eerst instrumentaal samen op zoek naar een sound en zodra dat een richting krijgt op jacht naar een … meer »

Rindert Bul

Welkom nieuwe toetsenist (omgeving Haarlem)

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 134x bekeken

Hallo daar muziek liefhebbers! Wij zijn een pop/rock cover band en willen de liedjes die wij spelen versterken met een toetsenist. Het zijn liedjes die passen bij de stem van onze zangeres en bij onze capaciteiten. Alles bij elkaar een mix die zich ontwikkelt en wij vinden het leuk wanneer jij helpt die mix verder te ontwikkelen. Er zitten liedjes in van Sia, Lady Gaga, maar ook Kings of Leon, Maroon … meer »

Muzikantenbank user Marc KolMarc Kol

Toetsenist voor nieuwe country coverband

Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 211x bekeken

Wij zijn een country coverband i.o.wij zoeken nog een toetsenist voor onze Band. Ons repertoire is van George Jones tot Doobie brothers etc etc lekkere ballads tot up tempo country. Mocht je dit aanspreken en je woont in de omgeving Apeldoorn neem dan contact met mij op Olaf van den Berg telefoonnummer: 0612139488. Of laat een bericht achter. Muzikale groet Olaf

Olaf van den Berg

Toetsenist gezocht! Toetsenist gezocht! Toetsenist gezocht!

Toetsenist gezocht in Assen (Drenthe) | 152x bekeken

Op zoek naar een leuke allround coverband met (vaste) optredens? Zoek niet verder maar neem contact met mij op! Wij zijn op zoek naar een ervaren toetsenist met podiumervaring. Coverbowl is de vaste huisband van een diner-cafe in Assen waar we maandelijks spelen. Daarnaast staan er grote buitenoptredens gepland en lopen er nog meer aanvragen voor optredens. Locatie oefenruimte in Bovensmilde. Leeftijd … meer »

Robert Joustra