Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres aangeboden en gezocht in Nederland, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger gezocht!!

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 297x bekeken

Gedreven en enthousiaste zangeres, bassist, gitarist en drummer zijn op zoek naar een dito zanger. We zijn op zoek naar een zanger die de ambitie heeft om volledig voorbereid naar een repetitie te komen. Voor wat betreft het repertoire willen we graag nummers spelen vanaf de jaren 70 en 80 tot de hedendaagse hits. Setlist op aanvraag. De planning is om 2 keer per maand op te treden en 1 … meer »

Hans Bal

SuperShaker zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 190x bekeken

SuperShaker is een soul-pop-funky-disco-cover-feestband-met-toeters en zoekt een enthousiaste zangeres, die: * ons repertoire (grotendeels) kent en zelf partijen uit kan werken * band-ervaring heeft en zowel lead als achtergrond kan zingen * het leuk vindt om gemiddeld 1 keer per maand op te treden We repeteren tweewekelijks op woensdagavond in Groningen. Kijk voor bezetting en repertoire op: www.supershaker.nl Lijkt … meer »

Sander van Vliet

Zanger /zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 278x bekeken

Zanger /zangerSticks on the floor rock/blues /soul cover band. Zijn op zoek naar een ervaren rock zanger/zangeres/ die ons komt versterken. We hebben al een aantal keren opgetreden en het smaakt naar meer!!! Bij ons staat gezelligheid voorop maar we willen wel serieus muziek maken. Je kunt onze play list vinden op spotify: Sticks on the floor. Wij bestaan uit een drummer, een gitarist en een bassist . De … meer »

Robert

Zangeres zoekt band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Hengelo (Overijssel) | 288x bekeken

Hai! Ik ben Roos en ben op zoek naar een leuke band! Leeftijdscategorie 30-55 jaar. Liefst omgeving Almelo/Hengelo/Enschede Ik zing nog niet zo lang maar mijn zangcoach en omgeving zijn enthousiast 😊 Genre: Rock, Pop, Country..en ben bereid ook andere muziekstijlen te proberen, ik heb een brede muzieksmaak en ben gedreven! Een klik en een leuke sfeer vind ik belangrijk 😃 Wekelijks repeteren, … meer »

Roos

Funk coverband Zwool uit Zwolle zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 219x bekeken

Funk coverband Zwool uit Zwolle zoekt zanger(es)Ex-leden van de Zwolse coverbands Swunk en Cool Served zoeken een ervaren zanger of zangeres !! Onze band speelt vooral niet het geijkte repertoire van een standaard top 40 band maar zet een mengeling neer van bekende en minder bekende covers in de richting van Donny Hathaway, Lauryn Hill, Bruno Mars, Jamiroquai, Erykah Badu, Selah Sue en meer. Wij hebben de leeftijd 40+ en zijn van plan voornamelijk … meer »

Michiel van Amerongen

Zanger zoekt muzikanten Rock & Roll band Groningen

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 153x bekeken

Romke Ron ex-Frontman The Sixtie-Four, zoekt muzikanten voor een Rock & Roll & Bluesband.  Een drummer. Bassist en sologitarist Er staat van alles over The Sixtie-Four op youtube. Muzikanten binnen een straal van 50 km van Hoogezand en omstreken. Het doel is optreden.  Covers maar ook eigen nummers. Onze bestaande setlist van ruim 40 liedjes kan aangepast worden. Ervaring is vereist in deze muziekgenre. … meer »

Ron

Zangeres gezocht voor pop/jazz duo ... female singer wanted for pop/jazz duo

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 353x bekeken

Ik ben gitarist en op zoek naar een zangeres voor een pop/jazz duo om optredens mee te spelen. regio Amsterdam. heb jij interesse om in een duo bekende pop,jazz,soul etc nummers te spelen? heb jij ervaring met optreden en wil je graag gigs spelen? stuur me dan een bericht. I'm a guitarist looking for a female singer to play gigs with in a pop/jazz duo. location Amsterdam. are you interested in … meer »

Lars