Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ska Cover Band zoekt zanger/zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 249x bekeken

Ska Cover Band zoekt zanger/zangeresSka coverband met als uitgangspunt Dance Craze, een docufim uit 1980 over de ska movement. Hierin spelen de bands: Madness, Bad Manners, The Selecter, The Beat, The Specials en The Bodysnatchers. Uiteraard wordt dit nog aangevuld met andere nummers en ska bands. Het is een soort Dance Craze Tribute band. Wij zijn al volop bezig maar nog op zoek naar een zanger en zangeres die bekend is met het werk … meer »

Muzikantenbank user Rene de HaasRene de Haas

Voor nieuw te starten Duitstalige band Zangeres ,Gitarist, Basgitarist , Toetsenist en Drummer

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 235x bekeken

Voor een nieuw te starten Duitstalige band ben ik als zanger op zoek naar...zangeres , gitarist , basgitarist , drummer en toetsenist. De bedoeling is om te starten met deze personen maar in de toekomst er wellicht nog een blazerssectie bij te starten. Te denken valt dan aan een trompet , saxofoon , trombone. De setlist zullen we met elkaar gaan uitwerken en dus een ieder hier zijn/ haar inbreng … meer »

Eric Seerden

Oktoberfest- en Schlagerband zoekt uitbreiding

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 291x bekeken

Oktoberfest- en Schlagerband zoekt uitbreidingOnze Oktoberfest- en Schlagerband zoekt een enthousiaste gitarist en/of keyboardspeler om ons team te komen versterken en onze huidige gitarist,mandoline- en keyboardspeler te ontlasten. Daarnaast zoeken we nog een 2e zanger(es). De band bestaat momenteel uit 5 personen en richt zich voornamelijk op de grote tot middelgrote Oktoberfesten, die in Nederland steeds populairder worden. Dat betekent dat … meer »

Marcelino Arconada