Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Beginnnend zanger zoekt ........

Overig, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 120x bekeken

Hoi, hoi allemaal, Mijn naam is Eric en ben 56 jaar oud. Na jaren geroepen te hebben dat ik eens wat verder moet gaan met zingen heb ik nu eindelijk de daad bij het woord durven voegen. Vaak werd er gezegd tegen me dat ik best een mooie stem heb en er wat mee zou moeten gaan doen. Als kind was dat al eens bevestigd bij me ,maar ja je stem veranderd toch een beetje en ben zelf gaan twijfelen. Wat … meer »

Eric Seerden

Mæra zoekt een nieuwe zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 343x bekeken

Mæra zoekt een nieuwe zanger(es)Mæra zoekt een nieuwe zanger(es) om verder te werken aan de eerste reeks nummers om sowieso te gaan optreden en uiteindelijk een demo, LP of album op te nemen. We hebben een beveiligde prive ruimte in IJmuiden waar we 24/7 toegang toe hebben met alles wat we nodig hebben om te repeteren en op te nemen. De gemiddelde ervaring met instrument is ongeveer 12 jaar. We neigen naar duistere en mythologische … meer »

Maera

Walking the She zoekt stemmen!

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 484x bekeken

De eerste cd van ons nieuwe project Walking the She wordt momenteel gemixed en gemastered. En we gaan onStage! Hiervoor zoeken we meerdere goede en liefst ervaren stemmen, mannelijk/vrouwelijk, leeftijd onbelangrijk. Voor achtergrondkoor,tweede lead. We vragen meer dan jouw stem alleen. Gevoel voor performance en eigenzinnigheid zijn essentieel. Film noir is het leitmotiv voor zowel de muziek als … meer »

Marlène 06 188 688 37