Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Achergrondkoor, achtergrondstemmen, tweede lead

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 60x bekeken

Voor ons project Walking the She zoeken we achtergrondzangers en/of zangeressen. Een al samenzingend achtergrondkoor zou helemaal geweldig zijn. Walking the She is een project van Andre Huijgen en Marlène Sjerps, beide ex-Godworst. Maar nu met compleet andere muziek. De eerste cd is bijna klaar om gemixed en gemasterd te worden. We missen alleen nog de swingende stemmen die het geheel gaan completeren. … meer »

Marlène 06 188 688 37

Achtergrondzangers/zangeressen (combi mogelijk)

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 161x bekeken

Voor ons project Walking the She zoeken we achtergrondzangers en/of zangeressen. Een al samenzingend achtergrondkoor zou helemaal geweldig zijn. Walking the She is een project van Andre Huijgen en Marlène Sjerps. De eerste cd is bijna klaar om gemasterd te worden. We missen alleen nog de swingende stemmen die het geheel gaan completeren. En om daarna de podia onveilig te maken. Walking the She … meer »

Marlène 06 188 688 37

Rockzanger(es) gezocht voor The Great Unknown

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 229x bekeken

Vanwege het vertrek van onze zangeres zijn we op zoek naar een zanger(es) met een rock-strot. The Great Unknown speelt nu al bijna 3 jaar samen en er staat dus een stevige basis. We vinden het leuk om samen goede stevige muziek te maken met af een toe een mooie ballad en zodra het kan weer regelmatig op te treden (1x per maand). Kijk ook eens op http://www.thegreatunknown.nl We zijn wel behoorlijk … meer »

Muzikantenbank user Erik KorverErik Korver

Poprockzanger/ -zangeres gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 234x bekeken

Poprockzanger/ -zangeres gezocht!Wij zijn Harlem Oil, een enthousiaste en ervaren pop- / rockband met een breed repertoire aan covers. Ons repertoire bestaat uit rustigere popnummers, dansbare muziek maar ook stevige rockclassics! Wij zijn op zoek naar een ervaren poprockzanger / -zangeres die ons repertoire kent of snel eigen kan maken. Ben jij degene die knalt op het podium en niet bang is voor de stevigere nummers, neem dan contact … meer »

Muzikantenbank user Rock-Chick TamaraRock-Chick Tamara

Soul' O is opzoek naar een nieuwe zanger of zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 343x bekeken

Soul'O is een live band met vierkoppige zangsectie. Helaas hebben Mike en Denzel ons verlaten. Om de variatie en sterke meerstemmige vocals te behouden, willen we de zangsectie weer versterken. De ritme sectie bestaat uit een drummer, bassist, gitarist en toetsenist. In de toekomst willen wij daar een blazers sectie aan toevoegen. Ons repertoire bestaat uit Old School en Moderne Disco, Soul en Funk … meer »

Tonny

Guitarist en/of toetsenist met stem voor Lookeen

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 511x bekeken

Guitarist en/of toetsenist met stem voor LookeenWe zijn een alternative rock band die eigen nummers speelt, afgelopen jaar hebben we in verschillende plekken opgetreden en een aantal nummers opgenomen. We hebben meer dan 10 nummers geschreven en onze eigen plaat label om op te nemen, mixen en uit te brengen. We hebben een solide basis met ze vieren (zang, gitaar, bas, drums en af en toe toetsen) maar om onze nummers volledig door te voeren hebben … meer »

Muzikantenbank user LookeenLookeen