Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Pop Rock Party Band zoekt zangeres.

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 234x bekeken

Wij zijn voor onze band op zoek naar enthousiaste zangeres ( 35 - 50 jaar ). De band bestaat nu uit drummer, bassist & gitarist. Het repertoire bestaat uit internationale en nationale pop / rock songs. Repetitie, 1x per 14 dagen en met regelmaat optreden. Ben jij dus diegene met die goeie strot, je voelt je thuis op het podium en houd van plezier en lol hebben, reageer op deze advertentie of stuur … meer »

StanleyMan

Enthousiaste zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 243x bekeken

Voor onze recent gestarte band zijn wij op zoek naar een enthousiaste zanger(es). Wij willen ons richten op Nu-Metal, spelen covers en willen snel ons repertoire uitbreiden zodat we het podium op kunnen! We zijn grote fan van bands als System of a Down, Korn, Nirvana, Deftones, Brutus etc. De band bestaat op dit moment uit een drummer, gitarist, bassist en binnenkort komt er een tweede gitarist … meer »

Joost

Gezocht : bassist, lead-gitarist, zanger(es) Nu-Metal

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 653x bekeken

Gezocht : bassist, lead-gitarist, zanger(es) Nu-MetalHallo muziekliefhebbers! Wij zijn als drummer en gitarist op zoek naar een bassist, lead-gitarist en zanger(es). We zijn beginnend tot gevorderd in het bespelen van de instrumenten, maar kunnen zeker al iets leuk neerzetten. We spelen covers en willen het liefst zo snel mogelijk het podium op! We zijn grote fan van bands als System of a Down, Korn, Nirvana, Deftones ect. Dus...maakt dit oproepje jou … meer »

Muzikantenbank user PeterPeter