Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

The Crowd zoekt bassist

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 252x bekeken

Mijn naam is Thomas, ik ben gitarist songwriter en meer dan dat. Ik maak eigen muziek en zoek samen met mijn band een bassist die graag met ons mee speelt en in de buurt woont. Het is mooi meegenomen als je zelf ook muziek schrijft en evt meerdere instrumenten bespeelt. Om een idee te krijgen van onze muziek, check de link hieronder : https://www.youtube.com/watch?v=YVrs2D6wHSc Mocht je interesse … meer »

Muzikantenbank user Thomas LookmanThomas Lookman

Vocals

Overig, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 208x bekeken

Hallo! Als gitarist heb ik theater- en kleinkunst-programma’s begeleid. Afgelopen jaar ben ik van start gegaan met een YouTube kanaal. Een beetje voor de fun, maar daar zijn erg leuke reacties en optredens/zgn Tiny-desk-concerts uitgerold. https://m.youtube.com/watch?v=RZOSZcdCxtg https://m.youtube.com/watch?v=TAOkE52D7vw Wegens veel response, vind ik het leuk om andere zangers en zangeressen … meer »

Muzikantenbank user Gerard SchipperGerard Schipper

Achtergrond zangeres gezocht - Kool & the Gang Tribute Band

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 501x bekeken

Beste dames, Wij zijn Europa's enige echte Kool & the Gang Tribute band. Wij spelen een groot repertoire van Kool & the Gang liedjes (live versies). De band bestaat uit een drummer, gitarist, bassist, toetsenist, saxofonist, trompettist en leadzanger. De bandleden komen uit verschillende uithoeken van het land. Repeteren doen wij momenteel om de 14 dagen in Aalsmeer. Doelstelling is een show … meer »

K&tG

Zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 482x bekeken

Zanger(es) gezochtHi, wij (gitarist, drummer en bassist) zoeken een zangeres of zanger om onze bluesband weer op te starten. We zijn allen ervaren muzikanten. Ons huidige repertoire bestaat uit een mix van oude en nieuwere bluesnummers. Jij als zangeres of zanger hebt daar natuurlijk ook een stem in, want de nummers moeten ook bij jou passen? Interesse? Leuk als je reageert, dan spreken we een avondje af om te spelen. … meer »

Ron Prins