Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Semi pro zangeres gezocht - The New Sensation - van Soul, 80's tot schlager

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 115x bekeken

Hi, Wij zijn op zoek naar een ervaren semi-pro zangeres voor Coverband Limburg - The New Sensation. Genres zijn: - Soul / Funk - 80's en 90's - Skihut en DE / NL schlager Jouw profiel: - veel podium ervaring - eigen apparatuur (mic / in-ear) - kan publiek entertainen met de zanger en band - heeft geen moeite met 2e of 3e stem - dedicated en heeft niet al 2 bands die voorrang krijgen - … meer »

Angelo

Zanger gezocht: Stijl bleus tot rock met ballen

Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 140x bekeken

Zanger gezocht: Stijl bleus tot rock met ballenGezocht: Zanger. Een nieuw op te startte band met twee maal gitaar, bas en drum. Allen door de wol gewassen muzikanten waar je op kunt bouwen. De input van zang staat helemaal open qua sound, passend binnen het geheel. Jij als zanger(es) bepaald geheel de sound als voor de nummers wat voice betreft. We repeteren in eigen ruimte buurt Roermond. Interesse of heb je een tip voor in onze zoektocht --> … meer »

Muzikantenbank user Robert TobbenRobert Tobben

Gezocht zanger: Industrial E.D.M.

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 102x bekeken

Gezocht: Zanger voor de band Jane Black. De input van zang staat helemaal open qua sound. Met de huidige zang is dit met een randje richting metal. Maar jij als nieuwe zanger bepaald geheel zijn sound als geheel voor de nummers. www.janeblack.nl Repetities 1x per week samen de digi synth tracks, drummer, gitarist en bassist. We repeteren in Stein in eigen ruimte. Interesse of heb je een tip voor in … meer »

Muzikantenbank user Robert TobbenRobert Tobben

Local Roque zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Parkstad (Limburg) | 176x bekeken

Wij (Paul, John, Paul & Mark) zoeken een zangeres die niet bang is om op de voorgrond te staan en houdt van stevige rock (denk aan: Pink, Foo Fighters, Kings of Leon, Anouk, Cranberries, K’s Choice) Als frontvrouw draag je de band en laat je ons verbleken in onze figuranten rol. Natuurlijk staan we letterlijk en figuurlijk achter je. We repeteren iedere dinsdagavond in Heerlen. (Nox) Ons doel is … meer »

Mark de Bruijn

R.E.M. tribute zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Parkstad (Limburg) | 134x bekeken

In september 2011 hield R.E.M. op met bestaan. Als grote fan wil ik de eerste Nederlandse R.E.M. tribute band beginnen en ik ben daarvoor nog op zoek naar een zanger(es). Ben je ongeveer tussen de 25 en 45 jaar, woon je in de buurt van Heerlen en heb je zin om hits als Losing My Religion, The One I Love, Everybody Hurts, It’s The End of The World, Man On The Moon, What’s The Frequency Kenneth, … meer »

Eric Langen