Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ambitieuze zanger/zangeres en gitarist gezocht voor gezellige rock band met breed repertoire regio Sittard/Geleen

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 176x bekeken

Met de overgebleven leden van 2 ervaren coverbands willen wij graag een nieuwe band formeren. Wij hebben drums, basgitaar en keyboard al ingevuld. Wij hebben een mooie repetitieruimte (kosteloos) met eigen audioapparatuur. Wij zoeken echter nog een gitarist met enige (band)ervaring en een zanger/zangeres. Wij hebben een leuke setlist, repeteren één keer per week, staan open voor alle leeftijden … meer »

John Keulen

Rockabilly/Psychobilly band in oprichting zoekt (Contra) Bassist en zanger

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 148x bekeken

Rockabilly/Psychobilly band in oprichting zoekt (Contra) Bassist en zangerBand in oprichting bestaande uit mensen (Veertig plussers) die er echt hard voor willen werken en veel optredens willen gaan doen, zoeken aanvulling om ons geluid compleet te maken. Limburg heeft een Rock N Roll scene, maar die scene bestaat voornamelijk uit Elvis Imitators die met een orkest band spelen op bruiloftsfeesten en in bejaardentehuizen. Dat willen we dus niet, want wij willen power, spelen … meer »

Muzikantenbank user Wouter JaegersWouter Jaegers

Zanger gezocht.

Zanger / Zangeres gezocht in Parkstad (Limburg) | 109x bekeken

Coverband Sweet Chili is op zoek naar een zanger. Ons genre is blues, rock ,soul, disco, ned.talig. Wij repeteren op donderdag van 20.00 - 23.00 uur in het Campus in Kerkrade. Onze bezetting is nu ; Drummer, zangeres, gitarist, toetsenist en bassist. Heb je interesse of nog vragen ? Laat maar iets weten.......

Muzikantenbank user Barry CowanBarry Cowan

Rammstein coverband opzoek naar de essentiële zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 107x bekeken

Rammstein coverband opzoek naar de essentiële zanger❗️Gezocht❗️ Ik ben op zoek naar een zanger 🎤 voor een nieuwe Rammstein coverband. Wij hebben al meerdere repetities erop zitten, waarbij de band instrumentaal al helemaal klaarstaat voor de missende zanger. Wij beschikken ook over een complete repetitieruimte in Haelen. Ben jij gemotiveerd en gedreven om samen met de andere bandleden een knallende💥 en warme🔥 shows te gaan geven?

Muzikantenbank user Joep DaemenJoep Daemen

2e gitarist/zanger gezocht

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Venlo (Limburg) | 202x bekeken

Hallo, wij zijn op zoek naar een slaggitarist/zanger voor onze band in Venlo. Plezier en serieus muziek maken staat bij ons boven aan. Je hoeft geen virtuoos te zijn, maar enige inzet word wel verwacht. De repetities zijn op de maandagavonden, in onze eigen repetitieruimte in Venlo. Wij spelen het meeste top 2000 nummers. Wij spelen geheel inear, Ons doel is enkele malen per jaar op te treden. Voor … meer »

Muzikantenbank user Leon DriessenLeon Driessen

Zanger/zangeres gezocht voor Blues en aanverwante muziek.

Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 185x bekeken

Wij, twee gitaristen een drummer en een bassist zoeken een zanger(es) om blues/bluesrock en aanverwante muziek te spelen. We hebben 5 sessies met redelijk resultaat gespeeld. Één van de gitaristen probeert wat te zingen maar wil dit niet blijven doen. We doen alles in onderling overleg, een frontman of bandleider is er niet. Tot nu toe repeteren we eens in de drie weken. Er is een repetitieruimte … meer »

Toe Curler

Bluesband in wording zoekt!! Bassist, Blues Gitarist en Toetsen/Piano en mogelijke zanger ( mannelijke aanvulling naast reeds aanwezige vrouwelijke stem) met affiniteit met Blues

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 468x bekeken

Drummer en zangeres zoeken muzikanten die met ons verder Bluesband willen opzetten. Heb jij affiniteit met Blues en met bijv. Beth Hart en A.J. Plug en dergelijke en ben jij woonachtig in Midden Limburg of bereid naar Midden Limburg te komen om te repeteren? Omgeving Roermond - Susteren. Leeftijd 40-60 jaar. Eigen nummers en covers, optreden ja, gevorderde muzikanten en eigen inbreng wordt gewaardeerd, … meer »

Muzikantenbank user Cecile van HertenCecile van Herten