Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

MezzoFunk zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 143x bekeken

MezzoFunk zoekt zanger(es)Wij zoeken een zanger(es) in genre fusion/rock/Funk. Tot nu toe spelen wij enkel instrumentale covers. Wij willen dit aanvullen met zang. Ben jij geinteresseerd in dit genre, en ben jij iemand die niet bang om publiek te bespelen, dan ben jij degene die wij zoeken. Meer Info kun je vinden op mezzofunk.nl

Fer van Heel

Zanger/zangeres gekocht voor de band BluesThoes

Zanger / Zangeres gezocht in Maastricht (Limburg) | 271x bekeken

Hallo!! De band "BluesThoes" (Drummer, Bassist, Toetsenist, Gitarist, Zangeres, leeftijd 40-60+) is op zoek naar een tweede zanger/zangeres, om ons repertoire te voorzien van een solo, danwel een tweede zangstem, zodat dit meer swing, spirit en beat krijgt. Wij spelen een repertoire van Stevie Wonder, Norah Jones, Peggy Lee, Madeleine Peyroux, Gary Moore, J.J. Cale en nog vele anderen. Maar wij waarderen … meer »

Annemie Capellen

Young talented female singer wanted!

Zanger / Zangeres gezocht in Venlo (Limburg) | 316x bekeken

Young talented female singer wanted!Young talented female singer wanted! Semi-Professional Producer, songwriter, composer with ´many years of experience, own record label and recording studio, is looking for young motivated female singers with talent, courage and motivation to progress and develop talent. I offer various options; including studio- and live projects, both solo and in collaboration with others, your own promotion and … meer »

Muzikantenbank user BandvoorjouwfeestBandvoorjouwfeest

Zangeres met talent, lef en motivatie

Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 273x bekeken

Zangeres met talent, lef en motivatieSemi-Profesionele Producer, songwriter, componist met zeer veel ervaring, eigen platenlabel en studio, zoekt jonge gemotiveerde zangeressen met talent, lef en motivatie om verder te komen. Ik bied diverse mogelijkheden; o.a. studio- en live projecten, zowel solo alsook in samenwerking, jouw eigen promotie en evt. de release van je eigen songs (afhankelijk van de omstandigheden, talent, enz.). Het … meer »

Muzikantenbank user BandvoorjouwfeestBandvoorjouwfeest

Zangeres gezocht voor nieuw Duo, Trio, of band grensgebied omgeving Roermond-Mönchengladbach (D)

Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 241x bekeken

Zangeres gezocht voor nieuw Duo, Trio, of band grensgebied omgeving Roermond-Mönchengladbach (D)Hallo allemaal , ik ben Antony een ervaren zanger/gitarist rond de 49 maar met jonge uitstraling. Ik kom uit de omgeving Roermond en Mönchengladbach Duitsland. Na jaren met kleine en grote coverbands te hebben gewerkt, zoek ik nu per direct een zangeres/collega met een leuke stem en uitstraling voor een nieuw duo, trio of kleine band. Ik hoef er niet van te leven dus elk weekend op het podium … meer »

Muzikantenbank user BandvoorjouwfeestBandvoorjouwfeest

Jonge rock/bluesband zoekt zanger/zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Venlo (Limburg) | 339x bekeken

Jonge rock/bluesband zoekt zanger/zangeresWij zijn The Daffodils, een jonge rock/bluesband uit Venlo. We spelen de bekende covers, maar de focus ligt vooral op het maken van eigen werk. Afgelopen jaar hebben wij onze eerste EP uitgebracht en hebben op meerdere grote festivals in de regio gespeeld. Ben jij een enthousiaste zanger of zangeres en houd jij net als wij van gezelligheid en goede muziek? Vind je het leuk om op het podium te staan … meer »

Leon Vrijdag

(Hard)rock coverband zoekt zanger(es) in Landgraaf

Zanger / Zangeres gezocht in Parkstad (Limburg) | 190x bekeken

Hi allemaal! Wij zijn vier mannelijke muzikanten tussen de 20 en 24 jaar (drummer, 2 gitaristen en bassist) en zijn op zoek naar een vocalist! Wij zijn de band een maandje terug gestart en we spelen tot nu toe enkel covers. Muzikanten die wij tot nu toe spelen: - Alter Bridge - Badflower - Paramore - Green day - Black Sabbath - Rise Against - Ghost We repeteren op de donderdagavond in de … meer »

Kepein

Remedy rockband uit Sittard zoekt zanger met strot een frontman..

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 303x bekeken

Remedy rockband, bezetting: 2 gitaristen 1 drummer en bassist zoekt een zanger met strot, dus een frontman. Bespeel je een instrument dat is dan mooi meegenomen. Genre Rock en Blues_rock uit de jaren 60/70/80/90 en jonger. (WalterTrout / Clapton/cream / David Bowie / the Who / Stones / Neil Young / Beatles etc. Voor aanvullende info zie de FB pagina remedy rockband. We repeteren wekelijks op dinsdag, … meer »

Muzikantenbank user Rich LormansRich Lormans