Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Casual bassist gezocht voor The Underachievers NL (oefenruimte in Hoorn, NH)

Casual bassist gezocht voor The Underachievers NL (oefenruimte in Hoorn, NH)

Bassist en Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland)

Hallo iedereen,

Wij zijn The Underachievers NL, een bandje uit Hoorn wat al enige tijd bestaat in verschillende gelegenheidsopstellingen. We spelen zelfgeschreven liedjes en (alternatieve) rock, punk, new wave en zelfs soft rock door elkaar heen. We treden ook wel eens op, vaak als duo: https://www.youtube.com/channel/UCBtB0cW8JJaey84zT3X-F2A/videos

Onze eigen liedjes:
https://open.spotify.com/artist/2XyO9fblAUBhVlBm37D3Ci

Onze band bestaat eigenlijk uit een "harde kern", mijn broer Abel (21 jaar) op de drums; en ik Tjardy (24 jaar) op zang en slaggitaar. Daarnaast hebben we nog twee vrienden in de band, te weten een gitarist die af en toe komt opdagen en iemand die al een hele tijd de intentie heeft een instrument te leren, maar er niet echt aan toe komt.

We zoeken iemand die onze band een voller geluid kan geven met de basgitaar of baslijntjes op toetsen of synthesizer of iets dergelijks. Je hoeft zeker geen briljante muzikant te zijn, dat zijn wij zelf ook niet, of les gehad te hebben. Een prettige persoonlijkheid en passie voor muziek in het algemeen is wat ons betreft veel belangrijker. Met enige regelmaat komen repeteren is ook fijn, het zijn geen sessies die uren van je tijd in beslag nemen.

We hebben al een oefenruimte met redelijk goede apparatuur, als je kan zingen of gewoon mee wil zingen tijdens het spelen is dat nog leuker maar ook geen vereiste. Het is wel leuk als je het durft om ergens volgend jaar met ons op te treden. We discrimineren ook niet op leeftijd, je bent zo jong als je je voelt vinden wij.

Je kan ons bereiken via WhatsApp als je interesse hebt: 06-42886405

Groetjes,

The Underachievers NL

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.