Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Polarbaire (Bipolaire)

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 289x bekeken

Polarbaire (Bipolaire)Hoi. Twaalf geleden ben ik voor de tweed keer in een heftige depressie terecht gekomen. Nu na twaalf komt mijn zoveelste psychiater dat ik gewoon een bipolaire stoornis heb. Alle muntjes vielen op z`n plek. Mensen met een manisdepresissie aandoening zijn vaak heet creatief. Ik speel mijn hele leven al muziek, maar dat is door mijn tweede depressie in het slop geraakt. Ik Zoë het heel graag weer nieuw … meer »

Gerard Willems

7 MANS JAZZGROEP - Jazz, Latin & More zoekt Basgitarist/ Contrabassist.

Bassist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 146x bekeken

7 MANS JAZZGROEP - Jazz, Latin & More zoekt Basgitarist/ Contrabassist.Wij zijn een 7-mans band: trompet / saxen / trombone / vibrafoon / piano / bas / drums. Wij zoeken een gemotiveerde basgitarist / contrabassist; goed muziek kunnen lezen is een voorwaarde. Wij spelen deels gearrangeerd repertoire (zie onze repertoirelijst op onze website: http://www.leosdrugstore.nl/). In ons repertoire is veel ruimte voor improvisatie, we spelen niet of nauwelijks jazz-standards, … meer »

Muzikantenbank user Pim de BoerPim de Boer

Grunge / Noise / Punk Band zoekt Drummer en Bassist

Bassist en Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 217x bekeken

Wij zij een net gevormde band in Amsterdam en wij zoeken nog een drummer en basssist. Er is veel motivatie om live te spelen en om eigen nummers te schrijven alleen het is lastig starten zonder een drummer / bassist. Dus maar even een oproepje hier. Ervaring met live spelen en alles maakt niet heel veel uit, als je maar gemotiveerd ben met een passie voor de muziek die we maken. Minimalen ervaring … meer »

Muzikantenbank user Kai van der SalmKai van der Salm

Sleazy rock/blues band op zoek naar

Bassist en Gitarist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 273x bekeken

Zanger en drummer zoeken nog bassist en gitarist voor sleazy rock and roll band.Voornamelijk eerst covers van o.a. sponge, backyard babies,maar ook o.a stones (jaren 70) the faces,Herman Brood en velen anderen.Zanger komt uit Bussum,drummer uit Utrecht.Waar ook de oefenruimte is.Ook willen wij acoustische sessies spelen.Eigenlijk liefst gewoon veel optreden.Drummer is ervaren en heeft al 2 albums … meer »

Muzikantenbank user Gilbert PetitGilbert Petit

Bassist gezocht voor sixties-band

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 208x bekeken

Wij zijn op zoek naar een bassist voor onze sixties-band. We spelen covers van o.a. The Beatles, The Kinks, The Hollies, CCR, Roy Orbison, Fleetwood Mac en Spencer Davis Group. Repeteren: elke twee weken in Q-factory (Amsterdam-Oost). Wie we zoeken: een bassist die net als wij heel enthousiast wordt van sixties-popmuziek. Iemand die zonder veel problemen de nummers meespeelt en die ook van gezelligheid … meer »

Joep Wetzels

MOONDANCE zoekt ervaren bassist

Bassist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 248x bekeken

Moondance, gezellige ambitieuze band met ervaren muzikanten, 55+, zoekt een ervaren bassist. Stijl: Funk/Soul/Blues/Jazzy/latin. Bezetting: zangeres, toetsenist, solo-gitarist, drummer, percussionist Geen 13 in dozijn muziek, maar de wat minder bekende nummers. O.a. Van Morrison, George Benson, Ry Cooder, Bonnie Rait, Bill Whiters, Crusaders/B.B. King, Molly Johnson, The Neville Brothers, Taj Mahal. … meer »

Muzikantenbank user Ton RuisTon Ruis

Rockcoverband zoekt ervaren bassist!!

Bassist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 238x bekeken

Ivar Lelieveld ( ex Gotcha) en Wouter Helmink ( ex 2000 motels ) zijn een rockcoverband gestart. De ambitie is om op een hoog niveau rockcovers snoei goed te gaan performen. De band zoekt echter nog een ervaren , gemotiveerde bassist. Zin in een vet avontuur met ervaren muzikanten en een flinke energie te ervaren....neem contact met ze op.... Wouter

Wouter Helmink

Beginnende band zoekt leden! [Garage Rock][Noord Holland]

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 353x bekeken

Wij, Maarten en Berry zijn opzoek naar bandleden voor onze beginnende band. Wij spelen al zo'n 5 jaar samen en hebben aardig wat nummers gecoverd/geschreven. Maarten speelt gitaar, basgitaar en zingt, Berry drumt, speelt gitaar en zingt. Omdat we dynamisch zijn, kunnen we afwisselen van instrumenten, dus we zijn niet specifiek opzoek – alle instrumenten zijn welkom. We oefenen in een eigen … meer »

Maarten