Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 53x bekeken

Goedemiddag. 'Pigtails on Fire' is op zoek naar een vrouwelijke bassist. Mocht je iemand kennen of ben je zelf geïnteresseerd dan laat mij dat even weten a.u.b. Je vind onze muziek in de link hieronder: https://open.spotify.com/artist/702w0cHtmlxGdHGx2XNTvd?si=h4_wC22ATfiIeS8ex6asJA

Muzikantenbank user JoenoesJoenoes

Bassist-gitarist gezocht voor plaatopnames en optredens

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 63x bekeken

Ik zoek samenwerking met een bassist/ gitarist met affiniteit met Post-Punk, Mathrock en de meer experimentele Alt-Rock/ Lo-fi. We zijn met mijn band Labasheeda bezig met plaatopnames en het plannen van optredens op korte termijn. We zijn vaak vergeleken met acts als Sonic – Youth. P.J.Harvey en maken zowel heftige rock nummers als meer atmosferische nummers.

Muzikantenbank user Saskia Vd GiessenSaskia Vd Giessen

Dance classics/disco band zoekt bassist

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 136x bekeken

Gezocht ervaren bassist! Leeftijd vinden we niet belangrijk, strak spelen en een goede klik met de rest van ons wel. We repeteren in Amstelveen, altijd op een dinsdag, en spelen regelmatig. We zijn geen beroeps en spelen hoofdzakelijk voor ons plezier, maar wel op semiprof niveau. We hebben geen interesse in een bassist die zich projectmatig met ons wil verbinden, we zoeken echt een teamplayer. … meer »

Muzikantenbank user Guido van den HeuvelGuido van den Heuvel

Coverband zoekt bassist

Bassist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 132x bekeken

Nieuw opgerichte coverband zoekt een bassist. De band komt uit de omgeving van Hoorn en zoekt nog een bassist. De band bestaat uit een drummer, slaggitarist, sologitarist, toetsenist en zangeres. Wij willen nummers spelen, die komen uit de 60e, 70e, 80e jaren waar het publiek lekker op kan dansen. Omdat we net gestart zijn, hebben een kleine setlist en willen die in overleg verder uitbreiden. Ons … meer »

Ton Neuhaus

Rockband zoekt ervaren bassist

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 136x bekeken

Wij (zangeres, gitarist en drummer) zijn een female fronted band en zoeken een gezellige bassist die de skills heeft om de ruimte te vullen en open te laten. We zijn een band die een doorstart maakt en we staan voor rock-pop nummers, ballads en ook stevige rock. Wij zoeken iemand die samen met ons de sets compleet en podiumklaar kan maken. Ons doel? Regelmatig optreden met lekkere nummers. Denk aan: … meer »

Voorwaards

Groovende bassist gezocht voor Afrobeat/funk band

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 105x bekeken

Onze bassist moet helaas binnenkort stoppen met spelen en wij zoeken iemand om ons te komen versterken. Tailcutters speelt instrumentale afrobeat/funk/ethio muziek, leuke en uitdagende nummers van bands zoals Budos Band, Jungle Fire, Ikebe Shakedown en Funk Ark. Gevorderde muzikanten, aardige mensen, goede sfeer. Huidige bezetting: tenor/bari sax, gitaar, keys, bas, drums, percussie. We zijn ook … meer »

GW Nagel

Semi-professionele latin bassist gezocht

Bassist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 97x bekeken

Heb je zin om met een paar muzikanten met ruime podiumervaring (zang, piano, drums) in een latin band (stijl Gilberto, Jobim) te spelen? Vind je het leuk om af en toe op te treden? Houd je van improviseren en vind je dat de kern daarvan draait om goed naar elkaar luisteren en op elkaar inspelen? Laat een bericht achter, dan kijken we of het klikt.

Gaby Agsteribbe

Garage/R'n'R/Psych/freakbeat!!

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 104x bekeken

Looking for musicians to start a garage band with emphasis on live shows.. For influences think stuff like Back from the Grave compilations, Nuggets compilations, Miracle Workers, Sonics, Fuzztones mixed up with some MC5/Sonic Rendevouz Band and contemporary units like the Jackets, Satelliters, Jim Jones Revue, King Khan and so on.. Is there anybody out there;)??

Muzikantenbank user DMDM