Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Nieuw op te richten Coverband zoekt muzikanten.

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 229x bekeken

Wij, drummer en sologitarist, uit de omgeving van Hoorn zoeken 50+ medemuzikanten om een Coverband op te richten. De nummers die wij willen spelen, komen uit de 60e, 70e, 80e jaren en willen de setlist in overleg opstellen. Wij denken aan een zanger of zangeres, bassist, gitarist en een toetsenist. Ons motto is plezier en kwaliteit. Ook willen wij af en toe optreden. Wij komen uit de omgeving van Hoorn … meer »

Ton Neuhaus

Van Rosamunde tot Rammstein

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 195x bekeken

Tot een jaar of acht geleden vierde Die Darmstädter Hübsch furore met Duitse muziek in de breedste zin van het woord. Het is tijd voor een doorstart. Daarom zijn we op zoek naar een zanger\gitarist, zangeres en bassist. De overige muzikanten zijn uit de oude Hubsch-kern. We repeteren in omgeving Alkmaar. Doel is weer met regelmaat grote optredens te verzorgen in binnen- en (eventueel) buitenland. … meer »

Paul van Schagen

Bluesband Tons of Blues zoekt bassist(e)

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 777x bekeken

Bluesband Tons of Blues zoekt bassist(e)Wij zijn een 6-mans band (met bluesharp en piano/hammond) en spelen alle soorten blues; van Sleepy John Estes tot Taj Mahal, geen bluesrock. Onze leeftijd is tussen 50 – 70 jaar. We repeteren wekelijks in A’dam en treden regelmatig op (10 a 15 x p. jaar) Wij zoeken een bassist(e) die zowel elektrisch als akoestisch kan spelen. Contact: Chretien: 06 12553386 of chretienfelser@******.com

Muzikantenbank user Chretien FelserChretien Felser

Bassist en drummer gezocht voor energieke en enthousiaste rockband!

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 213x bekeken

Bassist en drummer gezocht voor energieke en enthousiaste rockband!Ik ben al een tijd bezig met het schrijven van nummers (zowel tekst als muziek) en ik wil ze samen met enthousiaste en energieke bandleden ten toon stellen op verschillende podia's. De basis voor meeste nummers die ik schrijf is rock maar probeer zoveel mogelijk te experimenteren met muziek dat buiten rock staat om zo ook eventueel een soort eigen sound te krijgen. Invloeden zijn: Faith No More, … meer »

Muzikantenbank user Gio MelisGio Melis

Smashing Pumpkins-coverband zoekt bassist(e)

Bassist gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 138x bekeken

In het voorjaar willen we op een al gepland huiskamerfestival een aantal nummers van The Smashing Pumpkins spelen en daarvoor zoeken we nog een bassist(e), Als iedereen het leuk genoeg vindt, willen we vaker samen spelen, maar dan ook elektrisch en dan optreden met een langere, rockende set. In elk geval willen we alle nummers zo authentiek mogelijk neerzetten en lol hebben. Hier alvast onze … meer »

Steven van der Steen

Gezocht Muziek leraar Gitaar, Piano en Zang

Bassist, Overig en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 112x bekeken

Apprentus is een van de grootste netwerken voor privé lessen in Europa. Apprentus maakt het gemakkelijk om bij u thuis de beste privélessen, bijles, huiswerkhulp, muzieklessen, taallessen, sport ... te vinden. Ben je gepassioneerd door muziek? Speel je gitaar, piano of zing je? Je wilt je ervaring, passie en kennis doorgeven aan leerlingen. Net als wij, denk je dat iedereen iets te vertellen … meer »

Apprentus

Semi-professionele latin bassist gezocht

Bassist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 143x bekeken

Heb je zin om met een paar muzikanten met ruime podiumervaring (zang, piano, drums) in een latin band (stijl Gilberto, Jobim) te spelen? Vind je het leuk om af en toe op te treden? Houd je van improviseren en vind je dat de kern daarvan draait om goed naar elkaar te luisteren en op elkaar in te spelen? Laat een bericht achter, dan kijken we of het klikt.

Gaby Agsteribbe

Moondance zoekt bassist

Bassist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 320x bekeken

Moondance zoekt een bassist. We oefenen elke vrijdagavond in de Rijp in Noord Holland en spelen soul, blues en jazzy nummers. Onze band bestaat uit een zangeres, toetsenist, gitarist, drummer en percussionist. En we zoeken dus nog een bassist. We zijn 50+, ervaren in het spelen in bands en werken hard een een goeie groove en aan 'less is more'. Neem jij ook deze ervaring mee en herken je je in onze … meer »

Muzikantenbank user Elisabeth Den DaasElisabeth Den Daas