Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Misschien zoeken wij jou:)

Bassist en Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 276x bekeken

Hallo wij zijn Issam (gitarist) en Yasmine(zangeres), we hebben een halve band genaamd Bamboo autumn. De genres waar wij ons in willen verdiepen is een mix van: jazz, pop, rock, R&B, blues en funk. Natuurlijk staan we ook open covers te maken van andere genres die hier niet tussen staan. Als de klik er is willen we graag één keer per week jammen en dat opbouwen, want we zouden het ook tof vinden … meer »

Muzikantenbank user Issam Jerry Bekdemir KhayatiIssam Jerry Bekdemir Khayati

Nieuwe band zoekt gitarist en basgitarist

Bassist en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 324x bekeken

Hey! Een band in oprichting zoekt een gitarist en basgitarist voor een alternative rock band. We doelen erop om één keer per week te spelen in de Q-Factory in Amsterdam. We spelen nummers van onder andere Foo Fighters, Arctic Monkeys en Queens of the Stone age, natuurlijk heb je zelf ook nog inbreng! We spelen alleen covers, misschien veranderd dat nog in de toekomst. Interesse, of heb je nog … meer »

Michael

(Muzikale) Vrienden maken binnen een radius van 30km van Purmerend/Amsterdam

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 113x bekeken

Hoi, mijn naam is Nolan en ik ben een 18-jarige pianist/toetsenist met 9 jaar ervaring en beginnend slaggitarist uit Purmerend. Zoals de titel al impliceert, zoek ik simpel gezegd in deze antisocialere tijden wat meer vrienden om mee te hangen, jammen, leuke dingen te doen; je kent het. Dit komt deels door COVID, deels omdat de mensen op m'n bedrijfskunde opleiding doodsaai zijn (sorry niet sorry). … meer »

Nolan

Gitarist/Bassist/Drummer gezocht voor jonge band van hoog niveau binnen een 30km radius van Purmerend/Amsterdam

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 124x bekeken

Gitarist/Bassist/Drummer gezocht voor jonge band van hoog niveau Voor een rock/pop (cover)band met jonge muzikanten van vrij hoog niveau zoek ik nog een gitarist/bassist/drummer. Ik zoek een jongen/dame die woonachtig is binnen een radius van 30km van Purmerend of Amsterdam, tussen de 17-22 jaar is en minimaal 4/5 jaar speelervaring heeft, ténzij je ervan overtuigd bent dat je al vrij gevorderd … meer »

Nolan

Ambitieuze bassist(e) gezocht die van '60s/'70s houdt

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 348x bekeken

EXP speelt een mix van eigen werk en covers van de grootste invloeden (o.a. Zeppelin, Cream, Free, Hendrix, Prince) Heb je iets met de muziek van EXP en heb je de volgende eigenschappen dan horen we graag van je: - Je bent een gedreven bassist(e) die muziek hoog op de prioriteitenlijst heeft staan - De blues rock, rhtyhm n blues, Motown en funk van de 60s en 70s zijn helemaal je ding - Je zingt … meer »

Karst van Oosten

Alt rock band met eigen materiaal zoekt bassist

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 240x bekeken

Hi! Wij zijn de band There's No Recipe en wij zijn op zoek naar een bassist tussen de 18 en 28. We hebben 2 maanden geleden een album uitgebracht en repeteren bijna elke week om na de zomer veel te gaan spelen. We maken alternatieve rock/pop met een melancholisch randje. Te vergelijken met Radiohead, Muse, Nirvana, Interpol, Pink Floyd. Lijkt het je leuk om er vol voor te gaan, kom je uit de buurt … meer »

Ziko Schilte