Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt muzikanten voor combo

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 175x bekeken

Ik zoek muzikanten om een combo mee te vormen, bij voorkeur een gitarist, toetsenist en contrabassist. Genre vooral luistermuziek, geschikt voor huiskamerconcerten en andere kleine gelegenheden. Easy listening, ballads (pop/rock/country), kleinkunst, folk, blues, etc. Een mix van onbekende en bekende nummers. Doel is met enige regelmaat optreden. Het is de bedoeling dat de gitarist en toetsenist … meer »

Muzikantenbank user Gerda PonteGerda Ponte

Fotogenieke muzikant gezocht voor shoot voor muziekfestival

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 193x bekeken

Fotogenieke muzikant gezocht voor shoot voor muziekfestivalEens een keer heel iets anders.... Voor een hele leuke opdrachtgever (muziekfestival) zoek ik muzikanten. Fotogenieke, stoere, ruige, OF coole mannen en vrouwen. Je hoeft niet perse all of the above te zijn :) Je gaat tijdens een (proef)shoot die een halve dag duurt op de foto met een muziekinstrument. Op deze foto gaat het vooral om de uitstraling en attitude. Wanneer: ergens in de komende … meer »

SCC Bont

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 211x bekeken

Onze band heeft als stijl: singer/songwriter, folk(-rock), bluegrass, country en enkele popnummers. We zijn met zijn vieren: gitarist, zangeres, drummer en tweede gitarist (speelt tevens 'indien nodig' mondharmonica en cello). We zoeken nog een bassist. Kun je zingen dan is dat mooi meegenomen. We zingen (vaak) meerstemmig en repeteren wekelijks in een vaste locatie in de buurt van Hoorn/Oosthuizen. … meer »

Wouter Zwetsloot

Gezocht Drummer en bassist!

Bassist en Drummer gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 267x bekeken

Daar onze band de afgelopen tijd behoorlijk aan verandering onderhevig is geweest zijn wij naarstig op zoek naar een drummer en bassist. Wij spelen met veel lol en enthousiasme covers uit de 60/70er jaren... Wij oefenen in principe op woensdag maar ook dat is bespreekbaar... Zin om te spelen..? Laat het ons weten! Mvg Without Theo 06-14140651

R

Muzikanten gezocht; drums - bas - gitaar- keyboard

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 310x bekeken

Muzikanten gezocht; drums - bas - gitaar- keyboardVoor plaat opnames en optredens zoek ik gedreven en creatieve muzikanten; een drummer en een bassist die bij voorkeur meerdere instrumenten kan spelen . De bezetting is momenteel 2x gitaar(bas) en viool. Er ligt veel nieuw materiaal klaar en mogelijkheden voor optredens dus ik hoop ervaren muzikanten te vinden die mee willen denken en snel kunnen werken. stijlomschrijving;alternatieve rock, … meer »

Muzikantenbank user SasjaSasja

Vocals Only Zoekt muzikanten

Bassist en Toetsenist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 188x bekeken

Vocals Only & The Daltons zijn opzoek naar allround muzikanten. Genre's Sixties, Soul, Rock and roll, Jazz, Country etc. Vocals Only is een concept van DSTYD-event planning en entertainment. Onze band bestaat uit 3 frontvocalisten. The Daltons bestaan uit een drummer, Sologitarist en akoestisch gitarist. Omgeving Gooi en omstreken.

Muzikantenbank user bianca Susannabianca Susanna

Oudere bassist gezocht

Bassist gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 402x bekeken

Voor ons bandje zijn wij op zoek naar een wat oudere bassist, gezien onze gemiddelde leeftijd (50+). Regio Alkmaar/Zaanstreek, waarbij wij voorlopig op zolder oefenen in Krommenie (vrijdagmiddag een-of tweewekelijks). Het is een doorstart. Met een gitarist zijn we in gesprek. De bezetting bestaat verder uit drums, percussie, zang en toetsen. De nadruk ligt op het neerzetten van een lekkere groove, … meer »

Ruut den Daas