Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Nieuw op te richten coverband op zoek naar muzikanten! (Randstad)

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 133x bekeken

Hoi! Ritmegitarist (27) en zangeres (19) zijn op zoek naar muzikanten om coverband op te richten. Genre richting de pop/rock/blues. Regio Randstad. Ervaring is handig, maar geen must. Enthousiasme en gezelligheid staan voorop. Doel is één of twee wekelijks te repeteren, vanuit daar kijken we verder naar eventuele optredens. Leeftijd is onbelangrijk. Geïnteresseerd? Stuur dan vooral een berichtje!

Muzikantenbank user MerelMerel

Ervaren jazz bassist gezocht

Bassist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 112x bekeken

Heb je zin om met een paar ervaren muzikanten (piano, drums) op een eigen, vernieuwende manier standards te spelen? Swing, latin en af en toe wat funk? Heb je humor? Vind je dat de kern van improviseren draait om goed luisteren en op elkaar inspelen? Vind je het leuk om af en toe op te treden? Woon je in de omgeving van Leiden en Haarlem? Laat een bericht achter, dan kijken we of het klikt.

Gaby Agsteribbe

Instrumentalisten voor interactie en eigenzinnigheid!

Bassist, Blazer en Strijker gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 156x bekeken

Het collectief Rauschenberg zoekt instrumentalisten die intuïtief spelen, 'beweeglijk' zijn en open staan voor eigenzinnige en avontuurlijke muziek. Klankbeleving staat voorop! De bezetting bestaat inmiddels uit: 2 gitaristen ( suondmakers/gitaarsynths enz), drummer / percussie en vocalen ( stemsynth). We maken gebruik van loops in vele vormen. Onze aandacht gaat specifiek uit naar een: trompettist, … meer »

Toon Borghuis

Prog/sympho rockband Whitecave zoekt virtuoze bassist(e).

Bassist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 136x bekeken

Whitecave, een progressieve symphonische rockband uit Alkmaar, is op zoek naar een virtuoze bassist(e). We zoeken een bassist(e) die in staat is solo-gitaar achtige, syncopische melodieën te kunnen spelen, naast natuurlijk ook standaard begeleidend basis bas werk. Whitecave is een symfonisch-progressieve rockband (50+) uit Alkmaar. Eigen studio, eigen materiaal, repeteren op donderdag of vrijdag. … meer »

Dick W

Recent gestarte ambitieuze folkband met prog rockinvloeden is opzoek naar een bassist en percussionist/drummer (omgeving Amsterdam).

Bassist, Drummer en Percussionist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 278x bekeken

Recent gestarte ambitieuze folkband met prog rockinvloeden is opzoek naar een bassist en percussionist/drummer (omgeving Amsterdam).Niet lang geleden ben ik een band gestart waar uiteindelijk onderstaande formatie uit is gekomen. We zijn op het moment druk bezig met het schrijven van eigen werk en het eerste grote optreden waarbij wij als band 'uit de kast komen' staat gepland voor september. Hierna willen we de studio induiken om alles strak op te nemen en op spotify te gooien. We zijn opzoek naar een bassist en een drummer … meer »

Laila

Symphonic Metal/Gothic Rock coverband Mooncrest zoekt Bassist(e)!

Bassist gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 132x bekeken

Wij zijn: Mooncrest, een ''Female fronted, Alternative Gothic Rock/Symphonic Metal coverband (Denk aan: Evanescence, Nightwish, Epica, Within Temptation etc.), bestaand uit een: Zangeres, Drummer, Toetsenist en Gitarist! En wij zoeken: - Een Bassist(e)! We oefenen in ''Jottem'' in Wormerveer (Noord-Holland). Eigen vervoer zou eventueel handig zijn ivm oefenruimte/optredens. Dus wil … meer »

Muzikantenbank user Joey Enrico RomanoJoey Enrico Romano

Band in oprichting zoekt muzikanten (omgeving Amsterdam)

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 260x bekeken

Band in oprichting zoekt muzikanten (omgeving Amsterdam)Kijk ik weer eens naar een oude Tarantino film als reservoir dog's, django unchained, blue velvet of kill bill, valt het me op hoeveel prachtige nummers uit de jaren zestig nu nog steeds het beluisteren waard zijn! Zonde dat ze zo weinig live te horen zijn ook! Maar daar gaan wij verandering in brengen! Welk instrument speel jij? Laat een bericht achter en ik neem contact met je op. Leeftijd onbelangrijk. … meer »

Kleis Sorgdrager

Bassist - toetsenist gezocht voor opnames en optredens

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 180x bekeken

Alternatieve rockband met rauw en experimenteel geluid zoekt een bassist die zowel heftig als meer ingetogen kan spelen. Het zou heel leuk zijn met iemand te werken die ook toetsen kan spelen voor de diversiteit in geluid. (En ev achtergrond zang kan doen.) Trippy en atmospferische nummers en garage/ post-punk. referenties; Shellac, P.J. Harvey , Nirvana, Mogwai, Sebadoh, Slint, Beatles info; … meer »

Muzikantenbank user Saskia Vd GiessenSaskia Vd Giessen

Bandleden gezocht voor southern rock/metal band

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 251x bekeken

Wij zijn Joachim (drummer, 25 jaar) en Luna (zangeres, 24 jaar) en we zijn op zoek naar bandleden voor een nieuwe band. In deze band willen we invloeden van blues, country, rock en metal samenvoegen (zie voorbeeldbands beneden). Daarbij willen we graag de combinatie maken tussen de zachtere leadzang van Luna en een wat ruigere mannelijke tweede leadzanger. Het is belangrijk dat je bekend bent met zowel … meer »

Joachim Rubinstein