Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt bassist + toetsenist

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 86x bekeken

Band zoekt bassist + toetsenistWij zoeken een toetsenist en bassist (en eventueel nog een extra zanger) om een band mee te beginnen in Amsterdam. We bestaan uit een zangeres, drummer en gitarist (allemaal rond de 26 tm 28) en hebben allemaal al in verschillende bands met elkaar gezeten. We willen ons gaan focussen op pop/rock/funk die zowel lekker luistert als speelt. Denk daarbij aan bijvoorbeeld Toto, Fleetwood Mac, David Bowie … meer »

Peter

Bandleden gezocht startende rockband

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 119x bekeken

Hoi! Ik ben Emma, 23 jaar, ik zing en schrijf. Graag wil ik een (heavy) rockbandje beginnen. Zelf lijkt mij mainstream nummers tot rock- of metalnummers omtoveren heel gaaf, maar ook voor eigen materiaal maken sta ik open! Heb nog wel het een en ander liggen. Inspiratie qua stijl of sfeer: de bands Ankor, Drain STH, Jinjer, I Prevail.. maar ook bijv invloeden als Avril Lavigne (vroeger), The Veronicas, … meer »

Emma

The Compounds zoekt bassist

Bassist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 134x bekeken

The Compounds zoekt bassistVoor The Compounds zijn we op zoek naar een nieuwe bassist. Ons doel is doorbreken en touren voor een leuke fanbase. Daar werken we keihard voor! Daarom gaan we in februari een album opnemen. Zie je het zitten om bas te spelen in een enthousiaste band? Wil je op grote podia spelen en de opnamestudio in? Stuur ons dan een mailtje! Voorwaarden: Eigen vervoer, ambitieus, creatief, open staan … meer »

Muzikantenbank user Jennifer LeijenJennifer Leijen

Startende (cover)band zoekt een bassist

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 94x bekeken

Mijn naam is Milan (21 jaar en gitarist) en samen met Rosa (18 jaar en zang) en Olaf (22 jaar en drummer) ben ik op zoek naar mensen om een bandje mee te beginnen. In eerste instantie willen wij beginnen als coverbandje, maar de ambitie om eigen werk te maken is er zeker! Onze muziekstijl is nu nog heel verscheiden, omdat wij ook nog een beetje aan het experimenteren zijn, dus alle inbreng is welkom, … meer »

Milan

Funk & Soulband zoekt bassist

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 265x bekeken

Onze band zoekt een bassist. We bestaan uit 2 zangeressen, drums, gitarist en 2 blazers. We zijn ervaren muzikanten met goede beheersing van onze instrumenten, maar geen beroeps. Onze leeftijd is 40+. Op dit moment bouwen we nog aan ons repertoire. We repeteren regelmatig in Amsterdam West en het doel is lekker spelen en enkele malen per jaar optreden. Mocht je je hierin herkennen, neem dan met ons … meer »

Jeroen Coops

Gezocht: Gemotiveerde Bassist(e)

Bassist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 173x bekeken

Hoi! Wij zijn Konzept. Een jonge enthousiaste rockband uit Alkmaar. Helaas heeft onze bassist ons moeten verlaten en daarom zijn wij druk op zoek naar iemand die deze positie wilt invullen. Wij spelen momenteel nog een hoop covers en treden af en toe op tijdens jamsessies. Nu liggen er ook andere optredens in het verschiet, en wij willen zo snel mogelijk doorontwikkelen. Ook is het de bedoeling … meer »

Muzikantenbank user MerelMerel

Rock- & progrockband zoekt creatieve bassist(e) (Noord-Holland/Zuid-Holland/Utrecht)

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 179x bekeken

Hi, wij zijn Thomas, Masoud en Marijn, en wij zoeken een bassist voor onze (nog vrij nieuwe) band. We zijn gemotiveerde amateurs, tussen de 28 en 36 jaar. We repeteren normaal gesproken 1x per week in Hoofddorp op weekdagen, meestal donderdag. We zijn van plan om ongeveer 1x per maand op te treden en 1x per jaar op te nemen. We spelen alleen eigen materiaal, dat je zou kunnen omschrijven als een mix … meer »

Marijn Schaaf

Toetsenist, drummer, bassist (Amsterdam)

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 323x bekeken

Toetsenist, drummer, bassist (Amsterdam)Dag musici, voor een project van mij zoek ik voor het seizoen 2019-2020 een toetsenist, bassist en subtiele drummer. Doel is na enkele sessies als groep op te treden, in Nederland en, bij een klik, later in Duitsland. Het is een pre als jullie (ook) Duits spreken/ begrijpen maar niet noodzakelijk. Stijl-invloeden: 80-er synthpop, Duitse popmuziek, Deutsch-rap, fusion, chanson. Ik repeteer in … meer »

Muzikantenbank user Hans KuiperHans Kuiper