Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Startende Deathmetal/Blackmetal band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 172x bekeken

Startende Deathmetal/Blackmetal bandOm mezelf in het kort voor te stellen. Mijn naam is Jessie ik ben een 26 jarige Amsterdammer. Zelf ben ik begonnen als een éénmans band, toch lijkt het me leuker om muziek met andere te maken, die ook in deze genre/genres geinteresseerd is. Ondertussen heb ik wel een zanger gevonden. En zelf speel ik meer als rythm guitarist. Lijkt dit je een interessant aanbod? Laat het me weten!

Muzikantenbank user Jessie KootJessie Koot

Progressive Rock / Metal Band - 7 Black Sides - looking for detail oriented and creative bassist.

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 576x bekeken

Progressive Rock / Metal Band - 7 Black Sides - looking for detail oriented and creative bassist.Hey everyone, We are 7 black sides. Our music is characterised by a mixture of pounding guitars and soft melodic parts. Tempo changes, different genres and time signatures. We (Carmelo, 31 y.o, lead guitar & J.B, 30 y.o, drums) are looking for a new bassist. Short term / mid term objectives : Increase number of live performances and record next EP ( songs are ready) You are the right … meer »

Muzikantenbank user Jean-Baptiste BoulayJean-Baptiste Boulay

Zanger/gitarist/songwriter zoekt medemuzoos

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 515x bekeken

Zanger/gitarist/songwriter zoekt medemuzoosGitarist/zanger zoekt bandleden voor opstarten band. Ik schrijf heel veel nummers en wil op hoog niveau deze op het podium ten gehore brengen. In combinatie met covertunes. Ik zoek een drummer en bassist als minimale bezetting. Toetsen zou daarbij ook top zijn. Ik woon zelf in Hoofddorp dus zoek mensen in deze regio. Je kunt een kijkje nemen op mijn website voor een impressie: https://hansbeijnesmusic.com/media/ Niveau … meer »

Hans Beijnes

Rock mee op de Dag van de Muziek!

Bassist gezocht in Den Helder (Noord-Holland) | 213x bekeken

Wil jij een keertje op treden voor een groot publiek op de Dag van de Muziek in Den Helder? Mijn band bezit nu een drummet en een gitarist/toetsenist. Zelf speel ik ritme gitaar en zang. Wij zoeken nog een passievolle bassist die graag mee zou willen grooven met de Dag van de Muziek op 25 mei! We zullen 2 á 3 liedjes van mezelf spelen en een aantal covers erbij om minimaal aan de 30 minuten … meer »

Muzikantenbank user NickolasNickolas

™ Instrumentale metal band zoekt bassist ♠

Bassist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 360x bekeken

™ Instrumentale metal band zoekt bassist ♠Instrumentale metal band zoekt bassist ANOR is een beginnende instrumentale metal band (met black metal elementen) en is op zoek naar een bassist met toewijding en passie voor muziek. Dit project is in een vroeg stadium en streeft er naar om met 3 man (drummer, bassist, gitarist) originele muziek te maken met nadruk op atmosfeer die live relatief eenvoudig te spelen is, zodat de muzikant zichzelf … meer »

Muzikantenbank user MarkMark