Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist gezocht! Blues, rock en... lekker spelen!

Bassist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 113x bekeken

Bassist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) Gitarist en zanger/gitarist, beiden ervaren en 60+, zoeken een bassist, voor een moderne Blues/Rockband. We hebben bestaand repertoire, behoorlijk rock georiënteerd maar mag moderner. We oefenen in principe op vrijdagmiddag maar daar kan in overleg van afgeweken worden. Kun jij ook overdag, of alleen s ’avonds? Toetsen of iets anders erbij is een wens … meer »

chris flippo

Bassist gezocht voor Stonerrock punk 70's trio

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 138x bekeken

Bassist gezocht voor Stonerrock punk 70's trioBestaand trio zoekt nieuwe bassist, Style punky Stonerrock/ psychedelic/ 70's Wij Zijn enige jaren bij elkaar en hebben inmiddels een eigen sound/repetoir opgebouwd, veelal in Dropped C. We zoeken iemand die zich het repetoir eigen kan maken, eigen inbreng welkom! Het doel is optreden. Eigen oefenruimte in Avenhorn. [regio Hoorn / Amsterdam] Mail of App 0610284846

gi

Gospel

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 105x bekeken

Hey leuk dat titel je aanspreekt! Ik ben op zoek naar muziekanten op een gospel band in alkmaar of heerhugowaard te gaan vormen. Ik zit vol energie om weer te gaan knallen. Ik ben een ervaren worshipper, doe het nu instrumental. Maar wil grotere stappen gaan maken door dat ik benaderd ben. Het is tijd wie gaat me ondersteunen zodat wij samen kunnen gaan Worshippen. Artiesten die ik graag zing is tasha … meer »

Muzikantenbank user Jjd CijntjeJjd Cijntje

Muzikanten gezocht voor opnames en optredens; drummer & bassist , toetsenist

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 214x bekeken

Ervaren bassist en drummer gezocht voor uit uitwerken van nummers voor optredens en opnames. Ik zou graag samenwerken met muzikanten uit Amsterdam i.v.m makkelijk afspreken. Ik heb een achtergrond in de post-punk en klassieke muziek. In mijn eigen nummers zoek ik naar een rauw intens en open geluid. Invloeden; Nirvana, Sebadoh, P.J. Harvey, Slint, Shellac etc & heel veel meer.

Muzikantenbank user Saskia Vd GiessenSaskia Vd Giessen

Recent gestarte ambitieuze folkband met prog rockinvloeden is opzoek naar een bassist (Omg. Amsterdam)

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 175x bekeken

Recent gestarte ambitieuze folkband met prog rockinvloeden is opzoek naar een bassist (Omg. Amsterdam)Niet lang geleden ben ik een band gestart waar uiteindelijk bovenstaande formatie (+ drummer) uit is gekomen. We zijn op het moment druk bezig met het schrijven van eigen werk en het eerste grote optreden waarbij wij als band 'uit de kast komen' staat gepland voor november. Hierna willen we de studio induiken om alles strak op te nemen en op spotify te gooien. We zijn opzoek naar een bassist om onze … meer »

Muzikantenbank user Laila MolLaila Mol

Bassist (toetsenist) en drummer gezocht voor opnames en plaatpresentatie

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 311x bekeken

Ik heb een halve plaat opgenomen in een studio en zou graag op korte termijn de tweede helft kunnen opnemen. Vervolgens deze met hulp van crowdfunding en/of door een label laten uitbrengen. Ik hoop muzikanten te vinden die betrokken willen zijn bij het project en mee willen helpen door middel van optredens de nieuwe plaat te presenteren. Ik zoek hiervoor samenwerking met een bassist die bij … meer »

Muzikantenbank user Saskia Vd GiessenSaskia Vd Giessen

Rockband met eigen nummers zoekt bassist m/v

Bassist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 185x bekeken

Hoi, Wij Portland Row zijn op zoek naar een ervaren bassist. Portland Row is een rockband met enkelt eigen nummer, op dit moment hebben we 14 nummers aan materiaal. Doel is om volgende jaar een album op te nemen. Wij hebben een geheel eigen stijl, en heeft wat weg van Foo Fighters/Pearl Jam. Als bassist zoeken wij iemand die 1 keer per week wil reperteren in onze eigen oefenruimte in Heerhugowaard, … meer »

stefan