Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Blues-bassist gezocht (herhaalde oproep)

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 132x bekeken

Gezocht ervaren bassist voor prima draaiende (Chicago) Bluesband. We hebben op de vorige oproep veel reacties gehad, maar og niet de juiste man/vrouw gevonden. Wij zoeken een enthousiaste man/vrouw die graag wil optreden en ons repertoire snel onder de knie kan krijgen. Goed gevulde agenda met ca. 35/40 optredens per jaar door heel Nederland en soms daarbuiten. Eigen vervoer en apparatuur spreekt … meer »

Peter Kok

Ervaren Bassist Gezocht (bluesrock)

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 141x bekeken

Ervaren en gemotiveerde bassist gezocht voor het opzetten van een nieuwe bluesrock band omgeving Utrecht. mijn uitgangspunten: -geen oefenruimte band -goede en duidelijke afspraken met elkaar (wie doet wat) -binnen een redelijke termijn try-outs en/of optredens gaan doen (max. 10 per jaar) -regelmatig repeteren -veel speelplezier Gewenste uitbreiding is met drums en toetsen. Een voorlopige … meer »

Muzikantenbank user Bluez Babys BandBluez Babys Band

Nieuw op te richten Coverband zoekt muzikanten.

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 229x bekeken

Wij, drummer en sologitarist, uit de omgeving van Hoorn zoeken 50+ medemuzikanten om een Coverband op te richten. De nummers die wij willen spelen, komen uit de 60e, 70e, 80e jaren en willen de setlist in overleg opstellen. Wij denken aan een zanger of zangeres, bassist, gitarist en een toetsenist. Ons motto is plezier en kwaliteit. Ook willen wij af en toe optreden. Wij komen uit de omgeving van Hoorn … meer »

Ton Neuhaus

Van Rosamunde tot Rammstein

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 195x bekeken

Tot een jaar of acht geleden vierde Die Darmstädter Hübsch furore met Duitse muziek in de breedste zin van het woord. Het is tijd voor een doorstart. Daarom zijn we op zoek naar een zanger\gitarist, zangeres en bassist. De overige muzikanten zijn uit de oude Hubsch-kern. We repeteren in omgeving Alkmaar. Doel is weer met regelmaat grote optredens te verzorgen in binnen- en (eventueel) buitenland. … meer »

Paul van Schagen

Ingespeelde band zoekt bassist(e)

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 252x bekeken

Heey mensen, Wij Heay-Yeah zijn opzoek naar een bassist omdat onze huidige is gestopt. We zijn nu met 1 zangeres(19), 1 rhythm gitarist(18), een drumster(19) en een lead gitarist(19). We zoeken iemand tussen de 17 en 28 jaar. De nummers die we tot nu toe hebben zijn: You shook me al night long (AC/DC) American idiot (greenday) Smells like team spirit (nirvana) Sweet child o mine (guns n' roses) Take … meer »

Ismay Lemmen

SoGett Full Gear mist nog een Bassist

Bassist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 127x bekeken

SoGett Full Gear mist nog een BassistOnder de Naam SoGett 2 Americana verzorgen we al optredens als duo, maar we willen "full Gear" We zoeken een ervaren bassist, die bereid is om zijn geluid rechtstreeks op de mengtafel aan te sluiten, middels modelling of via DI, dan wel de DI van je pre-amp. Je bent in bezit van eigen instrument en apparatuur. Repeteren doen we, bij voorkeur op een vaste avond, in Oudenbosch. We maken allemaal gebruik … meer »

M. Hendriks