Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist gezocht voor Rock coverband

Bassist gezocht in Roermond (Limburg) | 69x bekeken

Bassist gezocht voor Rock coverbandHallo Bassert. Onze super gezellige en gedreven pop/rock(cover)band is op zoek naar een bassist. We zoeken iemand die zich aan wil sluiten bij een te gekke gave band die ook met regelmaat op het podium wil staan. We spelen o.a. nummers zoals Weak - Saturday Night – Kryptonite - Hard To Handle – Jerusalem - Radar love - Not an addict – Creep – Zombie – Ironic - like the way i do - en meer. … meer »

Muzikantenbank user Johan NiesJohan Nies

Ervaren bassist gezocht

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 119x bekeken

Ervaren gitarist / zanger zoekt een gemotiveerde bassist voor het opzetten van een nieuwe bluesrock band ik denk aan: - the feel for the music - goede en duidelijke afspraken met elkaar (wie doet wat) - binnen een redelijke termijn try-outs en/of optredens gaan doen - regelmatig repeteren - veel speelplezier & humor Uitbreiding met drums en liefst toetsen Een voorlopige playlist ligt klaar … meer »

Muzikantenbank user Bluez Babys BandBluez Babys Band

Band leden gezocht voor Twisted Sister Tribute Band (m/v)

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 133x bekeken

Goooood Evening…..welcome to our show !!!! Zanger Dee zoekt: Jay Jay (Gitaar), Fingers (Gitaar), The animal (Bas) en een beul van een drummer achter de drumkit om deze nog op te richten Twisted Sister Tribute Band gestalte te gaan geven. Ook qua outfit en show. Gezelligheid, plezier hebben in wat je doet en teamwork staan voorop. Maar ook een tomeloze inzet, lef en ervoor gaan zijn … meer »

MarkRam

Joy for People Gospel Choir zoekt bassist en gitarist.

Bassist en Gitarist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 251x bekeken

Joy for People Gospel Choir zoekt bassist en gitarist.Met ingang van het nieuwe seizoen (2019-2020) zijn wij op zoek naar een gedreven bassist en gitarist, die een mooie touch kunnen geven aan een diversiteit van repertoire, van ingetogen ballads tot uitbundige gospelrock en stevig begeleide gospel met groovy ritmes. Kennis van akkoorden spreekt voor zich. Als je noten kunt lezen, is dat zeker een pré. Wie zijn wij? Joy for People Gospel Choir … meer »

wavdh

Akoestische band zoekt akoestische- of contrabassist

Bassist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 113x bekeken

Wij, zangeres/gitarist, gitarist/backings en percussionist/lead/backings, zoeken een akoestische bassist of contrabassist, leeftijd onbelangrijk. Als band willen we ons niet binden aan een stijl of decennium, maar kiezen nummers op basis van uitdaging en gezamenlijke interesse. Voorlopig staan nummers als Kyrie (Mr. Mister), I can't make you love me (Bonnie Raitt) en Walls (tommy Emmanuel) op het repertoire, … meer »

Muzikantenbank user Gerald BossinkGerald Bossink

Bluesduo zoekt bassist

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 133x bekeken

Blueszangeres en gitarist/ hammond speler, beiden muzikanten op leeftijd met jarenlang podiumervaring , zoeken een bassist voor het opbouwen van een bluesrepertoire om daarna op te treden. Denk aan nummers van BB King, Etta James, Janis Joplin , Marianne Faithfull Repetitie 2 x per maand in Oirschot

hetty pronk

Drummer zoekt coverband of te beginnen!

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 122x bekeken

Hallo, Ik ben Martijn Smits drum al 20 jaar en zoek een coverband om in te spelen, of te beginnen? Ik heb redelijk veel ervaring en zoek passie! Passie om elke keer weer te knallen en alles te geven! Ik zoek dus mijn leeftijd (24) 20-30, om een beeld te geven wat voor muziek en stijl : dirty daddies, the euro’s, baby blue, royal beat etc. Denk je dat is iets voor mij of iemand die ik ken? … meer »

Muzikantenbank user Martijn SmitsMartijn Smits

Amsterdamse art-punk / indierockband zoekt een drummer

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 124x bekeken

We hebben en aantal leuke optredens aangeboden gekregen met Labasheeda maar we zoeken nog die strakke en creatieve drummer om ze te kunnen aannemen! Momenteel zijn we bezig met nieuwe nummers en er is er veel ruimte voor eigen inbreng voor een drummer. We zouden tevens graag opnames maken op korte termijn omdat we al een deel voor een nieuwe langspeler hebben opgenomen. De stijl valt te omschrijven … meer »

Muzikantenbank user Saskia Vd GiessenSaskia Vd Giessen