Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer en bassist voor rockband!

Bassist en Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 184x bekeken

Wij (gitarist en zangeres) zijn op zoek naar een drummer en een bassist om onze band compleet te maken! We schrijven onze eigen nummers, er is dus veel ruimte voor eigen inbreng. We hebben al een boel nummers liggen. We zoeken dus iemand die hier samen met ons invulling aan kan geven en om nieuwe nummers mee te schrijven. Wij vinden het leuk om regelmatig te repeteren, en als we daar klaar voor … meer »

Muzikantenbank user Anjès SmitsAnjès Smits

Coverband MoveOver zoekt basgitarist

Bassist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 211x bekeken

Coverband MoveOver zoekt basgitaristCoverband MoveOver is op zoek naar een basgitarist om onze goed draaiende formatie compleet te maken. Wij, zangeres, gitarist, toetsenist, drummer en bassist (jij dus) spelen een variatie aan betere nummers van o.a. Fleetwood Mac, Melissa Etheridge, Black Crows, Kula Shaker, Reamonn, Amy Winehouse, ColdPlay, Daft Punk enz. Wij oefenen iedere donderdagavond in onze privé oefenruimte in Ermelo. Zie … meer »

Paul

Bassist gezocht voor metalband!

Bassist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 140x bekeken

Bassist gezocht voor start van metalband omgeving Breda. Genre varieert van Iron Maiden, DIO, Jørn, tot Nightwish, After Forever, en zelfs ManoWar! Er komt dus van alles voorbij, zodat we een beetje uit kunnen proberen wát ons het lekkerst ligt. Het doel is vooral heel veel lol maken, en uiteindelijk (regelmatig) op te gaan treden. Repetitieruimte wordt geregeld in Breda. Bij interesse kan … meer »

Muzikantenbank user TessaTessa

Nieuwe band uit Rozenburg ( rotterdam ) zoekt bassist en zanger(es)

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 210x bekeken

Hallo, Wij zijn Landy en Anthony, gitarist en drummer. Nadat onze vorige band, Daizy Bell, is gestopt te bestaan, willen nu iets nieuws opstarten. Hiervoor zijn we opzoek naar een bassist ( met eigen gitaar en versterker ) en zanger(es). Later misschien ook verder uitbreiden naar 2e gitarist en toetsenist maar voor nu willen we eerst de basis neerzetten. De genres zijn: pop/rock/metal van de … meer »

Muzikantenbank user Anthony KooningAnthony Kooning

Bassist voor rock&roll band

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 164x bekeken

Voor een doorstart van de band zijn wij o.m. op zoek naar een bassist met enige ervaring. Wij spelen jaren 60 en 70 rock & roll, maar gaan ook country en pop niet uit de weg. Daar geven we dan soms een eigen draai aan. De rode draad en waar het in het verleden mee begon, is de indorock. Hier en daar wat afwisseling met instrumentale gitaarnummers. We zijn met drie gitaristen waaronder een in de indorock … meer »

Ben

Bassist and Drummer needed for new project/band

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 157x bekeken

I am a rock guitarist / songwriter looking for a bassist and drummer (and eventually a vocalist) to form a new band with original music and some covers. Influences include: RUSH, Marilion, Radiohead, Skunk Anansie, The Police, Manic Street Preachers, Gary Moore / Thin Lizzy, Deep Purple... etc etc etc... Region: Eindhoven/Veldhoven

Muzikantenbank user Mik VierlingsbeekMik Vierlingsbeek

Bassist(e) gezocht

Bassist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 148x bekeken

Bassist(e) gezochtBassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) Om een Rockband op te richten zoeken wij, zangeres en drummer; Doel is: Serieus repeteren, met plezier, en later naar optredens toe. Omgeving Goirle/Tilburg. Eigen muziek/homerecordingruimte met wat apparatuur aanwezig

Muzikantenbank user Paul van GelovenPaul van Geloven

Katie Kruel zoekt bassist

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 210x bekeken

Katie Kruel uit Rotterdam is dringend op zoek naar een bassist(e) met een duidelijker sludge/stonerdoom geluid dan we nu al hebben: iemand met een zwaar, log, schurend geluid, maar - heel belangrijk voor onze muziek - iemand die toch ook met veel dynamiek en een warme, hypnotiserende groove kan spelen. Kortom, iemand die zin heeft om muziek te maken die ergens tussen Melvins, Sleep en Amenra in zit … meer »

Muzikantenbank user Katie KruelKatie Kruel