Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist & Drummer Gezocht (bluesrock)

Bassist en Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 203x bekeken

Bluez Babys is een bluesrockband die kort geleden opgeheven is. Het gaat om een bluesrock gericht repertoire met aanverwante stijlen zoals: I shot the sheriff (clapton) - Love me two times (doors) - I dont need no doctor (john mayer). Ik (zanger& gitarist) wil een doorstart maken en zoek een enthousiaste bassist & drummer, geen beginners. In een later stadium zou een toetsenist een mooie aanvulling … meer »

adri cornelissen

Indie/alt-rock/shoegaze muzikanten gezocht

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 84x bekeken

Hey! Ben jij net als ik opzoek naar mensen om samen indie/shoegaze/altrock te maken in Amsterdam stuur me een bericht en let's go. Ik zoek mensen om mee te jammen en vervolgens band te starten en nummers te schrijven. Mijn leeftijd: 32 in Amsterdam, Gitarist (slag 3 jaar-fanatiek) zang (beginner) Inspiratie: Strokes, Dinosaur JR, Slow dive, Fountains Dc, etc. Jij mid 20 tot mid 40 Instrument … meer »

Muzikantenbank user maartenmaarten

Band zoekt bassist

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 152x bekeken

Hi, Voor een nieuwe band zijn wij nog opzoek naar een bassist. Het liefst ook met ervaring backing-vocals, maar geen must! Wij zijn 4 mannen (leeftijd 26-31) met de nodige instrumentale ervaring. Zang (7 jaar), drummer (15 jaar) en toetsenist (conservatorium) en gitaar (12 jaar) zijn reeds aanwezig. We zijn niet genrespecifiek opzoek, maar zouden het leuk vinden verder te gaan met Nederlandstalige … meer »

Jesse

Funk Bassist zoekt jam/band gelegenheid

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 60x bekeken

Hoi ik ben Julian, Ben 21 jaar. Speel inmiddels een kleine 3 jaar bas (beetje op en aan), maar heb het aardig onder de knie. Ik denk dat ik meer kan leren door middel van jammen en evt in een band spelen. Ben je geïnteresseerd laat maar weten. Liefst in Utrecht of in de buurt van. Ik kom zelf uit Woerden. Julian

Julian

Bassist gezocht (spoed) ivm audio en video-opnames

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 363x bekeken

Bassist gezocht (spoed) ivm audio en video-opnamesLifechanger , een melodieuze (hard)rock band met eigen materiaal zoekt een bassist voor audio-opnames (nieuw album) en opname muziek video. We gaan op binnenkort een muziekvideo opnemen voor een nieuw uit te brengen nummer, en het is fijn als je kunt meedoen in de video. Kun je ook meeschrijven aan nieuwe nummers of heb je zelf nummers die we voor de band kunnen gebruiken dan is dat ook welkom. We … meer »

Wouter

Symfonische rock / metal muzikanten gezocht.

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Hoogeveen (Drenthe) | 138x bekeken

Hallo muzikanten, Mijn naam is Danny (53 op papier) ben drummer en ik zoek voor mijn nog op te richten band ( -EAZY- ) m/v muzikanten om stevige Symfonische rock / metal te maken. Inmiddels is er een keyboard speler aangesloten, Arend (52 op papier. Lisette zangeres 44 op papier heeft zich helaas afgemeld door omstandigheden. Jeroen 27 metal gitarist en Jorden 21 slag gitarist zijn ook aangesloten. Nu … meer »

Muzikantenbank user DannyDanny

Gevraagd ervaren bassist

Bassist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 269x bekeken

luister op spotify eventueel via youtube naar jef and the pennies from heaven. we komen uit nijmegen en zijn op zoek naar een ervaren en enthousiaste bassist. we hebben eigen repertoire. we hebben regelmatig optredens en staan van tijd tot tijd in de studio voor opnames. zou leuk zijn als je ons komt versterken en iets kan bijdragen, dan spreken we iets af voor repetitie.

Muzikantenbank user Frits MulderFrits Mulder

Gitarist ,bassist met zang gezocht

Bassist en Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 230x bekeken

Toetsenist,drummer,zangeres zoeken voor neder/pop band , gitarist en bassist met zang om een muzikale band te vormen. Muzikanten die al enig podium ervaring hebben. Nummers van Blof ,de dijk,doe maar,van dikhout enz. motto is thuis repeteren en op de repetitie de muziek op poten zetten.omgeving Oss/Nijmegen. lijkt het je wat om onze band te versterken, neem dan contakt met ons op. groet Marco

Muzikantenbank user marcomarco