Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt bassist en drummer

Bassist, Drummer en Overig gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 19x bekeken

Hi! Laten we ons voorstellen: Wij zijn Dennis (gitarist) en Louise (zangeres), En wij zijn op zoek naar een serieuze bassist en drummer (of iets anders als je nog iets bespeeld, ideeën altijd welkom!) Wij houden zelf erg van bijvoorbeeld Nightwish en Maneskin. Wij komen uit Amersfoort, dit is geen must maar wel handig om te weten. Wij willen echt verder als serieuze band en uiteindelijk ook … meer »

Muzikantenbank user LouiseLouise

Nieuwe feestband zoekt bassist!

Bassist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 144x bekeken

Een gloednieuwe feestband in Apeldoorn zoekt een bassist om de groep compleet te maken! Wie zijn wij? Wij zijn Legacy: vijf enthousiaste muzikanten (22-28 jaar) die het dak er weer vanaf willen spelen zodra dat weer kan. Onze bezetting bestaat tot nu toe uit een drummer, gitarist, toetsenist en twee leadvocals (man en vrouw). Ons repertoire bestaat uit de Greatest Hits van de 70's tot nu met een hoog … meer »

Muzikantenbank user Amber van der LindeAmber van der Linde

Bassist gezocht voor moderne reggaeband

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 123x bekeken

Hoi! Wij zijn als band een doorstart aan het maken met mensen die van moderne, uptempo en dansbare reggae houden (met diverse andere muzikale invloeden). Eigen nummers maken en plezier staan voorop! Interesse? App me op 06-14481326. Om de week oefenen in Arnhem of Nijmegen. Grtz Erik

erik gerbrands

IMPRO - Collectief zoekt Instrumentalisten

Bassist, Blazer en Strijker gezocht in Groningen (Groningen) | 165x bekeken

Wij zijn op zoek naar instrumentalisten die vrije improvisatie als leidraad zoeken. Muziek laten ontstaan! Muziek interactief met elkaar maken, gelaagd en avontuurlijk. Het collectief is al lang in ontwikkeling en naast een harde kern komen en gaan steeds weer nieuwe muzikanten en daardoor steeds weer verrassende bezettingen die prikkelen en inspireren. Kun jij je hierin vinden en spreekt het je … meer »

Toon Borghuis

Bassist in omgeving Wormerveer gezocht

Bassist gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 167x bekeken

Drummer + Pianist + (solo) Gitarist in Wormerveer / Noord-Holland Zoeken een enthousiaste BASSIST leeftijd vanaf +/- 30jaar. Wij spelen Blues/Rock/(NL) Pop georiënteerde muziek. Veel bekende covers, swingende nummers uit 60's tot heden of Nederlandstalig net wat het publiek leuk vindt. Wij komen uit de Zaanstreek en oefenen in Jottem te Wormerveer, Lijkt het je leuk om met gemotiveerde … meer »

Martijn gitarist

Drummer en bassist gezocht

Bassist en Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 383x bekeken

Gitarist (36) zoekt een drummer, bassist en evt. gitarist om na de zomer (september/oktober 2021) een band rond thuisproject te formeren. Er staan 2 ep's/demo's op bandcamp (zie link) Doel: eens per maand bij elkaar komen om de nummers uit te werken tot een live-set, jammen en nu en dan (5 a 6x per jaar oid) een leuk optredentje doen. Standplaats is niet zo belangrijk. Invloeden: bijv. Elder, … meer »

DeKauw

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 273x bekeken

Leadzanger, Lead/Solo gitarist, Slaggitarist en een Drummer uit Noord Brabant regio Tilburg en omstreken zijn op zoek naar een Bassist ( als je naast het bespelen van jou basgitaar ook nog wat backing vocals kunt verzorgen is dat mooi meegenomen ), om onze 50/60er jaren Rock & Roll, Rockabillyband aan te vullen. Denk aan o.a. Chuck Berry, Jerry Lee Lewis, Buddy Holly, Ricky Nelson, Johnny Cash, Cliff … meer »

Muzikantenbank user RiniRini