Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Beginnende band zoekt leden omstreeks Roermond en leudal

Bassist en Toetsenist gezocht in Roermond (Limburg) | 78x bekeken

Hoi wij (gitarist en zangeres en drummer) zijn op zoek naar leden voor een band te beginnen, we zijn allebei redelijk ervaren muzikanten en willen graag met een band spelen, we zoeken geen band die fulltime speelt maar meer het ziet als een hobby waar we in het weekend mee kunnen repeteren en jammen en soms eens een paar gigs kunnen doen, we spelen blues rock en pop maar staan ook open voor andere … meer »

Mitch verkoelen

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Hoogeveen (Drenthe) | 173x bekeken

Gitarist en zanger zoeken een bassist en drummer,m/v, om een Rock & Blues band op te richten. Onze muzikale voorkeur gaat uit naar muziek uit de jaren '60 tot nu, bv: Stones, Clapton, CCR, Steppen wolf, Status Quo, enz. De nummers worden in overleg bepaald, het plezier van samen muziekmaken staat voorop. Leeftijd bij voorkeur 40+ (zijn wij inmiddels ook).

Gerrit Roelink

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Roermond (Limburg) | 167x bekeken

Hallo, wij opstartende band met ervaren muzikanten (jarenlange podium ervaring) zijn op zoek naar een bassist. We willen pop rock covers spelen en vooral optreden en plezier maken. Dat straal je ook uit op het podium. We repeteren in Sint Odilienberg en zijn tussen de 35 en 50 jaar. Bestaan nu uit gitarist, toetsenist, drummer, zangeres en eventueel zanger. Ook hebben we eigen geluidsapparatuur en … meer »

Rene

Bassist voor (Indo) rock&roll band

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 167x bekeken

Helaas moest onze bassist na een korte periode wegens gezondheidsredenen afhaken.We zijn dus weer op zoek naar een bassist met enige ervaring. Wij spelen jaren 60 en 70 rock & roll, maar gaan ook country en pop niet uit de weg. Daar geven we dan soms een eigen draai aan. De rode draad en waar het in het verleden mee begon, is de indorock. Hier en daar wat afwisseling met instrumentale gitaarnummers. … meer »

Ben

Basgitarist gezocht voor coverband uit Volendam

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 298x bekeken

Basgitarist gezocht voor coverband uit VolendamBen jij een enthousiaste muzikant en in staat om in rap tempo nummers eigen te maken en onze band te versterken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bestaan uit een toetsenist, gitarist, drummer en zangeres en naarstig op zoek naar een bassist. Wij leveren graag goede kwaliteit. Leeftijd varieert van 35 tot 55 jaar. Wij spelen nummers van oa Janis Joplin, Fleetwood Mac, Carrie Underwood, Katrine en … meer »

Marjan

Rock/Pop band zoekt bassist (Groningen)

Bassist gezocht in Groningen (Groningen) | 112x bekeken

Hej, wij zijn een pop/rock band met zangeres, drum, gitaar en we zijn op zoek naar een bassist om de setup compleet te maken. Wij maken eigen muziek wat een beetje zweeft tussen pop/rock/indie. Het is de bedoeling om eigen muziek te schrijven en vervolgens de planken op te gaan en een EP/album te maken. Lijkt dit je wat? Neem dan even contact op.

Jasper

Band zoekt Bassist(e)

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 225x bekeken

Hallo, Wij zijn opstartende band uit de omgeving van Rotterdam. De band bestaat uit een Toetsenist, gitariste en zangeres in de leeftijd van 25-35. Om de band compleet te maken zoeken we nog een gedreven en toffe bassist(e) met drive (het liefst ook in dezelfde leeftijd)! Onze invloeden zitten in de soul, funk, jazz hoek en dit is ook de richting die we op willen met onze eigen nummers. We oefenen … meer »

Koen

Alternatieve rockband zoekt Bassist

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 130x bekeken

Bassist gezocht. Alternatieve rockband/gitaarpop, eigen werk, met optredens, ingangen in muziekwereld, zoekt getalenteerde bassist & muziekliefhebber, 17-27 jr. Amsterdam. Wij zijn een gitaarband met eigen werk, origineel maar toegankelijk geluid en een energieke show. Hardrock rifjes en vuig spel op links, zachte, funky slagjes of post-punk geluiden op rechts, singer-songwriter of aanstekelijke … meer »

Tobacco Flavoured Kisses