Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Geluidstechnicus zoekt leuke en gezellige Band.

Geluidstechnicus zoekt leuke en gezellige Band.

Geluidstechnicus zoekt band in Sittard-Geleen (Limburg)

Beste Bands uit de regio midden-Limburg (NL), ik (40jr) ben woonachtig in het smalste stukje Limburg en ben een beginnende geluidstechnicus. Hoewel er beginnend staat zit ik al mijn hele leven lang in het muziek wereldje, maar dit leg ik wel uit bij een gesprek. Ik ben opzoek naar een leuke en gezellige band jong of oud maakt me niet uit. Muziekgenre kan ik me in verdiepen dus ook hier heb ik geen voorkeur in. De grote van de band, ik heb 6 zangmicrofoons, 1x drummer (2toms, fl, bd, sn, overheads), 2x E-gitaar via cabinets, 4x DI-box (vb: bass, accoustic gitaar, keyboard) 5x instrument clip microfoons ( vb:trmp,sax,trmbn,accor) tot mijn beschikking. Alle microfoons zijn bedraad en niet draadloos.
Ik kan geluid voorzien van zalen tot 500 bezoekers.
Voor mij is dit zoals velen een hobby en ik hoef niet ieder weekend on the road te zijn ( gaat ook niet ivm werk). Hebben jullie een vaste geluidsman maar kan hij/zij een bepaalde datum niet ook hier sta ik voor open.
Het enigste wat ik verwacht is dat jullie wel enige kennis/ervaring hebben met spelen op een podium en respect hebben voor andermans spullen.
Hebben jullie interesse reageer dan op dit bericht zodat we een afspraak kunnen maken en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.
Met Vriendelijke Groet,
Mike

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.