Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Geluidstechnicus zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muziekkanten voor studioband gezocht

Geluidstechnicus zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 340x bekeken

Muziekkanten voor studioband gezochtn deze studio werken wij aan een groot muziekproject, wij zijn op zoek naar Muzikanten, Zangers en Zangeressen die samen met ons in de studio vrijwillig mee willen werken. Wij willen dan ook wel vermelden dat motivatie en inzet belangrijker is dan hoe goed je wel ben! De reden waarom we andere mensen zoeken is dat als je alleen je vaak meerdere mensen moet denken, tja dat is best wel is lastig, Met … meer »

Richard

Geluidstechnicus en videoproducer biedt zich aan

Geluidstechnicus zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 426x bekeken

Hallo muzikanten, Mijn hobby is het opnemen van video en muziek. Ik ben in het bezit van professionele audio-/videoapparatuur, verlichting en editing software. Willen jullie een keer een demo-opname of muziekvideo maken? Neem dan contact met mij op, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken. Ik weet zeker dat jullie heel tevreden zullen zijn met het resultaat. Ik heb ruim 30 jaar ervaring met … meer »

Muzikantenbank user Remco NoordsijRemco Noordsij

Geluidstechnicus met studio (regio: Leiden, Zoetermeer, Rotterdam) zoekt muzikanten!

Geluidstechnicus zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 1093x bekeken

Geluidstechnicus met studio (regio: Leiden, Zoetermeer, Rotterdam) zoekt muzikanten!Hoi hoi! Ik heb een professionele geluidsstudio en zoek naar muzikanten/bands die graag hun muziek zouden willen opnemen. Locatie: Hazerswoude-Dorp Ik kan opnemen, produceren, editen en mixen. Masteren kan ook (ik werk met een vaste mastering engineer uit Amerika). Alle genres zijn welkom. Ook kan ik op locatie (zoals bijvoorbeeld in oefenruimtes en dergelijke) opnemen dmv van een mobiele … meer »

Simon Behringer

Geluidstechnicus met eigen studio zoekt muzikanten om op te nemen! Locatie: Hazerswoude-Dorp

Geluidstechnicus zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 1194x bekeken

Geluidstechnicus met eigen studio zoekt muzikanten om op te nemen! Locatie: Hazerswoude-DorpHoi hoi! Ik heb een professionele geluidsstudio en zoek naar muzikanten/bands die graag hun muziek zouden willen opnemen. Locatie: Hazerswoude-Dorp Ik kan opnemen, produceren, editen en mixen. Masteren kan ook (ik werk met een vaste mastering engineer uit Amerika). Alle genres zijn welkom. Mijn laatste producties zijn: https://open.spotify.com/track/7c3Bd0TpK6iLo5brOHkmcu (Deze is een paar dagen … meer »

Simon Behringer