Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Geluidstechnicus zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Geluidstechnicus met eigen installatie zoekt bands in Amsterdam

Geluidstechnicus zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 123x bekeken

Hallo, Ik heb een paar jaar geleden een mooie PA gekocht voor onze eigen band. Helaas wordt deze set veel te weinig gebruik. Ik wil daarom aanbieden om het geluid te verzorgen voor bands in de regio Amsterdam. Het is niet mijn beroep (maar een grote passie) waardoor ik niet altijd beschikbaar ben maar daarentegen ook niet duur :) Iemand op zoek naar een technicus incl set, laat maar weten. Ik heb … meer »

Rogier

Geluidstechnicus

Geluidstechnicus zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 350x bekeken

GeluidstechnicusAkoestische installatie 1100 watt met 2 x zangmicrofoon 1 x instrumenten microfoon, mengpaneel en geluidsman. Voor 160 euro incl. btw per dag inclusief opbouwen, afbreken en geluidsman voor een maximale muziekduur 4 uur. Langer is prijs op aanvraag. Zie verder mijn website Alleen voor overdekt gebruik.

Peter Meijer

Geluidstechnicus met studio (regio: Leiden, Zoetermeer, Rotterdam) zoekt muzikanten!

Geluidstechnicus zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 379x bekeken

Geluidstechnicus met studio (regio: Leiden, Zoetermeer, Rotterdam) zoekt muzikanten!Hoi hoi! Ik heb een professionele geluidsstudio en zoek naar muzikanten/bands die graag hun muziek zouden willen opnemen. Locatie: Hazerswoude-Dorp Ik kan opnemen, produceren, editen en mixen. Masteren kan ook (ik werk met een vaste mastering engineer uit Amerika). Alle genres zijn welkom. Ook kan ik op locatie (zoals bijvoorbeeld in oefenruimtes en dergelijke) opnemen dmv van een mobiele … meer »

Simon Behringer

Geluidstechnicus met eigen studio zoekt muzikanten om op te nemen! Locatie: Hazerswoude-Dorp

Geluidstechnicus zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 448x bekeken

Geluidstechnicus met eigen studio zoekt muzikanten om op te nemen! Locatie: Hazerswoude-DorpHoi hoi! Ik heb een professionele geluidsstudio en zoek naar muzikanten/bands die graag hun muziek zouden willen opnemen. Locatie: Hazerswoude-Dorp Ik kan opnemen, produceren, editen en mixen. Masteren kan ook (ik werk met een vaste mastering engineer uit Amerika). Alle genres zijn welkom. Mijn laatste producties zijn: https://open.spotify.com/track/7c3Bd0TpK6iLo5brOHkmcu (Deze is een paar dagen … meer »

Simon Behringer

Geluidstechnicus (ook studio) met eigen studio aangeboden Amsterdam EO

Geluidstechnicus zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 997x bekeken

Hoi, Ik ben sinds kort een opnamestudio begonnen in Amsterdam. Het is de eerste keer dat ik serieus van mn hobby mn werk wil maken. Ik heb al heel veel ervaring als geluidstechnicus en ben nu op zoek naar bands of muzikanten om mee samen te werken live zowel als in de studio. Ik vind het het belangrijkste dat we samen mooie muziek maken. Op mijn website vind je informatie over de apparatuur … meer »

Muzikantenbank user Bart van VelzenBart van Velzen