Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Geluidstechnicus zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Beschikbaar ervaren geluidstechnicus

Geluidstechnicus zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 181x bekeken

Hi, ben je een kritische muzikant of zijn jullie een ervaren band. Ik kan jullie voorzien van goed geluid. Wellicht is mijn eigen installatie niet hard - maar wel goed uitgebalanceerd. Mijn attitude is luisteren en reageren op wat een muzikant aangeeft. Ik heb een digitaal mengpaneel (16 kanaals ) en verschillende soorten microfoons. Beschikbaar voor optredens maar ook voor bijzondere recordings.

Muzikantenbank user Bernhard van den DoolBernhard van den Dool

Registratie van een optreden of videoclip laten maken?

Geluidstechnicus zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 299x bekeken

Registratie van een optreden of videoclip laten maken?Hallo muzikanten, Willen jullie een optreden registreren op video of een videoclip in de studio opnemen? Ik help jullie graag aan een mooie muziekvideo. Leuk voor jezelf en tevens goed te gebruiken wanneer je nieuwe optredens binnen wil halen. Een videoclip is natuurlijk ook handig voor als je een nieuw bandlid zoekt en je hem/haar een indruk wil geven van jullie muziekstijl en speelniveau is. … meer »

Muzikantenbank user Remco NoordsijRemco Noordsij

Geluidstechnicus zoekt ervaring

Geluidstechnicus zoekt band in Parkstad (Limburg) | 510x bekeken

Geluidstechnicus zoekt ervaringHallo, ik wil ervaring opdoen als geluidstechnicus bij een band. Heb jij de apparatuur maar niet de man ervoor dan wil ik je graag uithelpen. Doel is het zoveel mogelijk ervaring opdoen voor mijn eigen band. Ik zal regelmatig bij jullie repetities aanwezig zijn en eventueel bij een optreden. Zaken die voor mij van interesse zijn: - monitoring - inaer - afregelen FOH en stage - signal processing Heb … meer »

Muzikantenbank user H.A.L. BerkersH.A.L. Berkers