Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Geluidstechnicus zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Geluidtechnjcus zoekt nieuwe uitdaging

Geluidstechnicus zoekt band in Lelystad (Flevoland) | 180x bekeken

Geluidtechnjcus zoekt nieuwe uitdagingBeste artiesten ik zoek een nieuwe uitdaging als licht en geluidstechnicus. Heb jaren ervaring als technicus. Zowel op het podium als in de studio en oefenruimte. Ik ben deels in bezit van eigen apratuur en breid nog steeds uit. Ben in zetbaar voor solo artiesten maar Zekker ook bands. Heb 25 jaar ervaring maar leer nog steeds en dat zal ik ook blijfen doen. Wil je/jullie meer weten neem dan gerust … meer »

Muzikantenbank user Ashok HullemanAshok Hulleman

Geluidstechnicus

Geluidstechnicus zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 421x bekeken

GeluidstechnicusPA installatie 2000 watt met 2 x zangmicrofoon 1 x instrumenten microfoon, mengpaneel en geluidsman. Voor 195 euro incl. btw per dag inclusief opbouwen, afbreken en geluidsman voor een maximale muziekduur 4 uur. Langer is prijs op aanvraag. Zie verder mijn website Alleen voor overdekt gebruik. Voor zang,(Akoe. en elek.)bas,keyboard,elektrisch gitaar.

Peter Meijer

Geluidstechnicus met studio (regio: Leiden, Zoetermeer, Rotterdam) zoekt muzikanten!

Geluidstechnicus zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 458x bekeken

Geluidstechnicus met studio (regio: Leiden, Zoetermeer, Rotterdam) zoekt muzikanten!Hoi hoi! Ik heb een professionele geluidsstudio en zoek naar muzikanten/bands die graag hun muziek zouden willen opnemen. Locatie: Hazerswoude-Dorp Ik kan opnemen, produceren, editen en mixen. Masteren kan ook (ik werk met een vaste mastering engineer uit Amerika). Alle genres zijn welkom. Ook kan ik op locatie (zoals bijvoorbeeld in oefenruimtes en dergelijke) opnemen dmv van een mobiele … meer »

Simon Behringer

Geluidstechnicus met eigen studio zoekt muzikanten om op te nemen! Locatie: Hazerswoude-Dorp

Geluidstechnicus zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 515x bekeken

Geluidstechnicus met eigen studio zoekt muzikanten om op te nemen! Locatie: Hazerswoude-DorpHoi hoi! Ik heb een professionele geluidsstudio en zoek naar muzikanten/bands die graag hun muziek zouden willen opnemen. Locatie: Hazerswoude-Dorp Ik kan opnemen, produceren, editen en mixen. Masteren kan ook (ik werk met een vaste mastering engineer uit Amerika). Alle genres zijn welkom. Mijn laatste producties zijn: https://open.spotify.com/track/7c3Bd0TpK6iLo5brOHkmcu (Deze is een paar dagen … meer »

Simon Behringer

Geluidstechnicus (ook studio) met eigen studio aangeboden Amsterdam EO

Geluidstechnicus zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 1063x bekeken

Hoi, Ik ben sinds kort een opnamestudio begonnen in Amsterdam. Het is de eerste keer dat ik serieus van mn hobby mn werk wil maken. Ik heb al heel veel ervaring als geluidstechnicus en ben nu op zoek naar bands of muzikanten om mee samen te werken live zowel als in de studio. Ik vind het het belangrijkste dat we samen mooie muziek maken. Op mijn website vind je informatie over de apparatuur … meer »

Muzikantenbank user Bart van VelzenBart van Velzen