Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Geluidstechnicus zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Geluidstechnicus met 25 jaar ervaring biedt zich aan

Geluidstechnicus zoekt band in Tiel (Gelderland) | 149x bekeken

Geluidstechnicus met 25 jaar ervaring biedt zich aan. Met mijn High-end en vintage microfoons, buizencompressors en effectapparatuur zoals een space echo zorg ik dat je band klinkt als een klok. Van dorpshuis tot Paradiso, altijd de best mogelijke sound bereiken binnen de aanwezige beperkingen is mijn drijfveer.. Mijn voorkeur gaat uit naar Rock and Roll, Roots, Americana, Blues, Rock en country. Ik … meer »

Sil Stranders

Geluidsman aangeboden

Geluidstechnicus zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 170x bekeken

Ik ben een freelance fulltime geluidsman uit Eindhoven met flinke ervaring bij concerten (foh en monitors), theater en media (radio/tv). Ik ben in bezit van eigen PA. Ik heb nog wat ruimte voor leuk werk in de hobbysfeer. Als jij zorgt voor veel plezier en een natje en een droogje hoeft het niet altijd veel te kosten!

Maurice de Laat

Pa installatie

Geluidstechnicus zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 335x bekeken

Pa installatieA kwaliteit akoestische installatie 1800 watt te huur. Voor 165 euro per dag met geluidstechniek. Zie verder mijn website voor versterking elektrisch- bas- gitaar en keyboard. Opname van een live optreden is mogelijk. Daarna bewerken ook.0628582545

Muzikantenbank user Peter MeijerPeter Meijer

Geluidstechnicus met studio (regio: Leiden, Zoetermeer, Rotterdam) zoekt muzikanten!

Geluidstechnicus zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 587x bekeken

Geluidstechnicus met studio (regio: Leiden, Zoetermeer, Rotterdam) zoekt muzikanten!Hoi hoi! Ik heb een professionele geluidsstudio en zoek naar muzikanten/bands die graag hun muziek zouden willen opnemen. Locatie: Hazerswoude-Dorp Ik kan opnemen, produceren, editen en mixen. Masteren kan ook (ik werk met een vaste mastering engineer uit Amerika). Alle genres zijn welkom. Ook kan ik op locatie (zoals bijvoorbeeld in oefenruimtes en dergelijke) opnemen dmv van een mobiele … meer »

Simon Behringer

Geluidstechnicus met eigen studio zoekt muzikanten om op te nemen! Locatie: Hazerswoude-Dorp

Geluidstechnicus zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 629x bekeken

Geluidstechnicus met eigen studio zoekt muzikanten om op te nemen! Locatie: Hazerswoude-DorpHoi hoi! Ik heb een professionele geluidsstudio en zoek naar muzikanten/bands die graag hun muziek zouden willen opnemen. Locatie: Hazerswoude-Dorp Ik kan opnemen, produceren, editen en mixen. Masteren kan ook (ik werk met een vaste mastering engineer uit Amerika). Alle genres zijn welkom. Mijn laatste producties zijn: https://open.spotify.com/track/7c3Bd0TpK6iLo5brOHkmcu (Deze is een paar dagen … meer »

Simon Behringer