Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Geluidstechnicus zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Geluidsman beschikbaar voor bands

Geluidstechnicus zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 184x bekeken

Geluidsman beschikbaar voor bandsGeluidsman met eigen PA en digitale apparatuur zoekt gezellige band om geluid voor te doen. Regelmatig repeteren voor de beste optredens. Goed geluid en een vakman die weet wat er nodig is, is erg belangrijk. Ik zit zelf in regio Breda, maar ik kan me verplaatsen. En met goede apparatuur (digitaal 32 kanaals) en ruim 20 jaar ervaring met geluid zit je bij mij goed. Ik heb een beperkte ruimte voor … meer »

Muzikantenbank user Corne CvM-SoundCorne CvM-Sound

Geluidstechnicus met 25 jaar ervaring biedt zich aan

Geluidstechnicus zoekt band in Tiel (Gelderland) | 286x bekeken

Geluidstechnicus met 25 jaar ervaring biedt zich aan. Met mijn High-end en vintage microfoons, buizencompressors en effectapparatuur zoals een space echo zorg ik dat je band klinkt als een klok. Van dorpshuis tot Paradiso, altijd de best mogelijke sound bereiken binnen de aanwezige beperkingen is mijn drijfveer.. Mijn voorkeur gaat uit naar Rock and Roll, Roots, Americana, Blues, Rock en country. Ik … meer »

Sil Stranders

Geluidstechnicus met studio (regio: Leiden, Zoetermeer, Rotterdam) zoekt muzikanten!

Geluidstechnicus zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 707x bekeken

Geluidstechnicus met studio (regio: Leiden, Zoetermeer, Rotterdam) zoekt muzikanten!Hoi hoi! Ik heb een professionele geluidsstudio en zoek naar muzikanten/bands die graag hun muziek zouden willen opnemen. Locatie: Hazerswoude-Dorp Ik kan opnemen, produceren, editen en mixen. Masteren kan ook (ik werk met een vaste mastering engineer uit Amerika). Alle genres zijn welkom. Ook kan ik op locatie (zoals bijvoorbeeld in oefenruimtes en dergelijke) opnemen dmv van een mobiele … meer »

Simon Behringer

Geluidstechnicus met eigen studio zoekt muzikanten om op te nemen! Locatie: Hazerswoude-Dorp

Geluidstechnicus zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 747x bekeken

Geluidstechnicus met eigen studio zoekt muzikanten om op te nemen! Locatie: Hazerswoude-DorpHoi hoi! Ik heb een professionele geluidsstudio en zoek naar muzikanten/bands die graag hun muziek zouden willen opnemen. Locatie: Hazerswoude-Dorp Ik kan opnemen, produceren, editen en mixen. Masteren kan ook (ik werk met een vaste mastering engineer uit Amerika). Alle genres zijn welkom. Mijn laatste producties zijn: https://open.spotify.com/track/7c3Bd0TpK6iLo5brOHkmcu (Deze is een paar dagen … meer »

Simon Behringer