Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist en zanger(es) gezocht voor bluesband

Gitarist en zanger(es) gezocht voor bluesband

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht)

Blues Treat heeft een mooie reputatie opgebouwd binnen de bluesscene in Nederland. Een jaar geleden stonden we zelfs in de finale van de Dutch Blues Challenge! Door omstandigheden zoeken we momenteel een nieuwe zanger(es) en een leadgitarist(e) met wie we absoluut nog verder willen groeien.

Ben jij die ervaren (blues)zanger of zangeres met ballen? Kan jij ons publiek opvreten? Pak jij het podium vocaal en visueel? Krijg je met jouw performance een zaal stil?

Ben jij die leadgitarist(e) voor onze band? Krijg jij alle ogen (en oren) op jou gericht tijdens je solo’s? Of ben je misschien zelfs de zanger(es) én gitarist in één persoon?

Wat kun je van ons verwachten?
Je treedt toe tot Blues Treat, een strakke band met een veelzijdig bluesrepertoire: van The Hoax tot Koko Taylor, van The Fabulous Thunderbirds tot Susan Tedeschi en van de The Red Devils tot B.B. King. Dat betekent overigens niet dat we ons beperken tot deze invloeden, want jij kan met jouw ideeën en invloeden zeker een extra boost geven aan onze ontwikkeling!
Wij streven naar circa twee optredens per maand en we repeteren eens per twee weken vlakbij Amersfoort.

Zie voor meer informatie onze site http://www.bluestreat.nl. Daar staat ook een filmpje van ons optreden in de finale van de Dutch Blues Challenge 2016.
Interesse?
Mail dan jouw verhaal, contactgegevens, beeld- en geluidsmateriaal naar info@**********.nl

Website: www.bluestreat.nl

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.