Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Energieke gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 146x bekeken

Startende feestband zoekt energieke gitarist (geen broodspeler maar een bandlid) met een vette sound. Het repertoire bestaat voornamelijk uit snel afwisselende medleys met pop/rock, guilty pleasures & foute hits. Huidige bezetting bestaat uit 2 zangeressen, bassist en drummer/zanger. We spelen met click en backing tracks. Repetities vinden iedere woensdagavond plaats in Veenendaal

Muzikantenbank user Rawbert de la CroixRawbert de la Croix

Oproerkraaiers zoekt gitarist voor partymetal!!!

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 209x bekeken

Oproerkraaiers zoekt gitarist voor partymetal!!!Wij zijn Oproerkraaiers uit Utrecht en we zoeken een gitarist voor onze feestmetal. Oproerkraaiers heeft 2 zangers, een drummer en een bassist en zoekt nog een strakke gitarist om de lineup compleet te maken voor optredens. We spelen in drop b tuning. We oefenen op vrijdagen in de avond van 9 tot 12 uur. Check onze muziek via spotify en anders kan je ons ook vinden op Youtube. Zoek in dat laatste … meer »

Wouter Bisschop

T.O.Y. (Utrechtse Heuvelrug) zoekt senior slaggitarist met inspiratie voor backing vocals.

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 274x bekeken

T.O.Y. (Utrechtse Heuvelrug) zoekt senior slaggitarist met inspiratie voor backing vocals.Tunes Of Yesterday speelt muziek van artiesten die in de jaren vijftig begonnen aan hun carrière. Denk daarbij aan Buddy Holly, Richie Valens J.P. Richardson (The Big Bopper), Carl Perkins, Elvis, Johnny Cash, Jerry Lee Lewis, Roy Orbison e.a. We spelen hun songs uit die beginjaren en bij sommige volgen we hun carrière. Indien we in een theater optreden, dan vertellen we tussen de songs leuke anekdotes … meer »

Muzikantenbank user Dirk LammersDirk Lammers

Nieuwe collectieve punk/rockband in de maak!

Gitarist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 459x bekeken

Nieuwe collectieve punk/rockband in de maak!Ben jij ook klaar met deze absurde en levenloze wereld waarin we moeten verbergen wie we echt zijn? Ben jij er klaar voor om hier met muziek keihard tegenin te gaan? Ik ben een drummer/bassist die hoog nodig een nieuwe band met nieuwe muziek wil starten om mensen weer oprechte ENERGIE te geven!!! We kunnen alle kanten op, maar denk richting tegenwoordige punkrock van bijvoorbeeld IDLES, Gurriers, Bad … meer »

Remi

Oproerkraaiers zoekt gitarist voor beukende partymetal.

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 241x bekeken

Oproerkraaiers zoekt gitarist voor beukende partymetal.Wij zijn Oproerkraaiers uit Utrecht en we zoeken een gitarist voor onze feestmetal. Oproerkraaiers heeft 2 zangers, een drummer en een bassist en zoekt nog een strakke gitarist om de lineup compleet te maken voor optredens. We spelen in drop b tuning. We oefenen op vrijdagen in de avond van 9 tot 12 uur. Check onze muziek via spotify en anders kan je ons ook vinden op Youtube. Zoek in dat laatste … meer »

Wouter Bisschop

Gevraagd gevorderde slag/solo gitarist.

Gitarist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 340x bekeken

"By the Way" is een gezellige 60-70-80er jaren coverband bestaande uit: zangeres, zanger, bassist, gitarist en drummer allemaal 50+ maar leeftijd speelt geen enkele rol. Wij repeteren 1 x in de twee weken in Soest op zondagmiddag van 12:30 tot 16:30 uur. Als je ook nog een klein beetje kunt zingen is dat mooi meegenomen met muzikale groet Huub Tieleman bij interesse kan/mag ook contact opnemen … meer »

Muzikantenbank user Huub TielemanHuub Tieleman

Depeche Mode Tribute zoekt gitarist / backing vocals

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 367x bekeken

Heb jij een klik met Depeche Mode? We hebben op dit moment al waanzinnige bezetting en zijn alleen nog op zoek naar een gitarist welke ook Martin Gore backing vocals kan zingen! De huidige bezetting bestaat uit dijk van een zanger, retestrakke drummert en toetsen-tovenaar met state of the art Synth arsenaal. Dit alles ondersteund door high-tec in-ear systeem. We streven ernaar om de nummers met … meer »

Violator

Muzikanten gezocht voor Open Podium in Houten

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 915x bekeken

Muzikanten gezocht voor Open Podium in HoutenVoor ons Open Podium Houten zoeken wij wekelijks amateur muzikanten (zang, toetsen, snaren, percussie etc. etc.) van elk niveau die het fijn vinden om hun muzikale passie te delen met andere muzikanten. We zijn gestart in mei 2023 en tot dusver hebben we een reeks heel gezellige en inspirerende bijeenkomsten gehad met muziek van allerlei genres. Om een idee te krijgen: bezoek onze website (zie link … meer »

Muzikantenbank user Open Podium HoutenOpen Podium Houten