Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikanten gezocht voor op te richten band

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 224x bekeken

Hoi, ik ben drummer en zoek een leuk en gezellig bandje/bandleden om mee samen te spelen en op den duur ook op te treden. Mijn idee is om eigen nummers te schrijven, maar een of twee covers kan natuurlijk ook.  Stijl: simpel, uptempo, punkpop, 90s-ish Inspiratiebronnen: Tacocat, Pip Blom, Courtney Barnett, Feels, The Yeah Yeah Yeahs Leeftijd: +/- 25-??

Muzikantenbank user Ineke CatIneke Cat

Opstarten SKA/Hiphop band zoekt muzikanten

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 147x bekeken

Geachte, Wij (2 Rappers/vocalisten) leek het erg tof om een nieuw project op te starten met 2 van de muziekgenres die onze levens het meest hebben bepaald. Wij zijn inmiddels 28 en 30 tevens huisgenoten en goede vrienden. Wij zijn opzoek naar een Drummer, toetsenist, gitarist, bassist en blazers (trompet, trombone, saxofonist etc.) alle suggesties zijn welkom. Wij komen overigens uit Utrecht en … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey Skef NoordermeerJeffrey Skef Noordermeer

Symfonische metalband zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 158x bekeken

Wij zijn op zoek naar een gitarist voor onze band Draedan. Onze bezetting bestaat op dit moment uit een gitarist, bassist, drummer en zangeres, leeftijd tussen de 26 en 36 jaar. We bestaan nog niet zo lang als band, maar hebben allen een ruime ervaring in de muziekwereld (vanuit metalbands en klassieke muziek). We hebben al wat nummers klaar en zijn een demo aan het opnemen waarmee we willen gaan … meer »

Muzikantenbank user DraedanDraedan

DMK zoekt gitarist voor new-wave- en post-punk-covers en eigen muziek

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 239x bekeken

Hoi, Wij zijn DMK en we spelen al een paar jaar samen en hebben een handvol optredens per jaar. Onze gitarist gaat verhuizen, dus we hebben jou nodig! Kijk eens op www.dmkband.nl Ons repertoire? Joy Division, Cure, Sound, jouw muziek(?). Wil je zingen, zing dan mee! Leeftijd niet interessant voor ons, wij zijn 40-50-60. Onze verhuisde gitarist was 30..... We repeteren wekelijks in Utrecht stad.... Nu … meer »

Marcel van Lieshout

Zangeres zoekt bandleden! (Utrecht)

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 591x bekeken

Band leden gezocht!!! Ik moet en zal muziek maken, het is te lang geleden dat ik mijn stem kwijt kon, en ik ben opzoek naar mensen die dezelfde dromen ervaren, mensen die zin hebben om te schrijven, producen en te performen. Mijn favoriete genres zijn: Soul Rock Italo disco (Love the Synth) Jaren 80 pop Eigenlijk alles waarbij ik iets voel. Ik ben opzoek naar een: Gitarist Bassist Toetsenist (leeftijds … meer »

Muzikantenbank user Juno RoosJuno Roos