Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

KOZZELTOV zoekt goede lead gitarist

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 152x bekeken

KOZZELTOV zoekt goede lead gitaristOmdat onze leadgitarist voor langere tijd niet beschikbaar is willen wij een project starten als KOZZELTOV goes *.* In dat project willen we ons eigen werk op onze manier aanvullen met werk van een andere bekende artiest. Bijvoorbeeld KOZZELTOV goes: Lou Reed Springsteen Knopfler JJ Cale Dylan Tony Joe White etc. En dan z.s.m. weer de planken op. Voor een indruk van ons werk zie: … meer »

Koos Oldhoff

Band zoekt leden

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 228x bekeken

Beste muzikanten, Onze band uit Utrecht bestaat nu een klein half jaar. Onze coverband ‘ojady’ met ervaren amateurs maakt covers en zorgen voor een ‘feest van herkenning’ op het podium. Helaas kon een deel van de muzikanten de band niet meer combineren met hun privé leven. En daarom zijn we op zoek naar nieuwe leden om een doorstart te maken. We repeteren om de week, in Utrecht, dag in … meer »

Muzikantenbank user Jessica GeldofJessica Geldof

Slaggitarist/leadzanger gezocht

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 280x bekeken

Classic rock coverband zoekt vanwege verandering in samenstelling een ervaren slaggitarist en 2e leadzanger met uitstraling. Onze band bestaat uit zangeres, drummer, basgitarist, lead-gitaar/pianist (allen met backing vocals). Wij spelen sinds 7 jaar samen, treden regelmatig op en willen verder ontwikkelen in de classic rock van de 60’s en 70’s. We repeteren wekelijks in Utrecht. Heb je … meer »

Jolijn

Muzikant il band oprichten

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 238x bekeken

Hallo allemaal, Ik ben een gitarist (elektrisch) die zelf of bij voorkeur met anderen muziek wil ontwikkelen. Ik zoek creatieve muzikanten die er van houden om op een gezellige manier leuke muziek te maken. In principe is elk instrument bespelende muzikant of zanger(es)welkom.Leeftijd 35+

Muzikantenbank user Ed de VriesEd de Vries

Gezocht Muziek leraar Gitaar, Piano en Zang

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 153x bekeken

Apprentus is een van de grootste netwerken voor privé lessen in Europa. Apprentus maakt het gemakkelijk om bij u thuis de beste privélessen, bijles, huiswerkhulp, muzieklessen, taallessen, sport ... te vinden. Ben je gepassioneerd door muziek? Speel je gitaar, piano of zing je? Je wilt je ervaring, passie en kennis doorgeven aan leerlingen. Net als wij, denk je dat iedereen iets te vertellen heeft. … meer »

Apprentus

All female band uit Utrecht zoekt gitariste en bassiste

Bassist en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 164x bekeken

Voor een beginnende band zoeken wij, Ineke (drumster) en ik (Liza, zangeres) een gitariste en een bassiste. Het idee is om een aantal nummers te coveren, maar vooral ook aan eigen nummers te werken en daarnaast op te treden. Onze invloeden liggen in de indie/punk/rock/grunge. Denk hierbij aan The Feels, Pip Blom, Courtney Barnett, L7, Hole, Blues Pill, Lucifer, My Baby, The Breeders, Garbage. … meer »

Muzikantenbank user LizaLiza

Muzikanten gezocht voor op te richten band

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 315x bekeken

Hoi, ik ben drummer en zoek een leuk en gezellig bandje/bandleden om mee samen te spelen en op den duur ook op te treden. Mijn idee is om eigen nummers te schrijven, maar een of twee covers kan natuurlijk ook.  Stijl: simpel, uptempo, punkpop, 90s-ish Inspiratiebronnen: Tacocat, Pip Blom, Courtney Barnett, Feels, The Yeah Yeah Yeahs Leeftijd: +/- 25-??

Muzikantenbank user Ineke CatIneke Cat

Opstarten SKA/Hiphop band zoekt muzikanten

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 262x bekeken

Geachte, Wij (2 Rappers/vocalisten) leek het erg tof om een nieuw project op te starten met 2 van de muziekgenres die onze levens het meest hebben bepaald. Wij zijn inmiddels 28 en 30 tevens huisgenoten en goede vrienden. Wij zijn opzoek naar een Drummer, toetsenist, gitarist, bassist en blazers (trompet, trombone, saxofonist etc.) alle suggesties zijn welkom. Wij komen overigens uit Utrecht en … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey Skef NoordermeerJeffrey Skef Noordermeer