Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikanten gezocht voor Open Podium in Houten

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 221x bekeken

Muzikanten gezocht voor Open Podium in HoutenVoor ons Open Podium Houten zoeken wij wekelijks amateur muzikanten (zang, toetsen, snaren, percussie etc. etc.) van elk niveau die het fijn vinden om hun muzikale passie te delen met andere muzikanten. We zijn gestart in mei 2023 en tot dusver hebben we een reeks heel gezellige en inspirerende bijeenkomsten gehad met muziek van allerlei genres. Om een idee te krijgen: bezoek onze facebookpagina! … meer »

Muzikantenbank user Open Podium HoutenOpen Podium Houten

Oproerkraaiers zoekt drummer en gitaristen voor feestmetal

Drummer en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 230x bekeken

Oproerkraaiers zoekt drummer en gitaristen voor feestmetalOproerkraaiers bestaat uit Sean Maia (Disquiet) en Wouter Bisschop (ex-Kamikaze) op zang en Erik van de Kar (ex-Shuriken) op basgitaar. We maken groovende metal met hardcore invloeden met grappige en onzinnige teksten over de dingen des levens zoals zuipen, slecht weer, meneer van Zeggenstein en een gebrek aan wc papier op momenten waar wc papier absoluut cruciaal is. We hebben net ons eerste album … meer »

Wouter Bisschop

Energieke gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 199x bekeken

Doorstartende feestband zoekt energieke gitarist die wel van vette solo's houdt. Het repertoire bestaat voornamelijk uit snel afwisselende medleys vol bekende pop/rock, guilty pleasures & foute hits. Repetities vinden iedere woensdagavond plaats in Veenendaal.

Muzikantenbank user Rawbert de la CroixRawbert de la Croix

Stevie Mae Robin zoekt gitarist!

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 355x bekeken

Stevie Mae Robin zoekt gitarist!Hi! ^^ Wij van Stevie Mae zijn op zoek naar een gitarist! Wij zijn een country/pop-band bestaande uit een drummer, een bassist en een singer/songwriter (tussen de 28 en 37 jaar, zie ook: https://steviemaerobin.com/). Na een (wat ons betreft te) lange stilte staan wij te popelen om weer aan de slag te gaan! In de nabije toekomst gaan wij: } Onze nieuwe singles uitbrengen } De daarbij horende … meer »

Savanna

Zangeres zoekt band of muzikanten

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 524x bekeken

Hi, Ik heet Annette en ik ben 22 jaar oud. Ik zing al vanaf mijn 12de en heb degelijk wat ervaring met optreden. Naast zingen speel ik vrij simpel gitaar en keyboard. Ook schrijf ik eigen nummers. Ik heb 1.5 jaar in een rock/blues/pop band gezeten en wil dit graag weer doen. Het lijkt mij leuk om een setlist te bouwen met een combinatie van covers en eigen nummers. De genres rock, blues en … meer »

Muzikantenbank user Annette NiessenAnnette Niessen

Muzikanten gezocht 16-21 jr

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 284x bekeken

Voor jonge mensen van 16-21 jaar Afgelopen twee jaar had ik een leuke band, maar helaas zijn alle andere leden gestopt. Zelf ben ik zangeres (17 jr). Band repetitie kan een keer per week 60 minuten voor €45 per maand bij art in music in hartje Utrecht. Naast de repetities om lijkt het me ook gezellig om bijv thuis te repeteren

Flora van Meeteren

Gezocht zangers/gitarist voor close harmony trio.

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 682x bekeken

Gezocht zangers/gitarist voor close harmony trio.Dag allemaal! Ik ben Ed Bijkerk, 64 jaar oud en woon in Houten. Ik zit rechts op de foto. Ik ben bezig met het formeren van een trio waarbij nogal wat 3-stemmige harmonieën gezongen worden. Zo ongeveer als hierboven. Met dit trio speel ik af en toe, maar ik wil graag regelmatiger spelen. Ik heb al via deze site een heel goede zangeres gevonden, nu zoek ik nog een man met gevoel voor 3-stemmig zingen … meer »

Ed Bijkerk

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 984x bekeken

Gitarist gezochtDoor het overlijden van onze gitarist, is Shanty en zeemanskoor de Turfschippers uit Vinkeveen op zoek naar een gitarist, die samen met de andere comboleden het koor wil begeleiden. Het combo bestaat uit twee accordeonisten, toetsenist, kleine trom en grote trom. We repeteren eens in de twee weken in Vinkeveen en treden regelmatig op in verzorgingshuizen, op verjaardagen, festivals en openbare … meer »

Leo Blom