Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist (vrouw en/of LHBTI+) gezocht om band te starten

Gitarist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 68x bekeken

Gitarist (vrouw en/of LHBTI+) gezocht om band te startenWij, drummer (vrouw 50), zangeres (47) en bassist (vrouw 57) zoeken een creatieve gitarist in Hilversum of omgeving die met ons een band willen gaan opzetten en eigen werk creëren. We hebben een voorkeur voor vrouwen en/of queer personen (LHBTI+) De gitarist die we zoeken, is goed met geluiden, effecten en sfeer. Qua muziek gaan we naar alternatief met brede invloeden (punk, new wave, Indie … meer »

Muzikantenbank user Yvette VerwerYvette Verwer

Jonge Gitarist en/of Bassist Gezocht Groningen!

Bassist en Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 65x bekeken

Jonge Gitarist en/of Bassist Gezocht Groningen!Hallo, wij zijn NoWay, we zijn nu al bijna een jaar samen aan het spelen en het begint aardig serieus te worden. We zijn meisjes tussen de 14 en 16 jaar oud en wonen bovenin de provincie Groningen. We zoeken een jonge gitarist(e) om met ons mee te doen aangezien wij er nog geen hebben. Ook zoeken wij een jonge bassist(e), aangezien onze vorige er net mee is gestopt. Wij zijn een hele enthousiaste groep … meer »

Muzikantenbank user Danique ZwartDanique Zwart

Sologitarist (Shadowsfanaat)

Gitarist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 123x bekeken

SOLOGITARIST voor gitaarband, omgeving Zevenbergen/Etten-Leur, Wij zijn pensionados maar nog lang niet uitgespeeld! Serieus gezellig oefenen is belangrijker is dan veel optreden. Maar een paar keer per jaar je kunstjes vertonen is Stik leutig 🤣. Onze voorkeur ligt bij 60/70, Shadows en Cliff maar andere stijlen zijn ook welkom. Nu aanwezig: drummer, zanger, slag-sologitarist en bassist. Repetitieruimte … meer »

Bas van Wijngaarden

Zanger(es)/gitarist gezocht voor rockband

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 259x bekeken

Zanger(es)/gitarist gezocht voor rockbandWij The Damn Ugly zijn ervaren muzikanten op zoek naar een zanger/gitarist voor onze rock band daar onze zanger/gitarist is gestopt wegens drukte De bezetting is momenteel leadgitaar, Bas en drums. Wij repeteren op maandagavond in Budel elke even week van de maand in een oefenruimte van muziekvereniging Soulex Onze leeftijden zijn gemiddeld 40 jaar maar je mag ook ouder of jonger zijn Ons repertoire … meer »

Fred Gerits

OASIS fans/muzikanten gezocht!

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 134x bekeken

OASIS fans/muzikanten gezocht!Hoi! Ik ben Jan, 35 jaar en woon in regio Amsterdam. Zijn er meer Oasis fans/muzikanten die er iets voor voelen om samen Oasis nummers te spelen? Ben een redelijk gevorderd (slag) gitarist en zoek mensen die ook een passie voor Oasis hebben en samen nummers te spelen. Niet per se om op te treden (kan wel uiteraard) maar gewoon lekker nummers knallen met een biertje erbij. Kijken wat er uitrolt. … meer »

Muzikantenbank user Jan van OestJan van Oest

Nederpop band

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 298x bekeken

Hoi Ik wilde dit platform gebruiken om te polsen of er meer muzikanten te vinden zijn die de nederpop een warm hart toedragen. Ik heb ruim 10 jaar in een jaren 80 bandje gespeeld waar we regelmatig De Dijk, Doe maar en andere nederpop speelden. Zijn er muzikanten die misschien eens willen meedenken over een nieuwe nederpop band? Zelf speel ik saxofoon en zing ik graag. Wie heeft er interesse? Graag … meer »

Muzikantenbank user Fred BergmanFred Bergman

Sologitarist en Bassist gezocht!

Bassist en Gitarist gezocht in Parkstad (Limburg) | 247x bekeken

Voor de doorstart van Rocky-Bluesy-Country band, zoeken wij, drummer en zangeres een sologitarist en bassist die affiniteit hebben met genoemde muziekstijlen. Stevigere rocknummers zijn al in het repertoire, wij willen speciale nummers er aan toevoegen. Eigen inbreng! Geen saaie covernummers! Leeftijd niet belangrijk!

Maureen van Ommen