Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist voor bluesrockband gezocht

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 211x bekeken

BLUEZ BABYS Band is een bluesrock band met ervaren muzikanten. Wij (zanger/gitarist, bassist en drummer) zijn op zoek naar een ervaren gitarist (slag/solo). Zie onze playlist op onze site. Eigen inbreng daarbij is uiteraard welkom. Met de huidige bezetting zijn wij 10 maanden bezig en hebben nu 25 nummers op de playlist staan. Wij oefenen gemiddeld 1x per week in een prima eigen oefenruimte in … meer »

Muzikantenbank user Bluez BabysBluez Babys

Band zoekt gitarist.

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 202x bekeken

Wij zijn een coverband bestaande uit zanger, drummer, bassist, gitarist en toetsenist en zoeken nog 1 gitarist. Kan gaan om solo en of slag. Als je kunt zingen (koortjes, 2e stem) is dat een pre. Wij zijn een eigenzinnig clubje met eigenzinnige veelal onbekende covers. We oefenen een keer per week en variëren in leeftijd van eind veertig tot 70. We komen uit de regio Herpen, Ravestein, Reek en … meer »

Jan

Gezocht zanger-gitarist of gitarist zanger

Gitarist gezocht in Deventer (Overijssel) | 207x bekeken

Mama's Mojo coverband zoekt een zanger gitarist of een gitarist zanger. Band bestaat uit ervaren muzikanten (leeftijd 35 tot 57) met een uitgebreide setlist, vanaf jaren 70 tot nu. We proberen daarbij het standaard werk te vermijden en een balans te vinden tussen wat aanslaat en wat we zelf lekker vinden om te spelen. Uiteraard heeft ieder bandlid daarbij zijn of haar inbreng. Band bestaat nu uit … meer »

Rob

Progressieve band zoekt gitarist - Amsterdam

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 158x bekeken

Progressieve band zoekt gitarist - AmsterdamWe zijn Inner Scenes, een alternatieve band die progressieve muziek maakt. Voornamelijk eigen werk maar er komt ook wel eens een cover langs. Stijlen waar we inspiratie uit putten zijn rock, reggae en andere alternatieve artiesten en stijlen. Je kan veel info over ons vinden op onderstaande website. Als je gitaar speelt - of desnoods heel iets anders - en je denkt dat je er goed bij past hoor ik graag … meer »

Muzikantenbank user Christiaan VeltkampChristiaan Veltkamp

Gitarist gezocht voor sludge/ doom/ stoner/ post metal band

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 102x bekeken

Wij, bassist en drummer, zoeken een gitarist die samen met ons een nieuwe band wil oprichten. Leeftijd boeit niet maar wij zijn veertigers. Het liefst knetterharde sludge/ doom (als Amenra, Primitive Man, Body Void, Bongripper) maar we zijn ook niet vies van stoner (Kyuss, Monolord, Clutch etc) en postmetal/ postrock (Neurosis, Sumac, Russian Circles, Mono etc) We beschikken over een eigen oefenruimte … meer »

Nico Beemster

Solo Gitarist met bezieling gezocht

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 306x bekeken

Hey Hallo, Wij zijn Hoax. Een band met ervaren muzikanten: Zangeres, drummer, bassist, gitarist, toetsenist . Wij zijn ook op zoek naar een gemotiveerde solo-gitarist. We werken hard aan ons repertoire (van ACDC, U2 , Beth Hart, Toto, Van Halen, Bon Jovi , Simple Minds, Miley Cyrus, tot Queen en Shaka Khan en repeteren iedere maandagavond rond 19.30uur in Eindhoven. Onze smaak en stijl is muziek … meer »

Anja van Dinteren

Band zoekt Gitarist(e) omg. Rotterdam/Dordrecht

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 143x bekeken

Ja, je leest het goed een punk rock band uit omgeving Rotterdam/Dordrecht zoekt een gitarist(e) die ons komt versterken! We hebben al 1 gitarist en deze band heeft er nog 1 nodig om die arrogante prog punk te maken....ja het is er zo eentje. Heb je zin om bij een bandje te komen waar de gemiddelde leeftijd 30 jaar is!? Heb je zin om punk zoals, Propaghandi, FIDLAR, Pulley, NOFX, Wavves en nog … meer »

Muzikantenbank user Wouter StamWouter Stam

Ben je gitarist en misschien ook nog eens goed bij stem?

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 264x bekeken

Voor onze gezellige band in de omgeving Apeldoorn zijn we op zoek naar een gitarist (én bassist) (45-65 jr.). Ben je toevallig ook nog eens goed bij stem, dan is dit mooi meegenomen! We bestaan uit een gitarist, zangeres en drummer en kunnen jouw versterking goed gebruiken omdat onze bassist iets te ver weg is gaan wonen. We repeteren in een mooie, eigen ruimte en streven ernaar om zo nu en dan … meer »

Muzikantenbank user Sylvia SSylvia S