Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Grungegitarist gezocht!

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 33x bekeken

Hoi! Wij zijn op zoek naar een gitarist voor onze grunge/rock band. We zijn nu een coverband en spelen muziek van oa Nirvana, The Strokes, Puddle of Mudd, Foo Fighters, Sum 41, Race against the Machine, Alice in Chains en Queens of the Stone Age. Hiernaast willen we ook graag eigen liedjes gaan schrijven! We zijn op zoek naar iemand die jong is van ziel ;) zelf zijn we tussen de 17 en 35 jaar … meer »

Cilia van Son

Band zoekt een slaggitarist Regio 070

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 42x bekeken

Wij zijn een niet professionele veelzijdige band. Onze muziekstijl; rock, pop en zelfs wat blues. Van Anouk tot Amy Winehouse, Etta James, Deep Purple, CCR, Beth Hart, Steely Dan, Fleetwood Mac, The Dandy Warhols, Neil Young en nog veel meer. Wij brengen repertoire vanaf de jaren '60 tot vandaag. Van dansbaar tot ballad tot super swingend rocknummer. Naast covernummers spelen wij ook enkele eigen … meer »

Chris

Gitarist gezocht! Omgeving zwolle (15-19)

Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 55x bekeken

Gitarist gezocht rond Zwolle! Ik zoek een gitarist voor een bandje om wat projecten mee te doen ( covers/eventueel zelf liedjes schrijven) We zijn allemaal rond de 16/17 jaar oud en wonen in Zwolle! Wij hebben nog geen vaste genre maar spelen vooral indie/rock Stuur een berichtje als je interresse hebt! telefoonnummer: 0634896820

Muzikantenbank user Julia IvicicJulia Ivicic

Drummer en Bassist zoeken zanger(es) en gitarist!

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 179x bekeken

Hoi! Wij (Gijs & Karin) hebben een aantal jaren samen in een band gespeeld en willen de draad weer oppakken. We zoeken dus een gitarist en zangeres om samen lekker muziek te maken. Muzikale smaak gaat van Chris Stapleton tot Royal blood en alles ertussen. Maar andere suggesties zijn ook welkom! Een paar keer in de maand repeteren en optredens zijn super leuk maar hoeft niet persé. Heb je interesse? … meer »

Gijs

Jazzy gitarist gezocht om samen gezellig muziek te maken.

Gitarist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 120x bekeken

Hoi Is er gitarist die het leuk zou vinden om samen (ben ook gitarist) jazzy en latin songs door te nemen en dan puur voor de lol? Ik heb dit een tijd gedaan met iemand die me veel bijbracht op het gebied van de uitgebreidere akkoorden die nodig zijn in deze genres. Nu deze samenwerking gestopt is speel ik ze nog wel maar mis de stimulans van het gezellig samen spelen/oefenen en daardoor ook speelroutine … meer »

Ferrie

Slaggitarist gezocht

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 168x bekeken

Wij zoeken een enthousiaste slaggitarist die heeft zin om bij een gezellige cover band te spelen. De band is pas opgericht met ervaren muzikanten 50 plus. Repetities zijn op dinsdag 1 keer in de 2 weken repeteren wij in Nieuwkuijk, eigen repetitieruimte. Meer weten? Bel 06-29500488 Groeten Henk

Henk Hoos

Gitarist gezocht voor progrock band in oprichting

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 145x bekeken

Hi, wij zijn een drummer en een bassist/toetsenist met de ambitie om een progrock band op poten te zetten als hobbyband in omgeving Alkmaar/Hoorn. We gebruiken een eigen 'studio' in mijn woning in Ursem. We zijn beiden de 45 gepasseerd maar jong van geest en met groot plezier in muziekavonturen. Het idee is om zoveel mogelijk eigen nummers te ontwikkelen en verder onze kwaliteit op te bouwen / aan … meer »

Gerard Zaalberg

Ervaren gitarist gevraagd

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 235x bekeken

Voor onze allround coverband zoeken wij een ervaren gitarist die zowel solo als slaggitaar kan spelen. Ons repertoire bestaat uit covers vanaf de jaren '70 tot heden. Denk daarbij aan de Doobie Brothers, CCR, Lynyrd Skynyrd, the Mama's & Papa's, maar ook Amy Winehouse, Maroon 5, Simply red. Kortom een zeer gevarieerd repertoire, van pop tot disco. Wij spelen geen hardrock, maar een goed rock&roll; … meer »

Jan Verkuil