Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger en/of gitarist voor jaren 80 band

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 29x bekeken

Zanger en/of gitarist voor jaren 80 bandBen jij een zanger of gitarist of je hebt de gave om het beide te doen en het lijkt je leuk om met een gezellige en gevorderde band muziek te maken is hier je kans! Zing je alleen of speel je gitaar ben je natuurlijk ook welkom! Wij zijn allen muziekanten in een gevorderd stadium en zijn allemaal wezen stappen in de jaren tachtig. Wij zijn dol op deze sound en zoeken iemand die deze passie met … meer »

Muzikantenbank user HardleersHardleers

No nonsense rockband zoekt gitarist en toetsenist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 94x bekeken

Drummer, bassist en gitarist (mid-veertig) zoeken een gitarist (allround slag/lead en liefst ook zang) en/of toetsenist (piano/orgel liefst ook zang) om band uit te breiden. We houden van rock van het type vuige blues-, classic-, country- en psychedelic. Van Stooges tot ZZ top, The Band, Neil Young, Doors etc. Ook wat eigen songs en hoe meer hoe beter. We spelen wekelijks in Zevenhuizen. Voor de fun … meer »

E van Lent

Gitarist en zanger(es) gezocht voor rock band met eigen werk

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 128x bekeken

Ervaren bassist en drummer (40+) zijn op zoek naar gitarist en zanger om rockgeoriënteerde nummers te maken. Hierbij gebruiken we samples, clicktrack en effecten en zouden het leuk vinden als je daar zelf ook je eigen invulling aan kan geven. Ambitie om opnames te maken die goed genoeg zijn om bv. op Spotify zetten, en vervolgens op te kunnen treden. Op dit moment liggen er een aantal ideeën … meer »

Alwin

Uncle Fester zoekt allround gitarist

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 159x bekeken

Hey! Wij zijn Uncle Fester. We zijn geen standaard coverband maar een coverband die overal graag een eigen geluid aan geeft, eigen versies maakt van bestaande nummers en zelf medley's en mash-ups verzint. We bestaan nu ongeveer 1,5 jaar. Maar omdat we vooral een eigen sound en unieke ervaring voor het publiek willen creëren, zijn we nog redelijk in de opbouwende fase. Op dit moment hebben … meer »

Muzikantenbank user Anthony KooningAnthony Kooning

Uncle Fester zoekt 2e gitarist!

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 194x bekeken

Hoi, Wij zijn Uncle Fester, een coverband uit regio Rozenburg. Wij spelen van Led Zeppelin tot Destiny's Child, Mash ups, Medley's, Pop/Rock/Metal... Name it and Uncle Fester Play's it! Gewoon een leuke groep muzikanten die zich aan het klaarstomen zijn om straks de buhne weer te betreden. Wij zijn semi professioneel, maar wel een hobbyband (de een net wat meer ervaren dan de ander, door band … meer »

Muzikantenbank user Deborah KooningDeborah Kooning

Muzikanten voor Nederpop coverband gezocht

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 212x bekeken

Onder het motto “Niet geschoten is altijd mis”… toch weer eens een bericht hier. Heb jij zin in iets nieuws? Door de jaren heen altijd nog op zoek naar enthousiaste muzikanten voor een goeie maar vooral leuke Nederpop coverband. Op zoek naar drums, gitaar, toetsen in eerste instantie (ben zelf bassist). Zang en verdere uitbreiding volgt later wel. Leeftijd onbelangrijk, muzikaliteit, teamspirit … meer »

Jeroen

Have songs, let's play... (looking for band members) Alt/Indie/Rock

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 168x bekeken

Have songs, let's play... (looking for band members) Alt/Indie/RockI play guitar and sing. Have met some nice people through this site and we are going to start meeting and see how it goes at the Q Factory rehearsal studios. Thought I would refresh the ad for visibility... The goal is to get a set together and play out, record, do videos, be creative, have fun, conquer the world, etc... You should be somewhere in the age range of 30-50, have pro level gear, and … meer »

Muzikantenbank user Nate ShiversNate Shivers