Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Countryband zoekt zanger/gitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 161x bekeken

Countryband Coltrane (opgericht in 2024) zoekt voor het uitbreiden van repertoire en bezetting een ervaren zanger/gitarist voor een eerste (maar ook 2e, 3e en 4e stem) en slaggitaar in de leeftijd van 55 tot 65. Ons repertoire bestaat uit covers van de Eagles, Bellamy Brothers, Alan Jackson, Mavericks, Brooks & Dunn etc. Omdat we het repertoire nog aan het samenstellen zijn is er zeker ruimte voor … meer »

Eric Verhagen

Zanger(es) gitarist gezocht voor Nirvana Coverband

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 121x bekeken

Ben jij die zanger(es)/gitarist(e) met een krachtige stem en zin om 1 keer per week te repeteren ergens in de driehoek Amsterdam, Haarlem, Alkmaar? Stuur me een what's app of mailtje en dan gaan we kijken of het klikt. De ambitie is om uiteindelijk ook te gaan optreden. Niet alleen het bekende werk van Nevermind maar ook het onbekendere werk van de albums Bleach, Incesticide en In Utero komen aan … meer »

Muzikantenbank user Ed Van Der VoortEd Van Der Voort

Zanger en lead gitarist gezocht in omgeving Alkmaar / Hoorn / Schagen!

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 156x bekeken

Zanger en lead gitarist gezocht in omgeving Alkmaar / Hoorn / Schagen!Bunge speelt lekker stevige alternative rock-covers uit de 90's en wat daar op lijkt. Onze bezetting bestaat uit een zangeres, lead-gitarist, ritme-gitarist, bassist en een drummer. We zoeken een lead gitarist die het stokje van onze huidige kanjer kan overnemen en een zanger die geen moeite heeft met muziek van o.a. de Foo Fighters, Pearl Jam, RHCP, etc. Ben jij een betrouwbare, down-to-earth … meer »

Peter Bakker

Twenste ska band zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 98x bekeken

Twenste ska band zoekt gitaristWe zijn de Twentse ska/reggae band Eastbound Collective die in maart is gestart. Onze gitarist heeft helaas besloten een andere muzikale weg in te slaan, dus zoeken we een enthousiaste gitarist die: * Feeling/ervaring heeft met ska/reggae * Lekker strak speelt * Waar nodig heerlijke solo’s produceert * Een flinke dosis humor heeft * Met enig regelmaat de planken op wil We oefenen in Hengelo … meer »

Muzikantenbank user Eastbound CollectiveEastbound Collective

Piratenband zoekt gitarist.

Gitarist gezocht in Emmen (Drenthe) | 146x bekeken

Emmen Hoi allemaal. Wij " De Piratenrakkers ' uit Emmen zijn op zoek naar een gitarist. Het liefst iemand met podium ervaring. Wij zijn een opstartende feestband Genre: Piratenmuziek We willen wekelijks gaan repeteren. Lijkt het jou leuk om je bij ons aan te sluiten, laat dan een berichtje achter. Hopelijk tot horens Groetjes Sandra

Sandra Moddemeijer

Gitaar- en zangmaatje gezocht

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 220x bekeken

Ik zoek een maatje om regelmatig samen muziek te maken. Mijn doel is om met 2 gitaren en 2 stemmen mooie nummers ‘naar ons toe te trekken’ en misschien in de toekomst ook eigen dingen te ontwikkelen. Met plezier nummers arrangeren en ons eigen maken staat voorop. Daarnaast wil ik ook thuis dingen gaan opnemen en lijkt het me leuk om in voorkomende gevallen in kleine kring op te kunnen treden. Heb … meer »

Rob Olthof

Muzikant(en) gezocht om een nieuwe band met eigen werk te beginnen!

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 186x bekeken

Ik, drummer van 44 jaar met band- en podiumervaring, wil na jaren zonder band weer graag aan de slag! Voorkeur gaat naar uit naar eigen werk maken, maar alle opties liggen nog open. Stijl: dance-rock, alternative dance, big beats, indietronica, electro rock, LCD soundsystem, Hot Chip, Franz Ferdinand, Basement Jaxx, ... Ben naast drummen ook goed in Ableton Live, dat kunnen we dus ook integreren! Trouwens, … meer »

Drumstix