Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer aangeboden en gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist zoekt muzikanten voor raprock/rapmetal project

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 107x bekeken

Hallo medemuzikanten, Ik ben opzoek naar een gitarist, drummer, en een rapper/heavyvocalist voor een nieuw "rapmetal/raprock" project met invloeden zoals doodseskader of ghostmane, doodseskader: https://www.youtube.com/watch?v=O5vXYaaYuTU ghostmane: https://www.youtube.com/watch?v=2qJFsPxV-R4&list=PL9cP5ST3IWPKtIBR3JmDURIlX5fbCUyjN Repetities zijn in tilburg of breda, wat het beste uitkomt. podiumervaring … meer »

Samy

Progmetal band zoekt drummer

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 95x bekeken

Wij zijn Cambrian, een progressive metal band uit de regio Eindhoven met een repetitieruimte in Helmond. Omdat onze drummer heeft besloten de band te gaan verlaten zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste drummer. Wij zijn momenteel hard bezig met het opnemen van ons 2de album. Hier is alvast een voorproefje, een testmix van één van de nummers: https://on.soundcloud.com/HuwBnfGxAKLF8V5i8 Ons … meer »

Cambrian_band

Drummer (24) zoekt metal band

Drummer zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 177x bekeken

Drummer (24) zoekt metal bandNa jaren ervaring in rock, hardrock en metal wil ik graag een band in de powermetal of metalcore die eigen nummers schrijft met de ambitie op te treden en t zo ver mogelijk te schoppen! Ben jij of ken jij dit? Laat wat van je horen:) Ik speel drum en een beetje bass. Doe ook backing vocals als dat nodig is.

Muzikantenbank user Jurgen WeversJurgen Wevers

Pop/punk/rock band zoekt drummer! (Bergen op Zoom/Steenbergen/Dinteloord)

Drummer gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 194x bekeken

Wazzaaah! Wij zijn op zoek naar een drummer die met ons (zanger/gitarist, gitarist & bassist) een vette pop/punk band wilt opzetten. We willen beginnen met wat covers en uiteindelijk eigen muziek gaan toevoegen. Qua sound, denk aan old skool Greenday / Call It Off. Gewoon strakke - high energy - in your face - pop/punk. Bands waar wij inspiratie uit halen zijn o.a.: Greenday, Blink 182, Neck … meer »

Muzikantenbank user Ansgar Simon PollexAnsgar Simon Pollex

Drummer zoekt metal band

Drummer zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 194x bekeken

Drummer zoekt metal bandNa jaren ervaring in rock, hardrock en metal wil ik graag een band in de powermetal of metalcore die eigen nummers schrijft met de ambitie op te treden en t zo ver mogelijk te schoppen! Ben jij of ken jij dit? Laat wat van je horen:) Ik speel drum en een beetje bass. Doe ook backing vocals als dat nodig is.

Muzikantenbank user Jurgen WeversJurgen Wevers

Startup cello ROCKband zoekt drummer

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 178x bekeken

Hoi! Mijn zusje (22, elektrische Cello) en ik (28M, elektrische gitaar) zijn op zoek naar een drummer om samen een rockband mee te vormen. Cello is misschien niet het eerste instrument waar je aan denkt bij rockmuziek, en dat is precies waar ons enthousiasme begint! Met weinig voorbeelden ontstaat de kans om een compleet eigen stijl te ontwikkelen. We laten je graag een paar samples horen. De … meer »

Martijn

Jazzdrummer gezocht

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 168x bekeken

Contrabassiste, gitarist en saxofoniste zoeken een jazz drummer, regio Eindhoven. Wij zijn een nieuwe samenstelling van gevorderde muzikanten en willen bekende en onbekende Realbooknummers spelen en andere mooie jazz. Leeftijd onbelangrijk, maar wij zijn 50+. Repetitiedagen zijn in onderling overleg. in eigen repetitieruimte in Geldrop-Mierlo,

Caroline van der Velde

Ervaren rockdrummer zoekt band

Drummer zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 169x bekeken

Ik ben een ervaren rockdrummer, veel opgetreden met een rock-coverband, die nu echter gestopt is. Ons repertoire bestond uit nummers van Pearl Jam, Rage against the Machine, Police, Stone Temple Pilots, Coldplay, U2, The Killers, etc. Ik zoek een ambitieuze band, repeteren om de 2 weken (ik speel ook nog in een funkband), en Max 1x per maand optreden. Ik heb een hele goede set, en speel in-ear. Leeftijd … meer »

Muzikantenbank user Frank de GroeneFrank de Groene