Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Breda (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikanten uit Breda gezocht!

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 254x bekeken

Muzikanten uit Breda gezocht!Dag allemaal, Voor mijn gevoel heeft de Bredase muzikanten-scene veel te bieden, alleen ontbreekt soms nog het overzicht wie er allemaal 'iets' met muziek doet of wil. Daarom wil ik graag een Whatsapp-groepje oprichten: zowel voor degenen die een nieuw project zoeken, als voor degenen die spontaan een avondje willen jammen! Lijkt dit je interessant, neem dan contact met me op! Groetjes, Rick

Muzikantenbank user Rick BastiaanssenRick Bastiaanssen

Ervaren drummer zoekt nieuwe uitdaging

Drummer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 154x bekeken

Ervaren drummer zoekt nieuwe uitdaging bij een band die op regelmatige basis repeteert en een paar keer per jaar optreedt. Genres: amusement (ook NL), rock, (neder)pop, soul, funk, disco en dance muziek. In bezit van complete stagekit. Leeftijd: 49. Geen startende band.

Mark-70

**Bandleden Gezocht** invloeden van o.a. Rob Zombie & Marilyn Manson..

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 257x bekeken

Hallo! Aangezien ik dit nooit voorbij zie komen op dit soort sites plaats ik deze advertentie. De belangrijkste invloeden zijn zoals hierboven genoemd Marilyn Manson en Rob Zombie, het shock rock genre...lekker theatraal on stage qua kleding en make-up, maar bovenal de muziek! Ik speel zelf gitaar zonder podium ervaring maar dit wil ik heel graag veranderen. Ik hoop dat er nog bandleden zijn … meer »

Dennis

Drummer gezocht voor rockband in Breda

Drummer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 464x bekeken

Drummer gezocht voor rockband in BredaHoi Drummers outdear in Breda en omgeving, Wij van Superstation zijn afgelopen jaar fanatiek begonnen met het maken van eigen rocksongs. Momenteel is de set kompleet om te gaan gassen op de podia. Echter heeft onze drummer aangegeven om gezondheidsredenen het niveau niet meer aan te kunnen en te willen stoppen. Dus zijn we nu op zoek naar een drummer die niet alleen maar recht toe recht aan drumt … meer »

Muzikantenbank user Taco VledderTaco Vledder

Blaoskapel Tonloozzzz Breda

Blazer en Drummer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 456x bekeken

Blaoskapel Toonloozzz. wij zijn opgericht in Sepember 2017door een aantal oud-muzikanten die met een aantal nieuwe krachten en nieuwe blaoskapel zijn begonnen. Inmiddels bestaat de kapel uit 17 leden maar we kunnen nog altijd aanvulling gebruiken voor de volgende instrumenten, trompet, Schuiftrombone, en slagwerk Wij repeteren iedere vrijdag avond bij Cafe den Henk in Prinsenbeek van 20:00-22:15 kom … meer »

Eric