Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Progmetal band zoekt drummer en bassist

Bassist en Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 100x bekeken

Wij zijn Cambrian, een progressive metal band uit de regio Eindhoven met een repetitieruimte in Helmond. Omdat onze drummer en bassist hebben besloten de band te gaan verlaten zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste drummer en bassist. Wij zijn momenteel hard bezig met het opnemen van ons 2de album. Hier is alvast een voorproefje, een testmix van één van de nummers: https://on.soundcloud.com/HuwBnfGxAKLF8V5i8 … meer »

Cambrian_band

Progressieve Rock drummer gezocht!!!

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 315x bekeken

Progressieve Rock drummer gezocht!!!Sepia is op zoek naar (semi-) ervaren drummer in regio Eindhoven. Opnames in de studio zijn al in volle gang en er is genoeg materiaal voor in de toekomst. Creatieve input is natuurlijk altijd welkom. De muziek gaan we natuurlijk ook naar een live-setting brengen. Enthousiast? Neem direct contact met me op via de mail. Life starts now!!! sepia.music@*******.com Benieuwd naar een geluid en naar de … meer »

Muzikantenbank user Nick EijkemansNick Eijkemans

CATS 4 SALE zoekt een drummer

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 436x bekeken

CATS 4 SALE zoekt een drummerCATS 4 SALE zoekt een drummer. Ons repertoire bestaat uit Rockabilly en Rock & Roll, denk daarbij aan 50er jaren sterren als Eddie Cochran, Gene Vincent, Carl Perkins, Elvis etc. en aan wat latere sterren als Stray Cats, Matchbox, Imelda May en John Lindberg Trio. Repeteren en dus ook de audities doen we in Helmond. De huidige bandleden wonen in diverse plaatsen in Brabant. Check onze website en … meer »

Muzikantenbank user Joop KiewietJoop Kiewiet

Classic rockband Sons of Revival zoekt drummer

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 362x bekeken

Classic rockband Sons of Revival zoekt drummerWij spelen Beatles, Stones, Doors, Eagles plus nog wat R&R en rock gemengd. Wij zijn vier 50'ers, die graag serieus een goede sound op het podium willen zetten, maar wel met de grootste lol en spelen gitaren, basgitaar en toetsen en ieder van ons zingt. Wij komen uit Arnhem en Eindhoven en oefenen in Den Bosch en Oss. Voel je al iets van een klik en zou ons ritmisch willen ondersteunen, … meer »

Muzikantenbank user Bas SturkenboomBas Sturkenboom

Guitarist looking for Musicians

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 683x bekeken

Guitarist looking for MusiciansHi, I'm Axel (21M) and I'm looking for musicians to jam with in the Eindhoven region. I have been playing guitar for 2,5 years now and want to take my playing to the next level. I feel confident playing rhythm guitar and can play a couple of solos as well. Currently, I'm looking for a guitarist, bassist and / or a drummer. The goal is to form a band. I play rock 'n roll, hard rock and metal (mainly … meer »

Muzikantenbank user AxelAxel

Black/Thrash/Death metal band zoekt een drummer

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 1031x bekeken

Black/Thrash/Death metal band zoekt een drummerBlack/Thrash/Death metal band zoekt een drummer. Ik ben bezig weer een band op te starten met de nummers van mijn oude band en nieuwe nummers, maar met nieuwe leden. De basis is black metal maar schuw geen andere invloeden zoals Death of Thrash Metal. Neem gerust contact op als je vragen hebt.​​ Wil je graag lekker muziek maken, ben je een beetje ambitieus en wil je lekker los gaan.​​ We … meer »

Martijn van Dordrecht

Gezocht violist(e)

Drummer, Gitarist en Strijker gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 2527x bekeken

Gezocht violist(e)Stevige Folk Band zoekt muzikanten in omgeving Gemert om vooral eigen werk te spelen, maar ook stevige covers zoals Steve Miller, ACDC etc. Ons Genre Folk, blues, country, rock. Wij zijn gezellige serieuze band met gitaar, meerdere zangers/zangeres, bas, banjo, accordeon, sax en doedelzak. Wij zijn met spoed op zoek naar een violist(e). Spreekt jou dit aan en lijkt het je leuk om een keer mee te … meer »

Muzikantenbank user Stone LouterStone Louter