Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Imaginearum nightwish tribute band uit Deurne noord braband zoekt members voor de band

Drummer en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 142x bekeken

Imaginearum nightwish tribute band uit Deurne noord braband zoekt members voor de bandhallo ik ben Stijn en in ben bezig met het opstartte van een nieuwe gothic metal band onder de naam imaginearum nightwish tribute band ben daarom ook hard op zoek naar members voor de band in de buurt de home Town van de band is Deurne noord Brabant - toetsenist - - drummer - mocht je nog vragen of interesse hebben neem dan even contact met mij op tel: 06-10817953 mail: partytimers@Hotmail.com

Muzikantenbank user nightwish tribute band NWTnightwish tribute band NWT

Drummer / Cajonspeler gezocht. + violist.

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 121x bekeken

Band, allen 60 + zoekt drummer die ook op laag volume uit de voeten kan..Ook zoeken we nog een violist fiddler. We spelen muziek in de stijl van zydeco en gerelateerde muziek . Liefst akoestisch of licht versterkt . Leeftijd en ervaring niet echt van belang. Plezier in muziek maken wel. We repeteren overdag in Boekel (Naar Eindhoven verhuizen zou kunnen). Interesse ? reageer !!

Ad

Imagination band zoekt band members

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 178x bekeken

hallo ik ben Stijn en in ben bezig met het opstartte van een nieuwe gothic metal band onder de naam imagination en het is de bedoeling om eigen muziek te schrijven en te maken ben daarom ook hard op zoek naar members voor de band in de buurt de home Town van de band is Deurne noord Brabant - gitarist - - toetsenist - - drummer - mocht je nog vragen of interesse hebben neem dan even … meer »

band

Nieuwe band met eigen werk zoekt ervaren drummer en gitarist m/v

Drummer en Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 364x bekeken

Voor onze nieuwe band zijn we op zoek naar een ervaren drummer en gitarist m/v. We zijn een band (2 zangeressen, toetsenist, bassist, leeftijd variërend 35-50 jaar) die van eigen liedjes (pop, rock, melodieus en origineel meerstemmig) uiteindelijk een album willen maken. We repeteren 1x per maand in regio Eindhoven en werken toe naar try outs. Van daaruit kijken we verder. Ben jij die goede muzikant(e) … meer »

Marcia

INTERESSEPEILING: oprichting Twisted Sister tribute

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 215x bekeken

INTERESSEPEILING: oprichting Twisted Sister tributeHallo allemaal, Graag wil ik bij deze eens peilen of er muzikanten interesse hebben in de oprichting van een Twisted Sister tribute band. Ik zit al een tijdje met dit idee en heb besloten om het nu maar eens te proberen. Voor de duidelijkheid: momenteel heb ik nog niemand. Zelf zou ik de rol van lead zanger wel op me willen nemen. Dat wil dus zeggen dat er voor de rest nog een complete band gevormd … meer »

Thijs Kivits

Producer/ toetsenist / synth- wizzard & drummer gezocht voor (live) electro-rock formatie!! (Eindhoven/Den Bosch)

Drummer, Geluidstechnicus en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 250x bekeken

Producer/ toetsenist / synth- wizzard & drummer gezocht voor (live) electro-rock formatie!! (Eindhoven/Den Bosch)Goal: vette electro-rock & DnB icm ambient soundscapes, om zelf te produceren en zsm live te brengen! We (bassist & ik, vocals) willen in een formatie met een drummer + een producer aan de slag, denk aan Soulwax, Digitalism, Vive la Fete qua stijl, met invloed van bv. Chemical Brothers. Maar zeker ook icm ambient soundscapes, diepgang, live improvisaties met vocal design en lange opbouw tot de climax. Gratis … meer »

Noud

Harde 70s orgel prog band zoekt drummer en bassist

Bassist en Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 328x bekeken

Hoi, Ik ben Tomas, toetsenist op het Rock City institute die eens buiten school wil kijken voor een 70s prog band. Emerson lake and palmer is mijn grootste inspiratie. Iets als dit https://www.youtube.com/watch?v=ey9OhwZ_QgA. Dit soort muziek is altijd een gok uiteraard in de hedendaagse muziekwereld, maar het is in iedergeval het liefste wat ik doe, en wieweet valt er wel publiek te vinden … meer »

Muzikantenbank user Tomas MesmanTomas Mesman

Memory zoekt drummer

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 488x bekeken

Jaren 60-70-80 band Memory is op zoek naar een drummer. Lijkt het je leuk om in een gezellige band te spelen, op maandagavond te repeteren in Geldrop en een keer of vijf per jaar op te treden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Drumkit is aanwezig in de repetitieruimte, dus weinig sjouwen. Reageren via website.

Muzikantenbank user Piet van den BoomPiet van den Boom