Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Memory zoekt drummer

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 56x bekeken

Jaren 60-70-80 band Memory is op zoek naar een drummer. Lijkt het je leuk om in een gezellige band te spelen, op maandagavond te repeteren in Geldrop en een keer of vijf per jaar op te treden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Drumkit is aanwezig in de repetitieruimte, dus weinig sjouwen. Reageren via website.

Muzikantenbank user Piet van den BoomPiet van den Boom

Imaginaerum nightwish tribute band zoekt drummer

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 105x bekeken

Imaginaerum nightwish tribute band zoekt drummerhallo ik dit nightwish tribute project begonnen wel licht om dat ik vooral grote fan ben van de muziek van nightwish en dat ik het ook al wel aardig kan spellen op de basgitaar ik zelf speel basgitaar en ik heb al een drummer en een zangeres en ik zoek meer muzikanten die de band willen komen versterken leeftijd maakt niet zo heel veel uit ook de ervaring die je al wel of nie hebt maakt ook niks … meer »

Muzikantenbank user nightwish tribute band NWTnightwish tribute band NWT

ANOUK Tribute: Gaat jouw hart sneller kloppen bij het horen van Michel, Girl, Good God, Jerusalem en Only You?

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 365x bekeken

ANOUK Tribute: Gaat jouw hart sneller kloppen bij het horen van Michel, Girl, Good God, Jerusalem en Only You?Wij zijn op zoek naar muzikanten om een tribute aan ANOUK haar muziek te brengen. Een goede band met strakke muzikanten. We streven naar professionele kwaliteit. De bedoeling is om zo’n 5-10 keer per jaar te spelen. Mocht dit meer worden, dan gaat dit in overleg. Repeteren voor een show, geen vaste dag in de week. Ben jij geïnteresseerd om aan te haken? We zoeken naar nieuwe, frisse muzikanten … meer »

Muzikantenbank user Deanne HuigenDeanne Huigen

Symfonische metal band zoekt enthousiaste drummer!

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 209x bekeken

Symfonische metal band zoekt enthousiaste drummer!Hoi drummer, Wij zijn Virtual Mission en wij zijn op zoek naar een energieke, gekke, humorvolle drummer! Kan jij koffie zetten, bier halen, slap zeveren, op en af bouwen en serieus muziek maken en ben je een ervaren metal drummer.. Dan zoeken we jou! (Repetitie elke donderdag avond in Helmond) Interesse? Stuur ons een privé berichtje!

Muzikantenbank user Mirelle SchaapMirelle Schaap

Nightwish tribute band imaginaerum

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 213x bekeken

Nightwish tribute band imaginaerumhallo ik dit nightwish tribute project begonnen wel licht om dat ik vooral grote fan ben van de muziek van nightwish en dat ik het ook al wel aardig kan spellen op de basgitaar ik zelf speel basgitaar en ik heb al een drummer en ik zoek meer muzikanten die de band willen komen versterken leeftijd maakt niet zo heel veel uit ook de ervaring die je al wel of nie hebt maakt ook niks uit want we hebben … meer »

Muzikantenbank user nightwish tribute band NWTnightwish tribute band NWT

Gezocht muzikanten voor op te richten Zydeco/Cajun/Blues band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 356x bekeken

In 2007 ben ik gestart met een Zydeco band. Deze band heeft tot 2012 bestaan. Na 7 jaar ben ik weer toe aan een nieuwe uitdaging en daarom zoek ik muzikanten voor het oprichten van een Zydeco/Cajun/Blues band. Ik ben op zoek naar o.a. Drums, Bas, slaggitaar, sologitaar, Saxofoon, zangers/zangeressen, en eventuele andere passende instrumenten. Je hoeft niet perse kennis van Zydeco te hebben. Speel … meer »

Dirk Toets

Gezellige drummer gezocht - die ook andere instrumenten wil bespelen

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 257x bekeken

Gezellige drummer gezocht - die ook andere instrumenten wil bespelenWij zijn een gezellig groepje mannen die op de woensdagavond lekker muziek maken. Plezier en motivatie zijn voor ons heel belangrijk. We willen zo'n 1x per maand optreden. Op muzikaal vlak houden we van variatie. Dus wil jij ook meerdere instrumenten spelen (momenteel missen we ook een bas) dan ben je van harte welkom om eens mee te repeteren. We hebben een eigen repetitie ruimte. We repeteren met … meer »

Muzikantenbank user Frank MutsaartsFrank Mutsaarts