Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Fun met een professionele instelling. Ben jij die drummer?

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 196x bekeken

Fun met een professionele instelling. Ben jij die drummer?Wij (zangeres, toetsenist, bassist, slag en solo gitarist) zijn op zoek naar een drummer. Wij zijn ervaren muziekanten met dezelfde ambitie en verwachtingen. Onze repetitie avond: wekelijks in Eindhoven (waar je de gear ook afgesloten kunt laten staan). We gaan voor 6/8 optredens per jaar. Ons repertoire: rock/pop uit de 70,80,90's met nummers zoals Born to be wild, Jump, roll with the changes, Highroad … meer »

Jeroen Wijnen

Drummer gezocht voor leuke coverband in Valkenswaard

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 193x bekeken

Hoi!! Wij zijn de Bekker Band uit Valkenswaard. Momenteel zijn wij op zoek naar een drummer die onze band kan versterken. We spelen covers uit de jaren '60, '70, '80 enz. en repeteren elke vrijdagavond in Valkenswaard in onze eigen repetitie ruimte (waar ook een drumstel staat), en waar we ook een aantal x per jaar een optreden doen. Interesse? Laat het me weten!!👍

Hans van der Zande

Blues Beats zoekt een drummer

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 230x bekeken

Wij zijn Blues Beats, een bluesrock band uit Helmond, en zijn op zoek naar een nieuwe drummer. Onze huidige drummer heeft besloten om te stoppen i.v.m. drukte op het werk. Op dit moment hebben we rond de 30 nummers op ons repetoir. Een greep uit onze setlist: ZZ Top, George Thorogood, Bryce Janey, Honey Creek, Joe Bonamasa, Kenny Wayne Shepherd, Albert Cummings, Popa Chubby, Gary Moore. Leeftijd? … meer »

Wisse Nijeboer

Progmetal band zoekt drummer

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 198x bekeken

Wij zijn Cambrian, een progressive metal band uit de regio Eindhoven met een repetitieruimte in Helmond. Omdat onze drummer heeft besloten de band te gaan verlaten zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste drummer. Wij zijn momenteel hard bezig met het opnemen van ons 2de album. Hier is alvast een voorproefje, een testmix van één van de nummers: https://on.soundcloud.com/HuwBnfGxAKLF8V5i8 Ons … meer »

Cambrian_band

Startup cello ROCKband zoekt drummer

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 250x bekeken

Hoi! Mijn zusje (22, elektrische Cello) en ik (28M, elektrische gitaar) zijn op zoek naar een drummer om samen een rockband mee te vormen. Cello is misschien niet het eerste instrument waar je aan denkt bij rockmuziek, en dat is precies waar ons enthousiasme begint! Met weinig voorbeelden ontstaat de kans om een compleet eigen stijl te ontwikkelen. We laten je graag een paar samples horen. De … meer »

Martijn

Jazzdrummer gezocht

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 213x bekeken

Contrabassiste, gitarist en saxofoniste zoeken een jazz drummer, regio Eindhoven. Wij zijn een nieuwe samenstelling van gevorderde muzikanten en willen bekende en onbekende Realbooknummers spelen en andere mooie jazz. Leeftijd onbelangrijk, maar wij zijn 50+. Repetitiedagen zijn in onderling overleg. in eigen repetitieruimte in Geldrop-Mierlo,

Caroline van der Velde

Drummer en zanger/zangeres Bluesrock gezocht

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 373x bekeken

Gitarist en Bassist (50+) zoeken zanger en/of zangeres en drummer om samen bluesrock te (leren) spelen. Wij hebben ervaring in jaren 80/ 90 rockcoverband maar willen ons ook richten op bluesrock vanaf jaren 70 (FWM, Clapton, Led Zeppelin, CCR, Stones, Hendrix, Black Crowes etc.). We hebben een aardig basisniveau maar kunnen en willen ook nog veel leren. Woon je in de regio Eindhoven, heb je een niveau … meer »

Stefan Maas

Classic rockband Sons of Revival zoekt drummer

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 602x bekeken

Classic rockband Sons of Revival zoekt drummerWij spelen Beatles, Stones, Doors, Eagles plus nog wat R&R en rock gemengd. Wij zijn vier 50'ers, die graag serieus een goede sound op het podium willen zetten, maar wel met de grootste lol en spelen gitaren, basgitaar en toetsen en ieder van ons zingt. Wij komen uit Arnhem en Eindhoven en oefenen in Den Bosch en Oss. Voel je al iets van een klik en zou ons ritmisch willen ondersteunen, … meer »

Muzikantenbank user Bas SturkenboomBas Sturkenboom

Guitarist looking for Musicians

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 845x bekeken

Guitarist looking for MusiciansHi, I'm Axel (21M) and I'm looking for musicians to jam with in the Eindhoven region. I have been playing guitar for 2,5 years now and want to take my playing to the next level. I feel confident playing rhythm guitar and can play a couple of solos as well. Currently, I'm looking for a guitarist, bassist and / or a drummer. The goal is to form a band. I play rock 'n roll, hard rock and metal (mainly … meer »

Muzikantenbank user AxelAxel