Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist gezocht voor sludge/ doom/ stoner/ post metal band

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 102x bekeken

Wij, bassist en drummer, zoeken een gitarist die samen met ons een nieuwe band wil oprichten. Leeftijd boeit niet maar wij zijn veertigers. Het liefst knetterharde sludge/ doom (als Amenra, Primitive Man, Body Void, Bongripper) maar we zijn ook niet vies van stoner (Kyuss, Monolord, Clutch etc) en postmetal/ postrock (Neurosis, Sumac, Russian Circles, Mono etc) We beschikken over een eigen oefenruimte … meer »

Nico Beemster

Band zoekt Gitarist(e) omg. Rotterdam/Dordrecht

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 144x bekeken

Ja, je leest het goed een punk rock band uit omgeving Rotterdam/Dordrecht zoekt een gitarist(e) die ons komt versterken! We hebben al 1 gitarist en deze band heeft er nog 1 nodig om die arrogante prog punk te maken....ja het is er zo eentje. Heb je zin om bij een bandje te komen waar de gemiddelde leeftijd 30 jaar is!? Heb je zin om punk zoals, Propaghandi, FIDLAR, Pulley, NOFX, Wavves en nog … meer »

Muzikantenbank user Wouter StamWouter Stam

Carbon Oxid zoekt…

Bassist en Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 449x bekeken

Carbon Oxid zoekt…Hi, onze band Carbon Oxid is op zoek naar een bassist en/of gitarist. We oefenen elke dinsdagavond via SKVR in het WMDC in Delfshaven met een bandcoach (een prof bassist) van Rock Central. Betekent wel dat je x bedrag per maand moet betalen aan SKVR, daar krijg je dus gratis repetitieruimte, coaching en 3x per jaar optreden op een groter podium voor (oa Baroeg). Repertoire Pixies, Wolfmother, Thin … meer »

Muzikantenbank user Petra NieropPetra Nierop

Wij zijn op zoek nar een ervaren solo/slaggitarist

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 261x bekeken

Wij zijn op zoek nar een ervaren solo/slaggitaristWij zijn op zoek naar een ervaren solo/slaggitarist Dit om onze huidige gitarist te ontlasten. Wij zijn een veel gevraagde coverband met een heel breed repertoire Al de bekende hits vanaf de jaren 60 tot aan heden. Daarnaast ook Nederlandstalig en alle dansmuziek Wij treden op door geheel Nederland Wij repeteren in onze eigen studio’s te ‘s-Gravendeel

Muzikantenbank user Jaap de NeefJaap de Neef

Gitarist gezocht voor eigen werk!

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 175x bekeken

Gitarist gezocht voor eigen werk!hallo, ik ben op zoek naar een gedreven gitarist die het leuk zou vinden om mijn nrs te spelen en dat je eigen inbreng hebt! Mijn nummers zijn overal te vinden, Spotify, Itunes, Ytube etc Hier is nog een link van mijn you tube kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCsTD5fqFghK_IvX477UIZIg Mocht er vragen zijn hoor ik het wel thanks Bruno Rocco

Muzikantenbank user Bruno Rocco MileticBruno Rocco Miletic

Axenzion zoekt sologitarist/backing vocals

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 276x bekeken

Voor onze rock-coverband Axenzion zoeken we een nieuwe solo-gitarist, (backing)vocals is een pre. Leeftijdscategorie: 30-50. De volgende eigenschappen zoeken we in een gitarist: energiek, maandagavond beschikbaar, eigen spullen, wil 5-10 keer per jaar optreden. Op onze site kun je ons huidige repertoire en andere informatie vinden. We repeteren in Zevenhuizen.

Muzikantenbank user AxenzionAxenzion

Ska band in oprichting zoekt zang/gitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 317x bekeken

Wij (drummer, toetsenist en bassist) zijn sinds de lockdown samen, maar hebben elkaar nog nooit ontmoet... We zijn toch op zoek naar een zanger/gitarist (los of combinatie), omdat onze vorige zanger/gitarist liever individueel muziek wil schrijven en opnemen. Als straks alles weer veilig open en toegankelijk wordt, willen we beginnen met ska covers en vandaar verder werken naar vrolijke en skankende … meer »

Hugo Dirks