Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Cooverband

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 155x bekeken

Band 1x solo slag 1x bas zang 1x drummer 1x zangeres muziek jaren 70/80 repetitie s. Avonds in Delft bv ma di of do 1900 uur band net bezig samen met Jerry solo en slag verdelen shetlist op aanvraag muziek van alles wat voor info 0631286620

fons

Gezochtt: zanger(es), leadgitarist, toetsenist

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 263x bekeken

Drummer en slaggitarist zijn op zoek naar gezellige, enthousiaste bandleden om de band weer compleet te maken. We gaan voor een frisse start, dus alles ligt open en is bespreekbaar. Wij repeteren in MCA Rhoon. Genre; lichte rock, maar misschien ook jouw muzieksmaak. Niveau: gemiddeld. Als je maar een beetje kan spelen en je doel is om beter te worden.

Muzikantenbank user Marcel KraaijesteinMarcel Kraaijestein

Zanger(es)/tekstschrijver/gitarist gezocht

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 165x bekeken

Zanger(es)/tekstschrijver/gitarist gezochtHoi, Ik ben Herman en zoek een zanger(es)en/of gitarist (of cellist) om samen eigen muziek te maken. Stijl singer/songwriter, met hier en daar wat klassieke invloeden. Voorbeelden van mijn muziek en werk zijn bijvoorbeeld (van onlangs opgeheven duo): https://soundcloud.com/user-702801293/huiskamerconcert-18032017-27 (wel doorspoelen, veel gelul aan het begin) Ik zoek in eerste instantie een zanger … meer »

Muzikantenbank user HermanHerman

Gitarist(e)!!

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 684x bekeken

Je kent het: flink doorlopen op het werk om je taken eerder af te krijgen omdat je voor sluitingstijd nog even langs het stadskantoor moet. Juist als je wilt vertrekken, krijg je nog een telefoontje dat dringend afgehandeld moet worden. Bezweet en toch een beetje gestresst kom je nog net op tijd op het stadskantoor aan om het benodigde document op te halen. Dan is het nog zien thuis te komen, tussen … meer »

Muzikantenbank user Martin ReijerkerkMartin Reijerkerk