Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 152x bekeken

Gitarist gezochthallo, ik ben op zoek naar een gedreven gitarist die het leuk zou vinden om mijn nrs te spelen. Mijn nummers zijn overal te vinden, Spotify, Itunes, Ytube etc Mocht je vragen hebben kan je mij altijd benaderen. alvast bedankt Bruno Rocco

Muzikantenbank user Bruno Rocco MileticBruno Rocco Miletic

Gezocht ervaren gitarist, blues/rock soul genre

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 209x bekeken

Gitarist gezocht in omgeving Rotterdam (Zuid-Holland) Wij zoeken een goeie blues/rock soul gitarist die zowel slag- als solopartijen aankan. We zijn allemaal ervaren muzikanten, maar missen die stabiele gitarist in onze formatie. Band bestaat momenteel uit drums, bas, 2x leadvocals,Bluesharp speler Leeftijd variërend van 40-60 jaar. We hebben een opstartende repertoire die we nog verder moeten … meer »

Wim Koster

Muzikanten gezocht voor nieuwe ska/reggae band.

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 198x bekeken

Voor een nieuw op te richten ska-band, ben ik (Hugo Dirks, bassist) op zoek naar een drummer, een toetsenist, een gitarist, zang (evt. in combinatie met toetsen of gitaar) en een blazers-sectie. Laten we beginnen met covers (denk aan: Doe Maar, Madness, The Specials) en/of het maken van ska-versies van bekende nummers (zoals bijv. Skameleon). Het doel is om spetterende optredens te verzorgen die het … meer »

Hugo Dirks

Gezocht ervaren gitarist, blues genre

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 549x bekeken

Wij, Blues D'LuXe, zoeken een goeie blues gitarist die zowel slag- als solopartijen aankan. We zijn lekker onderweg qua opbouw van ons repertoire, maar missen die stabiele gitarist in onze formatie. Band bestaat momenteel uit 6p: drums, toetsen, bas, leadvoc, backvocals. Leeftijd variërend van 40-60 jaar. We hebben een lekker breed repertoire, van easy tot upbeat (zoals bijv. Eric Clapton, Joe Bonamassa, … meer »

Jeroen

Wij zijn op zoek naar een ervaren solo/slag gitarist

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 422x bekeken

Wij zijn op zoek naar een ervaren solo/slag gitaristWij zijn op zoek naar een ervaren solo/slaggitarist Wij zijn een veel gevraagde coverband met een heel breed repertoire Al de bekende hits vanaf de jaren 60 tot aan heden. Daarnaast ook Nederlandstalig en alle dansmuziek Wij repeteren in onze eigen studio’s te ‘s-Gravendeel Zie ook onze FB pagina https://www.facebook.com/allroundbandvivace/ En you tube https://youtu.be/q0B4UKvZlRA https://youtu.be/dI7vGaqnxQo

Muzikantenbank user Jaap de NeefJaap de Neef

Gezocht: rock gitarist of bassist

Bassist en Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 376x bekeken

Speel jij bas of gitaar of misschien allebei; is een van jouw favoriete muziekgenres Rock? En ben jij op zoek naar jouw eerste band om jouw skills naar een hoger niveau te tillen? Dan kan het zijn dat jij bij onze band past. Wij zijn Carbon Oxid, een band bestaande uit voornamelijk leden die voor het eerst in een band spelen, waarbij de gemiddeld leeftijd 40 is. Elke dinsdag oefenen wij onder begeleiding … meer »

Muzikantenbank user Petra NieropPetra Nierop