Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Beginnende band zoekt beginnende solo gitarist en/of toetsenist m/v

Gitarist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 106x bekeken

Wij zijn een beginnende band uit de omgeving van Rotterdam bestaande uit een slaggitarist, bassist, drummer en 2 zangeressen. De leeftijd is gevarieerd; voornamelijk 40+ en 50+, maar onze bassist is 19 jaar. We zoeken nog een (beginnende) solo gitarist(e) en/of toetsenist(e). We richten ons op 80's/90's pop- en rock classics, maar we staan open voor meer! Wij oefenen iedere woensdagavond in eigen … meer »

Nico van Holstein

Music for Fun zoekt belegen gitarist (m/v)

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 308x bekeken

Hoef jij niet meer zo nodig op te treden om te bewijzen hoe goed je bent? Vind je het prima om de slaggitaar te spelen maar kun je desgewenst ook soleren? Dan ben jij degene die we zoeken! Music for Fun is een oldies coverband. We spelen een breed genre van R&R, R&B, C&W tot hedendaagse soft pop. De bezetting bestaat momenteel uit drums, bas, gitaar, zangeres, zanger/percussionist. Wij repeteren eenmaal … meer »

Henri Iskes

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 192x bekeken

Wij: 2 zangeressen en 1 bassist met veel ervaring maar ook nog veel muzikale wensen zoeken samenwerking met creatieve enthousiaste gitarist(acc) om soulgerelateerde covers te spelen op eigen wijze. Omgeving rotterdam/Dordrecht

Muzikantenbank user Gavin TentuaGavin Tentua

Gitarist(e)

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 332x bekeken

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) Gezocht gitarist m/v voor rock/soul/blues/jazzypop/sixties/seventies coverband.. (maar ook hits van recentere datum) Je hoeft geen muzikale topper te zijn.Zijn wij ook niet.Maar wel gevraagd: een aanstekelijk enthousiasme, een onverzettelijk doorzettingsvermogen, kunnen arrangeren en improviseren, voldoende energie en vrije tijd; een … meer »

Muzikantenbank user HannahHannah

Gitarist(e)

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 682x bekeken

Gezocht gitarist m/v voor rock/soul/blues/jazzypop/sixties/seventies coverband.. (maar ook hits van recentere datum) Je hoeft geen muzikale topper te zijn.Zijn wij ook niet.Maar wel gevraagd: een aanstekelijk enthousiasme, een onverzettelijk doorzettingsvermogen, kunnen arrangeren en improviseren, voldoende energie en vrije tijd; een meneer of mevrouw die niets liever doet dan muziek maken voor publiek. Geen … meer »

Muzikantenbank user Martin ReijerkerkMartin Reijerkerk

Coverband Hannah and Friends zoeken gitarist(e) en Keyboardspeler(ster)

Gitarist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 335x bekeken

hallo muzikanten, Wij (Hannah and Friends) bestaande uit: drummer,bassist,zangeres zoeken een veelzijdige gitarist(e).Tevens zoeken wij een keyboardspeler(ster)om de band compleet te maken.Doel: goede muziek maken en veel optreden. Wij streven naar een semi-professionele status.Muziekrichting:(oude)soul, melodieuze pop,Jazzy songs en singer-songwriter muziek.Muzikaliteit boven volume !!Als je intresse … meer »

luuk cool