Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toffe gitarist

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 262x bekeken

Gezocht: gitarist Regio: Rotterdam Aantal gigs per jaar: 10 tot 15 vereisten: eigen gear en eigen vervoer Repetities: wekelijks Voor een pop/rock/funk coverband in oprichting ben ik op zoek naar een goede gitarist. Samen met de andere gitarist en bassist zorg je dat de frontvrouw goed uit de verf komt. Het is belangrijk dat je jouw instrument dus goed beheerst. Naast muziek vinden wij een prettige … meer »

Muzikantenbank user PeetPeet

Coverband Melting Groove zoekt 2de gitarist

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 283x bekeken

Ben jij een gitarist (slag) en zoek je ervaren muzikanten om covers te spelen, dan zoeken wij ook jou! Onze voorkeur gaat uit naar iemand welke ook backing of 2de stem kan doen. Onze muzikale smaak is ruim en breed. Denk bijvoorbeeld hierbij aan; (om maar een richting te geven) Hold the line - Toto Black magic woman - Carlos Santana It's So Hard - Anouk Long train running - Dooby Brothers Modern … meer »

Coverband Melting Groove

(Lead) Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 332x bekeken

Regio Gouda/Rotterdam Na het stoppen van onze gitarist is onze band Exqsme druk op zoek naar een nieuwe lead gitarist. Ben jij die gene die van pop, rock en meer houd (denk aan Pearl Jam, Golden Earring, Anouk, Skunk Anansie Foo Fighters en vele andere..) en ben je in de leeftijd tussen de 35 en 50(+), stuur dan een Email naar petermandy2009@*******.com. Onze oefenavond is op donderdagavond 20:00 … meer »

Muzikantenbank user Mandy van den Hoek-VergersMandy van den Hoek-Vergers

Gitariste gezocht voor Soul en R&B Coverband

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 266x bekeken

Wij zijn op zoek naar een vrouwelijke gitarist voor de Soul en R&B Coverband The Soul Panthers. De band bestaat uit dames tussen 20-30 jaar die o.a. gestudeerd hebben aan de Conservatorium. Wij repeteren om de week op de donderdagavonden tussen 20.00-23.00 bij Art Studio in Hoogvliet Rotterdam. Check ook de Facebook en Instagram pagina's van The Soul Panthers. @thesoulpanthersofficial

The Soul Panthers