Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Creatieve uitlaatkep

Bassist, Geluidstechnicus en Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 280x bekeken

Wij zijn als zangeres, drummer en gitarist (40+ maar leeftijd is voor ons niet belangrijk) bezig met het opzetten van een band die eigen werk speelt. Symphonische en psychedelische rock, gemixed met grunge en indie. Denk aan bv Smashing Pumpkins, Radiohead, Yes Het voornaamste punt is dat we plezier maken en dat iedereen een stem heeft in de nummers die we schrijven. Het is wel echt beginnen bij het … meer »

Nils

Rock-coverband Loose Tights zoekt slaggitarist - regio Rotterdam

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 329x bekeken

Rock-coverband Loose Tights zoekt slaggitarist - regio RotterdamBen jij een enthousiaste gitarist en zou je naast onze huidige gitarist Loose Tights willen versterken in het maken van rock covers? Stuur ons een mailtje met wat opnamemateriaal (info@***********.nl) en wie weet staan we in 2022 eindelijk weer met zijn zessen te rocken op het podium. Wij kunnen niet wachten! Over Loose Tights: Wij zijn een rock-coverband uit regio Rotterdam, al ruim 20 jaar een … meer »

Muzikantenbank user Melissa van Well-DijkshoornMelissa van Well-Dijkshoorn

Akoestische band zoekt Gitarist (Vlaardingen/Rotterdam)

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 318x bekeken

Ha Gitarist, Fijn dat je deze oproep leest! Wij zijn een net gestarte samenstelling van Cajon, Toetsen en zang, waarvoor we aanvulling zoeken in de vorm van een gitarist (Als je vocals erbij wilt pakken lead/2e stem zouden we dat helemaal fantastisch vinden, maar is geen must!) . We repeteren 1x in de 2 weken op woensdag in regio Vlaardingen/Rotterdam en hebben als streven om op termijn ook wel … meer »

ilse

Reggae bandleden gezocht

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 352x bekeken

Ik ben bezig met een Reggae coverband en ben nog op zoek naar muzikanten die dat ook zien zitten. Ben jij een toetsenist of sologitarist met een klein beetje ervaring en ben je geen freelancer? Ben je gek op reggae? Natuurlijk is er op den duur ook ruimte voor een paar eigen nummers! Ben je bereid om: Te gaan voor het belang van de band en het nummer? COVERS te spelen? Zo nu en dan je eigen … meer »

Fatstringer

Slag/solo gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 667x bekeken

Slag/solo gitarist gezochtTime = Tight is op zoek naar een slag/sologitarist, we zijn een band met 7 muzikanten, zangeres, zanger, drums, leadgitaar, slaggitaar, bassist en toetsen, leeftijd 50+. Helaas is een van onze gitaristen gestopt dus zoeken wij een vervanger. We zijn een amateurband en spelen voornamelijk muziek jaren 60, 70 en 80 met soms een uitstapje naar wat recenter werk. We spelen allemaal voor ons plezier … meer »

Muzikantenbank user John KievitsJohn Kievits

Instrumental Rock/Metal Gitaarband

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 300x bekeken

Ik ben op zoek naar een Drummer en Bassist voor een instrumentale Rock/Metal Gitaarband. Het betreft een eigen project waar ik zoveel mogelijk de regie over wil hebben. Ik wil een plaat gaan schrijven, opnemen en uitbrengen en daarmee ook gaan optreden. Lijkt dit je wat, stuur me dan een bericht!

Muzikantenbank user Jordi LangendoenJordi Langendoen

Lead gitarist gezocht voor eigen werk!

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 575x bekeken

Lead gitarist gezocht voor eigen werk!hallo, Ik ben op zoek naar een lead gitarist die het leuk zou vinden om mijn nrs te spelen en ook dat je eigen inbreng hebt! Binnenkort zal ook mijn nieuwe album "Hard Times" verschijnen. Mocht je nog vragen hebben hoor ik het graag terug! Mijn nummers zijn overal terug te vinden: -https://music.apple.com/us/artist/bruno-rocco/827912687 -https://open.spotify.com/artist/4d1WSfXNqVJEYoZ2PLG924 Hier … meer »

Muzikantenbank user Bruno Rocco MileticBruno Rocco Miletic