Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger / Gitarist zoekt (semi) akoestische bassist in Amsterdam

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 127x bekeken

Zanger / Gitarist zoekt (semi) akoestische bassist in AmsterdamIn Amsterdam heb je als band nauwelijks mogelijkheden als band op te treden vanwege de geluidsregels. Echter in een kleine, "unplugged" / akoestische setting zou je (ex COVID) in principe overal kunnen spelen. Graag zou ik daarom in contact komen met een bassist om een mooie set in te studeren van herfstige, akoestische rock covers. Ik heb dit eenmalig al eens eerder gedaan en de feedback was top … meer »

Raul Tellegen

Hardrockgitarist zoekt mede-songwriter

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 121x bekeken

Hallo, ik ben een gitarist die al een lopende hardrockband heeft, maar zoek iemand om samen nummers mee te schrijven. Hier zouden we bijv. wekelijks een sessie voor kunnen houden. Ik woon in Diemen, maar het zou in principe ook op afstand kunnen, via videocall oid. De nummers zouden vervolgens door ons allebei gebruikt mogen worden. Invloeden zijn Guns N' Roses, Van Halen, Thin Lizzy, dat soort bands. … meer »

Wreckless

Gitarist zoekt gelijkgestemden om gewoon gezellig samen muziek te maken (pop, blues, rock)

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 482x bekeken

Gitarist zoekt gelijkgestemden om gewoon gezellig samen muziek te maken (pop, blues, rock)Hi, Ik ben een gitarist en zoek gelijkgestemden om pretentieloos muziek mee te maken. Gewoon in de huiskamer bijvoorbeeld, waarbij gezelligheid voorop staat. Geen druk maar relaxed samen spelen. Bij voorkeur accoustisch maar electrisch kan ook (meestal wel lastig in een huiskamersetting). Ik zoek niet echt complete beginners. Foutjes zijn echter geen probleem, als het maar in de basis klopt. Ik hou … meer »

Muzikantenbank user Frank BogaertsFrank Bogaerts