Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Key-tarist

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 288x bekeken

Hallo, Na een tijdje stil te hebben gestaan wil ik weer muziek maken. Ik speel (ritme) gitaar op elektrisch en (semi) akoestisch. Ook speel ik begeleidende stukjes op keyboard en synth.. Het zou het leukste zijn om de twee te kunnen combineren. Muziekstijl, van hedendaagse pop tot stevige rock muziek. Voorkeur gaat uit naar eigen werk of de wat onbekendere covers..

Patrick A

Leadgitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 403x bekeken

Ik ben 24, neem af en toe wat spacy instrumentale muziek op en speel in een bandje, maar dat loopt een beetje stroef en ik wil graag meer spelen. Ik speel op gevorderd niveau (nu zo'n 8 jaar) en ben flexibel qua stijl: rock, pop, jazz-rock, reggae, disco/soul, funk, folk, klein beetje klassiek en jazz. Mijn specialiteit is 60s/70s rock en m'n fav artiesten zijn King Crimson, Jimi Hendrix, Led Zeppelin, … meer »

Muzikantenbank user Jesse BlokJesse Blok

Ervaren gitarist zoekt band/muzikanten

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 432x bekeken

Ervaren gitarist zoekt band/muzikantenHoi! Ik ben Steven (52), ervaren gitarist en ben op zoek naar een alternative/ pyschedelische/ Indie pop/rock band of muzikanten om eigen werk te spelen en/of te maken en daarmee op te treden. Favoriete muziekstijlen: 60s en 70s met modern sausje (King Gizzard & Wizard Lizard, Temples, Unknown Mortal Orchestra), alternative (Sonic Youth, Talking Heads, Blur, Flat Worms, Crows), Excelsior- en Belgische … meer »

Steven D.