Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Stoner rock, blues, psychedelic medium gitarist zoekt bnd

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 144x bekeken

Stoner rock, blues, psychedelic medium gitarist zoekt bndDag, Ik zoek een band die ook lekker muziek wilt maken en nog moet leren, maar wel de basis op orde heeft. Tegelijk experimenteren met jamsessies naast covers van 1000mods, truckfighters, red fang, qotsa en misschien ook black peaks etc etc. Liefst leden rond 30/50. Om de week, en later eventueel wekelijks repeteren. Repeteren Amsterdam en omstreken max half uur rijden. Hoor graag. Grt, … meer »

Muzikantenbank user MennoMenno

Opzoek naar band

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 164x bekeken

Opzoek naar bandik ben jordan 19 jaar, ik hou van pink floyd tot deathmetal maar ook metallica etc. als klein kind gitaar leren spelen toen gestopt en speel nu weer sins 3 jaartjes ofzo. ik zie mezelf als een best goeie speler maar ik moet nog een hoop leren :) zelf ook een 2 jaar ervaring met beats maken (rap) maar metal is veel leuker. ik woon in roelofarendsveen (grens van noord en zuid holland).

Muzikantenbank user jordan noordamjordan noordam

Singer zoekt songwriter

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 171x bekeken

Misschien heb je hele goeie ideeën voor songs maar wil of kan je ze niet zelf zingen en speel je gitaar of piano Ik kan en wil zingen en ik zou heel graag songs willen kunnen schrijven, maar dat lukt niet. Ik zing graag liedjes met een verhaal, denk aan Bob Dylan, Boudewijn de Groot, Liesbeth List, Van protest songs tot poëzie of chanson, Engels, Nederlands, geeft allemaal niet. Wie weet komt … meer »

Muzikantenbank user Annelies van DorpAnnelies van Dorp