Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Op zoek naar muzikanten die met mij een psychedelic-rock band willen starten 🤯

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 361x bekeken

Idee is om een psyrock band te beginnen. Zelf (25) speel ik 8 jaar gitaar, dus ben wel op zoek naar wat meer ervaren muzikanten. Inspiratie: Tame Impala, Khruangbin, Shocking Blue, Jimi Hendrix Experience, Jefferson Airplane. Ideale bezetting: drummer, bassist, toetsenist en zanger/zangeres. Hit me up als je interesse hebt!

Muzikantenbank user Ferdy JoosenFerdy Joosen

Gitarist zkt

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 158x bekeken

Hallo, Op zoek naar een band die leuke, mooie, lieve, funky, rocky, punky en andere klanken die gemakkelijk de gehoorgang passeren. genrewise zit ik de pop, rock, country noem het maar op hoek. Ik speel graag (semi) akoestisch in de melissa etheridge hoek maar kan op een elektrische ook zeker wel mijn weg vinden.

Patrick A

Gitarist zoekt gelijkgestemden om gewoon gezellig samen muziek te maken (pop, blues, rock)

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 343x bekeken

Gitarist zoekt gelijkgestemden om gewoon gezellig samen muziek te maken (pop, blues, rock)Hi, Ik ben een gitarist en zoek gelijkgestemden om pretentieloos muziek mee te maken. Gewoon in de huiskamer bijvoorbeeld, waarbij gezelligheid voorop staat. Geen druk maar relaxed samen spelen. Bij voorkeur accoustisch maar electrisch kan ook (meestal wel lastig in een huiskamersetting). Ik zoek niet echt complete beginners. Foutjes zijn echter geen probleem, als het maar in de basis klopt. Ik hou … meer »

Muzikantenbank user Frank BogaertsFrank Bogaerts