Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist (32) zoekt band/muzikanten

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 194x bekeken

Hoi, Ik ben Robbert (32), gitarist, en ben op zoek naar een band/muzikanten in de omgeving van Amsterdam. Zelf heb ik al aardig wat ervaring en heb in meerdere coverbandjes gespeeld, voornamelijk veel rock/blues covers uit jaren ’60/’70 zoals nummers van The Doors, Stevie Ray Vaughan, Eric Clapton, Beatles etc. Ik sta open voor veel verschillende genres, en ook voor eigen werk. https://www.instagram.com/robbertvetter/?hl=nl Mocht … meer »

Muzikantenbank user Robbert VetterRobbert Vetter

Gevorderd gitarist zoekt band/projekten

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 100x bekeken

Hi, Mijn naam is Frank > ik speel gitaar van Jazz-standards tot soul,blues,latin ,disko,dance,fusion,funk ,reggea,eigen werk/rock/metal und so weiter. lees noten en chords...geen broodspeler wel pro Ibv gear-vervoer-ervaring Bij interesse graag even bellen aub dus ... dank, Mvg Frankgitaar:06-36459783

Frankgitaar

Drummer,en zanger die kan schrijven gezocht

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 141x bekeken

Drummer,en zanger die kan schrijven gezochtHoi ik ben Menno piek 14 jaar en speel gitaar (amateur ). Ik zoek nog iemand die kan zingen en een drummer/ster en als je dan nog kan schrijven is dat helemaal top. Voor mij hoef je geen pro te zijn het gaat om de lol. Het lijkt mij leuk om nummers te maken en covers te maken en dan af en toe op straat op te treden. Mijn muziek keuzen is Nirvana, twenty one pilots, guns n rosés, dat soort muziek lijkt … meer »

Menno piek