Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikanten gezocht omgeving de Kempen

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 127x bekeken

Gitarist (66) zoekt muzikanten om samen muziek te maken . Uitgangspunt, Hobby en ontspanning . Niveau en leeftijd is daarin niet belangrijk. Een enkel optreden mag maar is niet het hoofddoel. Zowel akoestisch als versterkt is bespreekbaar. Lijkt het wat? reageer.!! Ook muzikanten die graag opnieuw willen beginnen zijn welkom.

Ad

18 jarige gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 68x bekeken

Hey, ik ben een gitarist in eindhoven en opzoek naar leuke mensen om mee te spelen. Ik hou erg van alternatieve rock, punk en metal. Gewone rock is ook prima. heeft je band nog een gitarist nodig of lijkt het je leuk om een keer te jammen laat dan zeker een berichtje achter.

Tomas

Beginnend Gitarist/Bassist zoekt mensen voor Metallica tribute band

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 123x bekeken

Hoi beste lezers. Ik ben Bas. Ik ben 16 jaar en een enorm fan van Metallica. Ik woon in Eindhoven en ik zoek mensen om een soort tributebandje voor Metallics op te starten. Ik speel zelf gitaar en basgitaar. Ik ben opzoek naar een lead gitarist, drummer, zanger en dus een rythm gitarist of bassist. Heb je interesse? Laat me zsm iets weten en lets rock!

Muzikantenbank user Bas GroenendaalBas Groenendaal

Gitarist - zanger zoekt band.

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 399x bekeken

Gitarist - zanger zoekt band.Hey! Leuk dat je even een kijkje neemt. Ik Jos Collet zoek een band waar gitaren & meerstemmige zang een grote rol spelen. Na een aantal jaren in het allround coverband circuit te hebben gezeten vind ik het nu tijd voor een nieuwe uitdaging. Mijn muziekstijl is erg uiteenlopend van rock, blues, jazz tot lekker 80s. Een groot voorbeeld van mij is Neil Young maar bijv. ook Steely Dan, Young gun silver … meer »

Muzikantenbank user Jos ColletJos Collet

Ervaren gitarist zoekt leuke (cover)band

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 982x bekeken

Hoi, ik ben Hans van der Zande, 60 jaar oud, speel gitaar vanaf mijn 14e en wonende in Eindhoven. Als sologitarist heb ik in diverse amusementsbands gezeten, speel momenteel in een allround band en zoek er nog een band bij. Ik vind het leuk om actief met muziek bezig te zijn, niet teveel optredens / jaar, bv. max. 10. Heb je belangstelling; mail dan naar jmvanderzande@***************.nl. Op verzoek … meer »

Hans van der Zande