Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Beginnende gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 87x bekeken

Hey ik ben Sjoerd, ik ben 17 jaar. Ik speel nu 2 jaar gitaar en speel vooral metal (heavy metal, thrash en begin nu met deathmetal). Naast metal houd ik ook van rock en dan voornamelijk van hard rock, bijvoorbeeld AC/DC. Ik zoek een band die met mij muziek zou willen maken en daar samen dan ook beter in te worden. Ben je geïnteresseerd, stuur me dan een berichtje via hier of je kunt mij een bericht … meer »

Sjoerd Smits

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 151x bekeken

Hoi, ik ben Hans van der Zande, 65 jaar oud, speel gitaar vanaf mijn 14e en wonende in Eindhoven. Als sologitarist heb ik in diverse amusementsbands gezeten, speel momenteel in een allround band en zoek er nog een band bij. Ik vind het leuk om actief met muziek bezig te zijn, niet teveel optredens / jaar, bv. max. 10. Heb je belangstelling; mail me dan (jmvanderzande@***************.nl) Telefoonnummer: … meer »

Hans van der Zande

Zoek jij een gitarist?

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 269x bekeken

Hi zangers en zangeressen! Zing jij graag en heb je voor je gevoel genoeg meegezongen met Youtube en Spotify? Misschien leuk om een keer met gitaarbegeleiding te zingen? Het lijkt me leuk om iemand die zo graag zingt te begeleiden met de gitaar. Ik heb ervaring met optredens in cafe's en speel sinds mijn 7e gitaar. Ik zoek iemand met passie en enthousiasme voor muziek. Ik sta voor verschillende muziek … meer »

gitarist-647

Intermediate gitarist zoekt drummer om Blues, Rock & Reggae te coveren

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 418x bekeken

Intermediate gitarist zoekt drummer om Blues, Rock & Reggae te coverenHi muziekliefhebbers, Zelf speel ik sinds een jaar of 3 gitaar en ben ik gek op Blues/Rock artiesten als Clapton, Hendrix, Eagles, Bob Marley, en veel muziek uit 60's/70's. Alleen spelen gaat vervelen en in plaats van backing tracks zou ik dus graag wat covers gaan oefenen samen met een drummer onder het genot van een speciaalbiertje. Lijkt het je leuk om de passie voor deze oude muziek te … meer »

Muzikantenbank user Danny GruijtersDanny Gruijters

Gitarist zoekt bandleden

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 594x bekeken

Hallo, Ik ben een beginnend/intermediate gitarist en kan al veel liedjes begeleiden. Soleren is nog nieuw voor mij. Ik ben reeds gepensioneerd, maar nog jeugdig van geest. Blues muziek maken is mijn grote passie. Daarnaast speel ik ook graag covers van bekende jaren 70,80, 90 muziek. Wie durft het met mij aan om met mij te spelen. Ik hoor graag van jullie.

Muzikantenbank user Chris van der KallenChris van der Kallen