Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Beginnend elektrisch gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 154x bekeken

Beginnend elektrisch gitarist zoekt bandHey beste mensen, ik ben Jelle (22 en student) ben 3 jaar geleden begonnen met elektrische gitaar spelen. Inmiddels neem ik ook fysiek les en ben ik toe aan de stap om samen met anderen te gaan spelen. Het maakt me niet uit of ik een band join, zelf een band opricht of gewoon met iemand ga jammen. Mijn favoriete genres zijn: post-punk, indie rock, dream pop en art rock. De artiesten die ik veel … meer »

Jelle Veenstra

(Akoestische) gitarist zoekt popband

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 288x bekeken

Hoi, Mijn naam is Jacob en ik ben 24 jaar. Ik speel al 18 jaar gitaar, klassiek en pop (voornamelijk akoestisch). Daarnaast zing ik er ook graag bij. Ik zoek naar een band of iemand die popmuziek willen spelen/maken. Ik heb nog geen ervaring in een band, dus ik ben niet heel kieskeurig. Laat het ff weten als het je leukt lijkt. Groetjes, Jacob

Jacob

Gitarist zoekt blues-rock band

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 465x bekeken

Hai. Ik ben Dirk (68), (lead)gitarist met veel band- en podiumervaring en ik woon tussen Arnhem en Nijmegen in. Sinds kort ben ik op zoek naar een blues of blues-rock band. Of wellicht zijn er wel een paar mensen (bassist + drummer en evt. toetsen) om samen een band mee te vormen? Mijn voorkeur is om op de zondagavond te repeteren en max. 5 keer per jaar op te treden. Je kunt me bereiken via … meer »

dirk hemink