Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht in Nederland, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt blues-rock band

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 449x bekeken

Hai. Ik ben Dirk (68), (lead)gitarist met veel band- en podiumervaring en ik woon tussen Arnhem en Nijmegen in. Sinds kort ben ik op zoek naar een blues of blues-rock band. Of wellicht zijn er wel een paar mensen (bassist + drummer en evt. toetsen) om samen een band mee te vormen? Mijn voorkeur is om op de zondagavond te repeteren en max. 5 keer per jaar op te treden. Je kunt me bereiken via … meer »

dirk hemink

Bottleneck/Lapsteel gitarist

Gitarist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 596x bekeken

Bottleneck/Lapsteel gitaristMoreCityProject wil de groep uitbreiden met een Bottle/Lap steel gitarist. We hebben een nieuw “theater” programma met als thema “Met Americana de country in” welke wij nu aan het uitrollen zijn over de dorpshuizen en kleine theaters in de Haarlemmermeer en omgeving. Muziek van The Monkees, JJ Cale, The Byrds, Elvis Presley, Johnny Cash e.a., maar ook van hedendaagse country rockers zoals Chris … meer »

Muzikantenbank user Heike Müller SmitHeike Müller Smit

Slaggitarist

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 569x bekeken

Slaggitarist (evt. eenvoudige solo's) zoekt aansluiting bij een Country band. Ik speel ook viool, dus kan van instrument wisselen. Op de viool ben ik zeker geen virtuoos, maar als begeleiding voor de countrylicks en solo's zeker een aanvulling. Verder eventueel aanvulling van lage zangpartij. Als ik een aanvulling kan zijn, mail of bel me dan op tel.nr. 0610430465

Muzikantenbank user Ron VeringmeierRon Veringmeier