Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Nederland, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt leuke band

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 156x bekeken

Gitarist zoekt leuke bandHallo, ik ben Albert 60+ en speel slaggitaar . Ik zou graag weer aan de slag willen met een band die jaren 60/70ties , country etc. willen spelen maar sta ook open voor meer eigentijdse nummers. Gitaarnummers mogen ook, ik ben voor alles in behalve metal en heavy rock. Ik kan een beetje soleren en meerstemmig zingen. Heb band en podiumervaring en ben inmiddels ook gevaccineerd, hoera. Met vriendelijke … meer »

albert weber

Bandleden gezocht voor Post-Rock band

Gitarist zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 202x bekeken

Bandleden gezocht voor Post-Rock bandHoi, ik ben gitarist en een groot fan van Post-Rock muziek. Ik zoek één á twee gitaristen, een bassist, drummer en een toetsenist. Ben jij ook een fan van Post-Rock, bespeel je één van de instrumenten én lijkt het je ook zo gaaf om een band te beginnen dan verneem ik dat graag van je. Als je het mooi vindt om zang ((klassiek-achtig?) er bij te hebben verneem ik dat graag. Wat ik o.a. erg goed … meer »

Muzikantenbank user Alfonso CorazonAlfonso Corazon

Gitarist zoekt band Rockabilly / Rock & Roll / Surf Music

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 478x bekeken

Ik zoek een Rockabilly / Rock & Roll / Surf - band in mijn omgeving (Sint Anthonis NB). Optredens graag, een keer of 15 / 20 per jaar is prima. Speel momenteel in Duitse band (zie www.brianberry.de), maar de afstand wordt zo langzamerhand een bezwaar. Ooit toetsen gespeeld in o.a. Avenue, Hi-Five Showband en The Buffoons. Maar wil eigenlijk alleen nog maar gitaar spelen. Leeftijdscategorie: … meer »

Muzikantenbank user Joop KiewietJoop Kiewiet

Slaggitarist/fiddler zoekt aansluiting bij Ierse band

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 697x bekeken

Slaggitarist/fidler (evt. eenvoudige gitaarsolo's) zoekt aansluiting bij een Ierse band. Ik speel ook viool, dus kan van instrument wisselen. Voor begeleiding bij de bekende Pubsongs en diverse instrumentale Reels en Jigs. Verder eventueel aanvulling van tweede (lage)stem. Als ik een aanvulling voor de band kan zijn, mail naar ronveringmeier@*******.com of bel me dan op tel.nr. 0610430465

Muzikantenbank user Ron VeringmeierRon Veringmeier