Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Beginnende gitarist zoekt een band of iemand om mee te kunnen spelen!

Gitarist zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 75x bekeken

hey! ik ben Thijs van den Heuvel, 14 jaar oud en ik speel al rond de 5 a 6 maanden gitaar en woon in Apeldoorn. ik speel verschillende soorten genres, van Nirvana tot aan pink floyd. ik sta ook open voor andere muziek soorten, bands waar ik naar luister is: nirvana, pink floyd, queen, metelica, ACDC, guns n' roses en ga zo maar door. ik zoek een band of muzikant die omgeving Apeldoorn of Deventer … meer »

thijs

Lead gitarist/ bassist gezocht!

Bassist en Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 157x bekeken

Kun jij een behoorlijk beetje gitaar spelen als het om zware metal gaat? Dan hoop ik van je te horen want wij (drummer, gitarist en vocalist) zoeken een getalenteerde gitarist om onze nieuwe setlist mee te creëren. Ken je of ben je een Bassist die zich ook lekker uit kan leven op zijn basgitaar hoor ik ook graag van je!

Muzikantenbank user TeunTeun

Zanger / Gitarist zoekt (semi) akoestische bassist in Amsterdam

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 112x bekeken

Zanger / Gitarist zoekt (semi) akoestische bassist in AmsterdamIn Amsterdam heb je als band nauwelijks mogelijkheden als band op te treden vanwege de geluidsregels. Echter in een kleine, "unplugged" / akoestische setting zou je (ex COVID) in principe overal kunnen spelen. Graag zou ik daarom in contact komen met een bassist om een mooie set in te studeren van herfstige, akoestische rock covers. Ik heb dit eenmalig al eens eerder gedaan en de feedback was top … meer »

Raul Tellegen

Kinks coverband zoekt solo-gitarist

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 126x bekeken

Regio Arnhem Nieuw opgestarte Kinks coverband zoekt zanger en solo-gitarist. Ons doel is om op semi-professionele wijze op te treden. We spelen nummers van de Kinks uit de jaren 60, 70, 80 en 90. We spelen hits zoals Lola en You Really Got Me, maar ook minder bekende nummers zoals Big Sky en The Informer. We spelen rustige nummers zoals Waterloo Sunset en Strangers , maar ook harde nummers zoals … meer »

Jurrien Schadron

Gitarist Hoedekenskerke

Gitarist zoekt band in Goes (Zeeland) | 93x bekeken

Gitarist HoedekenskerkeHoi, Mijn naam is Cees. Woonachtig in Hoedekenskerke. Vijf jaar in de band Malted Milk gespeeld waarin we vooral classic rock speelden. Sinds 2016 speel ik solo akoestisch waarbij ik mondharmonica speel en zing. Ik ben benieuwd wat er in de regio allemaal speelt. Groetjes, Cees https://www.youtube.com/channel/UCPviakfoFDoqLrHm9FD6YwQ/videos

Muzikantenbank user Cees OreelCees Oreel