Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

No One Knows zoekt één of twee gitarist(en)!

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 94x bekeken

No One Knows zoekt één of twee gitarist(en)!Wegens het stoppen van onze beide gitaristen, zijn wij dringend op zoek naar minimaal één gitarist. No One Knows is een leuke, enthousiaste pop-rock coverband op de Veluwe met hele uiteenlopende muziek. Van Niall Horan tot Muse en van Doe Maar tot Ghost, onze setlist is verrassend en divers. Het is dus belangrijk dat je breed onderlegd bent en het leuk vindt om verschillende stijlen te spelen. Weten … meer »

Muzikantenbank user Nathalie van ManenNathalie van Manen

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 102x bekeken

Wij zijn op zoek naar een gitarist(e) die de slagpartij voor zijn rekening wil nemen. We spelen muziek van onder andere The Ventures, The Shadows, The Jumping Jewels, The spotnicks en vele anderen Wij repeteren op de Maandagavond in Veendam. Ben jij de missende muzikant die onze band wil komen versterken reageer dan nu.

Peter

Gitarist zoekt mede gitarist in Utrecht

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 96x bekeken

Beste mede gitaristen, ik zoek jou om mee samen te spelen, omdat ik alleen spelen vaak minder leuk vind en ik graag mijn spel wil bevorderen. Het liefst speel ik daarom met iemand die verder is dan ik, want ik hoop mijn niveau te kunnen opkrikken aan dat van jou. Mijn niveau zit ergens tussen dat van een beginner en midden speler in. Mijn grootste kracht is dat ik meestal in staat ben om geduldig … meer »

Egemen

Amersfoortse rockband zoekt 2e gitarist en bassist!

Bassist en Gitarist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 117x bekeken

Amersfoortse rockband zoekt 2e gitarist en bassist!Hee! Ben je op zoek naar een nieuwe band en vind je het leuk om op te treden, (solo's en 2e)partijen te bedenken, kom gezellig met ons repeteren! Wij zijn Dante(30, zang/rhythm) & Bart(20, drums) en wij willen graag weer een volledige band samenstellen. Wij hebben niet veel vereisten, als het sociaal maar een beetje klikt en je feeling hebt voor muziek, dan hoor je er wat ons betreft bij. Ons doel … meer »

Muzikantenbank user Dante HenkeDante Henke

Bluesrock/classic rock Gitarist zoekt bandleden!

Gitarist zoekt band in Venlo (Limburg) | 128x bekeken

Om maar even met de deur in huis te vallen, Gitarist zoekt band(leden) qua genre ben ik op zoek naar bluesrock/classic rock en de moderne verlengdes hiervan. denk Cream, SRV, AC/DC, aerosmith, guns n roses, Hollywood vampires, dirty honey, etc. Natuurlijk is eigen inbreng welkom, helemaal gezien het doel is eigen materiaal te maken. Qua omgeving zoek ik in Noord Limburg of eventueel omgeving … meer »

Muzikantenbank user Quinn LeeuwQuinn Leeuw

Wij zijn op zoek naar een ervaren solo/slag gitarist

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 169x bekeken

Wij zijn op zoek naar een ervaren solo/slag gitaristWij zijn op zoek naar een ervaren solo/slaggitarist Wij zijn een veel gevraagde coverband met een heel breed repertoire Al de bekende hits vanaf de jaren 60 tot aan heden. Daarnaast ook Nederlandstalig en alle dansmuziek Wij repeteren in onze eigen studio’s te ‘s-Gravendeel Zie ook onze FB pagina https://www.facebook.com/allroundbandvivace/ En you tube https://youtu.be/q0B4UKvZlRA https://youtu.be/dI7vGaqnxQo

Muzikantenbank user Jaap de NeefJaap de Neef