Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 92x bekeken

Met spoed gitarist gezocht voor Open Podium sessie in de Vorstin in Hilversum, as. zondag 24 november. Het gaat om 2 Nederlandstalige nummers op akoestisch gitaar waar je zelf over moet beschikken. Partituren kunnen direct worden gestuurd en we doen een repetitie tussen 13:00 & 15:00 samen met de zanger en de toetsenist in Hilversum. Het optreden zelf is tussen 16:00 & 17:00 uur. Onkostenvergoeding: … meer »

Erwin Taams

Coverbandformatie zoekt met spoed een ervaren Gitarist!

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 119x bekeken

Deze coverbandformatie is met spoed op zoek naar een ervaren gitarist met enige podiumervaring in Breda of omgeving. Kun je ook nog wat backing-vocals doen, dan is dat mooi meegenomen. Onze huidige bezetting is nu: bassist, toetsenist en drummer. We zijn dus ook op zoek naar een ervaren zanger of zangeres. Ons repertoire bestaat uit Pop/Rock vanaf jaren 80 tot nu, met invloeden, zoals New Wave, … meer »

Bert Mommers

Gitarist zoekt metal band.

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 101x bekeken

Hallo ik 37 jaar zoek een nieuwe band momenteel zit ik nog in een hardcore/punk band bij gebrek aan iets anders maar zou toch liever een metal band hebben. Mijn favoriete stijl is trash denk aan slayer kreator enz. death metal stijl kataklysm amon amarth mag ook. Woon zelf in zuidholland maar ben mobiel.

Richard van der Bok

Nieuw op te richten jazz band

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 108x bekeken

Beste Muzikanten, Ik zoek mensen die eigen nummers willen gaan schrijven en maken. ik zou graag de stijl jazz doen, mix van deze muzikanten: Caro emerald Big bad voodoo Daddy Zie jij je zelf in deze band spelen dan hoor ik graag van je. Het is de bedoeling om in feb de oefenruimte in te gaan. Ik zelf ben professioneel bassist. En speel ook veel stijlen weg. Ik zelf wil nog contrabas kopen. Met … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

Gitarist zoekt band!(Breda+omgeving)

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 74x bekeken

Ik ben over een week 22, ik speel 9 jaar elektrische gitaar en ben/wordt zwaar beïnvloed door SRV, eric johnson, Metallica, joe satriani, gary moore, Andy timmons, steve vai, RHCP, Alice in chains, pearl jam etc. Ik zoek een serieuze band met veel passie en liefde voor wat ze doen. Ik woon in Breda maar als het klikt is reizen ook de moeite waard natuurlijk! 😁

Muzikantenbank user Bogdan StolkBogdan Stolk

Gezocht Gitarist Nijmegen /Kranenburg

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 85x bekeken

Hallo, Wij zijn een Duitse Rock/pop band uit Kranenburg, net over de Grens bij Nijmegen. De band bestaat al jaren en heeft een goede naam opgebouwd. De laaste half jaar zijn er binnen de band wisselingen geweest van bandleden, oorzaak, verhuizingen en ziekte. De sfeer binnen de band is uitermate goed en onze leeftijden liggen tussen de 40 en 55 jaar. Doelstelling is 10 tot max 15x per jaar op te … meer »

Sander stoel

DurV!! Zoekt Gitarist en Toetsenist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 141x bekeken

DurV! Is een nieuwe in oprichting Nederpop band. Zowel Nederlands als Engelstalig!! Bestaat nu uit een ZANGERES, BASSIST en DRUMMER. We missen dus een allround Gitarist en een Allround Toetsenist Hou je van Nederpop zoals Bløf, Trijntje Oosterhuis, Marco Borsato, Toontje Lager, Het Goede Doel maar ook Lois Lane, Kensington, Van Velsen, Waylon, Douwe Bob, Danny Vera etc, etc Laat van je horen … meer »

Muzikantenbank user Freek ColletFreek Collet

Beginnende band zoekt leden! [Garage Rock][Noord Holland]

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 113x bekeken

Wij, Maarten en Berry zijn opzoek naar bandleden voor onze beginnende band. Wij spelen al zo'n 5 jaar samen en hebben aardig wat nummers gecoverd/geschreven. Maarten speelt gitaar, basgitaar en zingt, Berry drumt, speelt gitaar en zingt. Omdat we dynamisch zijn, kunnen we afwisselen van instrumenten, dus we zijn niet specifiek opzoek – alle instrumenten zijn welkom. We oefenen in een eigen … meer »

Maarten