Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Nederland, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt gitarist.

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 206x bekeken

Wij zijn een coverband bestaande uit zanger, drummer, bassist, gitarist en toetsenist en zoeken nog 1 gitarist. Kan gaan om solo en of slag. Als je kunt zingen (koortjes, 2e stem) is dat een pre. Wij zijn een eigenzinnig clubje met eigenzinnige veelal onbekende covers. We oefenen een keer per week en variëren in leeftijd van eind veertig tot 70. We komen uit de regio Herpen, Ravestein, Reek en … meer »

Jan

Gitarist gezocht voor sludge/ doom/ stoner/ post metal band

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 103x bekeken

Wij, bassist en drummer, zoeken een gitarist die samen met ons een nieuwe band wil oprichten. Leeftijd boeit niet maar wij zijn veertigers. Het liefst knetterharde sludge/ doom (als Amenra, Primitive Man, Body Void, Bongripper) maar we zijn ook niet vies van stoner (Kyuss, Monolord, Clutch etc) en postmetal/ postrock (Neurosis, Sumac, Russian Circles, Mono etc) We beschikken over een eigen oefenruimte … meer »

Nico Beemster

Hee Sologitarist, kijk eens naar onderstand verhaal

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 365x bekeken

Hoi Sologitarist Ja, wij snappen dat Corona het er niet leuker op heeft gemaakt voor ons allen, als muzikanten. Ja, wij snappen dat er steeds meer bands uit elkaar gaan omdat zij er geen zin meer in hebben waardoor de fut eruit is. En ja, wij snappen dat jij misschien door je leeftijd, door je eventuele negatieve ervaringen met andere bands, door te weinig uitdaging, door te weinig perspectief … meer »

Muzikantenbank user BamBam53BamBam53

Gitarist gevraagd (el./ak.)

Gitarist gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 441x bekeken

De band "Breeze-In" is net opgericht en wil straten in een semi-akoestische setting waarbij melodieuze meerstemmige zang in de stijl van Venice, CSN, Eagles etc. een belangrijke rol speelt. Het beste kan je onze stijl benoemen als 'Easy Listening with a Bite'. Onze bezetting bestaat uit allemaal ervaren muzikanten in de leeftijd tussen de 40 en 75 jaar: zanger, keyboard/gitaar, percussie en bas. Wij … meer »

Muzikantenbank user Ted ValkTed Valk

Senior muzikanten gevraagd!

Gitarist, Strijker en Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 284x bekeken

Senior muzikanten gevraagd!Gevraagd: goede senior-muzikanten om samen gezellig, maar ook goede muziek te maken en zo nu en dan op te treden. Met name denk ik aan een gitarist, toetsenist, violist, saxofonist, een percussionist, etcetera. Zelf heb ik veel ervaring als zangeres. Als genre denk ik onder andere aan jaren 60-70-muziek met een uitstapje naar wereldmuziek en wat ieder verder inbrengt. Regio Arnhem-Nijmegen-Den Bosch. … meer »

Muzikantenbank user Mieke HydraMieke Hydra

Import-Collectief zoekt instrumentalisten

Bassist, Blazer en Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 147x bekeken

Collectief in oprichting zoekt instrumentalisten die met een zucht naar muzikaal avontuur kunnen improviseren. Instant Composing with no Limits!! Pure interactie en lef! Als jij ook het onbekende omhelst geef een kik! Wij zoeken: Een basgitarist, gitaristen ( solo/slag), koperblazers, cellist/violist, sample/synthesizer speler. Plaats:MON studio Groningen

Toon Borghuis

Solo gitarist 60+

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 234x bekeken

gezocht sologitarist voor bestaande 60 ties 70ties band omgeving Den Bosch repeteren overdag , dus graag een pensionado of iemand die overdag kan gezelligheid staat boven , maar wel prof aanpak en uitvoering repertoire veelzijdig van ventures via mustangs naar dave berry , elvis, etc.

theo berg