Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt band!(Breda+omgeving)

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 14x bekeken

Ik ben over een week 22, ik speel 9 jaar elektrische gitaar en ben/wordt zwaar beïnvloed door SRV, eric johnson, Metallica, joe satriani, gary moore, Andy timmons, steve vai, RHCP, Alice in chains, pearl jam etc. Ik zoek een serieuze band met veel passie en liefde voor wat ze doen. Ik woon in Breda maar als het klikt is reizen ook de moeite waard natuurlijk! 😁

Muzikantenbank user Bogdan StolkBogdan Stolk

Gezocht Gitarist Nijmegen /Kranenburg

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 36x bekeken

Hallo, Wij zijn een Duitse Rock/pop band uit Kranenburg, net over de Grens bij Nijmegen. De band bestaat al jaren en heeft een goede naam opgebouwd. De laaste half jaar zijn er binnen de band wisselingen geweest van bandleden, oorzaak, verhuizingen en ziekte. De sfeer binnen de band is uitermate goed en onze leeftijden liggen tussen de 40 en 55 jaar. Doelstelling is 10 tot max 15x per jaar op te … meer »

Sander stoel

Coverbandformatie zoekt met spoed ervaren Gitarist

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 169x bekeken

Deze coverbandformatie is met spoed op zoek naar een ervaren gitarist met enige podiumervaring in Breda of omgeving. Kun je ook nog wat backing-vocals doen, dan is dat meegenomen. Onze huidige bezetting is nu: bassist, toetsenist en drummer. We zijn dus ook op zoek naar een geschikte zanger of zangeres. Ons repertoire bestaat uit Pop/Rock vanaf jaren 80 tot nu, met invloeden, zoals New Wave, funk, … meer »

Bert Mommers

DurV!! Zoekt Gitarist en Toetsenist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 115x bekeken

DurV! Is een nieuwe in oprichting Nederpop band. Zowel Nederlands als Engelstalig!! Bestaat nu uit een ZANGERES, BASSIST en DRUMMER. We missen dus een allround Gitarist en een Allround Toetsenist Hou je van Nederpop zoals Bløf, Trijntje Oosterhuis, Marco Borsato, Toontje Lager, Het Goede Doel maar ook Lois Lane, Kensington, Van Velsen, Waylon, Douwe Bob, Danny Vera etc, etc Laat van je horen … meer »

Muzikantenbank user Freek ColletFreek Collet

Beginnende band zoekt leden! [Garage Rock][Noord Holland]

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 100x bekeken

Wij, Maarten en Berry zijn opzoek naar bandleden voor onze beginnende band. Wij spelen al zo'n 5 jaar samen en hebben aardig wat nummers gecoverd/geschreven. Maarten speelt gitaar, basgitaar en zingt, Berry drumt, speelt gitaar en zingt. Omdat we dynamisch zijn, kunnen we afwisselen van instrumenten, dus we zijn niet specifiek opzoek – alle instrumenten zijn welkom. We oefenen in een eigen … meer »

Maarten

Choro chorinho

Gitarist, Overig en Percussionist gezocht in Heerenveen (Friesland) | 64x bekeken

Ik ben klarinetist en gek op choro muziek. Ik zou dan ook graag een ensemble willen starten om deze muziek uit te voeren. Ik ben dus zoekende naar gitaristen/cavaquinhospeler/pandeiro/ en andere geïnteresseerden in deze muziekstijl. Mocht je geïntereseerd zijn mail dan naar: n.penners@****************.nl of app naar 0652462248

Nico Penners

Gitarist/zanger gezocht voor semi-akoestische band

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 128x bekeken

Gitarist/zanger gezocht voor semi-akoestische bandGITARIST/ZANGER gezocht voor semi-akoestische band. We zoeken een ervaren muzikant, die zowel solo- als slag (op akoestische) gitaar speelt en zowel lead- als backingvocals kan zingen. We spelen 'Eagles & More’. Dat betekent een aantal Eagles-covers en daarnaast nummers van bijvoorbeeld Van Morrisson, CCR, Linda Ronstadt, Sam Cooke etc. Meer info op de website: www.tiez-music.nl Repeteren in … meer »

Marian