Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist: 16 jaar

Gitarist zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 63x bekeken

Hallo, Mijn naam is Bas ik ben 16 jaar en ik woon in omgeving Bergen op Zoom en ik speel nu al een tijdje gitaar. Ik speel met name Rock van de jaren 70,80 met zo nu en dan een uitwijking naar soms iets moderners of wat ouders. Ook ben ik instaat om te improviseren verreweg van de beste natuurlijk maar je moet ergens beginnen. Het liefst zou ik dit samen met mensen willen doen in dezelfde leeftijdscategorie … meer »

bas Roedelof

Liefhebbers en hobbyisten muziekanten gezocht

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 220x bekeken

Liefhebbers en hobbyisten muziekanten gezochtNaar jaren lang een eigen band te hebben gehad, kom je er achter dat ik dat erg mis . Graag zou ik weer muziek willen maken Ik heb alles zelf in bezit wat een band nodig heeft . Behalve nu nog zangers,,ressen en drummer,, gitaristen, enz Absoluut geen brood muziekanten. Die willen alleen de lusten . Zelf ben ik toetsenist. Het enigste wat ik vraag is dat iedere muziekant zijn of haar eigen … meer »

Muzikantenbank user Andre PhilipoomAndre Philipoom

Gitarist/zanger(es) (ev/mv) gezocht voor akoestisch duo of trio

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 146x bekeken

Zanger/gitarist, begin 60 zoekt muziekmaatjes om samen te zingen en te spelen en een repertoire op te bouwen. Mijn voorkeur gaat uit naar akoestische, meerstemmige muziek in de sfeer van CS&N, crowded house, Del Amitri, Damien Rice, etc. Tweewekelijks oefenen, thuis je partijen en arrangementen uitwerken en instuderen, samen een stijl ontwikkelen en af en toe bij gelegenheden optreden. Laat je me … meer »

Rob Olthof

Progressive metalband zoekt gitarist(e) en bassist(e)

Bassist en Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 86x bekeken

Deterrent zoekt een gitarist(e) en bassist(e) om de band te versterken. We zijn op zoek naar relaxte mensen die van aanpakken weten, met een groot muzikaal hart en bandervaring. Wij zijn 3 enthousiaste muzikanten en we willen graag weer aan de slag nu het weer mogelijk is om samen te komen om te spelen. We hebben de skills, mentaliteit en motivatie en zoeken muzikanten van een vergelijkbaar niveau, … meer »

Muzikantenbank user DeterrentDeterrent

Gezocht: enthousiaste SLAGGITARIST voor onze 60/70 band

Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 216x bekeken

Doordat onze zanger/gitarist nu de solopartijen voor zijn rekening neemt, zijn we op zoek naar een slaggitarist.Of een gitarist die afwisseld solo en slag wil spelen. We zijn nog niet zo lang geleden begonnen en druk aan het repeteren om zo snel een repertoire op te bouwen. Onze band bestaat uit enthousiaste muzikanten waarvan de meeste al ruime ervaring hebben opgebouwd.Wij zijn allemaal rond de … meer »

Muzikantenbank user Lady TLady T

Slaggitarist.

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 140x bekeken

Coverband met de nodige ervaring zoekt slaggitarist. We starten weer in September i.v.m vakanties. Repeteren doen we in onze eigen studio.Reageren is meer info. Leeftijd 50 jaar en ouder.

Ghostdrummer

Bandleden gezocht voor nieuw band (Smooth Paradise)

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 260x bekeken

Bandleden gezocht voor nieuw band (Smooth Paradise)Smooth Paradise is een nieuwe band waar ik mee wil beginnen, ik ben als producer betrokken als lid maar achter de schermen. Mijn missie is om nummers te creëren die pakkend en melodieus zijn waar iedereen mee kan zingen, het conceptidee is om nummers te produceren waarmee mensen mee kunnen zingen. Denk aan: Queen - Radio Ga Ga, Bon Jovi - Livin 'On A Prayer, U2 - One, enz. dat zijn nummers die … meer »

Muzikantenbank user KhalidKhalid

Gezocht: ervaren sologitarist

Gitarist gezocht in Parkstad (Limburg) | 153x bekeken

GEZOCHT: ERVAREN SOLOGITARIST Wij zijn een coverband die een ervaren sologitarist zoekt omdat onze huidige sologitarist ons over een poosje gaat verlaten. Bij voorkeur niet te jong want wij zijn zelf 50+. Ons repertoire bestaat voornamelijk uit dansbare muziek uit de jaren 60 en 70, o.a. rock & roll, linedance en foxtrot. Zoek maar eens op Youtube naar Jamber coverband, dan krijg je een goed idee. https://www.youtube.com/channel/UCx3nSCucEwrfGhUcfxo52mA/videos We … meer »

Jamber

Gitarist zoekt band!

Gitarist zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 125x bekeken

Gitarist zoekt band!Gitarist zoekt band! Genres: Hard Rock & Metal Omgeving: Overijssel, Drenthe, Groningen, Friesland, Gelderland, Utrecht. Leeftijd: 35 jaar ( Zwolle ) Omschrijving: ambitieus, betrouwbaar, collegiaal, verantwoordelijk, realistisch. Mijn verhaal in het kort: Ik ben al een tijd bezig in de muziek. Door de jaren heen heb ik de nodige band en project ervaring opgedaan. Ik ben vroeger … meer »

Tom