Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Akoestisch gitarist(e) gezocht!

Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 177x bekeken

Akoestisch gitarist(e) gezocht!In de regio Zwolle/Deventer zijn wij op zoek naar een akoestisch gitarist(e) voor Fin M'Coul (een Ierse Folk formatie met een rauw randje). Wij spelen up tempo Ierse traditional afgewisseld met opzwepende jigs and reels (instrumentals) en hier en daar een mooie ballad. Ook komen er af en toe nummers van The Dropkick Murphys, The Pogues en Flogging Molly voorbij. Wij oefenen momenteel in Zwolle. Onze … meer »

Muzikantenbank user Jeroen DrostJeroen Drost

Mike Style band op te richten

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 123x bekeken

Mike Style band op te richtenHallo Mede Muzikanten, Ik ga me even voorstellen: Ik ben jeffrey kroonenberg 25 jaar en bekend in de muziekindustrie. Ik speel al 10 jaar basgitaar, heb ook podium ervaring en ervaring binnen bandjes. Over de Band: Ik zou graag een mika Band vormen. Mika is een britse zanger die veral bekend staat met het liedje relex. Ook het nieuwer werk van mika vind ik leuk. Ik zoek voor dit project … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

Golden Earring Tribute zkt. gitarist, drummer, vocals (hoog).

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 121x bekeken

Bassist en Vocalist (laag) zkt Gitarist, Drummer, Vocalist (hoog) voor Golden Earring Tribute. Wij hebben ruime ervaring uit eerder project(en) en verlangen er naar terug om weer met deze muziek de Bühne op te gaan. De lat wordt muzikaal wel hoog gelegd. Er zijn namelijk al enkele goede Earring Tributes en een nieuw project zal dan wel onderscheidend moeten zijn. Je mag hier zeker over meedenken/meebeslissen. … meer »

Muzikantenbank user Hugo HermansHugo Hermans

Gitarist(e) gezocht

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 96x bekeken

Gitarist(e) gezochtWij zijn FWOG en we spelen new wave & alternative. Vooral de leuke en soms vergeten covers uit de jaren 80. Denk aan bijvoorbeeld Fischer Z, The Cure, Bowie, The Jam, Blondie, The Smiths, Kraftwerk en Supergrass (zie verder de playlist: www.fwog.nl/playlist) Is dit ook jouw muziek? Lees dan verder. We zijn namelijk op zoek naar een nieuwe gitarist. Iemand die het plezier van deze muziek herkent en … meer »

Muzikantenbank user Ruurd AsselbergsRuurd Asselbergs

Sologitaar en toetsen

Gitarist en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 98x bekeken

Zangeres, drummer en bassist zoeken voor een bluesrock/blues getinte band een solo gitarist en toetsenist (e) die ook tijd vrij kunnen maken voor deze band. Eigen repetitie ruimte aan de rand Valkenswaard. Wij zijn allen ervaren muzikanten en dat is ook wat wij zoeken. Bij interesse kan ik een lijst met nummers die we al doen toesturen. Graag willen wij op korte termijn gaan optreden.

Jan Boer

Bandleden gezocht

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 169x bekeken

Wij (Ton,bassist en Eric,drummer) zijn op zoek naar goede, gemotiveerde medemuzikanten voor het opstarten van een coverband. Leeftijdscategorie: 40+ Muziekstijl divers, een mix van oud "semi" bekend werk tot classics. Denk aan bijv. Joe Jackson, Steely Dan, Boz Scaggs, Paul Weller, Chaka Kahn, Amy Winehouse, Mothers Finest, Prince en Red Hot Chili Peppers. Zonder een commerciële band te worden … meer »

Eric Dreier Gligoor

Toetseniste / Gitariste / Bassiste gezocht voor The Soul Panthers

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 97x bekeken

Toetseniste / Gitariste / Bassiste gezocht voor The Soul PanthersWij zijn op zoek naar een vrouwelijke toetsenist, gitariste en bassiste voor de Soul en R&B Coverband The Soul Panthers. De band bestaat uit dames tussen 20-30 jaar. Wij komen 1x per maand bijeen om te repeteren in Rotterdam. Wil jij graag in een toffe band spelen met goede muzikanten en heb jij podium- en bandervaring? Neem dan snel contact op met ons voor meer informatie! Check ook de Facebook … meer »

The Soul Panthers

Rockkoor zoekt voor de begeleidingsband een sologitarist

Gitarist gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 91x bekeken

Ons leuke en gezellige stoere Rockkoor Let’s Rock uit Purmerend zoekt voor de begeleidingsband een ervaren sologitarist in bezit van eigen instrument en geluidsapparatuur. We treden met regelmaat op in de regio, en af en toe wat verder weg. Eens in de twee à drie weken wordt er op woensdag met koor én band geoefend in de Zuidoostbeemster. Het rockrepertoire bevat o.a. Muse, Black Keys, Midnight … meer »

Rob