Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht, Jonger dan 20 - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Metal band gezocht rondom LWD

Gitarist zoekt band in Leeuwarden (Friesland) | 236x bekeken

Metal band gezocht rondom LWDHey, Ik ben Kars, ik ben 17 en speel al een tijdje gitaar. Ik heb eerder met mensen wat geprobeerd te vormen (qua bandjes) alleen het werd allemaal niks, ik ben enorm geïnteresseerd in Linkin Park en Pantera (natuurlijk ook veel meer bands) maar die voornamelijk. Ik ben wel gewaagd om mn muziek smaak meer uit te breiden, maar het liefst wel gewoon bij metal subgenres dan behouden Ik zit niet vaak … meer »

kars

Rock Zanger/Zangeres gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 314x bekeken

Beste zangers/zangeressen, Wij zijn Youth, een Rockband met een drummer, 2 gitaristen en een bassist. We zijn op zoek naar een zanger/zangeres om onze band compleet te maken. We spelen covers van oa: Arctic Monkeys, Måneskin, The Strokes en The Cure. Ook hebben we al heel wat eigen nummers. We hopen ook in de toekomst nog meer eigen nummers te gaan maken. Dus ben jij een enthousiaste zanger … meer »

Muzikantenbank user Fenne VinckenFenne Vincken

Bassist gezocht voor pop rock cover band

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 403x bekeken

Wij zijn een pop rock cover band uit Arnhem wij bestaan nu uit 3 leden een drummer, zangeres en gitarist wij zijn opzoek naar een bassist tussen de 14 en 16 jaar die bij onze band wilt spelen wij spelen nummers van de arctic Monkeys red, hot Chili peppers, Radiohead en nog meer heb je interesse stuur een bericht en dan laten wij nog meer info weten over de nummers die wij spelen en over de dagen en … meer »

Bas

Ben jij de band waar ik terecht kan?

Zanger / Zangeres zoekt band in Maastricht (Limburg) | 265x bekeken

Hallo, Ik ben Roos en ik ben 16 jaar. Ik woon bij Valkenburg en ik ben al een tijdje op zoek naar een leuk alternatief bandje waar ik mijn zangkunsten kan uitoefenen. Ik zou het leuk vinden om punk/indie/pop muziek te zingen. Maar eigenlijk valt mij veel wel in de smaak. Laat me wat weten bij interesse. Groetjes!

Roos

Band gezocht omgeving breda

Toetsenist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 210x bekeken

Hey ik ben sylvia (17 jaar). Ik speel al een tijdje piano en zou graag een alternatieve coverband willen oprichten in de buurt van Breda. Denk aan nummer van bijv:" the neighbourhood, tv girl etc". Ik zoek eigenlijk een beetje van alles dus gitarist,drummer,basist en zang. Tussen de leeftijd 17 en 20? Mocht je interesse hebben hoor ik het graag:) e-mail : sylviavanderbijl@*******.nl

Sylvia

Gitarist Gezocht

Gitarist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 286x bekeken

Gitarist GezochtGITARIST GEZOCHT🎸: Wij zoeken een 2de gitarist die bij ons wilt komen spelen en die het natuurlijk het podium op durft. Kan jij een beetje spelen en durf je het aan? Ben jij tussen de 16 - 20 jaar en kom je uit de omgeving Dordrecht? Neem dan contact op via 1 van de volgende manieren: Stuur een berichtje naar @resestband 🗣️ Bell/app naar: +31 6 26032769 📞 Mail naar: rssband.info@*****.com … meer »

Senne Flach

Zanger Gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 245x bekeken

Zanger GezochtZANGER GEZOCHT🎤: Wij zoeken een zanger die bij ons wilt komen zingen en die het natuurlijk een frontman durft te zijn. Kan jij een beetje zingen en durf je het aan? Ben jij tussen de 16 - 20 jaar en kom je uit de omgeving Dordrecht? Neem dan contact op via 1 van de volgende manieren: Stuur een berichtje naar @resestband 🗣️ Bell/app naar: +31 6 26032769 📞 Mail naar: rssband.info@*****.com … meer »

Senne Flach

Dringend op zoek naar een toetsenist!

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 257x bekeken

Dringend op zoek naar een toetsenist!Hallo! Ik ben Anne (19 jaar) en ik wil in april auditie doen voor het conservatorium in Arnhem (ArtEZ) met als hoofdvak zang. Voor de auditie en het voorselectie filmpje (inlever datum vóór februari) heb ik nog een toetsenist nodig die met mij en twee andere instrumentalisten vijf nummers in wil studeren en mij kan begeleiden in het filmpje en op de desbetreffende dag, hoogstwaarschijnlijk in het … meer »

Muzikantenbank user Anne van EmbdenAnne van Embden

Muzikanten gezocht voor band

Overig zoekt band in Groningen (Groningen) | 296x bekeken

Muzikanten gezocht voor bandIk ben Corijn, een achttienjarige muzikant die druk is met het schrijven en maken van eigen muziek. Naast eigen muziek speel ik graag covers van Shakey Graves, Lone Bellow, The Frames, Josh Ritter, Bob Dylan, e.a. Midden februari ga ik de studio in om een eerste EP zelf in te spelen, maar wil heel graag ook live optreden met een vaste band/muzikanten. Ik zoek: Een drummer Bassist Strijker … meer »

Muzikantenbank user Corijn KopetCorijn Kopet