Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Slaggitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 99x bekeken

Slaggitarist zoekt bandIk ben slaggitarist,66 jaar en wil graag spelen in een band die een breed repertoire popmuziek speelt.Zoals; Rock&Roll;, 50/60/70ties Country(rock) maar ook recentere hits.Ik heb band en podiumervaring en speel zowel elektrisch als akoestisch/elektr.

albert weber

(metal) gitarist zoekt dito band

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 91x bekeken

Hallo, ik ben een 42 jarige (metal) gitarist op zoek naar een band die eigen muziek schrijft. (hier en daar een cover is leuk, maar geen must). Ik speel het liefste, death/trash/groove achtige metal/riffs.(denk slayer,death,SYL, pantera,oude machine head, obituary etc). muziek maken is vooral leuk en zou graag een aantal keer per jaar optreden. ik speel zowel slag als solo. woon omgeving den … meer »

Muzikantenbank user Geert KoelinkGeert Koelink

Slaggitarist/fiddler zoekt aansluiting bij Ierse band

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 190x bekeken

Slaggitarist/fidler (evt. eenvoudige gitaarsolo's) zoekt aansluiting bij een Ierse band. Ik speel ook viool, dus kan van instrument wisselen. Op de viool ben ik zeker geen virtuoos, maar voor begeleiding bij de bekende Pubsongs en instrumentale Reels en Jigs. Verder eventueel aanvulling van tweede (lage)stem of vanwege niet al te groot bereik solozang van bijv. "Working man" en "Whiskey in the Jar" … meer »

Muzikantenbank user Ron VeringmeierRon Veringmeier