Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt band (29 jaar) in regio Noord-Brabant

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 232x bekeken

Gitarist zoekt band (29 jaar) in regio Noord-BrabantHallo, Mijn naam is Thijs en speel sinds mijn 15de gitaar, zowel elektrisch als akoestisch en zou heel graag weer in een bandje willen spelen in regio Noord-Brabant. Zelf woon ik in 's-Hertogenbosch. Heb een aantal jaren in bandjes gespeeld en opgetreden toen ik nog op Curacao woonde, maar heb er nu weer tijd voor en vooral veel zin in gekregen. Over mijn stijl kan ik alleen maar zeggen dat … meer »

Muzikantenbank user ThijsThijs

Gitarist zoekt band Rockabilly / Rock & Roll / Surf Music

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 244x bekeken

Ik zoek een Rockabilly / Rock & Roll / Surf - band in mijn omgeving (Sint Anthonis NB). Optredens graag, een keer of 15 / 20 per jaar is prima. Speel momenteel in Duitse band (zie www.brianberry.de), maar de afstand wordt zo langzamerhand een bezwaar. Ooit toetsen gespeeld in o.a. Avenue, Hi-Five Showband en The Buffoons. Maar wil eigenlijk alleen nog maar gitaar spelen. Leeftijdscategorie: … meer »

Muzikantenbank user Joop KiewietJoop Kiewiet

Slaggitarist/fiddler zoekt aansluiting bij Ierse band

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 572x bekeken

Slaggitarist/fidler (evt. eenvoudige gitaarsolo's) zoekt aansluiting bij een Ierse band. Ik speel ook viool, dus kan van instrument wisselen. Voor begeleiding bij de bekende Pubsongs en diverse instrumentale Reels en Jigs. Verder eventueel aanvulling van tweede (lage)stem. Als ik een aanvulling voor de band kan zijn, mail naar ronveringmeier@*******.com of bel me dan op tel.nr. 0610430465

Muzikantenbank user Ron VeringmeierRon Veringmeier