Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 119x bekeken

Gitarist zoekt band, bestaand of in oprichting. Wat heb ik je te bieden: Rock, blues, fusion, funk, countryrock. Altijd in dienst van het nummer en het bandgeluid. Dus functionele melodielijnen, solo’s, accenten en ritmes. Als het maar swingt en een beetje stevig is en voor de gezelligheid. Repeteren is leuk, optreden is nog leuker. Veel ervaring met optreden en opnemen. Kan ook overdag repeteren, … meer »

GK

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 163x bekeken

Hoi, ik ben William 62 jaar en speel al een hele tijd gitaar, zowel elektrisch als akoestisch en zing daarbij zowel lead als backing. Ik heb al in een aantal bandjes gespeeld door de jaren heen met muziek variërend van rock tot blues en pop en alles wat daar tussen zit. Hard Rock en smartlappen zijn niet mijn ding maar verder heb ik een zeer brede smaak Ik ben op zoek naar een band in de regio Den … meer »

William

Lead-gitarist zoekt band!

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 109x bekeken

Hallo bands! Ik, professioneel lead-gitarist, ben op zoek naar een band. Ik hou van aparte genres en wil het liefst eigen werk spelen, maar als je interessante covers speelt ben ik ook zeker te porren voor een kennismaking. Ik ben in bezit van eigen vervoer en eigen gear. Ik ben benieuwd!

Bas

Gitarist/toetsenist/zangeres zoekt leuke band!

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 361x bekeken

Dag Muzikanten! Mijn naam is Sophie. Ik ben 25 jaar oud en woon in regio Den Bosch. Zelf speel ik gitaar en piano en ik kan ook zingen, maar ik ben absoluut geen professional! Ik ben op zoek naar een leuke, gezellige band, die 1 keer per week samen muziek wil maken. Ik vind het leuk om covers uit de jaren 70/80/90 te spelen. Mochten er mensen/een band zijn met dezelfde wensen en interesses, dan hoor … meer »

Sophie