Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren solo/slaggitarist zoekt goede band

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 129x bekeken

Ervaren solo/slaggitarist zoekt goede bandErvaren solo-slaggitarist met bijzang wil weer graag serieus en professioneel repeteren met een goede en sympathieke band of goede muzikanten om snel weer op het podium te kunnen staan. Voorkeur voor stevig werk dus geen beginners. Op redelijke afstand van Den Bosch of eventueel buiten Noord-Brabant. Ook eventueel eigen repetiteruimte en alle nodige bandapparatuur aanwezig. Wie laat van zich horen?

Ray Hermes

Muzikanten

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 207x bekeken

Gezocht muziekanten 50+ voor het starten van een bandje 70, 80 en 90 jaar, eigen repetitie ruimte compleet met versterkers en drumstel en mogelijkheid om opnames te maken. Boxtel, Oss, Tiel, Culemborg, Gorinchem en Tilburg. Doel om leuk muziek te maken en ca. 10 / 12 per jaar te spelen in kroegen, feesten en festivals.

Muzikantenbank user Pieter StrootmanPieter Strootman

Metal gitarist zoekt band met eigen werk

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 135x bekeken

hallo mede metalheads \m/ ik ben 45 jaar uit noord brabant(omgeving den bosch) en speel zo'n 20 jaar gitaar en met name metal.denk hierbij aan thrash/death metal. na een tijdje niet meer in een band te hebben gespeeld is het toch weer gaan kriebelen. ik speel slag en solo partijen. schrijf veel eigen werk, en zoek dan ook een band die eigen werk schrijft, waar ik hopelijk ook mijn creatieve ei in … meer »

Muzikantenbank user Geert KoelinkGeert Koelink

Op zoek naar bandje

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 226x bekeken

Yo, ik ben Mats 18 jaar oud en speel nu sinds een jaar zeer actief elektrisch en akoestische gitaar. Ik maak snel vorderingen met o.a. barre chords en alternate picking enz. Daarom ben ik opzoek naar een bandje in de buurt van Den Bosch ik heb studenten OV dus kan eigenlijk altijd en overal heen maar een beetje in de buurt zou wel chill zijn. Ik ben ook bezig met mezelf ontwikkelen in het produceren … meer »

Muzikantenbank user Mats SmetsMats Smets