Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Goede zanger gezocht voor popband in Gelderland

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 301x bekeken

Hoi! Wij zoeken een ervaren popzanger met groot stembereik en prettige persoonlijkheid voor popband met ervaren en talentvolle muzikanten. We zijn nu ruim een jaar onderweg en hebben door Corana een groot repertoire kunnen opbouwen door wekelijks te repeteren via internet. Normaal repeteren we in Harskamp bij Ede/Wageningen. Hoor graag wat van je zang!

Muzikantenbank user Giovanni CacaceGiovanni Cacace

Rock coverband zoekt zanger/frontman

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 256x bekeken

Nieuw opgestarte coverband met leden die elkaar kennen uit eerdere bandjes zoeken een zanger/frontman met band- en podiumervaring. Genre is rockmuziek vanuit de jaren 60 tot nu. Denk hierbij aan nummers van bands als AC/DC, Golden Earring, Neil Young, The Black Keys, The Rolling Stones, Foo Fighters, RHCP, Audioslave, Volbeat, QOTSA, Kings of Leon, etc. We willen een mooie setlist opbouwen met rocknummers … meer »

Muzikantenbank user Ricardo EeuwesRicardo Eeuwes

Doorstartende Blues/Rock band zoekt zangeres(zanger)

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 313x bekeken

Doorstartende Blues/Rock band zoekt zangeres (of zanger). De band bestaat uit een toetsenist, gitarist, drummer en bassist onze leeftijd ligt tussen de 28-58 jaar. We zijn in bezit van eigen PA en oefenen meestal in Wilp of Arnhem. Wij hebben ruime ervaring in het Blues circuit. We oefenen om de week en gemiddeld treden we 1 x per maand op. Ons repertoire is natuurlijk sterk afhankelijk van de nummers … meer »

L. Dröge

In Between zoekt 2e Frontman/vrouw

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 1527x bekeken

In Between zoekt 2e Frontman/vrouwHey Hoi Daar, Wij zijn In Between, een 5 koppige stevige rockband. Omdat recent een van onze zangeressen is gestopt zijn wij per heden op zoek naar een nieuwe, stevige stem om onze band te versterken. Ons genre loopt erg uit een, van muse tot paramore en van A Day To Remember tot Evanescense. Wij repeteren 1x in de twee weken (op maandag) in Zutphen. Er wordt gevraagd een wisseling van Lead en … meer »

Muzikantenbank user Izanka LabotsIzanka Labots