Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

JayVeeBand zoekt backingvocaliste

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 167x bekeken

JayVeeBand zoekt backingvocalisteBen jij iemand die houdt van mooie harmonieën? En daarnaast van heerlijke blues, ballads en rock? We zoeken een ervaren (mezzo)sopraan die de plek gaat opvullen van Yvonne, die er helaas mee gaat stoppen. We oefenen doorgaans op de dinsdagavond in Loenen. We spelen vooral eigen nummers en zijn bezig met de voorbereidingen om een derde cd op te nemen. De zanglijnen worden zelf bedacht samen met de … meer »

Jessy Lugtenaar

Zanger/frontman gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 553x bekeken

Wij zijn zeer ervaren muzikanten en we spelen een breed repertoire met de betere popnummers van toen en nu. We beschikken over een mooie repetitie ruimte in Harskamp, nabij Ede/Barneveld. We zoeken een goede zanger/frontman met een veelzijdige stem, in de leeftijd van 20 tot 40 jaar, die samen met onze zangeres de band naar een nog hoger niveau tilt maar ook gezellig is. Interesse? We horen graag … meer »

Muzikantenbank user Giovanni CacaceGiovanni Cacace

Zangeres gezocht voor studio opnames

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 252x bekeken

Ik benop zoek naar een (ervaren)zangeres voor studio opnames. Muziek gaat richting de down tempo trip hop achtige muziek met gitaar/elektronische invloeden. Denk aan portishead, puracane, etc. Mocht je gitaar of toetsen spelen dan kan dat misschien zelfs nog een mooie toevoeging zijn. Ik ben zelf woonachtig in apeldoorn, iets in de buurt zou leuk zijn maar is geen vereiste. Qua leeftijd 25-35jr. … meer »

philip gloudemans