Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger(es) voor americanaband

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 459x bekeken

Zanger(es) voor americanabandStartende Americana band in de driehoek Amersfoort-Zwolle-Apeldoorn zoekt zanger of zangeres . Wij, 2 gitaristen en een percussioniste, backingvocaliste, zoeken een zanger of zangeres, liefst met nog een instrument, om samen de basis voor een band neer te zetten. Enige ervaring is wel gewenst. Stijl: Americana (country, folk, blues, akoestisch). Wat namen als richting: Dead South, Pistol Annies, Steve … meer »

Muzikantenbank user Peter AnthonyPeter Anthony

Blues/Rock Zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 259x bekeken

Doorstartende Blues/Rock band zoekt zangeres (of zanger). De band bestaat uit een toetsenist, gitarist, drummer en bassist onze leeftijd ligt tussen de 30-58 jaar. We zijn in bezit van eigen PA en oefenen meestal in Wilp of Arnhem. Wij hebben ruime ervaring in het Blues circuit. We oefenen om de week en gemiddeld treden we 1 x per maand op. Ons repertoire is natuurlijk sterk afhankelijk van de nummers … meer »

L. Dröge

Goede zanger gezocht voor popband in Gelderland

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 437x bekeken

Hoi! Wij zoeken een ervaren popzanger met groot stembereik en prettige persoonlijkheid voor popband met ervaren en talentvolle muzikanten. We zijn nu ruim een jaar onderweg en hebben door Corana een groot repertoire kunnen opbouwen door wekelijks te repeteren via internet. Normaal repeteren we in Harskamp bij Ede/Wageningen. Hoor graag wat van je zang!

Muzikantenbank user Giovanni CacaceGiovanni Cacace