Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Jazzy zangeres en drummer gezocht

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 394x bekeken

Hallo, wij, contrabassist en pianist zoeken een jazzy zangeres en dito drummer. Ons repertoire bestaat uit lekkere jazzy songs zoals: Bossa Nova, Samba, Easy Listening, Swingen ook jazzy Popsongs. Wij zijn gevorderde muzikanten maar schroom niet te reageren als je wat minder gevorderd denkt te zijn..wie weet is je niveau verrassend goed..:-) Leeftijd is niet van belang en de bedoeling is om in een … meer »

John van der Wal

The Apple Tribute band zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 201x bekeken

The Apple Beatles tribute band is op zoek naar de John Lennon en/of Paul McCartney stem. Wij brengen vooral de beginjaren ten gehore op het podium. Het publiek komt volledig in extase bij onze optredens en voor de uitbater betekent dat een uitverkocht huis. Heb jij de Beatles vibes en wil een aantal gigs in een jaar? Meld je dan. Wij repeteren afwisselend in Amersfoort en Apeldoorn. Wij trekken … meer »

Hans van Baren

Gezocht zanger, zangeres of zingende gitaris(e)

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 219x bekeken

Wij vrij ervaren gitarist, drummer en bassist zijn op zoek naar een ervaren zanger of zangeres voor onze bluesrock band in opbouw. Eigen inbreng word gewaardeerd. We spelen nu covers maar staan ook open voor eigen werk. Bij voorkeur uit de steden driehoek Zwolle, Apeldoorn, Deventer. We spelen NU bluesrock in de stijl van Philippe Sayce, Henrik Freislader, King King, Albert Cummings en dergelijke. … meer »

Muzikantenbank user DennisDennis

Gezocht lead zanger (combinatie slaggitarist of keyboard ook welkom) met overdag tijd om muziek te maken. Omgeving Ede/Wageningen.

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 277x bekeken

Wij zitten in de opstartfase van een nieuwe band en zoeken een leadzanger die wellicht ook slaggitaar of keyboard speelt. Doel is om wekelijks overdag een dagdeel te gaan spelen, muzikale gezelligheid staat voorop. Wij gaan covers spelen vanaf de jaren 60/70 tot heden gebaseerd op (Neder) pop met invloeden van Rock, R&B, Funk, Disco, Country en Blues. Op het moment bestaat de band uit bas, … meer »

Ton van Rijswijk

Groovy zanger(es) & gitarist gezocht: Sluit je aan bijzonder band!

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 618x bekeken

Na het stille einde van onze vorige band, Matt Thursday, meer dan een jaar geleden, hebben we, als toetsenist, drummer en bassist, onze passie voor muziek nieuw leven ingeblazen. Nu zijn we sterk gemotiveerd om gezamenlijk een nieuwe, levendige band te lanceren waarbij we het grooven naar een hoger niveau tillen. Ons geluid is een mix van funky bluesrock, soul, r&b, vette funk (inclusief oldskool vibes) … meer »

Rilana Lainsamputty

Leadzangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 275x bekeken

Leadzangeres gezochtLead-zangeres gezocht voor Americana band in Ermelo Serieuze band bestaande uit een zangeres en 4 snarenmannen (bas, banjo, ak. + el. gitaar) zoeken een extra zangeres om samen publiek op te stoken. Leeftijd en bandervaring zijn niet van belang, wel dat je geloofwaardig kunt zingen en een zaal mensen in een feestje kunt omtoveren (met onze hulp natuurlijk). Wij zijn ca. tussen de 35 en de 55 … meer »

Muzikantenbank user Anita ten BrinkeAnita ten Brinke

Gezocht (solo) gitarist en/of toetsenist en zanger(es) met overdag tijd om muziek te maken. Omgeving Ede/Wageningen.

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 855x bekeken

Ik ben een drummer van 62, recent gestopt met werken, en heb hierdoor tijd om overdag muziek te maken. Mijn stijl van drummen is gebaseerd op spelen ten behoeve van een band. Ik heb een brede muzieksmaak ten aanzien van artiesten en stijlen, meestal gebaseerd op (Neder) pop met invloeden van Rock, R&B, Funk, Disco, Country en Blues. In de jaren 70, 80 en 90 heb ik in allround coverbands gespeeld, … meer »

Ton van Rijswijk