Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

COUNTRY Countryband zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 1x bekeken

Countryband zoekt zangeres. Countryband gestopt vanwege de corona-situatie gaat weer van start. Speellijst is dus kant en klaar. Wij repeteren in Eerbeek op donderdagavond. Onze band bestaat uit drummer, basgitarist slagitarist/zang, toetsenist/zang en sologitarist. Mocht dit iets voor je kunnen zijn, of als je meer info wil, stuur dan een mailtje, graag wel met telnr. .

René Lodewijks

Gezocht zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 160x bekeken

Een vijftig plus zangeres gezocht omgeving Harderwijk om met een gitarist (elektrisch / akoestisch) een duo te vormen. Het genre is voor mij niet belangrijk, als het nummer mij aanspreekt word ik al blij daarvan. Graag al wat ervaring. Groet Peter.

Muzikantenbank user Peter MeijerPeter Meijer

Zanger (zangeres) gezocht voor cover(rock)band

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 405x bekeken

Zanger (zangeres) gezocht voor cover(rock)bandWij, Old Vintage Club (Harderwijk) zijn opzoek naar een zanger / zangeres. Op dit moment zingen beide gitaristen, ten kosten van gitaarspel. Zij blijven de zanger/zangeres ondersteunen waar nodig. De gitaarrockband bestaande uit 5 muzikanten (drum, toets, bass, 2x gitaar) spelen covers van Tom Petty, Radiohead, sting, Oasis, etc.. maar kan ook nog alle kanten op, mits in de stijl van onze band. Wij … meer »

Muzikantenbank user Timme van der WurfTimme van der Wurf

Mede muzikant(en), zanger(essen) gezocht om te jammen of voor een bandje

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 959x bekeken

Mede muzikant(en), zanger(essen) gezocht om te jammen of voor een bandjeHoi, Ik zoek een mede muzikant, zanger(es) of meerdere muzikanten om te jammen en eventueel een bandje te beginnen. Dit kunnen bestaande nummers zijn, maar ook eigen werk. Mijn muzikale voorkeuren gaan uit naar jaren '60 en '70 muziek. De genres rock, rock-'n-roll, blues, pop, country, folk, bluegrass en ook mantra muziek spreekt me aan. Zelf speel ik gitaar en zing. Dit is op amateur niveau, … meer »

Muzikantenbank user JordyJordy