Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikanten

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 207x bekeken

Gezocht muziekanten 50+ voor het starten van een bandje 70, 80 en 90 jaar, eigen repetitie ruimte compleet met versterkers en drumstel en mogelijkheid om opnames te maken. Boxtel, Oss, Tiel, Culemborg, Gorinchem en Tilburg. Doel om leuk muziek te maken en ca. 10 / 12 per jaar te spelen in kroegen, feesten en festivals.

Muzikantenbank user Pieter StrootmanPieter Strootman

Amateur zanger/gitarist zoekt mede gitarist en/of zanger(es) voor 2e stem

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 244x bekeken

Hoi, ik ben 62 jaar oud en verleden jaar heb ik mijn gitaar na 40 jaar weer opgepakt. Ik vind het erg leuk om liedjes uit mijn jeugd te zingen en te spelen. Veel country & folk uit de jaren '70. Trefwoorden Neil Young, Gram Parsons, Byrds, Flying Burrito Brothers, Jackson Browne, enz. Mijn niveau van zingen en spelen is basic. Iemand die gitaar kan spelen en/of 2e stem kan zingen is van harte welkom. … meer »

Ed Bijkerk

Ervaren gitarist, ook akoestisch, met stem zoekt band

Gitarist zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 255x bekeken

Ervaren gitarist, ook akoestisch, ook gitaarsyth, zoekt toffe band. Stijl mag van alles zijn, maar..... wel enige allure, meerstemmige zang vind ik erg mooi, er moet ervaring en muzikaliteit zijn. Mag country, blues, pop, funk, enz. Luister zelf veel naar Doobie Brothers, Toto, Zac Brown, Chris Stapleton, Tommy Emmanuel. Maar nogmaals, ik ben niet zo stijl gebonden. Eigen werk vind ik helemaal top. … meer »

Toon van Mil

Ervaren (semi) akoestische gitarist/zanger zoekt aansluiting bij Latin combo (bossa/samba)

Gitarist zoekt band in Antwerpen (België) | 603x bekeken

Treedt momenteel solo op, maar zou me graag aan willen sluiten bij een bestaande of in oprichting zijnde Latin combo, waar het merendeel van de muziek bestaat uit bossas en samba's. Kan ook zeker alleen een begeleidende rol zijn als alleen gitarist, met al dan niet een 2e stem. Bedoeling is om frequent op te treden. Woon in Roosendaal en zoek binnen een straal van 50 km. 0031(0)610657156

Muzikantenbank user Henk RoozenHenk Roozen

Slaggitarist/fiddler zoekt aansluiting bij Ierse band

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 746x bekeken

Slaggitarist/fidler (evt. eenvoudige gitaarsolo's) zoekt aansluiting bij een Ierse band. Ik speel ook viool, dus kan van instrument wisselen. Voor begeleiding bij de bekende Pubsongs en diverse instrumentale Reels en Jigs. Verder eventueel aanvulling van tweede (lage)stem. Als ik een aanvulling voor de band kan zijn, mail naar ronveringmeier@*******.com of bel me dan op tel.nr. 0610430465

Muzikantenbank user Ron VeringmeierRon Veringmeier