Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikale gitarist zoekt professioneel klinkende band

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 176x bekeken

Muzikale gitarist zoekt professioneel klinkende bandBen op zoek naar een band die eigen werk speelt of bestaand werk met ruimte voor eigen invulling. Geen top 2000 vermaak, geen tribute-bandjes, maar wel echte muzikanten die gevoel meer op prijs stellen dan entertainment. Woon in Blaricum en alles binnen 35 km is voor mij te doen. Prima spullen en geluid met een voorkeur voor blues-georiënteerde muziek. Een theater met luisterende mensen is voor mij … meer »

Kees Poulus

(lead)gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 143x bekeken

(lead)gitarist zoekt bandWelke blues(rock) band kan wel een ervaren leadgitarist gebruiken? Bel mij! Mijn voorkeur gaat uit naar muziek maken op wekelijkse basis en zo mogelijk een aantal keren per jaar spelen in een café of optreden op een klein podium. Ik kom graag een keer meespelen om te ervaren of er wederzijds een klik is. Groet, Dirk 0653292695 Een opname waarin je me kunt horen: https://app.box.com/s/fpvbq9dcqh3eqgqh6fcjxzvpie7vnsf5

dirk hemink

Sologitarist zoekt coverband

Gitarist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 128x bekeken

Ervaren (solo)gitarist, leeftijd 50+ met een brede belangstelling voor (blues)rock- en popmuziek zoekt aansluiting bij dito coverband ( let wel: geen country- of rockabilly ). Naast elektrisch speel ik ook akoestische gitaar. Insteek is lekker spelen/repeteren en zo nu en dan een optreden. Ik kijk er naar uit.

Ad

Ik zoek muzikanten...

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 204x bekeken

Ik zoek muzikanten om een mix te spelen van akoestische en elektrische blues/bluesachtige muziek, eerder traditioneel dan modern, geen bluesrock. Denk Ry Cooder, Eric Bibb, Bert Deivert & Copperhead Run. Niet het ego staat voorop maar samenspel. En: less is more. Eerst maar eens kijken hoe het samen spelen gaat; wel de ambitie om er mee op te gaan treden. Ik speel gitaar, dobro en mandoline als … meer »

Michael

Ervaren gitarist/zanger zoekt leuke medemuzikanten

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 187x bekeken

Hoi, ik ben Jelle, 65+, ervaren slaggitarist/zanger, met nodige podium ervaring. Woon in Ede. Lees bladmuziek. Heb in Shantiekoren en diverse bandjes gespeeld. Ik vind het leuk om actief met muziek bezig te zijn, maar optredens hoeven niet meer zo nodig, bijv.max 5 / jaar. Zoek nu een nieuwe groep voor hobby en ontspanning, instrumentalisten, die (liefst) ook kunnen zingen, meerstemmige zang vind … meer »

Muzikantenbank user Jelle WiersmaJelle Wiersma

Gitarist zoek 60/70 band

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 175x bekeken

Hallo, ik ben een 60 jarige zeer ervaren gitarist die thuis is in diverse soorten muziek zoals pop, blues, soul, rock. Ik ben op zoek naar een band die graag 60/70 jaren muziek speelt of een tribute-band met muziek uit die periode op hoog niveau en graag wil optreden. Muziek maken is belangrijk maar de klik met elkaar moet er voor mij wel zijn, waarbij leeftijd dan een onbelangrijke factor wordt … meer »

Paul Geraedts

Gitarist met groove zoekt!

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 346x bekeken

Gitarist met groove zoekt!Strat of tele gitarist, less is more, authentiek, van snoeihard tot diep gevoelig, solo en slag, akoesties en elektries, gevorderd niveau, eigen ideeën en grrroooooove!! Regio: midden nederland Kun je daar wat mee, mail me. Groeten, Andrew

mark andrew

Gitarist/componist en bassist zoeken gelijkgestemde muzikanten en of band

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 203x bekeken

Gitarist/componist en bassist zoeken aansluiting bij/met gelijkgestemde muzikanten Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) Wij, gitarist/componist en bassist, zijn sinds kort pensionado's dus hebben wat meer tijd, zoeken medemuzikanten en of bestaande band. We hebben reeds vele jaren een band, prog. jaren 70 stijl, 4 cd's in eigen beheer uitgebracht) maar we spelen te weinig naar onze zin … meer »

Paul