Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Singer zoekt songwriter

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 174x bekeken

Misschien heb je hele goeie ideeën voor songs maar wil of kan je ze niet zelf zingen en speel je gitaar of piano Ik kan en wil zingen en ik zou heel graag songs willen kunnen schrijven, maar dat lukt niet. Ik zing graag liedjes met een verhaal, denk aan Bob Dylan, Boudewijn de Groot, Liesbeth List, Van protest songs tot poëzie of chanson, Engels, Nederlands, geeft allemaal niet. Wie weet komt … meer »

Muzikantenbank user Annelies van DorpAnnelies van Dorp

Sologitarist zoekt coverband

Gitarist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 224x bekeken

Ervaren (solo)gitarist, leeftijd 50+ met een brede belangstelling voor (blues)rock- en popmuziek zoekt aansluiting bij dito coverband ( let wel: geen country- of rockabilly ). Naast elektrisch speel ik ook akoestische gitaar. Insteek is lekker spelen/repeteren en zo nu en dan een optreden. Ik kijk er naar uit.

Ad

Ervaren slaggitarist/zanger wil in een band spelen.

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 243x bekeken

Ben ervaren slaggitarist/zanger, jong 60+ en woon in Maarssen (qua autoreistijd gunstig, midden in Nederland). Ik wil graag ervaren amateurs (geen beginners) ontmoeten om een band te vormen. In eerste instantie denk ik dan aan een drummer en een bassist. Later eventueel een toetsenist en/of een sologitarist erbij. En het zou mooi zijn als iedereen kan (mee)zingen. Een andere mogelijkheid is dat ik … meer »

Rob

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 407x bekeken

Grote artiesten spelen covers, maar bij een coverband heb ik een ander gevoel. Ik hou van o.a. King Crimson en Frank Zappa, maar ook van Little Richard en John Scofield. Van Toeareg en Balkan muziek. Ik heb geen hekel aan Nederlandstalig maar wil niet in een feestband met top40 EN Frans Bauer en Andre Hazes. Ik ben gitarist met een brede belangstelling, maar kan niet alles even goed spelen (b,v. de … meer »

Strings&Things

Gitarist/componist en bassist zoeken gelijkgestemde muzikanten en of band

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 471x bekeken

Gitarist/componist en bassist zoeken aansluiting bij/met gelijkgestemde muzikanten Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) Wij, gitarist/componist en bassist, zijn sinds kort pensionado's dus hebben wat meer tijd, zoeken medemuzikanten en of bestaande band. We hebben reeds vele jaren een band, prog. jaren 70 stijl, 4 cd's in eigen beheer uitgebracht) maar we spelen te weinig naar onze zin … meer »

Paul

Gitarist/componist en bassist zoeken aansluiting bij/met gelijkgestemde muzikanten

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 592x bekeken

wij, gitarist/componist en bassist , pensionado's dus meer tijd, zoeken medemuzikanten. we hebben reeds vele jaren een bestaande band (prog. jaren 70 stijl, 4 cd's in eigen beheer uitgebracht) maar we spelen te weinig naar onze zin. We zijn dus op zoek naar ervaren muzikanten die samen nieuwe composities willen ontwikkelen, opnemen. Optreden mag maar geen directe noodzaak. Als er maar een klik is en … meer »

Paul