Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist/zanger zoekt mede muzikanten

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 233x bekeken

Slaggitarist/zanger, 65+, met nodige podium ervaring, is op zoek naar een groep mede muzikanten. Speel popmuziek uit de jaren 50/60/70/80, maar ook recentere hits. Breed genre: rock, folk, country, celtic, oldies, ballads, ik houd eigenlijk van allerlei muziekstijlen, melodieuze muziek, meerstemmige zang, meertalig. Lees bladmuziek. Woon in Ede/Wageningen. Kan wel solo zingen, maar zing liefst 2de … meer »

Muzikantenbank user Jelle WiersmaJelle Wiersma

Muzikale gitarist zoekt professioneel klinkende band

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 287x bekeken

Muzikale gitarist zoekt professioneel klinkende bandBen op zoek naar een band die eigen werk speelt of bestaand werk met ruimte voor eigen invulling. Geen top 2000 vermaak, geen tribute-bandjes, maar wel echte muzikanten die gevoel meer op prijs stellen dan entertainment. Woon in Blaricum en alles binnen 35 km is voor mij te doen. Prima spullen en geluid met een voorkeur voor blues-georiënteerde muziek. Een theater met luisterende mensen is voor mij … meer »

Kees Poulus

Sologitarist zoekt coverband

Gitarist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 224x bekeken

Ervaren (solo)gitarist, leeftijd 50+ met een brede belangstelling voor (blues)rock- en popmuziek zoekt aansluiting bij dito coverband ( let wel: geen country- of rockabilly ). Naast elektrisch speel ik ook akoestische gitaar. Insteek is lekker spelen/repeteren en zo nu en dan een optreden. Ik kijk er naar uit.

Ad

Gitarist zoek 60/70 band

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 262x bekeken

Hallo, ik ben een 60 jarige zeer ervaren gitarist die thuis is in diverse soorten muziek zoals pop, blues, soul, rock. Ik ben op zoek naar een band die graag 60/70 jaren muziek speelt of een tribute-band met muziek uit die periode op hoog niveau en graag wil optreden. Muziek maken is belangrijk maar de klik met elkaar moet er voor mij wel zijn, waarbij leeftijd dan een onbelangrijke factor wordt … meer »

Paul Geraedts

Gitarist/componist en bassist zoeken gelijkgestemde muzikanten en of band

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 268x bekeken

Gitarist/componist en bassist zoeken aansluiting bij/met gelijkgestemde muzikanten Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) Wij, gitarist/componist en bassist, zijn sinds kort pensionado's dus hebben wat meer tijd, zoeken medemuzikanten en of bestaande band. We hebben reeds vele jaren een band, prog. jaren 70 stijl, 4 cd's in eigen beheer uitgebracht) maar we spelen te weinig naar onze zin … meer »

Paul

Gitarist / zanger

Gitarist zoekt band in Roermond (Limburg) | 235x bekeken

Hoi ben allround gitarist/zanger, met ruim 40 jaar ervaring in vele genre muziek, ben gepensioneerd ,Zing lead en backing,speel slaggitaar maar ook solo's, genre Oldies jaren'60/70 ook als de hobby geen bezwaar woon in de regio midden Limburg (Echt)

peter herfs